Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsomogyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DataTraveller 111 (8G, USB 3, NTFS fájlrendsz.) pendrive-om, amely sajnos írásvédett, de ez nem minden, a Számítógépben sajnos nem látható, mivel betűjelezésre várna, csak az írásvédettség miatt ezt nem tudom megtenni a Lemezkezelőben... Total Commander sem látja, csak a Windows Lemezkezelő. Valamint hallható a ki- és behelyezéskor az ezt kísérő Win7-es hangjelzés.
Sajnos ez azt jelenti, hogy az írásvédettség megszüntetésére is korlátozottak az eszközök.
Amíg még lehetett, próbáltam formázni, megcsináltam a regedites megoldást is, nem nagyon működtek, megkíséreltem az attribútumokat is átállítani, mindezt sikertelenül, az írásvédettség égisze alatt semmire sem hajlandó az op. rendszer.
Sajnos a meghibásodás körülményeiről nem tudok mit mondani, mivel nem velem történt a baleset.Szerintetek hagyjam a csudába, vagy van még valami, amivel érdemes próbálkozni?
Számos fórumot végignyálaztam már, próbálkoztam szintén számos megoldással, de mivel a pendrive azért nem egy rossz darab, még nem adtam fel. Tudom, hogy már a sokadik írásvédett pendrive problémával hozakodom elő; ezt azért teszem, mert a sablonmegoldásokkal már sokat kísérleteztem, eredménytelenül.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest