- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szottyadtdin
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem kb 2-3 hete egy Kingston DTR 3.0 - ás pendrive-ot. Tegnap parancssorban Diskpart segítségével csináltam rá egy win 7 telepítőt. Ahogy átdugtam a másik gépbe, hogy feltegyem a win-t nem ismerte fel a pendrive-ot. Ahogy vissza dugtam az én gépembe, hogy megnézzem mi lett vele, a rendszer csak annyit írt ki rá mikor felismerte, hogy Skydemi USB Device. A sajátgép-ben nincs ott a meghajtó. Lemezkezelésnél azt írja, hogy hanyadik lemez és alá azt írja, hogy üres. Lemezkezelésnél, ha rámegyek a tulajdonságokra és azon belül a kötetekre, ott azt írja a méretére hogy 0 MB. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott ilyennel? Ha igen akkor mit lehet vele csinálni? Még garanciás, de egy ugyan ilyen pendrive-ot már egyszer vissza vittem, mert nem ismerte fel a gép és cserélték erre. De ez sem bírta sokáig. Nem szívesen vinném vissza ezt is gariztatni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest