Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ma kaptam 2db pendrive-ot is melóban, amiről dolgoznom kellet volna, és azt mondja az eddig tök egészségesnek tartott gépem(Hp probook 6460b)/Oprendszerem(win7_64bit legal) hogy nem találja hozzájuk az illesztőprogramot

Soha nem találkoztam még efféle problémával, azt sem tudom merre induljak,,,eszközkezelőben próbáltam az illesztőprogram frissítést,,,gépet újraindítottam,,,másik usb portot is próbáltam,,,semmi eredmény...
Az én saját régebbi sandisk pendriveomat amit eddig is használtam a géppel, azt látja,és tökéletesen működik,,,de uj pendrivehoz nem tud illesztőprogramot leszedni/telepíteni...
Az egyik pendrive valami kcsg törpillás gumib@sz volt,,,gondoltam biztos valami gagyi szar,,,

De amikor már a Kingston DataTraveler 100G3-at sem volt hajlandó telepíteni(az eszközkezelőben név szerint felismeri, de a lemezkezelőben pld driver hiányában nem látni) akkor már elkezdtem "túlórázni" a dolgon,,de nem jutottam előrébb
MInden segítségért hálás lennék..
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest