- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Utopista
tag
Sziasztok.
SEGÍTSÉG!
Van 2 vinyóm összefűzve RAID 0-ba, de épp gépet készülök cserélni. A mostani alaplap BIOS-ában a RAID beállításoknál a SATA1 és SATA 2-t engedélyeztem majd a RAID setup-ban a 2 vinyó közt létrehoztam a tömböt. Ha az új alaplap BIOS-ában szintén engedélyezem a SATA 1 és SATA2-t és természetesen a vinyók sem cserélnek helyet a portokon, akkor szükséges a 2 vinyó közt újra a tömböt létrehozni??? És ha igen, akkor elvesznek-e az adataim!
üdv.
Pedro
-
emre
veterán
válasz
CPT.Pirk #36819 üzenetére
3,6% baromian átlagos, jobbfajta tej 3,8-4,2%os zsírtartalmú.
A tejföl pedig tényleg sárgás színű. Ha nem áll össze mint a kefír akkor nem kell aggódni ez miatt.
A disznózsíros állományjavítás baromság. Tejporral szokták feljavítani, de akkor melegítéskor leég a tej, Ha vizezik akkor meg nem tudom, de annak is van trükkje hogy kiderüljön.
(pár évig ezzel /is/ foglalkoztam) -
válasz
Bigemperor #36834 üzenetére
Nem mindenre de 90%.
Olajozásra csak átmenetileg jó. -
válasz
Bigemperor #36832 üzenetére
matrica ragasztó eltávolítása üvegről: WD40
-
Bigemperor
senior tag
Próbált már vki. közületek egy erős hegyes szögben álló, elég nagy szélvédő jobb alsó sarkából rendszám matricát eltávolítani (jah és jó nagy a műszerfal)? Persze anélkül, hogy hajszárító, vagy hőlégfúvó segítségét igénybe vette volna? Aki úgy érzi, türelmes ember, annak melegen ajánlom. A hőlégfúvós ötletet nem mertem volna kipróbálni, egy csávó azt ajánlotta melegítsem fel 400fokra vele.Ja mondom, a műszerfal műanyagjából meg kiolvasztok egy darabot.Én több mint 1 órát szórakáztam vele, aceton (régi körömlakk lemosó) meleg víz, néhány rongy,vatta segítségével.Na többet ilyent magam esze szerint nem csinálok.
-
Bigemperor
senior tag
Igazán nincs mit. Épp tegnap érdeklődtem utána magam is. Az tetszik benne, hogy meglévő előfizetéssel (alap csomag) egy havi díjat elengednek. Jó így sem sok a 30 csati, meg van benne egy-két felesleges, de jó minőségben jönnek az adók nálunk szobaantennán is. A valódi Hd tartalom elég ritka, az igaz, de egyre több lesz ilyen szerintem. Elvileg amint van lefedettség, a mindigtvextra.hu oldalon jelzik.Nem tudom jelenleg más szolgáltató mit kínál ezért az árért, de ami nálam szempont volt, hogy ne kelljen az egész hóbelebancos lakást bekábelezni, az lenne a halálom.Ez meg így tök egyszerű.Amúgy is utálom már a sok tyúkbelet.Meg nem is kell annyi adó nekem.
üdv. -
válasz
Bigemperor #36823 üzenetére
Köszi a segítséget. Az év vége, az jól hangzik. Nincs túl messze, még akkor sem, ha csúsznak egy kicsit. Addig kibírom a digit, vagy teszek egy próbát a t-home sattal addig. Utánaolvastam, eléggé szipatikusnak tűnik. Hátha van próbaidő
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Ha van lehetőségetek, csatlakozzatok www.gazzalmegyek.hu a programhoz.
Gázautókat tudtok megnézni, és lehet kérdezni is. Semmi hivatalos dolog, haveri beszélgetés. Most, hogy 400 pénz a benzin és dízel, még érdekesebb a téma.A városon belüli találkozási helyszín csak később lesz meg.
Bocs az OFF-ért!
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #36823 üzenetére
Helyesbítem magam.Mégsem olyan fals az adat.Elég fura,na mindegy.
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:
- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k
- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->10k
- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.5 (MIUI 1.9.16), Snapdragon proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 41k
- ZTE Blade ... szürke, Android 2.2.2, 3.5" kapacitív érintőkijelző, 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 26k
Regards: Csepy
-
Bigemperor
senior tag
Hello!
Nem tartom én sem valószínűnek, hogy bármely távolabbi toronyról tudsz életképes jelet szedni.A távolságok nem tudom honnan vannak,de elég falsnak tűnnek (hacsak az adótorony nincs nagyon messze a névadó településtől, Vasvár és Nk. is jóval messzebb van Pécstől légvonalban).Antenna Hungária év végéig ígéri Pécsre a családi csomag elérhetőségét.üdv -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Papírja szerint 3.6%-os tehén tej, "teljes tej", valahonnan az Alföldről jön.
zsolt19900: nem is volt vele semmi kifogásom, csak mindig lusta vagyok lemenni, mikor zenél. Érdekes h. idősebb családtagok, és még nagyszüleim is, akiknek régen még volt saját tehene, a bolti vizes tejet isszák meg, mert hogy ez erős nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest