- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
valakinek van sAM3-ra procihűtője? ( gyárim nekem is van köszi
)
-
-
válasz
agressiv #37193 üzenetére
Ez sok mindenen múlik. FSP leggyakrabban a visszacsatoló elkó miatt hal meg, öröm javítani.
Egy Mtech 500W-ra én is rábíznék egy gyengébb gépet, amibe tényleg 500W kell, azt nem.
Nekem a tök alap C2D-hez egy 650-es Q-tec van, mit ne mondjak, nem erőlködik, meg is látszik, nincs baja sok éve. -
agressiv
addikt
válasz
NovaBlue #37191 üzenetére
Nem kell komolyan venni a gyártó által megadott értékeket, vagy mert csak maximálisan lehetetlen helyzetben fordul elő, vagy mert félre van értelmezve, mint például processzoroknál a TDP.
Az adatlapomon lévő konfig meg egy 400W-os FSP tápról, amibe sokkal alacsonyabb légszállítású és csendesebb ventilátort raktam és megy vele... ami nincs rajta az 2HDD és 2 optika még pluszba.
-
NovaBlue
aktív tag
-
FuckeR19
senior tag
matx házat keresek, lényeg hogy minél kisebb legyen
Táp is jöhet bele (noname előnyben
)
-
Sz7Cs
aktív tag
xbox 360 slim-hez keresek KINECT-et !
akinek lenne eladó, vagy tud olcsón, ne tartsa magában -
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinél elfekvőben, hétvégére kölcsön vagy pofátlanul olcsón valami s775 p4 800Mhz fsb-vel? Egy lapot kellene kipróbálni vele, ill. ha megy, akkor biost frissíteni, hogy felismerje a cuccom...
Üdv.
köpet
-
FuckeR19
senior tag
integrált cpu-s alaplapot vennék. Esetleg olcsó kis fogyasztású lap+cpu is érdekelhet.
-
polip
addikt
eladó lenne egy 1 hónapos, 2x bekapcsolt xbox360 slim, 4GB, WiFi, 250GB HDD 2 wless kontrollerrel..2 játékkal
az ár 55.000 huf
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Vállalna valaki hozzáértő T-Pulse szoftverfrissítést főzött ROM-ra? Még bő fél évig hűségem van, így nem tudok új telót venni, viszont elkezdett haldokolni, folyton lefagy, nem tudok sokszor telefonálni, felvenni, stb. ami elég nagy gond. Jelenleg a gyári 2.1 Android van rajta.
Köszi előre is.
-
Bubu maci
tag
WD Green 500GB vinyó, Sentinel szerint 100/100, 4 nap körüli üzemidővel eladó, próbagarival. Csak alkalmanként, mentésre volt használva. Ára: 10k
-
FuckeR19
senior tag
van egy eladó nas a birtokomban ha érdekel valakit. olcsón megválnék tőle.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Toyota Corolla 1.4 vvti (97 LE) — 1,3 mFt
82.000 km-rel vettük 1,5 éve, most 94.000 km van benne mindösszesen (a km leinformálható rendszám alapján).
Fogyasztás: 6 liter/100 km (én: 5,5; asszony pajti: 6,5)
Jár hozzá:
- Tetőcsomagtartó
- 4 téligumi (8000 km-t futott, még szőrös) gyári Toyó dísztárcsákkal
- 4 nyárigumi (70-80%-os) könnyűfém felnikkelTudni kell:
- újak a féktárcsák és a betétek (4 tárcsás!!!)
- kitűnő a váltó
- riasztó, központizár működik
- vásárláskor külső-belső (plusz motortér) kozmetikán esett át, azóta pedig nagyon vigyáztunk rá
- viszonylag nagy, tágas autó, a hátsó sorban „fejedelmi” a lábtér (kisgyerekeseknek kifejezetten jól jöhet a gyerekülés miatt)
- középső kartámasz
- utas- és vezetőoldali légzsák
- állítható kormány és ülésmagasság
- fedélzeti computer
- ABS
- friss olajcsere, olajszűrő, levegőszűrő
- láncos hajtás, így sosem (!) lesz szükség a vezérlés cseréjére
- műszaki: 2012. márc közepéig
- nincs elektr. ablak
- rádiósmagnó van benne (a CD-s fejegység 30 eFt)
- akadnak kisebb esztétikai hibák az autónAmi javításra szorul:
- klímakompresszor (30-50 eFt).1,3 mFt-ért vettem, kicsit csicsáztam még rajta, ill. betetettem egy klímát is, mert az nem volt. Most maradnék ennél az árnál.
Az autó nagyon szerethető, nehezünkre esik megválni tőle. 1,5 év alatt semmi sem romlott el rajta, kivéve a klímakompresszort, de az utólag beépített, hibás alkatrész volt. Ha kérdésed van, írj bátran!
Köszi!
Norbi
-
Petya1981
tag
C2D ill DC procit vennék E2xxx, E4xxx, E5xxx.
Ajánlatokkal lehet bombázni -
endib
tag
-
Még mindig keresek használt Nvidia VGA-t óccóé'
-
FuckeR19
senior tag
még mindig keresek ipad2-t. Sehol semmi?
-
TRob1
veterán
válasz
Thomas1 #37159 üzenetére
Simán megbízható, nem szokott gond lenni.
A fizetés problémádra meg ajánlom Winner_hun kollégát, nagyon korrekt, megbízható ember, és ingyen intézi (többször rendeltettem már vele)szerk: Linkeled neki ezt amit ide, mondja az árát, utalsz neki, ha megkapta, már fizeti is.
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Ebay-ről szeretnék vásárolni, de nem vagyok annyira ismerős ott.
Ezt vagy ezt szeretném megvenni, elvileg ők küldenek Magyarországra is csomagot. Mennyire megbízható az ilyen? Ha jól nézem, akkor mindkét eladó eléggé megbízhatónak tűnik, de javítsatok ki, ha nem jól látom a dolgokat.
A másik problémám a fizetés lenne: nincs Paypal-om... Nem lehet ezt áthidalni valahogy?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Merlinclub
senior tag
ÜDV
Volna eladó Alpenföhn és EKL hőcsöves torony és top-down hűtőbordám!
- EKL Cold Tower 775 kb 10db 1000.-
- Brocken 3db 2000.-
- Nordwand 11 db 1500.-
- Triglav 2db 2500.-
- Matterhorn 3db 2500.-
- Himalaya 2db 5000.-
- Gotthard 1db 5000.-Az ár darabár, "flottakedvezmény" van 5 db felett!
Szerelék nincs az árban, saját megoldás szükségeltetik!!!Priviben keressetek, köszönöm.
-
Bla82
tag
Lenne 3 bontatlan csomag Oregon 91PJ055X láncom láncfűrészhez. Akit érdekelne írjon árat PÜ-ben.
-
yerico
senior tag
válasz
Antimatrix #37076 üzenetére
Azt tudom, hogy pl. a Groupama az idén nem ad jutalékot az ügynökeinek, ha kötelezőt kötnek. Igen, fizetést sem kapnak, tehát ingyen csinálják majd a cégvezetés szerint. Tehát nem is fognak különösebben ugrálni, hogy köthessenek veled.
-
Magnum_
nagyúr
Iphone 3gs elado olcson, kiegeszitokkel, garanciaval. 60k
Reszletek a hirdetesben, amit linkelni most nem tudok -
Akkor hát úgy néz ki, hogy keresek PCIE buszos Nvidia videokártyát... Minél olcsóbbat, csak arra kell, hogy képet adjon. Galaxy 8600-ak előnyben.
-
válasz
djpetar #37144 üzenetére
-Microhm a Kereskedők Hézéban
-D-Audio a Király u. végén
-RAM a Jászai Mari utcában@agressiv : Sajnos a mai fejek inkább a munkapont elmászásával halnak, azt meg már egy ideje nem túl egyszerű beállítani :S CD-knél még persze, poti, aztán csók
És ahogy én tapasztaltam, gyak. max 2 évente elhaláloznak a DVD írók :S -
Keresek 5770-et vagy 6770-et vagy ezzel megegyező tudású nvidia is jöhet valamint procit is Q8200 vagy Q6600, ha valakinek van ezekből dobjon 1 privit.
-
djpetar
tag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem egy olyan elektronikai boltot Pécsen, ahol ellenállásokat, diódákat, IC-ket és hasonlókat lehet vásárolni?
Köszönöm szépen!
-
RZozo
aktív tag
2x2GB Corsair DDR3 RAM-ot keresek jó áron, de jöhet más márka is, ha jó áron van.
Pécsi üzletekben vásároltam volna (Infolex, Cgroup) de úgy néz ki, hogy a webáruházaikban a termékek csak dísznek vannak. Persze semmi nincs készleten és nem is biztos, hogy rendelhető, pláne nem azon az áron, ami fel van tüntetve.
Na, így próbáljon meg valaki okosan vásárolni! -
-
-
-
Gombatrágyát hol lehet szerezni?
-
a2d2
addikt
válasz
Nevil2 #37126 üzenetére
Na jó, akkor inkább eladom az enyémet neked. Nehogy már ennyit nyerészkedjenek rajtad.
Van 2db, egyszer használtam, egy játék miatt vettem. 1000Ft a két db ha érdekel.
Ugyanez mint a fenti hsz-ben a képeken.Ugyanitt van zöld bíbor is 2db. Ezt még egyszer nem használtam, csak gondoltam ha már veszek piros kéket, legyen egy pár ilyen is. Hátha valakit érdekel.
-
-
Valaki tudna kölcsönadni egy PCI-E Nvidia VGA kártyát gépteszteléshez? OrangeBud-ét nem szívesen hoznám el, mert ő ma már használná, amikor én érte tudok menni.
-
Nevil2
tag
Üdv!
Rendes (nem papír) vörös-cián 3D-s szemüveget lehet Pécsen vásárolni?
(MM, optikák, papírboltok kilőve) THX! -
Inception
tag
Pécsen ismertek olyan embert aki szakszerűen ért a xbox360-hoz
-
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:
- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k
- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->10k
- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.7 (MIUI 1.10.21), Snapdragon (Q8250) proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 41k
- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 25k
Regards: Csepy
-
Debilon
addikt
kéket csak mezőgazdasági termelőknek adnak el, halandó ember elvileg nem is kaphatna belőle
ugyanis azért ilyen olcsó, mert nincs benne adó vagy miszösz, ezzel támogatva a gazdálkodókat meg aki jogosult rá
plusz ha a határon (bármelyik oldal) a vámosok kivesznek, és mintát vesznek, bírság+autódat elkobozzák
de Te dolgod
-
Magnum_
nagyúr
és ha hiszed, ha nem, a fent idézett törvényhely az ügyfelek érdekét szolgálja, hogy a biztosítok ilyen esetben csak két havi díjat követelhessenek, ne negyed-fél-vagy akár egész éves díjat (ami ugye attól függ, hogy milyen időközönként fizeti az ügyfél a biztosítási díjat.)
-
nesa
veterán
Nemtudom mostanaban jar-e valaki tankolni a szomszedba de erdekelne par dolog, ugylatom Donji Miholjaci egyik benzinkuton van Blue Diesel ugytudom ez hajozasi meg kulonbozo igenytelen mukagepekbe szant nafta (nekem pont jo lenne) kiadjak ezt magyar parasztnak is vagy kell ehez valami extra?
Arlista szerint 5,8 kuna az nekem megfelelo ar lenne es akkor kiszalnek a lehuzisztani jovedeki bizniszbol....
-
válasz
Magnum_ #37115 üzenetére
& @Trob1 : Én is a Netriskkel szoktam köttetni, és nem volt ilyen bajom, de akkor a levelet megőrzöm... Mondjuk eddig is elraktam az ilyesmiket, de ezután nem a levelek között lesznek
Külön meg azért is kell felmondani, mert ha a Netrisk esetleg mégsem mondja... ha kevésbé korrekt bandával köttet át az ember... :S Lehúzásországban vagyunk
-
Magnum_
nagyúr
eddig egyetlen biztosító se hajtotta be ezeket a kintlévőségeket.. a mi megbízónk most kitalálta, hogy szüksége van erre a pénzre..
ezzel már igazolhatod, hogy felmondásra került az előző..
egyeben nem árt igazolni.de nekem mindegy, felmondjátok e vagy sem, jó szándék vezérelt, max találkoztok a nevemmel
-
TRob1
veterán
Kb. mióta létezik a Netrisk, azóta köttetem velük évről-évre újra a biztosítást, és Soha nem kellett lemondanom nekem semmit, és Soha nem is volt semmi probléma. Sőt, mindig jönnek a mélek is a folyamatról, többek között ilyen is:
"Tisztelt XY!Tájékoztatjuk, hogy a rendszerünkben 2010.11.16. dátummal megrendelt (megrendelés azonosító: ****************) a(z) e***** járműre vonatkozó 2010-es KGFB szerződését 2010.12.31. hatállyal felmondtuk a(z) ****************** Zrt.-nél!
A felmondás napja: 2010.11.24
Tájékoztatjuk, hogy a 2011. évi szerződésének dokumentumait - mellyel igazolhatja szerződésének érvényességét -
2010 december 20-ig elérhetővé tesszük az Ön számára a netrisk.hu oldal Személyes menüjében a Dokumentumok között.Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat, biztosítási kérdésekben a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel,
************ ügyvezető
.
.
.
"szerk: Persze mint látjátok, még most is megvan a tavalyi mél, biztos ami biztos (pl. Bizonyítéknak, hogy Saint_ ne tudjon semmit behajtani rajtam, hisz fel lett mondva az előző a levél tanúsága szerint, a többi innentől meg a Netrisk sara
)
-
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Atyaég nézitek a hardver árakat !!!
(pl HDD)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Janoska26 #37101 üzenetére
a személyes tapasztalataim alapján nem (pedig fel kellene), basznak rá, mondván, ha nem fizetik, akkor "nem fizetés miatt" megszűnik a biztosítás.
csak arról elfelejtik tájékoztatni az ügyfelet, hogy ilyenkor, nem fizetés esetén 2 havi díjra (30 + 30 nap) jogosult még a biztosító, mert ha káresemény lenne, akkor helyt kellene állni a biztosítónak (más kérdés, hogy valóban helyt állna -e).
Ptk. 543.több tucat brókerrel beszéltem, akik nem is tudták ezt, és nem mondták fel az ügyfeleik biztosítását.
barmok. ugyanolyan okosak, mint a ingatlanközvetítők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest