Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#401)addikt

Hmm, egész jó lett, ahhoz képest, amire számítottam, miután Kubica elszállt az elején.

Még 3 futam.

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#402) Qorthral válasza (#401) üzenetére


Qorthral
őstag

Nekem nem sikerült nagyon jól, legalábbis b-typenak jobban. Massa megint ügyesen szerepelt, miatta nehéz dolgom van. A Williams ->Renault váltással pedig peches voltam pedig tempó alapján jónak bizonyult a döntés. b-type-nak jobban szerepelt a változatlan szingapúri csapata, mintha akár a TR -> FI cserét megúzza, nem beszélve a SV -> LH cseréről. Nem tudom szándékosan hagyta-e így persze, de jól járt. :) Ez vagyon, that's life. :)

Necces és izgalmas lesz a vége... ;)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#403) #70869248 válasza Qorthral (#402) üzenetére


#70869248
törölt tag

ooo..nálam nem lett mentve a Hamilton :(
Valami kavar volt az időmérővel, és mire láttam addigra már nem engedte változtatni, szal ez véletlen...amúgy is mostanság kicsit zűrös az érzelmi életem...bár a futamot természetesen néztem, de nem voltam 100%-s. :)
Mindegy, jelenleg ezt a felállást néztem ki magamnak Hamilton-Heidfeld-Williams-Toro-Mercedes....de a Merga vs. Reanult-val még várok..

(#404) #70869248 válasza #70869248 (#403) üzenetére


#70869248
törölt tag

..és már megint a q életbe....korea reggel van hogy a fene enné.. :(((

(#405) Qorthral válasza #70869248 (#404) üzenetére


Qorthral
őstag

Hát ahogy elnézem már megint jól jártál vele, hogy elfelejtetted... :)
Ritka szerencsés vagy ;) Persze majd holnap derül ki igazán, hogy tényleg jobban jártál-e így.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#406) Qorthral válasza #70869248 (#404) üzenetére


Qorthral
őstag

b-type: Nah, végül mégis úgy alakult, hogy buktál azon, hogy elfelejtetted a cserét. Hunny is hibázott már ilyet évközben. Ha váltani akarsz, érdemes lementeni a konfigurációt akkor, amikor kieszeled és a szabadedzések után visszanézni rá, hogy tényleg jó lesz-e. Csak magadat hibáztathatod a kevesebb pont miatt, de vigasztaljon az a tudat, hogy a múltkor is elfelejtetted és akkor jól jártál vele. Márpedig mindig nem járhat jól az ember azzal, ha elfelejt "jobbra" váltani. Sőt, várhatóan inkább majdnem mindig rosszul jár vele. Ehhez képest Neked majdnem most is "bejött".

Másfelől szerencsédre én sem változtattam nagyot a csapatomon, pedig az utolsó pillanatig tervben volt egy Red Bull -> Mercedes és Kubica csere, mellyel, mint utólag kiderült +60 pontot nyertem volna. Azaz annyit, amennyit Te a Vettel -> Hamilton cserével. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy szerintem mindkettőnknek a mostani csapata volt elvben erősebb, hiszen a Red Bull itt is dominált (volna), Vettel pedig simán verte volna Hamiltont, ha nincs a motorhiba. Azt meg gyanítom, hogy nem Vettel motorhibáját előre megsejtve akartál Hamira váltani. :) Szóval én nagyon nem bosszankodom, mert a döntésem jó volt, hiba lett volna RBR nélkül indulni erre a versenyre. Ami történt, az pech.

Lényeg a lényeg, szoros marad a verseny a ligában, akárcsak az F1 VB. Kíváncsi vagyok, mi lesz Brazíliában. Ezúttal ne felejts el változtatni! Feltéve persze, hogy szeretnél. :)

: Gratula, Te bátor voltál és kockáztattál! Én nem mertem, meg is jártam. :) (Pedig volt ilyen gondolatom, hogy mindkét RBR kiesik és emiatt el kellene adnom, bár a fejemben egy szép kis ütközés volt kettejük között a rajt után :) )
Neked bejött a merész váltás, gratula! Nagy harc lesz még a 3. helyért is kettőtök között madsterrel.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#407) #70869248 válasza Qorthral (#406) üzenetére


#70869248
törölt tag

:D
háát én sajnos azt sem tudtam mi mikor van...úgy összetörték a szívem hogy a zinternet most éppen sokadrangú...sőt szinte minden más is...éppen a padlóról kaparom össze magam. :) :(
Szal c'est la vie...így jártam. Még a Renault vs. Merga cserével várni akartam...aztán meg elfelejtettem az egészet, de ennyire még nem örültem hogy buktam, mert Lewis legalább pontot tudott hozni :)

(#408) Qorthral válasza #70869248 (#407) üzenetére


Qorthral
őstag

Na akkor legalább mégis van minek örülnöd :)
(Bár személy szerint remélem, hogy nem Hamilton lesz a VB. Mondjuk már ott tartok, hogy inkább Ő, mint Vettel vagy Button. Év elején még 6. helyen állt a TOP3 csapat 3 versenyzője között nálam, de azóta sokat növelte a szimpátiámat :) )

Egyébként szerintem szuper és változatos versenyt vívunk itt a ligában év eleje óta és itt kb az első 15 főre egyaránt gondolok. Remélem jövőre is legalább ennyien leszünk. :)

Jobbulást! Az idő ilyenkor mindig segít.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#409) #70869248 válasza Qorthral (#408) üzenetére


#70869248
törölt tag

Nem tudom pontban hogy leszünk, most én sem számolom ki, majd kiderül.
Viszont most már ha fene fenét eszik is elmentem a felállásomat...bár a Brazil futam estefele van ha jól tudom...szal akkor mégsem...igazából most kicsit problémás lett a dolog, mert futamot bukott versenyzőt nem jó üzlet eladni...igazából a legrosszabb húzás üzletileg (kivéve ha a következő futamon is nullázik :D ).
Szalé lehet hogy a brazilra meghagyom Vettel-t, és inkább más poszton alakítok....nullázott versenyzőt csak venni érdemes, eladni nem ez alap :(

jajaj bajban leszek már látom :D

(#410) Qorthral válasza #70869248 (#409) üzenetére


Qorthral
őstag

Naigen, ez nagy dilemma. De szerintem ne ez a "szabály" lebegjen a szemed előtt, hanem az, hogy "minél több pontot kell szereznem". A pénz már semmit sem számít, hosszútávra nincs értelme gondolkodni, 2 futam van hátra. Most már csak a pontok az érdekesek. Én is bajban leszek, a 'kevés' pontom miatt nem tudok úgy fejleszteni, ahogy szerettem volna.
A Vettel -> Hamilton cserét még mindig meg tudod játszani, igaz, már nem annyira előnyösen anyagliag nézve. Érdekes lesz!

Pontban úgy leszünk, hogy a kb. 25 pont előnyöd helyett kb. 15 pont hátrányod lesz, vagyis még teljesen nyitott. Bezzeg, ha Kubicáztam volna :) De így legalább izgalmasabb :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#411) #70869248 válasza Qorthral (#410) üzenetére


#70869248
törölt tag

hááát majd meglátjuk....azért én utálok szándékosan bukni :)

Valamit majd megpróbálok okoskodni, de hát most ugye kb. 8%-t fogok bukni ha lecserélem..ami a mai pénzén 13 és fél milla.
Míg ha várok vele akkor feltehetően az első négyben végez ami csak a 4. hellyel számolva is 9% bevétel-5%:3% haszon még eladva is a jelenlegi szituval szemben.
..és azért utálok 13 millát bukni ha nyerhetek 5 millát.
..hiába már csak egy futam lesz, még fontos lehet, lehet hogy inkább másba fektetek be ha már így alakult és csak a végső összecsapásra állítom fel Hamilton-t :)

Azért tavaly sokkal egyszerűbb volt, mert olyan hamar látszott hogy a Button mennyire jó, hogy asszem nekem már a 3-4 futamon megvolt....nem tudtak annyira elszaladni az árak amennyire fölényben volt...tavaly lazán röpködtek a 200pontok...
Idén elég feszülős. :D..de jó

(#412) válasza Qorthral (#406) üzenetéreaddikt

Hát igen, mivel Hamiltonra az elmúlt futamokon eléggé rájárt a rúd, most nagyon jó ár/érték arányért meg lehetett kapni és muszáj volt bepróbáljam.
Az időmérő után még fogtam a fejem rendesen, de mázlim volt és a futam majdnem tökéletesen alakult. Úgy számolom most az új felállással 38 ponttal jártam jobban, mintha maradok a bizonsági mellett. Pár hónapja még sehol sem voltam, nem gondoltam volna, hogy esélyem lesz a dobogóra, de most már egyértelműen az a cél.

Egyébként most már a pénz oldaláról tényleg tök fölösleges nézni a dolgokat, az a lényeg, hogy olyan csapatot rakj össze, ami a legtöbb pontot hozza, nem számít mennyit bukik vele az ember.
Pont azon filoztam, hogy év elején még inkább az volt a szempont, hogy a pénz gyűljön és olyan szemmel építkeztem, most meg már a pénzt nem is nézem, csak a pontokra koncentrálok.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#413)addikt

Az előző körnek hála eléggé nagyot nőtt a vagyonom, most legalább 6-7 féle fő kombinációt tudnék összeállítani és akkor a több variációt kiegészítő segédcsapatokkal még nem is számoltam bele. Tök izgi lenne, csak...

Az egyetlen problémám, hogy az első két hely már elérhetetlen a ligában, így nincs miért kűzdenem, szóval nem éri meg kockázatot vállalnom. Így valszeg az lesz a legokosabb, ha egy biztonsági megoldást választok a két utolsó futamra, hogy megőrizzem a dobogót.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#414) Qorthral válasza (#413) üzenetére


Qorthral
őstag

Soha ne mondd, hogy soha :)
Egyébként meg én is sajnálom, hogy lassan vége az idénynek... Egyrészt nem lesznek egy ideig versenyek, másrészt izgalmas a liga is és szívesen folytatnám, harmadrészt félek, hogy jövőre esetleg sokkal unalmasabb évünk lesz 1 domináns csapattal. De mindenesetre jövőre is itt leszek és állok a harc elébe.

Most meg meglátjuk mi lesz, remélem meglesz az 1. helyem a ligában. :)
Pá, Te szépet jöttél fel az erősen közepes kezdés után. Azért az évad végére még a gyenge kezdés mellett is meglátszik, hogy ki mozog otthonosan az F1es körökben és ki az aki csak felületesen figyelget. Persze tudom, hogy jópáran kedvüket vesztették menet közben, szóval nyílván nem róluk beszélek.

Magam részéről én is nagyon sokat jöttem fel mert elég gyengén kezdtem, 7.-8. helyen voltam sokáig a ligában. Most pedig (remélem) lassan TOP100as leszek összetettben. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#415)addikt

Fúúúú, de nehéz volt választani a Ferrari és a Meki között.

Sajnos nem vagyok meggyőződve róla, hogy jól döntöttem. Nagyon félek, hogy el fog szállni egy motor. :S

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#416) Qorthral válasza (#415) üzenetére


Qorthral
őstag

Oh, na az hiányzik még...
Borzalom peches vagyok 3-4 futam óta :(
A hétvégére 3 fő verzióm volt, az egyik tartalmazta Hülkenberget, a másik a Williamst. Na melyiket választottam? Hát a harmadikat... Ja és a pech: Csak azért adtam el Hülkenberget, mert anélkül nem tudtam volna Trullit lecserélni Heidfeldre. De amikor eladtam már tudtam, hogy visszateszem majd Abu-Dhabira. Erre mikor ér el meglepetés pole-t és várhatóan jó versenyeredményt? Hát pont amikor kiveszem. Nagyon bosszant, mert az erősorrend alapján jól döntöttem, de a történések megint nem nekem kedveznek. Vagyis pech. Az utolsó 4 hétvégéből most harmadszor. Nagyon rossz lenne ilyesmi miatt elveszteni a ligát... Nem tudnám ugyanis magamat hibáztatni miatta, csak fortunát... :(

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#417) válasza Qorthral (#416) üzenetéreaddikt

Verseny előtt még kár síránkozni, mert még akármi megtörténhet és a pontok java ott dől el. Majd utána lehet nyugodtan ha Hulk megnyeri. :D

Amúgy nekem is volt Hulkos variációm, de nem vagyok elkeseredve, hogy nem őt választottam, mert meggyőződésem, hogy a versenyen komolyan vissza fog esni. Meg az ilyesmi tényleg nem kiszámítható, 1-1 versenyen bárki odakeveredhet, ezzel nem lehet előre kalkulálni.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#418) SzalaiG válasza (#415) üzenetére


SzalaiG
addikt

Remélem a Ferrarit választottad!

(#419) válasza SzalaiG (#418) üzenetéreaddikt

Azt sajnos.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#420) Qorthral


Qorthral
őstag

No hát nem alakult valami fényesen ez a hétvége sem, b-type változatlan konfiggal tartja a lépst velem, ill. most ismét meg is előzött. Nem mondanám, hogy az oldalamon tudhatom a szerencsét... :)
Van még 1 futam, remélem sikerül behoznom a hátrányomat és megnyerni a ligát.

Úgy látom, hogy a 3. helyért is hatalmas harc lesz, késhegyre megy a küzdelem! :) :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#421)addikt

Én is csalódott vagyok. Végig éreztem, hogy a Mekit kéne válasszam, de valamiét az "eszemre" hallgattam és betettem a Ferrarit. Így most kevesebb pontot is kaptam és nem is maradt pénzem, hogy az utolsó futamra betegyek egy normális pilótát, így most gyakorlatilag nem tudok fejleszteni. :(

Legalább a motor nem füstölt el.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#422) SzalaiG válasza (#419) üzenetére


SzalaiG
addikt

Sajna Massa nem ér semmit. Remélem lecseréli a Ferrari!

(#423) #70869248 válasza Qorthral (#420) üzenetére


#70869248
törölt tag

Pedig lehetett volna jobb is :)
...sajna az oldal tartja magát a du 1 órás időmérőhöz, így már nem tudtam lecserélni a Renault Mercedes-re :( E-kavézóból léptem be, hogy cseréljek, de akkor már nem lehetett :(
Mindegy, az utolsó futamon dől el minden mint az életben :D
Sok sikert mindenkinek, rossz már nem lesz ez az idény semmiképpen, én élveztem, sajna a végére elég figyelmetlenül követtem le a dolgokat, de hát hol fent hol lent.

(#424) Qorthral válasza #70869248 (#423) üzenetére


Qorthral
őstag

Hát csak magadat okolhatod, ha figyelmetlen voltál mostanában. Utólag pedig már mindig mindenki okos :)
Nekem amúgy úgy tűnik, hogy az elmúlt hetek figyelmetlenségeivel összességében nem nagyon buktál, sőt, elég sokszor jól jöttél ki belőle. Szóval emiatt ne bánkódj, hasonlóan állnál szerintem full koncentráció mellett is (sőt, akkor többet bosszankodtál volna a rosszul elsült cserék miatt). Nekem meg szimplán nem jönnek be mostanában a váltásaim/sokszor pechesen választok végső verziót.

Meglátjuk mi lesz a hétvégén, de tény, hogy nekem is nagyon jó kis évem volt és élveztem a meccset. Minden résztvevőnek gratulálok az utolsó nagydíj eredményétől függetlenül is és remélem, hogy jövőre mindenkivel találkozunk, sőt, még többen leszünk!

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#425)addikt

Nah, nekem úgy néz ki 3 variációm van az utolsó versenyre, megnézem holnap az FP3-at és majd az alapján döntök.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#426) #70869248 válasza Qorthral (#424) üzenetére


#70869248
törölt tag

Pedig buktam bezony, mert a halmozódó pénz nem hoz semmit, a Mergát már betehettem volna simán Brazilra, hisz egyértelmű volt hogy MS jó Interlagos-ban...és még így is jó volt hogy vonatozni volt kénytelen.
Kubica húzza a Renault, Petrov a legtöbb futamon felejtős, Szal az hogy felhalmozódott közel negyven millám, az semmi, mert közben mentek fel az árak is....szal én buktam ezzel mindenképpen, hiszen ha nem a megérzéseim szerint játszom akkor már bukás....még ha véletlen jól is jövők ki az egészből, nálam akkor is bukás hisz nem variálok csak vagyok.
Sajna Hamilton-t nem tehettem be egy futamon sem, ezzel majd valahogy elbánatoskodom. Most meg már nem is fogom, mert mivel elszaladtak az árak, 'pontos' öngyilkosság lenne :(

(#427) válasza #70869248 (#426) üzenetéreaddikt

Én csak betettem Schumit az utolsó versenyre, lesz, ami lesz, nem bírtam ki. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#428) #70869248 válasza (#427) üzenetére


#70869248
törölt tag

Elvileg fekszik neki a pálya, Ahol jól megy Hamilton és Alonso ott jónak kell lennie MS-nek is szvsz. De azért csak új neki ez a pálya...bármi lehet.
NEm tudom mi lett volna a másik két varia, de jól néz ki a felállásod sztem.

szerk: az enyémben is nagy a rizikó :D
Elvilg Vettel akkor nyerhet ha Alonso 4. vagy hátrébb van. 3.-ként már nem, és ha a csapat úgy dönt hogy Webber-t hozzák be pole-ra akkor is csak kis sansszal hozhatja a futamot.
Tehát ezzel a felállítással gyakorlatilag elköteleztem magam Vettel világbajnoki címe mellett.....illetve esetleg ha helyet is cserélnek futamra, egy esetleges Vettel pole-l minimálisat bukom.
Viszoont ha Webber-re cserélek, vagy Hamilton-ra, akkor a többi egység nem lesz igazán ütőképes.
Szegény ember vízzel főz :D

[ Szerkesztve ]

(#429) válasza #70869248 (#428) üzenetéreaddikt

Ezek játszhattak még volna:

1/a Red Bull - Williams - Ferrari - és pilótáknak csak lotus/virgin/hrt fért volna be
1/b ugyanez csak Ferrari helyett McLaren

2/a Webber/Vettel - Heidfeld - a csapatokra nem emlékszem, de mindkét nagyágyút el kellett volna adjam

3/a ezt választottam most
3/b itt Schumi helyett Rosber lenne, de úgy nem fért volna be Heidfeld, hanem maradtam volna Trullinál másik versenyzőnek

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#430) SzalaiG válasza (#427) üzenetére


SzalaiG
addikt

Én is. :)

(#431) válasza SzalaiG (#430) üzenetéreaddikt

Nah Schumival el is buktam vagy 50-60 pontot, és ezzel a dobogót is.

De sebaj, grat mindenkinek, jövőre megnyerem! :))

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#432) SzalaiG válasza (#431) üzenetére


SzalaiG
addikt

Úgy legyen! :)

(#433) Qorthral válasza (#431) üzenetére


Qorthral
őstag

No nekem pedig a Ferka taktikusai és Hülkenberg enerváltsága miatt sikerült jópár pontot elvesztenem. Gratulálok mindenkinek, szép kis idény volt, fordulatokkal, akárcsak a valóságban :)

b-type: Grat a bajnoki címhez, zseniális pillanatban váltottál Webberről Vettelre, ezzel nyerted meg. Plusz azzal, hogy végül semmikor sem cseréltél Hamira. :) Nem tudom mennyire volt ez szerencse részedről és mennyire "tudatos", mindenesetre amíg Webbod volt, addig Ő nyerte a futamokat, amint viszont Vetteled lett, onnantól Ő. Mindenesetre gratulálok!

Az utolsó pár futamon engem messziről került a szerencse, mindig pont rosszat választottam. Most is Hülkenberget, aki a mezőny leggyengébb produkciójával rukkolt elő és csak a kiscsapatokat előzte meg. (Jellemző: jobban jártam volna, ha nem váltok rá Buemiről.)

Na szóval jó kis év volt, a sikerhez pedig mindig kell szerencse is, ahogy Vettel VB győzelmében is van gazdagon :)

Remélem jövőre sikerül visszavágnom! Elsődleges célom mindenesetre a dobogó volt, ezt elértem és a minimális célom jövőre is a TOP3. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#434) attisx


attisx
addikt

Gyerekek!

Jó volt veletek játszani. A dobogósoknak ezúton gratulálok. b-type-nak külön gratula a liga elsőséghez, és hogy közülünk egyedüliként a a legjobb 100 között végzett. :C

Márciusban találkozunk... Remélem... :)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#435) #70869248


#70869248
törölt tag

köszi :B

Jövőre újra kezdődik minden, de még mennyire....MS egy jobban fejlesztett autóval, 5 világbajnokkal, Pirelli-vel, KERS-l....
Lehetne ez a játék a motorversenyekkel is :)

(#436) SzalaiG válasza #70869248 (#428) üzenetére


SzalaiG
addikt

Gratula! :C

Elváltottál Webberről és már nem is nyert. Jobb lett volna neki, ha nálad maradhat. :D

(#437) SzalaiG válasza #70869248 (#435) üzenetére


SzalaiG
addikt

Ott simábban nyernél. ;)

Tippmixelned kéne! :K

(#438) #70869248 válasza SzalaiG (#437) üzenetére


#70869248
törölt tag

:)
Talán igen, talán nem...jövőre lehetnek meglepetések :)

(#439) SzalaiG válasza #70869248 (#438) üzenetére


SzalaiG
addikt

Shima Schumi győzelem. :K :))

(#440) SzalaiG


SzalaiG
addikt

Mikor indul újra a játék? :U

(#441) válasza SzalaiG (#440) üzenetéreaddikt

Sztem csak az idénnyitó előtt nem sokkal.

Gondolom várnak a tesztek végére, hogy rendesen be tudják lőni a csapatok/pilóták kezdő árait.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#442) attisx válasza (#441) üzenetére


attisx
addikt

Valami már készül. Legalábbis jelenleg egy átmeneti lap jön be, nem a tavalyi eredmények...

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#443) válasza attisx (#442) üzenetéreaddikt

Hol, milyen átmeneti lap?
Nálam minden a tavalyi. A csapatom, a tabellák, az árak stb...

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#444) attisx válasza (#443) üzenetére


attisx
addikt

ERRE gondoltam, de most már nálam is a régi. Lehet csak szerver karbantartottak, vagy ilyesmi...

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#445) Qorthral válasza attisx (#444) üzenetére


Qorthral
őstag

Ha minden igaz, már a hétvégén elindul az új liga! :)
Remélem, hogy legalább annyian leszünk, mint tavaly.
Rám számíthattok. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#446) válasza Qorthral (#445) üzenetéreaddikt

Csodálkozom, hogy nem várják meg az utolsó tesztet, amikor a legtöbb kocsi már a végleges konfigurációval fog menni.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#447) Qorthral válasza (#446) üzenetére


Qorthral
őstag

Engem is meglep, de nam tartom nagy bajnak.
Az sem jó, ha 100%-osan eltalálják az erősorrendet és akkor még a legjobbak is vért izzadnak majd a gagyikkal a szezon 3/4-éig.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#448) válasza Qorthral (#447) üzenetéreaddikt

Én sem mondtam, hogy baj, tényleg több teret hagy a kreativitásnak.
De az sem jó, ha valamivel nagyon mellélőnek és már az elején behozhatatlanul kettészakad a mezőny.

Így látatlanban azt gondolom, hogy pl a Merci alul lesz árazva, a Toro Rosso meg felül.
Arra is nagyon kíváncsi, vagyok, hogy a McLarent hova lövik be, mert őket egyelőre én sem tudom hova tenni.

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#449) Qorthral válasza (#448) üzenetére


Qorthral
őstag

Jaja, nehéz dolguk van és valószínűleg kicsit mellé fognak árazni, de ez még belefér.
Baj az lenne, ha annyira mellélőnének, mint 2009-ben, amikor a Brawn, Red Bull és Toyota egyaránt nagyon alul volt árazva, holott kiemelkedően jól teljesítettek. (Főleg az első 2 persze.)

Most ilyesmi hiba szerintem nem lesz, nagyon meglepő lenne, ha a TR és a Williams uralná pl az évet. A Meki sztem felül lesz árazva kezdetben, de a későbbi fejlesztéseikkel valószínűleg megérik majd az árukat az idény felére kb. De ki tudja. :)

Remélem, hogy eltalálják a kellő mozgásteret.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#450) válasza Qorthral (#449) üzenetéreaddikt

Úgy tűnik ők is rájöttek, hogy ez nem lesz olyan egyszerű és kértek még egy kis fondolkozási időt. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.