Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
beatrix999
üzenetére
Pont nemrég volt arról szó, hogy ha egy pendrive hirtelen és véglegesen írásvédett lesz, valamint már az OS sem kezeli rendesen, akkor ez lehet a tönkremenetel egyik jele is. Az ilyennel pedig rendszerint nem nagyon lehet mit kezdeni, pláne otthoni környezetben nem. Ha még van rá garancia, akkor adja magát a csere. Ha nincsen, akkor kb. kuka...
A firmware piszkálása pedig eleve kockázatos művelet! Illetve, ha nem a megfelelő programmal és firmware-rel történik (már ha van ilyen egyáltalán az adott típushoz), akkor azzal könnyen "téglásítani" lehet az eszközt...
-
válasz
beatrix999
üzenetére
Ha így kaptad a boltban akkor vidd vissza..
-
beatrix999
újonc
Sziasztok!

Keresek valakit aki a lent kifejtett problémám megoldásában tud segíteni, mivel nem vagyok jó infós, amennyire csak tudjátoka lehető legérthetőbben írjátok le mit is kell csinálni, hol találom stb.
Kingston DT101 G2 32 GB-os pendrivem van. Nem tudom használni, azt írja folyton, hogy formázzam, de írásvédett ezért nem lehet formázni.
Próbáltam cmd-ben a diskpart-os megoldást (természetesen eljutottam odáig, hogy att disk clear readonly) de továbbra sem oldotta fel az írásvédettséget, majd próbáltam a regedit-es megoldást is, ez sem vált be. Még egy firmware frissítést is próbáltam, de ezzel kudarcot vallottam, nem tudtam mit csináljak miután letöltöttem a programot, vmi kulcsot kellett volna beírni, de nyilván a fizetőseknek van csak...
előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Analóg fényképezés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest