Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#351) #70869248 válasza Qorthral (#350) üzenetére


#70869248
törölt tag

Legalább Hamilton átvette a vezetést a tabellán...én ezzel (bőven) vigasztalódom :D
jó futam volt ez a lényeg...egyébként sztem is nagyon nagy előnyt szereztek azok akinél már bent van a RB+McLaren kombó.

(#352) attisx válasza Qorthral (#350) üzenetére


attisx
addikt

"Úgy látom ide csak akkor divat írni, ha jól sikerül a csapatunknak az adott futam..."

Jobban esik dicsekedni, mint panaszkodni... ;)

Mondjuk én most többé-kevésbé elégedett vagyok a mostani 119 pontommal, bár azért a Willians-től kicsit többre számítottam. Így utólag visszagondolva kár volt rájuk cserélni az STR-t...

Lewis pedig még távolabbi ábránd lett. Már kerek 2.001.500 ejró hiányzik, minimál konfig mellett... :DDD

[ Szerkesztve ]

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#353) hunnylander


hunnylander
őstag

Én kicsit kedveszegett lettem a játékban, mert a kórházba kerülés miatt nem tudtam módosítani az összeállításomon a Török Nagydíj előtt. (Az nem zavar, ha rossz döntés miatt bukok, csak az, hogy kiszorultam a játéklehetőségből személyes körülmények miatt.)

Megvolt rá a keret és terv, hogy megveszem Hamiltont vagy a McLarent. A Török Nagydíj után már ez a lehetőség elszállt, mert a fejlesztetlen monacói összeállítás nem sokat hozott a konyhára a 'célszemélyek' meg sokat drágultak.

Botrányos volt a kanadai pontszerzésem is. Úgy döntöttem, hogy a Renault-RBR húzó csapatpáros mellé upgradelek egy pilótával. Sauber és Toro pilóták között vacilláltam, mind a négyet mérlegeltem, aztán Kobára tettem. A rajt után még nagyon elégedett voltam a döntéssel (a japán hatalmasat rajtolt és előkelő helyen volt), de miután ugratott és nekiment a falnak, már egyáltalán nem. Pont ez járt a fejemben, amikor beválasztottam; képes meglepően jó teljesítményre, de újonc, sokat hibázik és nem ismeri a pályát. Kockáztattam, elbuktam.

Kevés a zsé, az összeállítás értéktelenedett, az RBR-től szabadulni akarok. Valenciára jön az 'F10B', a mostani McLarennek is fekszik, oda is nyerni mennek, Silverstonera meg jön 'az új McLaren', über-upgrade, a Red Bull-nak egyre kevesebb babér teremhet.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#354) Qorthral válasza hunnylander (#353) üzenetére


Qorthral
őstag

Nem volt szerencséd Kobayashival, de ez mindenkivel megesik. Anno mikor betettem Buemit többször is az év során, rendre kiesett, vagy minimális pontot hozott. Most végre jól ment. Továbbá a Sauber is hosszú ideje szerepel nálam és eddig csak 1x alakítottak értékelhetőt.

Másfelől: Ha BIZTOSAN változtatni akartál, kár volt az utolsó pillanatra hagyni. Tudom vis maior, meg Te sem gondoltad, hogy nem lesz már lehetőséged változtatni, de tény, hogy 2 teljes hét van a csapaton alakítani és a szabadedzések fényében még a legvégén is vissza lehet állítani az eredetit, ha úgy alakul. Amúgy sztem Hamiltont nem merted volna megvenni a RBR ÉS a Renault helyett, ha egyáltalán kijött volna a pénzből, de nyílván utólag bölcsebbnek hangzik az elmúlt futamokon brillírozó csapat/pilóta megvételének gondolatát bizonygatni. Ha mindenképp meg akartad volna venni, beraktad volna hamarabb is, rögtön az azt megelőző verseny után. Egyébként szerintem egyáltalán nem buktál ezzel sokat, a RBR + Renault kombó nem sokkal hozott kevesebbet ezen a 2 futamon mint a Mclaren + valami vacak. A drágulásban sem volt akkora különbség. Plusz látva, hogy Button is milyen jól szerepel, amúgy is jó választás a Mclaren is, nem csak Hamilton és most még válthatsz. Az egyetlen lehetőség amit látszólag buktál, az Hamilton, de mondom, szerintem őt egyébként sem tetted volna be, ahhoz túl jónak tűnt a RBR és Kubica.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#355) hunnylander válasza Qorthral (#354) üzenetére


hunnylander
őstag

Mikor megkapjuk az adott verseny után a pontjainkat plusz a pénzecskét és nyílik a piac, elkezdem próbálgatni a lehetőségeket. A visszaállítás funkció nagyon jó, még az elmentett összeállításról is vissza lehet vele lépni az előző állapotra (már tudom) és nincs pénzügyi veszteség a tranzakciók miatt.

De meg akartam várni a szabadedzéseket, de várható volt, hogy a török pálya kedvezni fog a McLaren erősségeinek, és a próbálgatások után nem mentettem el semmit. Bizonytalan is voltam, hogy emiatt 0 pontot fogok kapni, de szerencsére ilyenkor az előző futamos összeállítás marad érvényben.

Hamiltont meg azért akartam betenni, mert tudtam, hogy ha nagy valószínűséggel jól szerepel, akkor ki fog slisszolni az anyagi keretemből beláthatatlan időre. Szóval ez volt a váltópont. Hosszútávon akartam építeni rá, mert nyerő ember lesz hosszútávon.

De most már elmentettem a következő futamra való konfigurációt. :) Csak néhány fillér hiányzott hozzá (ami meglenne, ha csak egy biztonságit is fejlesztek a Török Nagydíj előtt, ami olyasmi lett volna, hogy lecserélem a Lotust egy középcsapatra a plusz pénzből), hogy a Renault kitúrása nélkül a Red Bullt felcseréljem a McLarennel. Kobát nem akarom elmozdítani, nem akarok visszatenni egy virgines pilótát, csak azért, hogy a Renault maradjon. A Renault is felemásan szerepelget. Valenciának erős start-stop jellege van, ilyen pályákon Barrichello átlagán felül tud teljesíteni, mert itt kisebb hátrány a jobblábas fékezési szokása. A Williamsnek is feküdhet talán egy kicsit a pálya, meg mintha relatíve fejlődtek is volna.

Szóval két brit csapat meg egy kiszámíthatatlan japó, ezzel 'támadok' Valenciában :D (egyelőre, módosításokat talán a szabadedzések után teszek, ha valami váratlan gubanc adódik a kulcsemberekre nézve).

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#356) válasza hunnylander (#353) üzenetéreaddikt

Ha vígasztal kicsit én is elkedvetlenedtem és kb pontosan abban a cipőben járok, mint Te.

Pont a Török nagydíj előtt akartam lecserélni a Red Bullt, Mekire. Igaz én nem kerültem kórházba, de végül elbambultam a határidőt... Kobát is már egy ideje be akartam tenni, az elmúlt időben volt pár jobb futama, most Kanadára végül betettem erre Ő esett ki először. Pedig a rajtnál én is örültem.
Amúgy már az év eleje idegesítő volt, betettem Sutilt húzóembernek és pont az első két versenyen bénázott (még Liuzzi is jobban ment) utána a Red Bull miatt el kellett adjam, azóta persze tök jól megy csak most nincs pénzem visszavenni és még pár versenyig nem is lesz.
Az igazán nagy ágyúk meg időközben túl drágák lettek és ráadásul gyorsabban is nő az áruk, mint ahogy nekem a pénzem, szóval elég reménytelen a kiugrás, úgy érzem magam lassan mint a Merci. Ez az év elment, még elvegetálhatok, de lassan ideje lenne a következő idényre fókuszálni. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#357) #70869248 válasza (#356) üzenetére


#70869248
törölt tag

Nem könnyű...tényleg nem, de nagy bukta lehetőségek vannak még, egyedül azok vannak előnyben akiknél beütött már a McLaren-Red Bull.
De ez benne is volt.

(#358) Qorthral válasza #70869248 (#357) üzenetére


Qorthral
őstag

Ők viszont nagyon kevesen vannak. (<10)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#359) #70869248


#70869248
törölt tag

40 pont...kíváncsi leszek mi lesz a versenyen, remélem Kubica nyer :D

(#360) hunnylander válasza #70869248 (#359) üzenetére


hunnylander
őstag

39 pont.

www.HunnyF1.com

(#361) attisx


attisx
addikt

34

Kellett nekem az utolsó pillanatban lecserélni a Williams-t... :U

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#362) madster


madster
tag

szörnyű hétvége... :O

(#363) Qorthral válasza madster (#362) üzenetére


Qorthral
őstag

Pech :( Pedig a pakliban benne volt egy jó hétvége a Ferrariknak, sok pontot hozhattak volna, ha... De nincs ha és nincs volna és nincs szerencséd :(

Az előző és a kettővel ezelőtti felállásoddal is kb +50 pontot kaptál volna úgy, hogy több pénzed is marad... De ilyen a játék, néha veszít az ember, néha nyer. Egyszer fent, egyszer lent. Most abból hozd ki a maximumot amid van, nincs még veszve semmi, hátra van még a szezon fele.

Nagy gondban vagyok én is, hogy mit is csináljak, főleg hosszútávon. Mclaren már elérhetetlen ill. irreálisan drága... Ferrari sem olcsó. Merci érthetetlen és kiszámíthatatlan... Bajok lesznek.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#364) #70869248


#70869248
törölt tag

..hát elég katasztrófális :) 148
Mostanában nem igen ajnározott a szerencse :(

(#365) attisx


attisx
addikt

199 pont...

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#366) #70869248 válasza attisx (#365) üzenetére


#70869248
törölt tag

142 :D
hujj de feljössz...rezeg a léc :)

(#367) attisx válasza #70869248 (#366) üzenetére


attisx
addikt

Ja-ja... Rubens most nagyon bejött. :)

Ha jól számolom, akkor két ponttal leszek mögötted a második.

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#368) #70869248 válasza attisx (#367) üzenetére


#70869248
törölt tag

Bevillant a búrámba mikor Kubica kiesett hogy ehh most mekkorát buktam, de frankó futam volt bánja kánya. :D
Szoros lesz, sztem is ott lesz a két pont, ez van...mindig tudtam hogy jön a gödör, a sors bebüntet mert nem vettem meg Hamilton-t amikor az volt az első gondolatom...okoskodtam hát most tessék :D

(#369) Qorthral


Qorthral
őstag

187 pont :)
Szoros és izgalmas lesz az év 2. fele is ;)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#370) hunnylander


hunnylander
őstag

194 ponty. :)

www.HunnyF1.com

(#371)addikt

Lol most meg betettem Liuzzit, erre az első 5 percben odaveri. :N

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#372) attisx


attisx
addikt

Amilyen jól indult a hétvége (42 pötty az időmérőn), olyan szahar lett a vége: 125... :(

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#373) Qorthral válasza attisx (#372) üzenetére


Qorthral
őstag

Nekem bejött az élet ill. ez a hétvége.
Jó volt a döntésem és voltam elég bátor kockáztatni ;)
185 pont :) Innen szép elveszteni.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#374) #70869248 válasza Qorthral (#373) üzenetére


#70869248
törölt tag


Jó húzás volt a Ferka-RedBull, sajna nem volt meg rá a lóvém :(

Nagy grat!

(#375) Qorthral válasza #70869248 (#374) üzenetére


Qorthral
őstag

Köszi! :)
Igen, nagyon jó húzás volt. Úgy számolgattam, hogy hosszútávon akkor is megéri, ha a Ferrari átlagosan csak 1 másik élcsapatot előz meg a RBR és a McLaren közül (+ beérnek a célba Alonsoék). Az csak hab a tortán, hogy mindkettőnél jobb volt most, álmomban sem gondoltam volna, hogy már a mostani futam után első leszek. Ám hosszú még a játék és a szerencse forgandó.
Neked peched volt, mert alapvetően jó vétel volt szerintem Kubica (így tudsz a továbbiakban is fejleszteni), kár, hogy Schumira cserélted, de a péntek alapján ezt is megértem. Bármi lehet még, nagyon izgalmas és fordulatos ez a szezon.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#376) Qorthral válasza #70869248 (#374) üzenetére


Qorthral
őstag

Most viszont Neked nagy grat, szép húzás volt Petrov, jól eltaláltad, hogy mikor megy majd igazán jól! :) Persze szerencse, hogy Hami meg Rosberg kiesett előle és Barichello taktikáját elvitte az SC, de az élethez szerencse is kell. :) Webber is jól bejött, bár ebben is akad némi szerencse :)
Ha így folytatjuk simán meglesz a TOP100.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#377) attisx válasza Qorthral (#376) üzenetére


attisx
addikt

Grat a 200 felett teljesítőknek... :C

Bezzeg én továbbra is szívok, mint a torkos borz. Na mindegy, arra jó volt ez a hétvége, hogy végre betudtam spórolni Hamit. Úgyhogy részemről én innentől kezdve hátra dőlök, és hagyom magam sodródni az árral... :)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#378) #70869248 válasza Qorthral (#376) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ja, rekord pont született nálam :) 242.
Petrov és Hülkenberg szinte biztos volt hogy jól bejön a HunRing-n, kettejük közt variáltam, Webber kényes húzás volt, de muszáj, mert biztonsági játékkal már nincs esély...a piloták rizikósabbak, de többet hoznak, és nagyobb az áremelkedésük is...akkora hullámvölgyben voltam az elmúlt futamokon, hogy valamit kellett, viszont ez azzal járt hogy 4 összetevőt kell cserélnem ami viszont persze viszi a pénzt a bukó százalékok miatt :(
Most is igazából vissza kellene cserélnem Webber-t Vettel-re Spa-nak, de 6 milla kb amit csak az eladás miatt buknék...még meggondolom.
Szal most is újra kellett alakítanom a következő futamra, remélem utána már lesz esélyem 1 összetevőt cserélni futamonként...mert Spa után Monza-ra nagy eséllyel jók maradnak a Force India-sok, a BMW Sauber-k, és a Williams-k is.
:)

(#379) Qorthral válasza #70869248 (#378) üzenetére


Qorthral
őstag

attisx: Köszi! Igen, Te jól ráfáztál Kubicával, de a nagy számok törvénye alapján nála (és Hamiltonnál) is ideje volt lassan 1-2 peches futamnak. Kubicának mondjuk 3 futam alatt ez a 2. kiesése, de ha azt nézzük milyen jól és megbízhatóan ment az év első felében, akkor az összkép még mindig elég jó. Bátor húzás Hamilton, de ha feltámad a Mclaren, akkor jó döntés. Mondjuk a hungaroringi formánál biztos jobbak lesznek Spaban és Monzaban.

b-type: Hülkenberggel sem jártál volna sokkal rosszabbul. :) Jól tetted, hogy betetted Webbert, valóban, a kis középcsapatokat építgetve már nem lenne esélyed sem a TOP100ra, sem a Liga 1. helyére. Így viszont mindkettőre bőven van. :)
Bizony, a TOP pilóták ára jobban emelkedik, mint a csapatoké, én mégsem teszem be pl Alonsot, mert akkor több futamon keresztül a RBR nélkül kéne mennem és ez összességében többet vinne, mint hozna. Ha biztos lennék benne, hogy Alonso megnyeri az összes hátralevő versenyt, akkor más lenne a helyzet, de szerintem továbbra is 4-5 esélyes minden futam, akárcsak a VB cím. De azt hiszem elleszek a RBR-Ferrari duóval is valahogy, eleve azért raktam be a Ferrarit 2 versennyel ezelőtt, hogy ne rekedjek meg a középcsapatokkal és az évad végéig tudjak fejlődni. :)

Egyébként érdekes és egyben nehezíti a játékot, hogy jelenleg nem lehet biztosan megmondani, hogy a következő versenyeken a Renault, a Williams, a Force India és a Sauber hogy fog szerepelni, főleg persze egymáshoz képest (ár/érték arányban). Megtippelni is nagyon nehéz. Ez a játék szépsége :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#380) Qorthral


Qorthral
őstag

Hát nem ez volt életem versenye...
A Ferrari hétvégéjét egész végig a pech, a rossz döntések és a versenyzői hibák uralták felváltva, míg a Force India vs. Williams kérdésben hosszas tanakodás után a Williamsre szavaztam. Utóbbi nagy hiba volt, de ki tudta előre, hogy Bari megint nem bír magával? :)
Kb 35 pontot buktam csak ezzel... A Ferrarival talán még többet.

De ilyen a játék, egyszer fent, egyszer lent, remélem egyenesbe jönnek 1-2 futamon belül a dolgok. Így legalább szorosabb a liga.

Gratulálok egyúttal a Liga élmezőnyének (első 8 helyezett), mind sokkal jobb hétvégét zártak nálam, jó döntéseket hoztak. :)

b-type: Most indul igazán a komoly meccs az első helyért, ahogy a VB cmért is Hami és Webbo között ;) Azért nagy szerencséd van 2 futam óta Webberrel. Biztos Vettelen is gondolkoztál, amikor döntöttél. :) Arról nem beszélve, hogy mekkora bukás lett volna, ha visszacseréled Spa-ra Vettelt. :) Jól döntöttél!

Saját magamtól idézek, a Magyar Nagydíj után írtam:
"Egyébként érdekes és egyben nehezíti a játékot, hogy jelenleg nem lehet biztosan megmondani, hogy a következő versenyeken a Renault, a Williams, a Force India és a Sauber hogy fog szerepelni, főleg persze egymáshoz képest (ár/érték arányban). Megtippelni is nagyon nehéz. Ez a játék szépsége "

Hát nagyon igazam lett, és bármily szép is így a játék, én most jól ráfáztam :)

De nem adom fel! :)

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#381) #70869248 válasza Qorthral (#380) üzenetére


#70869248
törölt tag

ooo én simán visszacseréltem volna Vettel-re Webber-t, ..és jól is tettem volna, tiszta szerencse hogy az történt ami történt.
A saját kútfőből gondolkodva én arra gondoltam hogy a csapat megpróbálja feltolni Vettel-t a HunRing-s bakija után.
Ezért akartam cserélni, de nem volt olyan kombináció ahol megérte volna Webber eladásával járó összeget bebukni. Így hogy két futamon is felfele ment az ára, így már valszeg igen.
Szal tiszta mázli hogy nem az akkora bukás következett be amit említettél. :)

Majd holnap meglátjuk hogy mi lesz, kit mire lehet cserélni...., de az biztos hogy egyszer fent egyszer lent. a Jó döntések igyekeznek minimalizálni a sors hozta fordulatok veszteségeit, és maximalizálni a szerencsét....de semmi több, technikai sport és Spa, eső és 5 esélyes VB menő....na szal lehet húzni a kalapból :)
Ne aggódj egy percig sem.

(#382)addikt

Wow, eddigi legjobb hétvégém, talán ezen a héten nekem sikerült legjobban a ligából. (?) :)
Csak az a baj, hogy most eléggé be vagyok ragadva a csapatommal, érdemi fejlesztéshez kéne legalább 40 milla, anélkül meg nem nagyon érdemes hozzányúlni se.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#383) Qorthral válasza (#382) üzenetére


Qorthral
őstag

Jaja, nagyon szép hétvégét zártál, grat! :) Az egész F1ligán belül is a 27. legjobb hétvégét zártad összetettbeli 565.-ként. Szép :)

A beragadós érzés ismerős, ezt akartam én elkerülni pár hete és emiatt vettem meg a Ferrarit, cserébe 3 komponensem minimumon volt. Most max Kobát vagy a TR-t tudod Williamses összetevőre cserélni, vagy rizikózol és veszel egy TOP pilótát mint AttisX, b-type vagy Rockstar. Esetleg (ki)vársz :)

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#384) válasza Qorthral (#383) üzenetéreaddikt

Azt hol lehet megnézni, hogy az egészen belül hányadikat zártam? Nem is gondoltam, hogy ennyire elöl vagyok abban. Pedig nagyon drukkoltam Haminak, amikor kicsúszott, hogy ragadjon be a kavicságyba, az olyan +35 pontot jelentett volna, de nem sikerült a tökéletes hétvége. :) Meg Vettel is bénázhatott volna kicsit kevesebbet.

Az 1 versenyzős felállást még mindig nem akarom meghúzni, ha bejön sokat lehet vele nyerni, de ha kifog egy szar hétvégét, akkor meg ott vagyok a semmivel. Nem hiszem, hogy átlagban sokkal jobb felállás, mint amilyen pl most van nekem. Csak akkor vállalnám be, ha mellé tudnék betenni még legalább egy erős komponenst, hogy ne álljak féllábon. Ehhez kéne a 40 milla. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#385) Qorthral válasza (#384) üzenetére


Qorthral
őstag

Futam ligák/tabellák :)

Az 1 elit versenyzős felállással kapcsolatban teljesen egyetértünk. A + biztos támasz meg nekem is kellene, hogy bevállaljam, csak ugye nekem is jól jönne ahhoz plusz pártíz milla...

Jól összerázódott a liga, izgalmas lesz még a hátralévő 5-6 verseny :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#386) #70869248


#70869248
törölt tag

Na nagy a csend? :D
én nem jártam túl jól az ziher...bár tervem van, ami azért nem rossz :)

(#387) Qorthral válasza #70869248 (#386) üzenetére


Qorthral
őstag

A terved nem rossz, vagy az, hogy legalább terved van? :D ;]

Nekem jó hétvégém volt, bejött a várakozásom. Nem változtattam semmit, mert úgy éreztem, hogy így lehetek a legjobb (hosszútávon feltétlenül) és már most látszik, hogy így is van.

Úgy fest, hogy kettőnkre szűkült az első helyért vívott harc és szerintem további 5 játékos meccselhet jó reményekkel a bronzéremért. :) Persze szélsőséges esetben felborulhat minden és lehet, hogy a dobogóra sem férünk fel. :) De ez roppant valószínűtlen.

Jól döntöttél a Webber -> Vettel cserével, bár nyílván még jobb szereplésben bíztál. Szerencsédre Vettel hozott Webberen, így azt hiszem, hogy (egyelőre még) továbbra sem kell alulértékelt csapattársát segítenie. Szerencsém volt, hogy végül nem bíztál a Ferrariban ill. elhitted, hogy a RBR az élen lehet itt annak ellenére, hogy ők maguk is leírták saját magukat. Sajnos a szabadedzések sokszor félrevezetőek, engem is nemegyszer tréfáltak már meg.

Most jön a végjáték, meglátjuk ki hogyan taktikázik a hátralevő futamokon. A különbség 10 pont, azaz majdnem semmi. Érdekes lesz! :)

(Off megjegyzés: Farkas Péter írta a legutóbbi GT-ben, hogy az elmúlt 6 futamon a 3 élcsapat 6 lehetséges sorrendjéből 5 megvalósult. Nos a monzai hétvégén megérkezett a 6. is, a Ferrari, Mclaren, Red Bull verzió. :) Zseniálisan izgalmas és fordulatos a szezon!)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#388) válasza #70869248 (#386) üzenetéreaddikt

Én rossz hétvégére számítottam, de ez még talán annál is egy picit rosszabb lett. Kár, mert most pont 3 millió hiányzik a következő nagy fejlesztéshez, így viszont még egy versenyt kell várjak, mielőtt hozzányúlhatok a csapathoz.

Bár látom, hogy másak sem sikerült túl jól a hétvége, mivel így is ugrottam egy helyet a ligában.

szerk: kicsit sajnálom, hogy nem tettem be a Williamst. Pont amiatt a fejlesztés miatt spóroltam vele, amit mostanra terveztem, de így hogy arról így is lecsúsztam, utólag úgy látom jobban jártam volna, ha meglépem a dolgot

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#389) #70869248 válasza Qorthral (#387) üzenetére


#70869248
törölt tag

Az a jó hogy tervem van, az hogy mennyire működik helyzetfüggő :)
Term. egyértelműen Alonso-t kellett volna megvenni...de akkor nem tudom lecserélni a Sauber-t a Renault-ra...és ebben a felállásban több lábat láttam mint csak Alonso-ban (pedig ő is nullázot Spa-ban)
Így aztán már az időmérő előtt leszűkítettem a kört Vettel-re és Button-ra, mindkettő jó vétel, hisz szintén betliztek az első futamon...Hamilton-t erősebbnek ítéltem egy hétvégén és a szezonban, így Button már vesztett, Vettel-l kapcsolatban viszont ez fordulópont lehet. Kettejük közt a többi helyszínt is nézve, Vettel-t választottam.
Aztán a futam meg lett amilyen lett :D

Muszáj volt pénzben gondolkodnom...azaz olcsón venni-drágán adni, mert a sok hullámvölgy hiába tett pontban előre, nincs pénzem :(
Kell egy olyan akit olcsón megvehetek és jól emelkedik az árra...hogy jól tudjam eladni.
...még mindig azt a hibát nyögöm, hogy akkoriban nem vettem meg Hamilton-t :)
...így jártam, ez büntetésem amiért nem tettem fel mindent a kedvencemre :)

(#390)addikt

Új taggal bővült a liga, snokey személyében. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#391) attisx válasza #70869248 (#386) üzenetére


attisx
addikt

Lapítunk mint az a bizonyos a fűben... :DDD A mostani 78 pontomat nem teszem ki az ablak az egyszer biztos. Haminak rendesen visszanyalt a fagyi, amit én is jól megszívtam.

Más: Nick Heidfeld újra a mezőnyben. Vajon a szervezők fogják bővíteni a pilóta piacot, vagy őt is elspórolják, mint Yamamotót? :F

Jah és üdv. snokey-nak... :)

[ Szerkesztve ]

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#392) Qorthral válasza attisx (#391) üzenetére


Qorthral
őstag

Akinek Chandhok komponense van, az Yamamotoért kapja a pontokat, amióta Ő van helyette. Valószínűsíthetően ugyanez lesz Heidfelddel, De la Rosa "karaktere" kapja majd utána a pontokat. De bármi más is lehet, ugyanakkor ez egyszerű helyzet, mert itt tiszta sor, hogy ki kit helyettesít (a Hispániánál eleinte nem volt az).

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#393) attisx válasza Qorthral (#392) üzenetére


attisx
addikt

Na ezt jó tudni. Köszi... :)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#394) SzalaiG


SzalaiG
addikt

Hétvégi tippek?

(#395)addikt

Nah, ahhoz képest, hogy itt fejtegettem, hogy most nem tudok változtatni semmit, tegnap 3 komponenst is lecseréltem.
Kíváncsi vagyok mire megy az új csapat. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#396) #70869248


#70869248
törölt tag

Na ki mit hozott össze?

Qorthral:...ssszz szoros lesz :)

(#397) válasza #70869248 (#396) üzenetéreaddikt

Én lusta vagyok számolgatni, megvárom az éjfélt és majd kiírja.
Érzésre lehetett volna jobb is... de azért nem olyan rossz. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#398) Qorthral válasza #70869248 (#396) üzenetére


Qorthral
őstag

Hah igen, borzasztóan szoros lesz! :)
Ha jól számoltam, akkor a büntetéseket is figyelembe véve egálban leszünk az első helyért. :D
Micsoda hajrá lesz még itt! :)
A 3. helyért is még legalább hárman-négyen nagy csatában vagytok! :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#399) #70869248 válasza Qorthral (#398) üzenetére


#70869248
törölt tag

hát az lett :D
Most már nincs mese, mindenki olyan drága, hogy dönteni kell....én döntöttem is :)
remélem VB-hez segítem :D
Kisebb részein még lehet majd javítani, ...de látom köztünk az fog dönteni hogy csapat vs versenyzői felállás a nyerő
király. :)

(#400) Qorthral válasza #70869248 (#399) üzenetére


Qorthral
őstag

Igen, nagyon érdekes lesz, kíváncsian várom!
Hamilton jól is elsülhet, a Mclaren még sok fejlesztést tartogat.
A Ferrarinak pedig gondokat okozhatnak a motorok, szóval lesz még itt izgalom.
De reménykedem a sikerben :)

Csapat vs versenyző kérdésben szerintem nincs egyértelmű döntés, a versenyzőhöz több szerencse kell, ha az van, akkor az a jobb, a csapatos viszont biztosabban "nem rossz". :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.