Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecchphoto
csendes tag
Eladó Samsung 940N, 19 colos monitor
Felbontás: 1280x1024 5:4
Káva színe: ezüst-fekete
Képe szép, rendben van.
Burkolat jobbra fenn nem pattan össze teljesen, mivel inverter cseréje volt pár hete szakszervízben, s nem tűrték a fülek. Nem feltűnően áll el, a burkolat alapjában szép.
Átvétel mérete és kipróbálás miatt személyesen javasolt, Pécsett, de megoldható a futár.Ár: 12.000,-
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Sziasztok!
512MB, 1GB, vagy 2GB -os CF kártyája valakinek eladó?-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Eladó 2 db 512MB-os DDR2 PC2-4200 notebook RAM, Hynix, Pécsen.
Egyetem városrészben egy üzletben kipróbálható, ha hozol gépet. Irányár: 2000 Ft.-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Eladó egy "nagymamás" gép.
"Tiny" oprendszerrel egész kellemes. Szülőknek, nagyszülőknek 1-2 ablakkal böngészni, gyerekeknek egyszerű játékra.
Nagyvonalakban:
- 2 magos Celeron,
- 1,5 GB DDR2
- 160GB IDE HDD
- Író, IDE DVD
- integrált VGA
Egyszerű fekete olcsó ház.
Pécsen az egyetemvárosban tekinthető meg, próbálható ki, főleg munkaidőben, vagy egyeztetett időpontban.7000 Ft
[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Eladó az alábbi egyszerű egyáltalán nem vadállat gép, idősebb generációnak 1-2 böngészőablakkal böngészni, fészbukolni, levelezni, híreket olvasni
Alaplap G31M2 V1 (MS-7383)
Processzor DualCore Intel Celeron E1400, 2000 MHz
Memória: 1x512 MB, 1x1024MB DDR2-800
VGA Intel G33/G31
HDD WDC WD1600AAJB-56WRA0 ATA Device (149 GB, IDE)
Táp akyga AK-B1-420 420W
Ház fekete könnyű kommersz
Monitor NincsCsak a működő gépház, perifériák nincsenek.
Rambővítés körülményes, csak kisérletezőknek, 2x1Gb-ot már nem eszik valamiért! (pedig papíron kéne) friss a bios. Jelenleg egy Tiny7 dohong rajta, azzal kellemesen vitte a youtube videókat is.7000 HUF
Érd.: privát üziben!
[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Hibás telefont keresek, az alábbi tulajdonságokkal
- 4,5-5 inch IPS, nem árt ha emlékeid szerint szép kontrasztos, s színhelyes
- érintőüvege nem kell, lehet törött, le lesz berhelve, ha bill/egér megy OTG-n
- egyszerű képmegjelenítés működjön rajta
- wifi vagy usb aljzat közül valamelyik működjön
- háttérvilágítás nem fontosJótékonykodóknak: szakdolgozathoz lesz kísérleti részegységként.
[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Döglött Metz 48 AF-1 vakut keresek donornak. A fresnel lencsét (front plexi) szeretném kicserélni, mert az enyém megsült.
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Érdemes diy powerbankban gondolkodni. Nemrég rendeltem 4 db uj LG 18650 aksit 3840 ftért, darabja 2400 mAh, tesztek során ki is hozta. Ehhez egy pbank tok, oszt csà. Vannak az olcsok közt is egész faszák. Egy szetpattintost nyustolok két eve, egyszerre tolti mind a negyet paralell,egyszer kettot raktam bele tolteni,egyet forditva,az az aksi elegett, d akornyezete is. A pbank s a masik aksi tulelte,azota is megy,olvadtan, kormosan. 3 hely még èp benne, ennyi. Priviben megadom a fasza LG linkjèt.
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
én egy német gyártmányú hp 72 plotter rendszerbe való tintát használok jó ideje a plotterben
aztán kiíváncsiságból megkínáltam vele a canon kisebb nyomtatómat, és szépen el is barmolta a fúvókákat
szóval annyira nem egyszerü kérdés ez
főleg hogy a hp 72 sem uv álló tinta, s elvileg DYE-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Szia!
Nekem van egy asszem T3200-as dualcore laptopom 2 vagy 3 gigával
jelenleg nincs benne vinyó de megnézem, szerintem akad itt valami használaton kívüli kis 80 gigás az üzletben
a tápját még kábeleznem kell, de megpróbálok sietni.
Gyuri-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek döglött régi lenovo (T60/T61) tápja? A kisfesz kábel részre volna szükségem. Olyasmi, mint a régi DELL, de pár tizeddel más méret, így az nem megy bele, hiába forrasztanám be azt.-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Szia!
Egy ismerősömnek lehet, megkérdezem. Ha jól emlékszem, egy 19 colos-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Teljesítményben combos (tehát több gép mehessen rá egyszerre, akár 5-6) szünetmentes tápegységet keresek akku nélkül (vagy döglött akkuval értelemszerűen)
lehet akár 800-1200W is, minél erősebb.
Van egy mocskos nagy 12V-os ólomakkunk (kb 4db normál személyautónak felel meg egyszerre,csak egyben van tokozva) Kihasználnánk...[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Sejtettem, hogy a BAK lesz benne, abból kiindulva, amilyen emlékeim vannak, hogyan zajlik a palackfejtés.
[ Szerkesztve ]
-=ecchphoto=-
-
ecchphoto
csendes tag
Szia, én vetnék rá egy pillantást.
-=ecchphoto=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macbook Air 15" - 2024, M3, 8/256GB,, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
- Nikon Z 85mm f/1.8 S, garanciális!
- Logitec G29 + Wheel Stand Pro
- Macbook Air 13" - 2021 gyártás, M1, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- Iphone 11PRO MAX 64GB FEHÉR használt telefon, új készülék vásárlása miatt eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest