Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz kissgy04 #10352 üzenetére

Nekem az elsöö nem annyira egyértelmüü, mint itt többeknek. El tudom képzelni, hogy az eredeti emelöö, akinek az boardon lévöönél magasabb sora van esetleg nem is vette észre, hogy sor van az asztalon. Esetleg már turnön sora volt, és most jött egy alacsony lap a bordra, nagy örömében meg bejelenti, hogy sorom van. Mire az ellenfél is bemutatja a lapjait, akinek asztali sora van, mire az eredeti észbe kap, és mutatja, hogy az övé nagyobb.
    Nincs itt semmi hátsó szándék. Bár félrevezetööen cselekedett, és nyilatkozott, nem feltétlenül kell ellene dönteni. Fööleg egy baráti pókerpartiban, 3 sör után.
    Vagy szerintetek arra gondolt, hogy: Szeretném látni mivel kísért el riverig, de ha terítek, és meglátja, hogy magasabb sorom van, akkor muckol. Cseles leszek, és bejelentem hogy sorom van, de nem mondom meg milyen magas. Ha visszakérdez, akkor mutatok, ha nem kérdez vissza, akkor neki is mutatnia kell, és akkor ha az enyém magasabb, akkor szólok, ha alacsonyabb akkor eldobom.
    Mondjuk elképzelhetöö ez is.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák