Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1252) Qorthral válasza X3B6O0X (#1250) üzenetére


Qorthral
őstag

A múlt heti csapatod alapján fogsz pontokat kapni.Mondjuk nem sokat, úgy 100 pont körül tippelem.

Nagy szerencsém volt Perezzel. Maldonado piszok gyorsnak tűnt a 3. szabadedzésen, de Perezben bíztam inkább a jobb gumikímélés és így taktika illetve a biztosabb pontszerzés miatt - Maldonado túl sokszor dobja el a vasat. Mondjuk a mai nem az Ő hibája volt. Tavaly óta nagyon jónak érzem Perezt, rengetegszer volt a csapatomban, de jellemzően ütközött, kiesett, stb. De volt pár eredménye, ami mutatta, hogy érdemes benne bízni. Most meghálálta a bizalmat! Persze szerencsés volt, főképpen az 1. körös esőgumira váltással, de aki figyelte a Live Timingot, az láthatta, hogy nem elsősorban amiatt lett 2., hanem azért, mert pokoli gyors volt végig. Sorra szórta a leggyorsabb köröket és nem csak Alonsonál volt gyorsabb. Alonso utolérése még érthető is lenne, hiszen a Ferrari nem túl acélos idén eddig, de a szintén légüres térben autózó Hamilton, Vettel, Webber, Raikkönen négyesnél is jobb volt Perez tempója. Ez a hihetetlen, pláne látva az időmérős időkülönbségeket.

Egyébként senki ne keseredjen el. Végignéztem az első 50 csapatot F1ligában és senkinél nem volt bent Perez. Az arányok kb:

60% Maldonado
30% Williams
8% nem változtatott Melbourne óta
2% Kobayashi

Na és persze mindenkinél maradt a McLaren. Szóval semmi sincs veszve, mert ugyan nyilván leszünk elöl páran Perezzel, de sokkal, sokkal kevesebben, mint gondolnátok. :)
Másfelől pedig 80-100 pont hátrány lazán behozható, hiszen nincs állandó szerencse pech nélkül plusz más is húzhat nyerőt bármikor.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.