Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Chris0321
üzenetére
Mondjuk előtte meg lehetett volna nézni a specifikációkat. De az meg a másik, hogy az ilyen 10 MB/s írási sebességre képes vackokra nyilván nem kellene a gyártóknak erővel ráaggatni az USB 3.0/3.1 feliratot... Egyébként van az említett gyártó kínálatában gyorsabb pendrive is (példa), valamint a többinél szintén. Az előbbihez visszatérve amúgy valójában az is csak USB 3.0-s, mert pusztán csak EZT használják ki a gyártók... Szóval pendrive-oknál az USB 3.1 felirat megint ne tévesszen meg senkit!

-
Chris0321
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Teljes mértékben igazad van, ezt elég rendesen benéztem de mentségemre szóljon, hogy azt gondoltam a Kingston nem rossz márka és nem poénból rakták rá azt a 3.0-ás csatlakozót.
-
King Unique
titán
válasz
Chris0321
üzenetére
Ez megint kb. ugyanaz az eset, amiről nemrég egy másik topikban volt szó. Ennek az adatlapján szintén 10 MB/s írási sebesség van megadva a 16 GB-os modellnél, vagyis nincs miről beszélni... Másrészt a linkelt esetnél az illető keverte az írási és az olvasási sebességet, vagyis amikor a pendrive-ra és amikor a pendrive-ról másol. Lehet esetedben is erről van szó és olvasásnál mutat 40 MB/s értéket.
Tanulság: tessék egy normális, kellően gyors pendrive-ot venni, ha annyira fontos a minél nagyobb adatátviteli sebesség!
-
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Nekem egy olyan problémám van, hogy tavaly novemberben vettem egy Kingston DTDUO3/16 Gb-os pendrive-ot amit a régi gépemmel és a munkahelyi gépemmel használtam. A régi alaplapom egy ASUS P5KPL-AM EPU
volt, sata 2-es winchesterrel és egy nagyon régi házzal így nem csodálkoztam rajta, hogy az írási sebességem a pendrive-ra 10 MB/s körül volt. A munkahelyi gépemen kb. 40 körüli értéket produkált, így gondoltam majd az új géppel hasítani fog. Nem talált. Az új alaplapom az adatlapomon, sata 3-as winchesterről írom az adatokat a pendrive-ra és akár 2-es akár 3-as foglalatban van a pendrive 40-es kezdésről szinte azonnal leesik 10 körülire a sebesség megint. Ez főleg azért idegesítő mert amikor az új gépemen lévő sata 3-as hdd-re másoltam át a régi gép 2-es hdd-éről akkor a filmeket simán vitte 100-as körüli sebességgel. Az alaplapra volt csatlakoztatva mindkét hdd. Néztem tegnap a céges gépen hátha a pendrive lassult be valamiért de ugyan akkora sebességet mutatott.
Tudna valaki segíteni ebben a problémában?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest