- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #57799 üzenetére
De mi volt a dx probléma?
Mindegy, dx websetup, futtasd le: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni , valami miatt mégsem jó a dedikált kártyám . Játszottam cod2vel , és valahogy érdekesnek tűnt hogy nem az igazi az fps . Majd a configban megtaláltam , hogy a játék az intergált HD 4000et használja . Majd szólt ismerősöm , hogy tiltsam le az integrált kártyát , megtörtént , és a dedikáltal a játék el sem indúl , direct x problémát jelet , a figyelmeztető ablak is folyton felugrik , hogy nincs fent megfelelő driver , pedig a legújabb van fent. Aki tud segíteni legyen szíves írjon ! Köszönöm szépen.
Integrált : HD 4000
Dedikált : AMD Radeon HD 8570m
Lenovo G500.
-
nesa
veterán
Keresek jokepu Bridge fenykepezot a lenyeg olcso legyen, es hibatlan.
Nem nekem kell...
-
nesa
veterán
Nem erdekel valakit egy singer varrogep?
Csere is jatszik.
Ehez hasonlo jellegu,asztalba sullyesztheto. -
yerico
senior tag
-
Én pedig fa bejárati ajtót szeretnék a régi helyett, kültérit.
Kit ajánlotok? Egyedi méret, időjárásnak erősen kitéve, szóval elsősorban nem az olcsóság számít.
Keresek továbbá használtan valami házimozi rendszert, mert újra nincs pénzem. Persze kisebb igényeim vannak, mondjuk ilyen szintről indulnék felfelé. Hátha van aki éppen cserélne valami jobbra, csak gondolkozik kinek adná el a régit. Írjon privit.
-
crabi
tag
Ha már így benne vagyunk az autós témában, akkor nekem kipufogó szervizt mondjatok légyszíves
-
Balu77
őstag
válasz
M_AND_Ms #57778 üzenetére
Ha már felvetődött az autótisztíttatás téma, osztanám az előttem hozzászólók véleményét.
Szigeti út tényleg felejtős, anno amikor utoljára voltam eléggé lekezelőek is voltak, merthogy egy renault megane tulaj kicsoda a többi bmw meg egyéb drága autósokhoz képest. Drágák is voltak és a felniket tojtak rendesen renbetenni. Számomra az a társaság volt a legvisszataszítóbb.
Az árkád tetején lévő mosó amikor indult nagyon normális és jó volt, azóta rendesen alábbadták, nálam egyik alkalommal a jobb tükör maradt tiszta retek, másik alkalommal a jobb hátsó ablak. Azóta kerülöm őket.
Régen volt a Csippa autómosó a Szigeti úton, ami elköltözött, na azok sem strapálták magukat, mindig koszos maradt a felni azzal a szöveggel, hogy úgyis kifolyik a még meglévő kosz. Oda sem járok....
Szellemvárosban az autókereskedés mellett van egy mosó, azok viszont egész jók, csak ott időpontot szerezni... gondolom sokak rájöttek hogy oda kell vinni a járműt, így mindig tele vannak. -
Bigemperor
senior tag
válasz
#TOTTI #57761 üzenetére
Azért elgondolkodtató, hogy egy 7-8 milliós autót 4 éves koráig viszi márkaszervizbe az orvos tulaj, aztán meg ellenőrizhetetlen helyeken szervizelik.
Onnéttól érdekes a helyzet, hogy normális márkaszervizben a hozott minőségi anyagokat (olaj, szűrők) azért simán beépítik és átnézik a kocsit és máris nem horror a szervizköltség.
-
yerico
senior tag
-
aneda
senior tag
válasz
Bandus99 #57782 üzenetére
Én már próbáltam egy napellenzős Jabra Drive-ot, ill. távirányítós, kijelzős Nokia CK200-at.
Az előbbi elmegy (autópályán már nem kell használni), az utóbbi egy fos.
Ha elégedett voltál a beépített Nokia-val, rakass be azt, vagy egy CK100-at, amit megint sokan dicsérnek.
Érdemes elgondolkodni még olyan rádión, ami már tud BT kihangosítást. -
-
Bandus99
őstag
válasz
Dluinet #57773 üzenetére
masik automosoknal csakis a vizes tisztitast mondtak egyedul megfelelonek a karpit rendbetetelere (elotte huzat volt rajta) arra kaptam 15 16 20k ajanlatokat es mindenhol 24h otthagyom az autot.
Naluk 4200 ft amit en kertem. Sztem egesz turheto lett a vegeredmeny, igaz nincs osszehasonlitasi alapom.air:
A reklamaciorol.
Egyreszt a blokkot nem hoztam el, igaz van bankkartyas fizetesrol igazolasom, de blokkom nincs.
MAsreszt kicsit remenykedtem benne, hatha kis ido es "kiszarad" es visszajon a kep. Sajnos ezt mar nem fogom megtudni mert ma este elvittek az autot. Igy viszont nincs lehetosegem visszamenni reklamalni.
Ahogy neztem kb 10kert kinalnak bontottal elolapot.
Amugy nem voltam ott vegig, tehat nem feltetelezem, hogy direktbe az lcdt tisztitja gozzel,
A szolgaltatasban (Porszívózás, mélytisztítás forró gőzzel (kárpit, sínek mentén, taposók), műanyagtisztítás, műanyagápolás (szilikonmentes ápolószerrel), ablaktisztítás, válaszható autóillat és a szellőzőrendszer fertőtlenítése gőzzel.) ezek vannak benne, valoszinuleg a szellozorendszer fertotlenitese gozzel mozzanatnal kapott vmi parat az a resz is. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Dluinet #57773 üzenetére
Szigeti út, Szent-Kristóf, ami nem ajánlok.
Elsőnek foltos maradt az anyósülés a kárpittisztítás mosóvizétől.
Másodszor a jobb hátsó ablak maradt koszos, hozzá sem nyúltak.
Harmadszor több órás extraprogramot kaptam tőlük, mire sikerült kiüttetni a légzsák-rendszer hibajelzését. Széthúzták az ülés alatti kábeleket, miközben ráadták a gyújtást. Még jó, hogy ennek költséget kifizették.Ellenben sohasem adnak számlát, zsebre dolgoznak.
-
pelenka35
őstag
Mediamarkban van kiállítva ps4?
-
air
nagyúr
válasz
Bandus99 #57772 üzenetére
Huh, ez nem kicsit gáz.
De hogy jutott eszükbe a műszerfalat direktbe gőzzel takarítani?Szerintem ez simán elmenne egy gondatlan, vagy akár szándékos rongálásnak. Az, hogy ők nem tudják megcsinálni lényegtelen. Attól még a felelősségük megáll. Én biztos nem hagytam volna ennyiben, pláne eladás előtt. A vevő így is elvitte?
Egyébként én a Kika parkolóba hordom az autómat, ahol árban kb. ugyanannyi, mint a Prosisnál, de valami elképesztő munkát végez a 3 srác alig egy óra alatt. -
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Csak gyorsan leirom a tapasztalatom.
Szombat estere kaptam idopontot es elmentem az Arkad tetejere kipucoltatni az autot, mielott felrakom hirdetest.Szepen ki is pucoltak, egesz turheto lett, hozzaveve, hogy masik 3 ceget is megkerdeztem, mindenhol 3-4x arat mondtak a takaritasra.
Egyetlen kis bokkeno, hogy gozzel takaritanak es hat a cordobaban levo infocenter nagy LCD kijelzolet is sikerult megtakaritani, azota semmi kep a kijelzon. Illetve akkor mikor atvettem volt, de mint utobb kiderult nem valtozik a kep ugyanazt az idot mutatta allandoan.
Vegulis most mar mind1 visszamenni ugysincs ertelme, mert megjavitani nem tudjak, raadasul tegnap felraktam hirdetest, ma meg elvittek az autot.
-
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! A wiki oldal nagyon profi, természetesen sosem jut eszembe, hogy van, amikor meg kéne tudnom valamit.
Kösz mégegyszer.
-
M_AND_Ms
veterán
-
Visormail
addikt
-
Nem tudja valaki, hogy egy Magyarországon vásárolt rádióvezérelt falióra vajon az USA-ban is le tudja venni a jelet az ottani adóról?
-
Sziasztok! 775-ös procira gyári hűtője van-e valakinek? Ha igen dobjon 1 privit árral és bótoljunk
-
#TOTTI
őstag
válasz
Bigemperor #57759 üzenetére
Gondolom szervizkönyv szerint nem volt akkreditált szervizben. Csak le lett szervizelve valahol.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni, Lenovo G500as laptopom van . Van benne egy Intel , illetve egy HD 8570m , hiába teszem fel a gyártó honlapjáról a drivert , nem ismeri fel a HDt . Tudna valaki segíteni ? pár hónapja sikerült megoldanom , de most új win .. és elfelejtettem hogy is csináltam . Lehet valamelyik régebbi driverrel .. próbálkozom még .
-
Bigemperor
senior tag
válasz
jozefgucci1 #57754 üzenetére
2011 és 2014 között nem volt szervizben? Mert azt írtad, utoljára 2011-ben volt, a hirdetésben pedig friss szerviz szerepel, ergo a kettő között hol volt? Na az több mint durva lenne, nem biztos, hogy innentől érdekes lehet.
-
freaghill
őstag
Még mindig vennék autóba erősítőt. Jó lenne ha Mohácson vagy Mohácshoz közel át tudnám venni.
-
válasz
blaca83 #57753 üzenetére
Hát köszi igen gondoltam hogy nem lesz egyszerű a dolog. Pécsi Hondásokkal lebeszéltem már 5500 Ft-ért átvizsgálják és a festéket is körbemérik rajta . Utóljára 2011-ben volt szervízben akkor volt benne 94K Km szóval az is reálisan hangzik ami most benne van . Valóban orvosó volt nem csak oda írták bár ez talán nem is számít .Csütörtöknél hamarabb úgy sem tudok lemenni szóval addig várok hátha valaki benéz .
-
blaca83
őstag
válasz
jozefgucci1 #57749 üzenetére
Képek alapján jól néz ki!
Sajnos Én sem értek túlzottan a kocsikhoz csak szemrevételezni tudnám, amivel nem sokkal vagy előrébb mint a netes képekkel.
Egy szakmabeli segítségére lenne szükség,aki tud is ellenőrizni rajta dolgokat. Plusz jó lenne egy festékmérő is, azzal már előbbre lennél. -
-
freaghill
őstag
válasz
jozefgucci1 #57749 üzenetére
Ha senki semmit harmadjára akkor én egy alapos körbefényképezést tudok csak felajánlani, mivel nem értek annyira a kocsikhoz, illetve ilyen kocsit még nem is vezettem. Így próbakört nem is vállalnék vele, mert miattam nem szeretném, hogy potyára gyere.
-
Üdv Urak ! Érdeklődnék , hogy van itt esetleg egy autós szaki aki meg tudna nézni egy autót Honda CR-V Pécsen némi ellenszolgáltatásért cserébe ?Egri vagyok és csak akkor mennék le ha valóban jó állapotban van a kocsi .
-
yerico
senior tag
Pécs Újhegy Ullrich és társa. Nagyon korrektek, nagyon jól dolgoznak, nem feltétlen olcsóak, de nem is drágák. Nekünk meghúzták a kocsit, a másik kötelezőjére dolgoztak, szopatta őket rendesen a biztosító, mégse voltak bunkók velünk, hanem mindig kedvesen álltak hozzá a dolgokhoz. Pár dolgot be is vállaltak pluszban saját költségre, amit a biztosító nem akart cseréltetni. Egyébként én is azért mentem oda, mert nekem is ajánlották őket.
-
Smoker84
tag
Festést.mázolást vállalok.rövid hatàridő,kedvező àr ! ,precíz kivitelezés! keressetek bizalommal.
-
newwave0507
aktív tag
Supra snapback eladó . Jó áron ! Ha kell viszem Pécsre.
-
gergobaby
aktív tag
netbook eladó
-
Hunter2
addikt
Ha esetleg valaki szeretne kijelzőt cseréltetni a notebookjában bátran keressen.
Árak: [link] -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Kerdes hasznal valaki kozuletek beepites nelkul BT kihangositot kocsiban?
Jelenleg Nokia ck7wt hasznalok, teljesen elegedett vagyok vele, Viszont eladasra kerul az auto es szerintem nem megoldhato, hogy a regibol kiszereltetni es az ujba beszereltetni, ezert gondolkodom egy utolagos beszereles nelkul hasznalhato verzioban.
Ezekbol rengeteg felet lehet kapni pl dx-en, de nincs semmi tapasztalatom hasznalhatosagukkal kapcsolatban. -
Samus
addikt
válasz
krizmo_ #57735 üzenetére
Sláger Bútordiszkont. Pécs elején van, majdnem szemben a Bayer Centerrel. Olcsó (ahogy néztem, a legolcsóbb a városban) és nagyon jó minőségű az árú, érdemes benézned. Van weblapjuk is, de árak nincsenek, telefonon érdemes érdeklődnöd, vagy mailben. Korrektek. Egy Natália ágykeretet, és később két éjjeliszekrényt vettem tőlük.
-
Üdv,
Hol érdemes Pécsen ágyat venni, kétszemélyes franciaágyra, (vagy olyasvalamire) lenne szükségünk.
Sokat nem tudunk rá szánni, szóval valami olyan hely kellene, ahol olcsóbban is vannak ágyak. -
Samus
addikt
Sziasztok,
nem tudjátok véletlen, Pécsen hol tudnék MDF lapot venni, méretre vágva? Utóbbi fontos lenne, mert se utánfutó, se tetőcsomagtartóm nincs. Praktikerben nem vágnak... -
Stirlitz
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, ha lenne valaki aki tud angolul. Én nem tudok annyira (passzív szókincsem van), ebay-röl rendelt cuccal van problémám, és a reklamációt kellene megfogalmazni pontosan. Arról van szó, hogy szerintem nem eleve rossz a termék, hanem a nem elégé jó csomagolás miatt szállítás közben megsérülhetett. Ha tudna valaki segíteni egy pár sorban ezt rendesen megfogalmazni angolul, nagyon megköszönném.
-
Bandus99
őstag
válasz
Bigemperor #57721 üzenetére
Ami nagy előnye szamomra a már említett Tesco vízhez képest, nem kell hazacipelni kartonszamra, nem kell tárolni. A szénsavas mennyisége adagolható. Asszony csak kicsit nyomja így enyhe lesz.
Árban nem biztos, hogy jobban jársz, viszont bármikor van szódád . -
M_AND_Ms
veterán
válasz
A szóda az szóda lesz, nincs vele baj.
A szörpöket felejtsd el! Cukrozott kőolaj. Találsz jobbat a boltokban, vagy a nagymamádnál. -
air
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Eddig ezt a Fiskars késélezőt használtuk, de 1-1,5 évnél nem bírta tovább. Már a harmadikat vagy a negyediket dobjuk el.
Voltam bent az Árkádban, a késes boltban, ahol a fickó egy 17000Ft-os élezőt ajánlott. Ennyit nem szánnék rá.
Ma a Vadon shopban egy ilyet találtam.
Kinek milyen élezőkkel van tapasztalata, mit tudna ajánlani?
Mennyire jók például az elektromos élezők?
Előre is köszönöm. -
Agostino
addikt
válasz
van, a sima tízezer körüli műanyag fajta. teljesen jó a minőség. szerintem amúgy neccesen éri meg. persze, kevesebb a műanyag, de ha csak a bubi miatt veszed például a tescos vizet ahogyan én, akkor azzal sem vagy rosszabb helyzetben. nekem macera megkeresni a városban azokat a pontokat, ahol nagy kegyesen adnak patront, ami amúgy háromezer forint és kártyával kevés helyen lehet fizetni, többnyire készpénzre utaznak.... ha 6 x 2 liter tescos víz kb 420 forint, akkor 7 rekeszt vehetsz háromezerből. az 84 liter bubis víz. ami még mindig 4 literrel több, mint a patron, mert abból a promo szerint 80 litert hozol ki. ami egyébként szerintem közel sem annyi. sosem számoltam meg, de nem reális azt gondolom. ha elkúrtam a számítást sorry, erős hetem volt.
-
Bigemperor
senior tag
Van valakinek sodastream szódagépe?
Van többféle változata, láttam 9e-57e-ig mindenfélét.
Első kérdésem: Érdemes ilyet venni? Úgy értem, tényleg jó szódát, szörpöt lehet vele készíteni?
Második: Melyik fajtát? Van közel húszféle.
Harmadik: Gazdaságos? Mennyi szódára elég egy patron, illetve a szörpök tudják-e azt a mennyiséget, amit ráírnak?
Előre is köszönet. -
SajtosMacsek
csendes tag
Sziasztok, én szeretnék eladni egy AMD FX-4130 3,8GHz processzort (+ a gyárí hűtőt ) 5 hónapot volt használva Pécs - Villány - Bóly környékén személyes átvételre van lehetőség ! Akit érdekel írjon email aronn@ c itrom ail.hu címre / skypon megtalál ezerke96 néven /uton ér :06202371201 es telefonszámon . [ írhatnám hogy írjon privátot de nem hinném hogy ide visszatérek még ! ]
Árat megbeszéljük !
Üdv. Sajtos / Áron
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Hol érdemes nézelődni 3 főnek horvát tengerparti (Mo.-hoz lehetőleg közeli) nyaraló iránt?
ÜDv. Hajós
-
Sz7Cs
aktív tag
Ismerősöm számára olcsó TFT monitort keresek !
-
-
Exian
addikt
Autófényező engem is érdekelne. Két helyen igen durván megadta magát a lakkréteg
Szerintetek hogyan lehet ezt orvosolni? Remélem, nem kell miatta az egész elemet lakkozni. Nem kell, hogy csúcsszuperül legyen megcsinálva, az a lényeg, hogy ne terjedjen tovább. Mert most főleg, amikor esik az eső, pattog le nagyobb területen a lakkozás.
-
Kaics
aktív tag
Srácok!
Autófényézés reális áron? Van egy hangyafasznyi hólyagosodás az egyik kerékívnél, azt szeretném kijavíttatni. Halvány lilám sincs, hogy hova kell vinni.
Ugyanitt PS3 Superslim 500 Gb eladó - 4-esre váltok.
-
-
air
nagyúr
Idézés csak tértivevényesen jöhet. Ha azon is rossz volt a cím, akkor miért vette át? Ha a buzgómócsing postás neki vitte ki a hibásan címzett leveleket, az a postás hibája. Jól tette, hogy a szemétbe dobta őket. Ha bírósági ügy lesz belőle, az első pillanatban kiderül, hogy nem egyeznek a személyes adatok, és neki semmi köze a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1