Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
beatrix999
üzenetére
Pont nemrég volt arról szó, hogy ha egy pendrive hirtelen és véglegesen írásvédett lesz, valamint már az OS sem kezeli rendesen, akkor ez lehet a tönkremenetel egyik jele is. Az ilyennel pedig rendszerint nem nagyon lehet mit kezdeni, pláne otthoni környezetben nem. Ha még van rá garancia, akkor adja magát a csere. Ha nincsen, akkor kb. kuka...
A firmware piszkálása pedig eleve kockázatos művelet! Illetve, ha nem a megfelelő programmal és firmware-rel történik (már ha van ilyen egyáltalán az adott típushoz), akkor azzal könnyen "téglásítani" lehet az eszközt...
-
Doky586
félisten
válasz
beatrix999
üzenetére
Ha így kaptad a boltban akkor vidd vissza..
-
beatrix999
újonc
Sziasztok!

Keresek valakit aki a lent kifejtett problémám megoldásában tud segíteni, mivel nem vagyok jó infós, amennyire csak tudjátoka lehető legérthetőbben írjátok le mit is kell csinálni, hol találom stb.
Kingston DT101 G2 32 GB-os pendrivem van. Nem tudom használni, azt írja folyton, hogy formázzam, de írásvédett ezért nem lehet formázni.
Próbáltam cmd-ben a diskpart-os megoldást (természetesen eljutottam odáig, hogy att disk clear readonly) de továbbra sem oldotta fel az írásvédettséget, majd próbáltam a regedit-es megoldást is, ez sem vált be. Még egy firmware frissítést is próbáltam, de ezzel kudarcot vallottam, nem tudtam mit csináljak miután letöltöttem a programot, vmi kulcsot kellett volna beírni, de nyilván a fizetőseknek van csak...
előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest