Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#601) Oliverda válasza hunnylander (#600) üzenetére


Oliverda
félisten

Látod, látod... hogy jár az aki nem bízik a McLaren fejlesztési úthengerben... :D

Aztán ha lefőnek a következő futamon, és Mercedes 1-2 lesz akkor nem szóltam.:D

[ Szerkesztve ]

REVOLUT reg. 10 000 forint bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#602) hunnylander válasza Oliverda (#601) üzenetére


hunnylander
őstag

Abban bíztam, de mellettük nem fért be két erősebb középcsapat. Az volt az induló taktikám, hogy legyen 3 erősebb csapatom.

De ahogy az aláírásom idézi Alit; ami annyit tesz kb. 'hát ez elég sz*r volt, de én (és a taktikám) nagyszerű volt(am)'. Kell az egészséges önbecsülés. :DDD :))

www.HunnyF1.com

(#603) Sanya595


Sanya595
senior tag

Nekem ez az elsö szezonom itt a ligában,nagyon tetszik,de egykét dolgott még nem értek.
Pl : Ha most eladok valamit és mégsem találok jobbat,tehát úgyan azt akarom vissza venni,akkor az ára annyi lesz amenyiért eladtam? :F

[ Szerkesztve ]

(#604) bobace válasza Sanya595 (#603) üzenetére


bobace
őstag

Használd a visszaállít gombot.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#605) attisx válasza Sanya595 (#603) üzenetére


attisx
addikt

Minden egyes eladással bukod az elem aktuális listaárának 5 százalékát, visszavásárolni viszont teljes listáron tudod. Szóval ha kísérletezgetsz különböző komponensekkel, használd a "visszaállítás" gombot, ezzel visszakapod az utolsó éles csapatod árfolyamveszteségek nélkül...

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#606) válasza hunnylander (#600) üzenetéreaddikt

Mindenképp várd meg a szabadedzéseket mielőtt lecseréled a Mercit Renaultra. Én úgy érzem, hogy Malaysiában közel egyformák lesznek teljesítményben. Igaz a Renaul picit olcsóbb, de a Mercinek viszont erősebb a pilótapárosa.

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#607) D.Orion válasza (#606) üzenetére


D.Orion
veterán

Szvsz elvileg mindenki úgy jár a legjobban ha csak a legutolsó szombati szabadedzés után/közben állítja össze a csapatát. Akkor lehet majd talán a legjobban látni, hogy mik az erőviszonyok Malajziában.

Ui.: Érvényes nevezést le lehet adni hiányos csapattal is? :F

[ Szerkesztve ]

(#608) Motion_Blur válasza D.Orion (#607) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"Egy futamra csak érvényes felállással lehet nevezni"

Ez alapján minden komponensnek meg kell lennie :K

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#609) D.Orion válasza Motion_Blur (#608) üzenetére


D.Orion
veterán

:W Thx, végülis csak a szemem szúrta ki ez a mondat.

(#610) attisx válasza D.Orion (#609) üzenetére


attisx
addikt

Eleve, ha hiányos a felállás nincs "mentés" gomb se. Mindenesetre, amikor a piactér zárásakor hiányos egy csapat, vagy nincs elmentve, a rendszer automatikusan a legutolsó érvényes nevezés alapján számolja tovább a pontokat.

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#611) X3B6O0X


X3B6O0X
aktív tag

Jó napot uraim, én is regisztráltam X3B6O0XPH néven a mai napon, mindjárt csatlakozom a PH! csoportjához.

"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog

(#612) válasza X3B6O0X (#611) üzenetéreaddikt

várunk

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#613) Qorthral válasza #70869248 (#598) üzenetére


Qorthral
őstag

tavaly piszok sokat kellett várni

Csak 3 futamot kellett várni és már be is tettük a Red Bullt. :) De a mostani sokkal jobb, nyílván. :) Szerintem nem kell sokat várni és jelentősebb felállásbeli különbségek lesznek. Alig várom ;)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#614) #70869248 válasza Qorthral (#613) üzenetére


#70869248
törölt tag

...és mekkora mázli volt :)
Mert ha Vettel-nek nem hal be a kipufogója az első, és a fékje a második versenyen, ill. Webber nem pörög bele a sóderágyba az ausziknál...szal ahogy a qual-n látszott hogy a Red Bull mennyire erős, úgy a futamokon betliztek nagyokat, ezért bekerülhetett.
Most viszont élből megvan.
...nem tudom nekem tavaly sokkal szenvedősebb volt az idény eleje, versenyzői fronton próbálkoztam Liuzzi-val, az volt az egyetlen erősebb lapom.
Most meg indulásnál csapatszinten a tavalyi világbajnok , egy középmezőny eleje-közepe, és egy kiscsapat és a tavalyihoz hasonló Perez-Sauber (Liuzzi-Force), versenyzői fronton.

A következő futamra meg már csak egy biztosan számolható bukó összetevőm lesz.
Egyértelműen úgy érzem hogy sokkal jobb a helyzet...ha emlékszel tavaly az USgp-vel variálók tudtak csak önerőből nagycsapatba fektetni kezdésből. ...és ők kaszáltak is.
:)

(#615) Qorthral válasza #70869248 (#614) üzenetére


Qorthral
őstag

Persze, tavaly sokkal nehezebb volt a kezdés, ez nem is kérdés. Akkor direkt úgy lettek megválasztva a kezdőárak, hogy nagycsapatot vagy élversenyzőt ne lehessen betenni.
Szóval innen valószínű érdekesebb lesz már az évad első fele is. Tavaly nekem is nagyon vacak kezdésem volt, valami 50-60 pont az első futamon :D

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#616)addikt

Azt nézem, hogy idén már az első versenyen hoztam a tavalyi egész évre levetített pontátlagomat. Szóval elvileg, ha semmi nem változna, se a csapatom, se az erőviszonyok, akkor az idény végére annyi pontom lenne, mint tavaly...

Szerintetek hány ponttal lehet majd idén megnyerni a ligát? Tavaly 3000 kellett. Én olyan 3500-3600 közé saccolom. (ha lesz Indiai nagydíj, de nem lesz Bahrein)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#617) Qorthral válasza (#616) üzenetére


Qorthral
őstag

Jó meglátás.

~Dupla annyi ponttal kezdtem az évet mint tavaly. Nálam ez még így sem elég a tavalyi pontátlaghoz. Persze lehet még visszaesés, de elég fontos az első pár futam, szóval jó eséllyel több pontot gyűjtök majd a tavalyinál. A ligánk elég erős, a TOP10 kb bármelyik 20 főnél nagyobb liga TOP10-ével felveszi a versenyt (pontátlagban), ígx reális az esély, hogy a legjobbjaink a TOP50ben fognak harcolni minimum. Ergo jelentősen több kell majd a győzelemhez, mint 3000 pont. Én 3800-4000-re saccolom.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#618) válasza Qorthral (#617) üzenetéreaddikt

Először én is 4000-t akartam mondani, de aztán rájöttem, hogy az futamonként 200+ pontot jelentene, ami azért durva. Szóval ha az év elején ilyen 150 körül hozunk, akkor ez azt jelenti, hogy ősztől zsinórban kéne hozni a 230+ pontos versenyeket, hogy meglegyen, ami szerintem nem reális.

szerk: arra emlékszel, hogy tavaly hány ponttal nyerték a játékot?

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#619) Qorthral válasza (#618) üzenetére


Qorthral
őstag

Ne feledd, az év eleji jobb szereplés (150 pont körüli futamok) több pénzt és ezáltal jobb fejlesztéseket eredményeznek. Így év végére jobb csapatunk lehet majd, mint tavaly, vagyis a 230 körüli futamok sem annyira elrugaszkodottak. Szerintem reális a 3800-4000, de majd meglátjuk. Sajnos nem emlékszem a tavalyi első pontszámára (tegnap én is kerestem), de 3600 körül lehetett.
Ugyanakkor ne feledd, hogy tavaly talán 92 ponttal vezették a ligát az első futam után, most pedig ~170. ;)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#620) válasza Qorthral (#619) üzenetéreaddikt

Persze tudom, ezt is beleszámítottam, de azzal együtt is soknak tűnik a 4000. Nem kétlem, hogy olyan összeállításunk lesz, ami simán tud hozni 230 pontot egy versenyen.
De 230 pontot hozni egy versenyen, vagy zsinórban 6-on, azért nem ugyanaz. Mindig közbe fog jönni valami...

Nah mindegy, majd meglátjuk. Remélem szezon végén eszembe fog jutni ez a hsz.:)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#621) válasza (#620) üzenetéreaddikt

Picit számolgattam és rájöttem, hogy az év végi összpontszám nagyon apró dolgokon múlhat.
Pl most nagyon úgy néz ki, hogy a következő futam után tervezett updatemhez nagyjából éppen annyi pénz fog hiányozni, amennyit Perez kitiltásával buktam, szóval emiatt egy teljes futamot csúszik a fejlesztési ütemem. Ami azért durva mert így ez végig fog pörögni az egész idényen, szóval minden további fejlesztésem is minimum 1-gyel később fog jönni. Szóval nem csak a 3. futamon fogok vele bukni valamennyit, hanem a 3-19-ig mindegyiken. Ráadásul pont a szezon elején kéne minél gyorsabbnak lenni, mert a kinézett elemek drágulnak, az én lecserélni kívánt cuccaim pedig folyamatosan veszítenek az értékükből, szóval az olló csak nyílik, minden eltelt futammal.

Persze helyezés szempontjából ez majdnem mindegy, hiszen a legtöbb főbb riválist ugyanúgy érinti a dolog. Csak érdekes belegondolni, hogy egy olyan apróság miatt, hogy a Saubereknek 5mm-rel ívesebb volt a hátsó szárnya, akár 150-nel is kevesebb pontom lehet a végelszámolásnál.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#622) Qorthral válasza (#621) üzenetére


Qorthral
őstag

Teljesen igazad van, sokat számíthat a végelszámolásnál a mostani pár elvesztett pont (és emiatt drágulás helyett olcsóbbá váló összetevő), akár több száz pontot is. Ugyanakkor szerintem nem érdemes ezen bosszankodni. inkább gondolj arra, hogy mennyire jól sikerült még így is az első hétvége. Simán várakozáson felül, ez Nálad sem kérdés gondolom. Hasonlítsd össze a tavalyi kezdéssel. :)
Nyílván lehet remélni, hogy az eredmények tükrében a létező legjobb összeállítása van az embernek, de nem reális elvárni, pláne nem a legelső futam előtt, amikor még minden ködös, hogy hibátlanul induljon valaki.

Egyébként hadd említsem meg, hogy akár még jól is jöhet nekünk Perezék kizárása. Nyilván Te is el tudsz képzelni olyan helyzetet, hogy egy jobb összetevő, melyre upgrade-eltél, rosszabbul teljesít (kiesés, miegyéb miatt), mint az eredeti. Ergo kevesebb pont és árcsökkenés, vagyis bukás. Na ha ezt a jobb összetevőt épp be tudtad volna tenni a hibátlan fejlesztési ütemterv szerint az év valamelyik futama előtt, de a Sauberek kizárása miatt így pont nem fogod tudni, akkor máris örülhetsz. Vagyis simán lehet még több pontod is év végén a Sauber szabálytalan autója miatt. :) Persze ez nem épp valószínű, de azért aránylag könnyen megeshet. (Pl most betehettük volna a Renault komponenst esetleg. Ha a következő futamon rosszul szerepelnek, akkor máris jobb, hogy a Sauberekkel gond volt. :) )

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy örülök a kizárásnak, vagy azt, hogy így várhatóan több pontunk lesz, csupán csak érzékeltetni akartam, hogy a mostani pont és pénz"vesztés" kérdése nem egyszerűen fekete vagy fehér.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#623) válasza Qorthral (#622) üzenetéreaddikt

Persze ez így van. Én csak azzal az esettel játszottam el, hogyha csakis ez a Perezes lett volna az egyetlen kirívó eset a szezon alatt és minden más "terv szerint" haladna.

Nyilván rengeteg ilyen apróság történik majd, mind pozitív mind negatív irányba, szóval a szezon alatt valószínűleg kiegyenlítik egymást, ezért nem is aggódom miatta.
Az is tiszta sor, hogy az előző hétvége még így is jobban sikerült, mint amire számítottam, szóval soha rosszabbat. :)

szerk: amúgy elnézve az utolsó hszeket, a topic kihalt és csak mi maradtunk életben, vagy mi a szösz??

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#624) Qorthral válasza (#623) üzenetére


Qorthral
őstag

Szerintem a többieket egyrészt nem nagyon érdeklik a részletek (ill. csak olvasni szeretnek), vagy csak nagydíjhétvégéken néznek be ide, ilyenkor uborkaszezon van :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#625) attisx válasza (#623) üzenetére


attisx
addikt

Jelentem, élek és virulok, naponta többször is benézek, de érdemi hozzászólni való híján csak read only... :)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#626) Sanya595 válasza (#623) üzenetére


Sanya595
senior tag

Én is jellen vagyok....bevan állitva a mail ha új hsz jön.
Csak Én még elég kezdö vagyok,szóval nem tudok tavalyhoz viszonyitani,de Perez-ék nekem sem jöttek jól. :W
Viszont Hei-t péntek éjjel cseréltem Pet-re és azzal jól jártam. :C
De a továbbiakban nagyon nehéz lesz,mert napokat töltöttem el a variálásokkal és ebböl leszürtem azt,hogy nem lesz egyszerü a folytatás. :Y

(#627) válasza Sanya595 (#626) üzenetéreaddikt

A Heidfeld Petrov cserét miért lépted meg?
Csak azért kérdem, mert ha én azon a vonalon indultam volna el, akkor biztos a szőrmókot teszem be, egyáltalán nem lehetett előre látni, hogy Szergej jobb lesz.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#628) Sanya595 válasza (#627) üzenetére


Sanya595
senior tag

Igazából nem is tudom,de a tesztek alapján és a Hei kihagyott évei alapján cseréltem ki ökett.Nekem is szörös volt bent.

(#629) válasza Sanya595 (#628) üzenetéreaddikt

Ok, de ha véletlenül üveggömböd lenne, azt megmondanád ugye? Mert azzal nem ér játszani. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#630) Sanya595 válasza (#629) üzenetére


Sanya595
senior tag

Tudod játszom az egyik internetes fogadó irodánál élesben.... :P
De az üveggömbröl annyit,hogy az f1-re nem nagyon szoktam fogadni...
1 szezon alatt kb 3-4-szer.Tavaly egyszer fogadtam red bull 1-2-re a török futamon.... :W
Tudjuk mi történt....szóval nem igazán fogadok élesben az f1-re.. :N
Jahh és az a Qrva gömb nem mondta,hogy Perezéket kizárják. :DDD

(#631) D.Orion


D.Orion
veterán

Ooo a fene. Az a fránya pénz. Válogatok össze vissza meg számolgatok és nagy nehezen összeállítok egy csapatot. Na mondom, akkor mentés előtt még megnézem, hogy a ligában a többiek, hogy gondolják. Erre meg megint tök egyforma sok embernek a csapata. Ez most azt jelenti, hogy megint ugyanannyi pontunk lesz. Vagy nyerünk mindannyian, vagy elbukunk. :DDD

Az a fránya eső holnap hozhat meglepetéseket.

(#632) attisx válasza D.Orion (#631) üzenetére


attisx
addikt

"Erre meg megint tök egyforma sok embernek a csapata. Ez most azt jelenti, hogy megint ugyanannyi pontunk lesz. Vagy nyerünk mindannyian, vagy elbukunk."

Még szép... :DDD

BTW, gondolkodtam azon, hogy az RBR-t lecserélem Gombos-ra, hátha varázsol valamit az esőben, de aztán mégis inkább a konzervatív megoldás mellett döntöttem.

[ Szerkesztve ]

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#633) Motion_Blur válasza D.Orion (#631) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Én meghagytam karosszériának a McLarent. Ha eső/káoszfutam lesz, abból Gombos és Hamilton is jól szokott kijönni. Meg amúgy is erősnek látszanak.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#634) D.Orion válasza Motion_Blur (#633) üzenetére


D.Orion
veterán

Én pont ettől félek, hogy a McLaren hozza a szokásos lucky szériáját az esőben és agyonveri az RB-t. Sanszos, hogy ez lesz, LH-nak mindig úgy jön ki a lépés, hogy pont a boxban van mikor elkezd szakadni az eső.

attisx: Én is gondolkodtam ilyenen, de aztán hagytam RB-t.

[ Szerkesztve ]

(#635)addikt

27 pont, soso.
Nem jó ez így, hogy a Meki ennyire erős lett, kezd belerontani a levesembe.:)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#636) attisx


attisx
addikt

30 pötty... Azé' Pásztorkától többet vártam volna... :U

Amúgy tudtok ajánlani valami jó pszichiátert, lehetőleg skizofréniára szakosodottat?! :DDD

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#637) #70869248 válasza (#635) üzenetére


#70869248
törölt tag

28...de remélhetőleg a futam javítja az összképet, időmérőn a csapatra helyezett súlyozás mindig kis hátrány az első 10 pontozása miatt.
Mondjuk Maldonado-t pöppet előrébb vártam, de Di Resta-n is meglepődtem hogy szépen tartja Sutil-t.
A két Toro szépen szerepel, és elég kiegyensúlyozottan.

attisx: jaja, sz@r ügy ide is szurkolni ezért, oda meg azért mert az számít, de ez meg jobban fizet :D
tiszta zsongás van nálam is....de hamarosan lehet megéri váltani...

[ Szerkesztve ]

(#638) attisx válasza #70869248 (#637) üzenetére


attisx
addikt

Hát hallod, Q3 végén a kakaós bögrémet majdnem hozzávágtam a TV-hez... :DDD

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#639) hunnylander


hunnylander
őstag

Eddig nem bántam meg, hogy a Mercedest beújítottam a számomra elérhető legjobbra, a Renault-ra.

www.HunnyF1.com

(#640) válasza hunnylander (#639) üzenetéreaddikt

Pont tegnap este néztem, akkor még bátornak gondoltalak, de valószínűleg jól döntöttél.
Bár gondolom még mindig fájhat, hogy az elején kihagytad a mekit.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#641) hunnylander válasza (#640) üzenetére


hunnylander
őstag

Direkt a kockázatcsökkentés miatt építettem a Mercedes-Sauber-Toro taktikára. Gondoltam jobb több lábon állni. :U Több lábon se jó állni, mikor az összeset kirúgják alólad. :D

Önmagában a nagyon gyenge első fordulóm nem lombozott le. Az lombozott le, mikor láttam, hogy ez rendkívül lekorlátozta a továbblépésemet, mert már a leggyengébb elemekkel sem fért be a McLaren néhány ezer euró híján. Ez vissza fog vetni. Most már nagyon komoly pontszerzésekre van szükségem, hogy ezt a hendikepet valamikorra ledolgozzam. :)

www.HunnyF1.com

(#642) válasza hunnylander (#641) üzenetéreaddikt

Akkor ezen a hétvégén közösek a céljaink, mindketten drukkoljunk kettős meki dnfért. :D
Akkor majd jól lemegy az áruk és beteheted őket. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#643) Qorthral


Qorthral
őstag

Látom kicsit csak kezd szóródni az élmezőny csapat tekintetében. Picit kezdünk eltérni egymástól, bár még vagyunk páran akik egyirányban evezünk. De nem sokan. Ahogy jósoltam :) Pár futam és mindenkinek elég más felállása lesz.

Részemről az utolsó percekig komoly gondolkodás volt, 3-4 csapatvariáció is játszott, igaz, csak kicsit különböztek egymástól. Végül a hosszútávú érdekeket szem előtt tartva a mostani mellett döntöttem, lemondva a HRTről (holott éreztem, hogy 107 alatt lesznek) és úgy fest nem választottam rosszul.

Hunny: Ne add fel, kitartás! A skill és tudás hosszú távon kompenzálni fogja a kezdeti pechedet és szép lassan araszolgatni fogsz felfele a ranglistán! :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#644) válasza Qorthral (#643) üzenetéreaddikt

"lemondva a HRT-ről"

Huh, micsoda áldozat, gondolom nehéz volt megválni ettől a remek csapattól. :))
Mondjuk megértem, hogy nehéz volt, én még ragaszkodom hozzájuk. :)

[ Szerkesztve ]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#645) Qorthral válasza (#644) üzenetére


Qorthral
őstag

Érezd az iróniát ;)
Több tényező/lehetőség is volt, amely miatt lett volna értelme ragaszkodnom hozzájuk. Vicces, de valahogy emiatt ők voltak a középpontban a gondolkodást tekintve nálam. Így kell érteni a lemondást :)
Végül a lemondásos verziót ítéltem előnyősebbnek.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#646) válasza Qorthral (#645) üzenetéreaddikt

Gondoltam, hogy nem kell szó szerint érteni. :)
Sajnos én pont a hosszútávú terveim miatt vagyok kénytelen még egy darabig szenvedni velük, pedig nagyon idegesítenek. Ha legalább 15-20 körig kibírják a versenyen és addig páran kihullanak előlük, azt már siker.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#647) Qorthral válasza (#646) üzenetére


Qorthral
őstag

Igen, akkor jársz jól ha sokáig bírják. De ilyen kevés futott km mellett nagyon meglepne, ha alig lenne technikai zűrjük az év során. Na majd meglátjuk. Na meg azt is, hogy kinek hogy alakulnak a tervei. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#648) D.Orion


D.Orion
veterán

Ajj az a McLaren, de baromi jó lett. :N Játék szempontjából nem örülök neki, versenyből nézve viszont azért jó, hogy nem egy szereplős jelenleg a pole.

(#649) Sanya595


Sanya595
senior tag

ÁÁÁ....Nekem még ezt a pontozást kell megtanulnom.. :F
Az elmúlt futamnál sem tudtam kiszámolni normálisan,hogy mennyit kapok. :W

(#650) válasza Sanya595 (#649) üzenetéreaddikt

Mindegy, tavaly én sem számolgattam előre, csak vágtam a centit vasárnap éjfélig. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.