-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csehe02
csendes tag
Eladó egy kb 6 hónapos független Nexus 5 32gb, Dobozával, USA töltővel, de adok hozzá másik EU töltőfejet.
Első perctől tokban és fóliával.
Képeket küldök.
Ára 90.000[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Szeretnék egy laptopot anyukámnak. A laptopos topicban nem igazán válaszoltak.
Ez volna a kiszemelt:
Amire kellene neki: youtube, skype, böngészés, kicsi flas játékok, Facebook.
Érdemes megvenni?
-
blaca83
őstag
Erre még valaki? [link]
Alkatrész:
Az I7 3770-esek elkeltek, de megkérdezem lesz-e még! Viszont I7 4770-ből van még 1 darab!!!![ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
matykr
csendes tag
Sziasztok nem valaki Pécsen eladó PhenomII X6-os procit? A pc boltokból sajna már kivonták.
-
Smoker84
tag
Cserélném másik androidos télóra Huawei y210 esem,telenoros,fóliás kb 3 hónapos,még garis.ki mit ajánlana érte ?
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok. Gipszkartonost tudtok ajánlani?
-
esgabor75
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Kivettem az otthoni T-mobilos home előfizus simkártyát a telefonból, de a lányom úgy eltüntette, hogy két hete keressük egyfolytában. Ilyenkor mit lehet tenni? Sim pótlás sokba kerül?
Köszi előre is -
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Pécsi fogyasztóvédelemnél van valakinek ismerőse ? -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van 2 db eladó OEM processzorom, természetesen vadi új!
I7-3770 - 45.000
I7 4770 - 59.000Akit érdekel az keressen priviben!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
törölt tag
válasz blaca83 #57384 üzenetére
Hát oda valóban ne vidd a telódat, ismerősömnek 2 hét után közölték,hogy nincs alkatrészük hozzá,vigye nagyobb ( !! ) szervizbe. Az ebay-en ugyan találtak alkatrészt,de csak 10 db ot lehet rendelni ( amúgy 5 eurós tétel/db ) azt meg nem teszik meg.Javasolták ellenben,hogy a barátom rendelje meg a tizet és aztán adja el a felesleges a 9 et
-
blaca83
őstag
válasz OrangeBud #57382 üzenetére
Köszi az infót, akkor hozzájuk inkább nem viszem.
Tud valaki olyan szervízt ahol megbízhatóan + gyorsan dolgoznak? (úgy néz ki, hogy kifeküdt az egyik Motorola Defy-m)
-
OrangeBud
tag
válasz blaca83 #57380 üzenetére
Igen..2nap után hívtak hogy kész a teló (htc one x,hibajelenség: nem kapcsolt be) csak sw frissítés kellet.Jöjjek működik. 20 perc alatt ott voltam,természetesen a masina addigra már nem működött
Újabb 2 nap után rájöttek és elmondták egy ezresért cserébe hogy a telefon nem működik.. alaplap hibás. Természetesen a telefont nem kellő szaktudással bontották meg hanem felfeszegették a műanyag keretet ami rohadtul szembetűnő volt a karcmentes telefonon. Erre persze azzal védekeztek hogy ők a telefont nem szedték szét -
NGA
addikt
Valaki keresett 1 TB-os külső hdd-t. Az emag-on 19900 Ft. Most jött meg a DPD-vel, jó kis cucc.
-
blaca83
őstag
GSM Doki-val van valakinek tapasztalata?
[link]@NGA:
Ment PÜ!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
NGA
addikt
Még mindig keresek valakit, akinek van cetelem kártyája. edigitalnál laptopra kéne a 10% kedvezmény.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, ismeri közelebbről, vagy netán dolgozik is közületek v.ki az IT Services-nél?
Ha igen, dobjon már lszi egy privit!Köszönöm!!!
-
törölt tag
Köszönöm a kedves segítségedet Végül én is a mellett a bringa mellett döntöttem amit ajánlottál.Mázlim van,mert van árkorlát,de pont ma lett még olcsóbb és így belefért ez a 2 bringa a keretbe( az előző rendelést meg sikerült még szállítás előtt lemondani ).Ellenben akkor lehet gondban leszünk ,mert nekem végül 59 ,a páromnak 56 os lett,mert ebből a típusból nem volt más méret.
Bár ahogy elnézem a linkelt táblázatodat .országúti bringánál csak 1cm el vagyok kisebb az ajánlott legnagyobb méretnél.páromnak meg eleve sokkal hosszabb a lába,hátha neki is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Annyit még hozzátennék, hogy akkora kerékpárt kell választani, amekkorán az ülés beállítható olyan magasra, hogy a nyeregben ülve, az alsó pedálpozícióban teljesen kinyújtva legyen a láb. Ekkor persze a nyeregben ülve nem ér le az ember lába a talajra, de nem is kell. Ugyanis ez a legoptimálisabb, és valójában a legkényelmesebb pozíció a kerékpáron ülve. És nem utolsó sorban így a leghatékonyabb a hajtás.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
emre
veterán
válasz #16729600 #57361 üzenetére
Tekerni tudnak csak, a bringákhoz és a szereléshez kevesen értenek, és azokat is kiutálják.
Dióhéjban:
Kisebb vázméretűt vehetsz abból hosszabb stucnival könnyebben lehet kényelmeset csinálni, de ha nagyobbat veszel akkor azzal szenvedni fogsz. A váz méret még lehet összetettebb is, mert a nyeregcső hossza eltérhet a felső csőétől. Jártam már így. 186cm vagyok vettem használtan egy 60 vagy 62-es vázzal rendelkező Caprine SM1000 bringát, és egyszerűen bármit csináltam nem éreztem magam jól rajta. El is ment a háztól.
Jelenleg egy trekking gépem van 18"-os, ebből nekem még eggyel nagyobb méret elmenne, de ez sem kényelmetlen. És van egy országútim is amin a nyeregcső 60cm, a felső cső ami lényeges 58cm, ez nekem a maximum, ha ennél nagyobb lenne akkor bajban lennék.
A kettő közül én a szarv kormányos feketét venném, de ha nincs ár korlát akkor inkább ezt. Ez erősen szubjektív, a felszereltség hasonló, de a triatlon váltókarral nem vagyok kibékülve. Neked az 56-os méretet javaslom ami pont nincs a feketében, a párodnak meg az 53 vagy 54-est.
kis segítség:
Ez pl hasonlít az én véleményemhez, kerékpár váz méret, , az országúti kerékpár testreszabása.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
eastsider
nagyúr
valakinek mobil sandy bridges i5-ös ? [link] 18k
-
csucsbicep
nagyúr
Eladó dolgaim:
Asrock Z87 Extreme 4 + i5 4670K - 77900
Alpenföhn Matterhorn Shamrock hűtő - 8500
Kingston DT 16GB USB3 5év Infolex garival -3000
új Modecom kártyaolvasó 2év Infolex garival - 1500 -
NGA
addikt
Egy kérdés. Digis vagyok, és van olyan oldal, ami blokkolja a digis dns-t. Ha átállítom 8.8.8.8 és 8.8.4.4-re, azzal okozok valami bajt?
-
Lesz eladó 19-es 4:3 monitorom is. LED világításúvá lett alakítva, de nem működik a fényerőszabályzása (viszont jó a képe).
Ezen van DVI és VGA bemenet, állítható-forgatható talp, elforgatható képernyő, beépített hangszórók.
8000Ft körül lesz ez is.Mutogatni való hater díszpinty
-
Tommee
aktív tag
Playstation 2-höz keresek 8MB-os fekete színű memóriakártyát. Privát üzenetben kérnék értesítést!
-
törölt tag
Itt most divatba jött,hogy a nagyobb cégek bónuszként kicsengetik a dolgozóik bringa vásárlását,hogy egészségesebb és boldogabb munkavállalóik legyenek.( meg biztosan szempont,hogy kevesebb legyen a betegszabadság ) Amúgy is itt 8-80 éves korig mindenki bringázik,hétvégeken alig lehet autóval közlekedni,mert hihetetlenül sokan tekernek az utakon.Legutóbb egy őszhajú nagymami korú nőci mint a szél eltekert mellettem és lehagyott egy emelkedőn,csak pislogtam,nem cseppet volt ciki
-
törölt tag
Esetenkénti tekerés a nem túl meredek Osztrák utakon a cél, itt vigyáznak a bringásokra és rengeteg van.Azért gondoltam országúti bringára,mert tavaly a fertő tó körül volt szerencsém kipróbálni egy TREK országúti bringát,összehasonlíthatatlanul jobb élményt adott,mint a szintén kipróbált MBT ( az nekem tragédia,a vastag és kis abroncsaival,nem bombatölcséreken és kidőlt fatuskókon át akarok tekerni a susnyákosban ),valamint a trekking bringákat is kipróbálás után kukáztam a terveim közül.A cél amúgy olyan 40-50km tekerése néha,jó és viszonylag sík utakon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,írtam a bringás topikba,de b@asznak rám,úgy látszik ott csak minimum Tour de France tagsággal rendelkezőknek válaszolnak Hátha itt akad pár kerékpáros aki tud erre válaszolni
Illetve a két sports directes bringa közül.ti melyiket választanátok?A cégem fizeti mindkettőt,ellenben sajnos máshonnan nem rendelhetek.Ezt,vagy ezt ?köszönettel.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Pécsen hol toltik legkedvezobben az auto klimat?
-
0xmilan
addikt
-
blaca83
őstag
Motorola Defy-hez ért valaki?
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem. Sehol sem találom egyik Defy készülékemen sem, hogy hol lehet azt beállítani, hogy:
-Ha "jack dugós eszközt" kapcsolok a telefonra(haedset,mp3...stb) akkor, ha hívnak automatikusan vegye fel a hívást.
Az egyik teló "sima" Defy CyanogenM. 7-essel ellátva a másik pedig egy Defy+ verzió. EGYIKNÉL SEM TALÁLOM, hol lehet ezt beállítani.Help PLS.
-
Nevil2
tag
Eladó játékok:
- Cluedo társasjáték
- rádió-távirányítású autóugyanitt:
- Intel Core i3 540@3,07GHz
- univerzális, PC-ről programozható távirányítóPécsieknek mérsékelten alkuképes!
[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
Eladó Olympus STYLUS 1. Ajándék volt, de már van egy. Bontatlan. Világgarancia. Bolti árnál valamivel olcsóbban tudom adni.
-
Exian
addikt
Keresek néhány jó állapotú bútort, ilyesmit:
- kellene 1db kisebb ágy, gyereknek. Esetleg normál méretű, egyszemélyes heverő.
- kellene egy nagyszobába való komplett szobabútor, vagy majdnem komplett.
- falra szerelhető polcok
- előszobai szekrény
- végül is bármi -
rnrn
aktív tag
válasz Dluinet #57348 üzenetére
Tök jó lehetőség, csak ezt szerettem volna jelezni és megköszöni. Sikerült egy kis időt rászánni az oldalra. Szépséghibája, hogy amikor évente 30-35 ezret fut az autó, azért eszi a kopó/forgó alkatrészeket + szűrőket. Ez most nincs, így nagyon ki sem tudom aknázni a lehetőségeket, amiket az oldal nyújt. Azért köszi!
Üdv! -
Exian
addikt
Van valakinek fuvaros ismerőse? Egy kisteher kellene költözködéshez. Táv nem nagy, 1km sincs talán (utca végéről utca elejére), Kertvárosban. Úgy kellene, hogy pakoljanak is természetesen, de segitünk is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz freaghill #57344 üzenetére
itt bárkinek van, ugyanaz a készlet, csak kedvezménnyel.
vagy a kecsa és gábor-nál, a Balokánnyal szemben Zsolnay Vilmos utca 17
+36204115991
+36308591657
+36706200538[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
freaghill
őstag
Van valakinek Bárdiautónál szaftos kedvezménye?
-
#TOTTI
őstag
Nagyon jó állapotú iPhone 4 nem érdekel valakit? VGA-t beszámítok esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
keresek kis teljesítményű (akvárium) levegőztető szivattyút (100-150l/h)
működőt lehetőleg
olcsónIllusztrálok, tehát vagyok
-
krizmo_
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
A tanácsok alapján el is kezdünk körbe nézni. -
őstag
válasz krizmo_ #57333 üzenetére
Mi a Lidl-ből szoktunk szerezni. Ott van banános is és szívesen adnak. Annak csak az a veszélye, hogy egyszer telepakoltuk könyvvel, amit utána senki nem tudott megemelni. Szóval könyveknek valami apróbb kell
Valamelyik barkácsban (talán Baumax) láttam egyszer, hogy árulnak költöző dobozt, brutál áron. Sima karton. Vicces.
-
Agostino
addikt
válasz Dluinet #57336 üzenetére
csak megerősíteni tudom. olyan tescot keress, esetleg kistescot, ahol sütnek is ki pékárút. szinte az összes ilyen amúgy. ott százával állnak a dobozok amiben a fagyasztott cucc érkezik. örülnek, ha nem nekik szarakodni vele. minden héten asszem két nap szórják ki őket, meg kell tudni melyik napok ezek, és előtte odemenni. az előbbiek miatt sütödés helyek is játszanak ahol csak kisütnek fagyasztott cuccokat. aranycipó, fornetti, pek snack - ezek pl- asszem tommarketes cuccok, szóval tom marketek is játszhatnak
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Mutogatni való hater díszpinty
-
goodboy007
senior tag
Olyan személyt keresek, aki képes lenne downgrade-elni a PS3-am!
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
krizmo_
addikt
Üdv,
Költözés előtt állunk, ahogy korábban is írtam. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni tőletek, mit javasoltok honnan szerezzünk/vegyünk dobozokat?
-
Exian
addikt
válasz hattrickuser #57330 üzenetére
Valószínűleg videóproci hibás. Nembiztos, hogy gazdaságosan javítható.
-
#TOTTI
őstag
Sony Xperia Z eladó, Pécsieknek kedvezménnyel! (Telekom/Domino/lassan 6 hónapos)
-
hattrickuser
aktív tag
Van egy Samsung SyncMaster 721N monitor, ami az alábbi hibajelenséget produkálja:
Bekapcsolás után teljesen fehér a kijelző. Ha PC-re van kötve, akkor is, ha nincs PC-re kötve, akkor is. OSD-t sem jeleníti meg. Ha PC-re van kötve, akkor az OP. rendszer érzékeli, a típusát is megjeleníti, felbontást is enged választani. Felbontás választásnál, illetve az OP. rendszer betöltésénél egy pillanatig mintha próbálna valamit csinálni (átvált fekete képernyőre), de utána visszatér a teljesen fehér kijelzőre. DSub kábelt cseréltem, a jelenség megmaradt.A monitor/kijelző nem karcos, nem sérült, esztétikailag mondhatni szép állapotban van.
Javításra, alkatrésznek, porfogónak stb... 2.000 Ft.
Személyes átvétel KOMLÓ!
Ha érdekel, kérlek Privát Üzenet formájában keress![ Szerkesztve ]
-
-
Éééés keresk s478 procit vagy lapot teszteléshez Ha valaki tud nélkülözni egyet, nem leszek hálátlan
-
Valószínű lesz egy eladó 17"-os monitorom. Ha valakinek. 8000 lesz előreláthatólag.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Eladó egy két hetes, alig használt Gerilla billentyűzetes tablet tok, ~7"-os készülékhez! Ékezetes betűk is laknak rajta.
Új ára látható a linken is, ~4000 Ft, ennyiért vettem én is a MM-ben.
2300 Ft-ért vihető!
-
petesejt
aktív tag
válasz Balu77 #57315 üzenetére
Piszkált a kíváncsiság, ma benéztem. Szombat lévén ugye zárva vannak, és a bejárat mögött közvetlenül szép vajszínű szalagfüggöny is takarja a belteret, de bekukucskáltam mellette, és látható, hogy a vitrinek, polcok áruval tele vannak, tehát:
nem üres.
Valószínűleg pénteken nem nyitottak ki, vagy rossz ajtón néztél be (két ablakfelületük is van), ebből adódhatott a félreértés. Bár biztosat csak hétfőn lehet mondani, ha kinyitottak, én azért Andrást nem tartom svindlis fickónak. (Nem egy Pál Laci a stílusa sem.)
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
őstag
Karc ellen védő fóliát keresek, teljesen átlátszót, mint, amilyeneket a mobiltelefonokra árulnak, csak 60x80 cm-es méretben Valakinek tipp, hogy hol kaphatok?
-
-
őstag
Sziasztok!
Ma jártam a Petőfi utcában és láttam hogy az Infolex ki van ürítve. Valaki valamit tud róluk? Elköltöztek máshova, vagy mi a helyzet?
izé
-
Ferdzsoo
addikt
Konfig tábla csokiért vihető!
Intel P4i45e- asszem egy cerka 2,66-os procival
1gb ddr ram, Agp-s Geforce2 vga.
Vga ventitelenítve, nem igényeli.
A procibordán a venti meg kicsit lötyög, barkácsot igényel. De minden működik.Nagy milkacsokira cserélem.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
rnrn
aktív tag
Cseh sör rendelési határidő: 2014. május 29.
Van szép új google docs árlista, így immár folyamatosan elérhető.
A többi privben. -
Silenzio
addikt
A Trénél, ahogy fogalmaztál, ingyenes a kártyacsere, kivéve elvesztés, lopás. És igen, a jogosult személyes jelenléte kell. Médiamárktban szakszerűen váltják. Ha nem hekkelt, gevey-s stb. iPhone-od van viszont, akkor javaslom a cserét. Mert az a biztos. Mert nincs veszteni valód.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ferdzsoo
addikt
Zalman MFC-2 ventiszabályzó még mindig eladó.
2k"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
NGA
addikt
-
Silenzio
addikt
Feleim!
Ez a JBL Playup névre hallgató hordozható, akkus hangszóró most kevesebb, mint 20 ezer nálunk a Telekomnál. Ha van aranykártyás előfizetésed, még 0 Ft kezdővel is elviheted. Én biztosan veszek magamnak egyet, gondoltam, nektek is szólok az alábbi okokból:
- ennyiért ajándék, látjátok, az árgépen is legalább a duplája
- jól szól, TÉNYLEG jól szól
- gyakorlatilag a legjobb minőségi választás, ha valaki gyakran kirándul, kempingezik, piknikezik, ténykedik a kertben, jár társaságban nem vendéglátóipari egységbe szórakozni.
- van tartozékkvótánk, úgyhogy nekem is érdekAkit érdekel csapjon meg egy privivel, írjon színt is, és hétfőre félreteszek neki egyet AMIGA készlet tart.
Van továbbá Samsung ST152f fényképezőnk 25-ért meg WB200 40 körül, mindkettő jó ajánlat, de az igazi instant get az a JBL.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
gergobaby
aktív tag
válasz csucsbicep #57303 üzenetére
Hali Más cipőkben mekkora a méreted? mert nekem sportcipőben 47.5-48 félcipőben 46.5-47...
Ha jó lenne rám, érdekelne
PÜ-ben esetleg egy árat kaphatnék? -
csucsbicep
nagyúr
Van egy fölös cipőm: [link]. Nekem nagy, 47,5-es. Zsír új, egyszer próbáltam fel.
-
Sz7Cs
aktív tag
Szia !
Tesóm itt csináltatott stickerbomb
1800 Ft volt egy 14"-os notira !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla