Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ma kaptam 2db pendrive-ot is melóban, amiről dolgoznom kellet volna, és azt mondja az eddig tök egészségesnek tartott gépem(Hp probook 6460b)/Oprendszerem(win7_64bit legal) hogy nem találja hozzájuk az illesztőprogramot

Soha nem találkoztam még efféle problémával, azt sem tudom merre induljak,,,eszközkezelőben próbáltam az illesztőprogram frissítést,,,gépet újraindítottam,,,másik usb portot is próbáltam,,,semmi eredmény...
Az én saját régebbi sandisk pendriveomat amit eddig is használtam a géppel, azt látja,és tökéletesen működik,,,de uj pendrivehoz nem tud illesztőprogramot leszedni/telepíteni...
Az egyik pendrive valami kcsg törpillás gumib@sz volt,,,gondoltam biztos valami gagyi szar,,,

De amikor már a Kingston DataTraveler 100G3-at sem volt hajlandó telepíteni(az eszközkezelőben név szerint felismeri, de a lemezkezelőben pld driver hiányában nem látni) akkor már elkezdtem "túlórázni" a dolgon,,de nem jutottam előrébb
MInden segítségért hálás lennék..
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs