Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
dargelot
üzenetére
Ez kb. ugyanaz az eset, amiről itt a topikban korábban már volt szó többször is. Példák: [link], [link], [link]. Vagyis sikerült venni egy tetű lassú, USB 3.1-esnek marketingkamuzott pendrive-ot, azaz nincs min csodálkozni.
Ha gyors pendrive kell (pl. ez és ezek), akkor előtte kellett volna tájékozódni, megnézni a specifikációt, teszteket. Az, hogy USB 3.1, vagy újabban USB 3.2 van ráírva, az ezeknél kb. semmit nem jelent, sőt rendszerint közük nincs a tényleges Gen 2-höz és Gen 2x2-höz. Vagy másik opció pendrive-hoz hasonló fizikai méretben egy M.2 SATA / NVMe külső SSD, azok már igazán komoly értékeket tudnak és ténylegesen is USB 3.1-esek.
-
válasz
dargelot
üzenetére
15MB/s írás az reális. Ha 40MB/s az olvasás az már USB3. Leírásban sehol nem említi hogy ennél gyorsabb lenne. A pendriveok sajnos általában ilyenek. Ha gyorsabb eszköz kell akkor vegyél sata SSD-t + külső USB3 házat. (vagy eleve külső ssd-t felárral)
Ezt meg indoklás nélkül visszaadhatod. (ha online rendelted és még benne vagy a 14 napban)
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sandisk Ultra USB 3.0 32 GB pendrive-om. Kb. 1 éve használom, viszont ma amikor próbáltam rá másolni olyat kezdett el csinálni, hogy a másolás kezdése után kb. 10 másodperccel elkezdi ledobálni magát, mintha leválasztottam volna. Mi lehet a probléma? Próbáltam másik USB portokban is, de a jelenség ugyanaz. Másik Sandisk pendrivera simán tudok másolni.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, vettem egy [link] Patriot Cliq 128Gb-os pendrive-ot megbízható boltból. Viszont rettenően lassú a pendrive-ra való írás, kb 15mb/s annak ellenére, hogy 3.1 a pendrive. 4 napja kaptam kézhez, már írtam is hogy visszaküldöm ha minden kötél szakad, de azért nehogy benne legyen a hiba szeretném a ti véleményeteket is kikérni.
USBDeview és CrystalDiskMark programmal is leteszteltem, illetve Total Commander s Fájlkezelőben is másolgattam nagy fájlokat. Két PC-n is teszteltem 3.1 s 3.0 usb slotokban is és mindenhol rossz eredményeket produkált.
Hamísitvány lehet avagy egy rossz márka gyenge terméke, avagy én lennék ilyen béna, hogy nem tudom kiaknázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest