Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsomogyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DataTraveller 111 (8G, USB 3, NTFS fájlrendsz.) pendrive-om, amely sajnos írásvédett, de ez nem minden, a Számítógépben sajnos nem látható, mivel betűjelezésre várna, csak az írásvédettség miatt ezt nem tudom megtenni a Lemezkezelőben... Total Commander sem látja, csak a Windows Lemezkezelő. Valamint hallható a ki- és behelyezéskor az ezt kísérő Win7-es hangjelzés.
Sajnos ez azt jelenti, hogy az írásvédettség megszüntetésére is korlátozottak az eszközök.
Amíg még lehetett, próbáltam formázni, megcsináltam a regedites megoldást is, nem nagyon működtek, megkíséreltem az attribútumokat is átállítani, mindezt sikertelenül, az írásvédettség égisze alatt semmire sem hajlandó az op. rendszer.
Sajnos a meghibásodás körülményeiről nem tudok mit mondani, mivel nem velem történt a baleset.Szerintetek hagyjam a csudába, vagy van még valami, amivel érdemes próbálkozni?
Számos fórumot végignyálaztam már, próbálkoztam szintén számos megoldással, de mivel a pendrive azért nem egy rossz darab, még nem adtam fel. Tudom, hogy már a sokadik írásvédett pendrive problémával hozakodom elő; ezt azért teszem, mert a sablonmegoldásokkal már sokat kísérleteztem, eredménytelenül.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest