-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Folyik az olaj a lengéscsillapítóból.
Hol lehet pécsen jó minőségűt (Kayaba, Bilstein, Sachs) lengéscsillapítót venni, jó áron?Never give up!
-
0xmilan
addikt
Érdekel valakit egy ilyen labda?
Kb. 1 hónapja találtam, azóta polcon van. Alig látszik rajta, hogy nem új.
Ez a varrás nélküli verzió, nem a fényes felületű utánzatféle. -
Thaddius
tag
Eladó egy Acer Aspire V3 laptop.
Amit tud :
- 17.3" HD+
- i5-3230M
- Dedikált Nvidia 710M 1 GB
- 8 GB DDR3
- 750 GB HDDA gép még garanciális.
Pécsieknek egész hétvégén csak 95.000 Ft
-
a2d2
addikt
Nálunk meg elseje a fizuosztási határidő, ha hétvégére esik, akkor van hogy pár nappal előtte megkapjuk.
Jövő kedd meg 24.-e
Na mindegy, lehet 1-2 tétel belefér még majd mondom asszonynak.Amúgy most szombaton lesz valami nagy cipőkiárusítás.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Hunter2
addikt
Eladó Nexus 7 tablet dobozában minden papírjával, karcmentesen.
2 hónap bolti garanciával ami az extreme digitalba szól.
35000Ft-Processzor típus: nVidia Tegra Tegra 3 (4x1.3GHz)
-kijelző méret 7"
-Kijelző felbontás 1280x800 pixel
-16 GB ROM / 1 GB RAM
-Android 4.4.3
-3.5 mm audio jack, micro-USB
-Beépített kamera 1,3 megapixeles
-Akkumulátor kapacitás 4325 mAh, akár 10 óra
-Méret 198,5x120x10,45mm
-Súly 340g
-Tartozékok: hálózati töltő, használati utasítás, USB kábel
-Extrák: Beépített mikrofon, Flash 10.1 támogatás, GPS, Gravitációs szenzor, H.264 videólejátszás, Multi-touch kijelző, ultravékony kialakítás -
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Thaddius
tag
Csinálok majd videót látszani nem látszik mivel, rács van ott, olyan ereje van, hogy simán alló venti
-
Thaddius
tag
Eladó HP Pavi gép, olcsón
C2D E6300
2 GB DDR2
Integrált VGA
HDD nincs.
Táp nincs
DVD író-olvasó
HP Pavi ház elől egy hatalmas ventilátorral.Csendes gép
Ára pedig 15.000 Jó Magyar Forint.
-
Nevil2
tag
Nem jó ... porózussá vált a szivacson a ragasztó (vagy a szivacs) ... ezt már nem fogja meg semmi ... le kell szedni, sztem már vissza sem ragasztható, hanem új kárpit kell
Hozzáértőt keresek, mert én ugyan neki nem állok ... a panelház parkolójában szétszedni, szerszámom sincs, kedvem sincs ... és nem ezen akarom megtanulni ... ha nem lesz jó, akkor 2x fizetem ki.
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Májusban nem volt, de most lesz: SportsDirect rendelés!
2014. június 24-e (KEDD) de. 10-ig kérem szépen leadni a rendeléseket.
A többit szokás szerint intézem...
Üdv! -
rnrn
aktív tag
Fater 10 éves 1.1-es tarbiján csináltunk ilyet. Kárpit le, felcsiszoltuk, és palmatex-szel bekentük a tetőt+a kárpitot is kicsit. 21 évesen adta el, és nem volt gond vele. A ragasztó olyan sűrű volt, hogy azt nem lehetett injekciós tűvel adagolni. Ma már lehet, hogy léteznek jobb ragasztók ilyen felhasználási szempontból.
-
Nevil2
tag
Üdv!
Pécsett keresek szakembert, aki autón tetőkárpitot javít,vagy inkább cserél. 12 éves Clio elengedte a kárpitot
Thx!
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Csak egy tipp. Jó minőségű, szemmel láthatóan minőségi bejárati ajtó panelben felhívás a betörésre. Ott ugyanis "gazdagok" laknak, akiknek van pénzük új, drága ajtóra. Illik rá azonnal 2-3 zárat felrakni. A zárak száma ugyanis fordítottan arányos a betörési hajlammal. Másik dolog, hogy névtáblára nem kell kiírni, hogy Dr. (Kovács Béla), mert a doktori cím is azt jelenti, hogy ott gazdagok laknak.
-
Exian
addikt
Az tényleg durva időzítés
Más: köszi az ajtós tippeket.
Közben megtudtam az egyik ablakos-ajtós cégtől, hogy panelház lépcsőházban, bejárati ajtónak nem rakhatnak műanyag ajtót, mert valami rendelet miatt tilos. Állítólag a Pécsen lévő kb. 40 ablakos cégből csak 2-3 három figyelmezteti a megrendelőt és nem épít be ilyet, én épp egy olyat kerestem meg, aki mondta, hogy nem vállalják.
Anyáméknak kb. 10 éve vagy már több műanyag ajtajuk van, szerintem nekik sem mondták annak idején.
Lényeg, hogy csak fa vagy acél ajtó lehet, olyannal viszont nem foglalkozik az a cég, amelyikkel beszéltem.
Arra van valakinek tippje, hogy az eredeti panel bejárati ajtót mivel, hogyan lehet hangszigetelt(ebb)é tenni? Vastagítani ugye lehet, mert a tok elég vastag kifele, csak nem tudom, mivel lenne érdemes, meg megint csak ez a kérdés, hogy mivel szabad tűz- és egyébvédelmi okokból.
-
Kaics
aktív tag
Ha bármilyen okból valakinek van, vagy tud olyasvalakiről, aki rendelkezik eladó csütörtöki Fishing napijeggyel akár aranyáron is, az jelkezzen' plíz', mert van itt egy szerencsétlen kiscsaj, aki szeretne jönni, de már nem kapott jegyet.
Köszike!
-
dunc
nagyúr
Van egy ilyen nyomtatóm Sziasztok tegnap vettem a fenti nyomtatót, gyorsba kellet kinyomtatnom 100 oldalt, de a továbbiakba nincs rá szükségem , egy napos a színes parton lett elhasználva (CL-541) Edigitálos vásárlás egy 20 as volt kábellel. (1.8m) Várom az ajánlatokat, ha valakit érdekel. természetesen bolti állapot, számla, gar.
[ Szerkesztve ]
-
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Komlóról, a Jószerencsét utcából el tudna nekem Pécsre hozni vki. egy fényképezőgépet?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz ugyeletes #57566 üzenetére
Idén én sem tudok lejutni
Csak a PUF érdekelt volna, tavaly is arra a napra vettem jegyet.
Idén először volt a 0. (Kispál) napra jegyelővétel és hetijegy elővétel. Utána jött az info hogy 0. nap teltházas lett, és megkezdték a napijegyek árusítását. Na mondom akkor szépen megnézzük melyik nap lesz PUF és megvesszük a jegyeket biztos ami biztos. A történet itt szomorú véget ért.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
NGA
addikt
Eladó hificuccok:
(minimaldesign lesz a nappali, és igy a hifi megy - sajnos már nem hallgatom)
Esetleg van vagy 200 lemezem is eladó, egyben 20e Ft (igy 100 Ft/db) Ezeket sok-sok év alatt veszegettem a vásárban külföldről behozottak, nem magyarok. Általában pop műfaj, de van klasszikus is.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Még egy kérdés.
Szeretném ezeket a műanyag székeket és asztalt átfényeztetni fehérre, mert karcos picit és besárgult enyhén. Tud valaki valami fényezőt rá?
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Mennyibe kerülhet egy 5,2 méter hosszú 2,6 méter magas panel fal gipszkartonozása? Gondoltam eltűntetem a falba a kábeleket. Ezt úgy is meg tudják csinálni, hogy le van szalagparkettázva a szoba?
-
Lomha 8V
addikt
Őket ajánlom:
Nálunk mindent ők csináltak, ajtót, ablakot, redőnyt, szuúnyoghálót stb., amit el tudsz képzelni. Először olyan 10 éve jártak nálunk, azóta ha bármi probléma van, másikat akarunk, nem jól működik, akármi, csak őket hívjuk. Gyorsak, pontosak, nagyon szép munkát végeznek.
-
Sir Riccio
addikt
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
-
Exian
addikt
Ha van valamelyikőtöknek műanyag ajtós ismerőse, az szóljon lécci. Panellakás bejárati ajtót szeretnénk csináltatni, ehhez keresek korrekt, megbizható, jó áron dolgozó csapatot. Kinézet, kivitel szinte mindegy, egy a fontos, hogy minél jobban hangszigetelt legyen.
Szóval jöhet ajánlás, ha ismertek céget-maszekot, aki foglalkozik ajtó-ablak beépitéssel.
-
Kaics
aktív tag
Hali!
Találtam a szekrényben egy Athlon X2 6000+-os procit, ha valaki ilyenre vágyna occóé' elviheti mielőtt kiba..om a kukába.
-
esgabor75
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki fishingre szombati jegyet? 2db kellene, sajnos mindig a helyszínen vettük, de most mind elfogyott :-(
-
goodboy007
senior tag
válasz Szilofon #57555 üzenetére
Akkor az lesz a baj "le kell törni" az eredetiről -egy kis műanyagpöcök tartja, egyszerűen le lehet pattintatni- a chipet és átrakni, csak ha van chip a patronon, akkor hajlandó nyomtatni. Elég könnyen leesik mondjuk az átrakás után, mert ott már nem tartja semmi, én egy nagyon apró rágódarabbal ragasztottam oda, az megtartja.
Viszont ugye üresnek fogja érzékelni és ki kell kapcsolni a tintaszint mérését. Ezután működni fog, csak nem látod, hogy még mennyi festék van a patronban."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Szilofon
aktív tag
-
goodboy007
senior tag
-
rnrn
aktív tag
Akkó lassan szállingózhatnak az újabb cseh sör rendelések!
A szállítás/átvétel hó vége felé várható. -
Szilofon
aktív tag
Üdv
Van egy Canon IP4850 nyomtató,tökéletesen működöt.
De most először kicseréltem a tinta patronokat utángyártottra,és azóta csak annyit csinál hogy a zöld és sárga led felváltva villog.Még a patronokat sem tudom kiszedni!
Mi lehet a baj? Vagy valakit valamennyiért nem érdekel?
Meg van egy Dana 2.1-s hangfalszett,jól szól.
4000ft[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Exian
addikt
Mi is sokat nézelődtünk mostanában bútortémában. Igazából nem tudom, hogy mit keresel pontosan.
Mi végül a WM Bútor boltban vettünk 1-2 dolgot, de itt inkább csak ilyen egyszerübb dolgok vannak, de talán érdemes körülnézni. Aztzán van még kertvárosban a Bútorvilág a templom mögött, végállomás mellett. Meg a Hársfa bútorbolt a felüljáró alatt-mellett. Mi ezekben nézelödtünk, meg 1-2 használt bütorokkal foglalkozó boltban, de azok kiábránditóak voltak, majdnem új áron adták a sérült, használt bútorokat. Neten aprós oldalakon fele-harmada árakon megtaláltuk ugyanazokat.
Ahogy nézem az általad linkelt oldalt, vannak hasonlóak a WM Bútorboltban is, érdemes körőlnézni. Árak hasonlóak szerintem. Amit mi akartunk csináltatni szekrénysort, az 75e lett volna, majdnemm ugyanolyat látok az általad linkelt oldalon is 80 körül. De végül ismeröstól sikerült használtat 23-ért venni
[ Szerkesztve ]
-
endib
tag
Sziasztok!
Tud valaki Pécsen olyan asztalosműhelyt, ahol keményfával is dolgoznak?
-
Kaics
aktív tag
Uraim!
Profi szabót keresek Pécsen! Nem gond, ha rövid határidővel dolgozik. Pénz nem szempont. Ötlet?
-
Van, nagyon kínai. Működik. Windóz alatt a gagyi driver + hozzáadott TV progi miatt volt vele cumi, Linuxon megfelelő kernellel (tehát az utolsó 1-2 Ubuntu verziók) pöcc-röff megy, VLC-vel, a hangolás volt macerás, de csak mert béna voltam. Működése mind a két OS-sel frankó, ha egyszer be lett állítv, különben csak az antennára, azaz a vételre érzékeny, de arra baromira. (Ehhez mini antennát adtak, megfelelő helyre rakva jó.)
-
crabi
tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen usb DVB-T tunerje?
Esetleg valami vélemény róla?köszi előre is. -
rnrn
aktív tag
Hasonló stílusú bútorokat, hasonló áron Pécsett hol találok?
Köszi! -
newwave0507
aktív tag
Csökkent a laptop ára 90.000.- HUF ra , hirdetésemben megtalálható !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Még mindig van eladó 19"-os monitorom, annyi kényelmetlenséggel, hogy nem lehet állítani a fényerejét. Különben fullextra, DVI, VGA, beépített hangszóró, mindenfele állítható talp. 8000.
-
Nevil2
tag
Eladó játékok:
- Cluedo társasjáték
- rádió-távirányítású autóugyanitt:
- Intel Core i3 540@3,07GHz
- univerzális, PC-ről programozható távirányítóPécsieknek mérsékelten alkuképes!
-
Nevil2
tag
Sziasztok!
Az iszonyatos forróságban tetőkápritot elengedte a 12 éves ragasztó a Clioban. Pécsen van erre megoldás? Mennyibe fájhat (én biztos nem állok neki sk.)
Köszönet!
-
őstag
válasz freaghill #57530 üzenetére
Én sem mondtam olyat, csak ott fog hallatszani, mert pl. a mélynyomód által kiadott 60hz-es hullám hossza kb. 6 méter.
57528-ra valaki? Az asszonynak mondtam, hogy most nem nyírok füvet, amíg erre választ nem kapok, mert cserélni kéne, de most már kezd eléggé csúnyán nézni.
-
gergobaby
aktív tag
Vennék egy db. 2 Gb-s DDR3 modult
Üdv. Hajós
-
freaghill
őstag
válasz CPT.Pirk #57526 üzenetére
Ha elkészült a láda és az erősítő is meglesz és be lesz építve, akkor majd használat után úgyis még eldöntöm, hogy tetszik-e vagy sem.
Ha nem akkor úgyis megszabadulok tőle, ha nem akkor meg marad.Nincsenek nagy igényeim. Tuc-tucc nem igazán, Gramatik, Punnany, punk számok.
Ance: A hangszóró ingyé volt, így csak erősítőt és kábelezést kell fizetnem illetve a láda elkészítésének az anyagárát. Nem tetszik úgysem fogom használni, eladom.
Majd egyszer ezt is ki fogom nőni.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz freaghill #57524 üzenetére
100watt fölé ne nagyon menj erősítőben ehhez, meg figyelj rá, hogy legyen benne alul áteresztő szűrő is (gyak. subwoofer kimenet).
Egyébként én inkább eladnám valakinek mert nincs sok értelme. Ha mondjuk beraksz egy ilyen nagyobb ládát saját erősítővel, akkor az jól fog puffogni, hatékonyan elnyomva 1kHz felett mindent. Ez max annak nem érdekes aki tuctuc zenét hallgat...
Arról nem is beszélve, hogy a hangszóróhoz ládát kell méretezni a Tie-Small paraméterek alapján, ami megint nem annyira egyszerű dolog és ha azt elrontja az ember, meg a dobozt rosszul építi meg, akkor bizony cseszett rosszul fog szólni.
Ance: mert plusz 10 centi farok hosszt ad bizonyos körök tagjainak.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
freaghill
őstag
Azt hiszem látszik mennyire nem értek hozzá. Csak 200wattos.
-
freaghill
őstag
Nem hiszem el, hogy nem találok Pécsen és itt a környéken 300-400 wattos erősítőt.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Eladó:
Nikon 1 V1 + Nikor 10-30 + 30-110 + SB-N7 vaku
Garis 2015 márc 24ig, Garijegy természetesen megvan.
+ ajádnék táska
Makulátlan állapot! Mindha most bontottad volna ki. Mindene megvan.
140.000Ft reálisnak látok érte, egyenlőre csak egyben.Nikor 18-105VR 44.000Ft
Lejárt a garija, fotoplusos, én nagyon szerettem.
Székesfehérvár, Pécs esetleg Budapest
30/háromszáznyolvanhárom 1189
vagy gergely.batarykukacgmaildon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz freaghill #57514 üzenetére
A fele fölé azért ne menj, mert az ökölszabály az, hogy legalább 2, 2.5x legyen nagyobb a hangszóró terhelhetősége, mint az erősítőé ha hosszabb távra tervezel vele.
Amúgy egy 2-300W körüli erősítővel is röhögve megkapod azt a hangnyomás szintet egy ilyen hangszóróval, ami már ártalmas.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
mormota
senior tag
tabletguruk segítsetek!
adott: prestigio multipad 7.0 hd (PMP3970B DUO)
szokott szarakodni, hogy néha kinyomom a képernyőt, és fél óra-egy óra múlva ha visszanyomnám, akkor nem lehet, mert kikapcsolt, tehát be kell kapcsolni. de most ez új: hasonló dolgok után nem tudtam visszakapcsolni, mert a bejelentkező logó-s képernyőnél tovább nem hajlandó menni.próbáltam a setup menüjét behozni (bekapcs gomb+ "+" vagy bekapcs gomg + "-" de ezekre se reagál.
garis még, nincs feltörve, saját rendszer fut rajta.mitévő legyek? tud valaki épkézláb ötletet?
Illusztrálok, tehát vagyok
-
freaghill
őstag
válasz CPT.Pirk #57513 üzenetére
A hangszóró terhelhetősége 800 watt. Nem szeretnék a fele alá engedni erősítőben
Haver odaadta ezt a kenwood hangszórót mert, hogy neki nem kell, illetve ő is ingyen kapta, másik ismerősöm meg már csinált pár ládát, így megkértem, és anyagárba fog kerülni csak.Illetve meg az erősítő ára.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Keresek erősítőt kocsiba. Ne legyen noname és 400watt-os legyen minimum. 2utas már elég.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Köszi, azt a fajtát ismerem, annak tudom, hogy nagyobb a nagyszobája. De nekem az a fajta is még régi épitésünek számit
Új épitésü nálam a 80-90 között épültek.
Szóval a tied az ezesetben most nem mérvadó, mert sokkal hosszabb a nagyszoba, mint abban a fajtában, amit én keresek. De azért köszönöm.
Én arra vagyok kiváncsi, hogy 530cm e, mint a mostani nagyszobánk, vagy 570cm (vagy nagyobb).
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
A miénk ilyen, egy-két dolgot leszámítva. A fürdő ajtaja a kisszobáéval szemben van, ezért az elrendezése picit más. Kisszoba ablaka ugyanazon a falon van, amelyiken a konyháé. A nagyszobában az ajtóval szemben is van egy franciaerkély. A nagy erkély felőli fal pedig végig üveg.
A lakás hivatalosan 53 m2. A kisszoba mérete 350x350cm, a nagyszoba 610x350cm. Ja, és uránban az újabb ('70-es) építésű panelek ilyenek.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Agostino
addikt
-
Exian
addikt
Volna egy furcsa kérésem
Van köztetek olyan, aki olyan 2 szobás panelban lakik, amelyikben a nagy és a kisszoba egymás mellett van közvetlenül és van ajtó a két szoba között? A kisszobába viszont az előszobából is belehet menni, a konyha mellett.
Ami még fontos, hogy az erkély olyan, hogy befelé van, nem nyúlik ki a házon túl.
És az újabb fajta panelre gondolok, nem a régebbi fajtákra. Kertvárosban vannak ilyenek.
Ilyen az elrendezés, csak a méretek nem ezek szerintem:
Meg a WC, fürdő épp forditva van.
Na, ha valaki ilyenben lakik, akkor a nagy és a kisszoba nagyjából pontos méretére volnék kiváncsi.
Ha valaki letudná mérni és megirná, azt megköszönném!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Lenovo G500 , 2015.márc-ig Garancia . Doboz stb. 3 hónapos a masina.
Perif.:
Processzor: i3 3110M 2,4G
Memória: 4 GB DDR3
Merevlemez: 500GB
Grafikus vezérlő AMD Radeon HD 8570M; Intel HD 4000
Kijelző 15,6" fényes HD LED
Kijelző felbontása 1366x768 (HD)
Optikai meghajtó DVD RW
LAN 10/100 Mbit/s
Wi-Fi
USB 2.0 1 db
USB 3.0 2 db
Hdmi
Súly 2,60 kg
Akkumulátor 6 cella
Billentyűzet nyelve: magyar94990.- HUF
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
chungee
addikt
válasz Silencer83 #57503 üzenetére
Szinte ingyen volt
-
Silencer83
addikt
-
Silencer83
addikt
Bontatlan CPU + LAP szinte féláron !
Intel i3-4150 (3.50GHz,512KB,3MB,54 W,1150) Box, INTEL HD Graphics 4400
ASUS B85M-E Intel B85 LGA1150alkalmi vetel! 50.000 helyett mondjuk 30.000
-
dunc
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Vennék SATA HDD-t. Mohács előny, de ha jó áron van akkor bemegyek érte Pécsre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla