Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
core i7
üzenetére
Azt nem írtad, hogy nálad a 7,18 GB hol szerepel. De ami a screenshoton bal oldalt van, az a lemez nyers, particionálatlan tárolókapacitása. Ha particionálod, illetve formázod, akkor utána lesz némi veszteség. Na meg a gyártótól is függhet, mert pl. nálam egy 8 GB-os pendrive nyers tárolókapacitása a lemezkezelő szerint 7,36 GB, míg a FAT32-re történő formázás után a fájlkezelő már "csak" 7,34 GB szabad területet mutat.
-
core i7
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
thx megoldva

Viszont az mitől van ,hogy a régi 7,21 helyett 7,18GB lett tudom nem lényeges de kiváncsi vagyok
-
core i7
addikt
Sziasztok Memtest 86 ot írtam pendrivera most leformáztam windowsnak és csak 48MB ot lát a rendszer ,hogy lehet visszaállítani?
Szerk: Megcsinaltam ,hogy legye 7GB lemezkezelőbe de most pendrive 3 particíóra van ,hogy lehetne egybe olvasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest