- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsomogyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DataTraveller 111 (8G, USB 3, NTFS fájlrendsz.) pendrive-om, amely sajnos írásvédett, de ez nem minden, a Számítógépben sajnos nem látható, mivel betűjelezésre várna, csak az írásvédettség miatt ezt nem tudom megtenni a Lemezkezelőben... Total Commander sem látja, csak a Windows Lemezkezelő. Valamint hallható a ki- és behelyezéskor az ezt kísérő Win7-es hangjelzés.
Sajnos ez azt jelenti, hogy az írásvédettség megszüntetésére is korlátozottak az eszközök.
Amíg még lehetett, próbáltam formázni, megcsináltam a regedites megoldást is, nem nagyon működtek, megkíséreltem az attribútumokat is átállítani, mindezt sikertelenül, az írásvédettség égisze alatt semmire sem hajlandó az op. rendszer.
Sajnos a meghibásodás körülményeiről nem tudok mit mondani, mivel nem velem történt a baleset.Szerintetek hagyjam a csudába, vagy van még valami, amivel érdemes próbálkozni?
Számos fórumot végignyálaztam már, próbálkoztam szintén számos megoldással, de mivel a pendrive azért nem egy rossz darab, még nem adtam fel. Tudom, hogy már a sokadik írásvédett pendrive problémával hozakodom elő; ezt azért teszem, mert a sablonmegoldásokkal már sokat kísérleteztem, eredménytelenül.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest