-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #25794 üzenetére
Itt a rózsadombi panleban fasza dvb-t vétel van, egy darab dróttal is tudom fogni az adást. Pest környékén a szovjet időkből itt maradt Kecskeméti rep. irányító berendezések miatt még most is teljesítménykorlát van, amíg végleg le nem cserélik a régi cuccokat.
Mivel a cégeknek komoly érdeke a dvb-t elterjesztése, nem fognak megállni a tetőantennás vételi lehetőségnél.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
4EYE
csendes tag
Ketyere elkelt
Pannonos HSDPA modem még eladó lenne.. Ja és egy Pannon függő 5630 Nokia 2 hónapos.
-
nagyúr
Az mobilszolgáltatóknak nem tetszett, hogy bárki csak úgy tévézhet mobilon. Ezért kilobbizták a gyengített DVB-T sugárzást, hogy MO-n csak tetőantennával lehessen fogni.
Ez a technológia nagyon jó, de ez is ki lett herélve."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
4EYE
csendes tag
válasz Dluinet #25790 üzenetére
Electro-ban van. Pécsen van torony a fórumok szerint. Elvileg jól működik ott. 1szer használtam laptopon akkor is a gyári antennával balcsi felé és csak a tv2-t néztem. Van pár csati de függ az adótoronytól is mit foghatsz be rajt. Nem drága dolog ezért egy próbát megér megvenni.
-
bossvico
senior tag
pécsi viszonylatba mit tudtok fogni egy ilyen dvb-t kütyüvel?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Zewa
senior tag
Esetleg van valakinek eladó Dominos Sim kártyája?
Ha valami frankó, könnyű számmal van akkor azt tudom ám honorálni."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
4EYE
csendes tag
És egy Pannonos Huawei Hsdpa modem?
-
4EYE
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
válasz s7evcsenko #25768 üzenetére
Én sajnos igen...de már megjött az összes mára várt vendég a hotelbe, úgyhogy holnap reggelig lazulás lesz...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
s7evcsenko
addikt
Sehol senki?
Biztos nem dolgozik mindenki..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nesa
veterán
válasz valentinho #25766 üzenetére
Halgatlak
-
valentinho
senior tag
Olcsó 939-es félkonfig érdekelne valakit?lap+3000-es proci, 512 ram.Résletetk priviben!
[ Szerkesztve ]
http://soundcloud.com/tinnyo
-
aneda
senior tag
Eladó vinyó!
Western Digital Blue 750GB (WD7500AAKS), Infolex garis 2010.10.29-ig.
100%-ok, gyors, halk, hűvös!
Árat mondjatok ti, nem vagyok képben mostanában!Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Magnum_
nagyúr
Hugo Boss elkelt.
I humbly and respectfully decline™
-
NovaBlue
aktív tag
kazetta adapter pl
vagy ha van rajta FM rádió akkor FM transzmitterrel esetleg -
GTheo
tag
Keresek valami olyan cuccot, amivel az iPodommal tudok zenét hallgatni a kocsiban, mivel a Rádióhoz csak kazettaolvasó van, cd nincs...
Ti mit javasoltok? Esetleg valakinek van valami eladó jó cucca ilyenhez? -
GTheo
tag
Keresek valami olyan cuccot, amivel az iPodommal tudok zenét hallgatni a kocsiban, mivel a Rádióhoz csak kazettaolvasó van, cd nincs...
Ti mit javasoltok? Esetleg valakinek van valami eladó jó cucca ilyenhez? -
plaszy
őstag
Vennék ilyen típusú ramot: Kingmax KLEE88F-B8KO6 (2GB-os 1066MHz-es)
-
Hobli1988
aktív tag
Üdv néktek!Keresek ddr2-es ramot,lehetőleg 800-ast 1 vagy 2gigás darabot sürgibe!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Macka
veterán
USB-s bluetooth ingyombingyomja nincs valakinek?
-
Bandus99
őstag
SD rammot keresnek megvetelre 256 512-es mdulok erdekelnenek.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Nevil2
tag
Üdv!
Írható CD-t és DVD-t vennék kis tételben. Mondjuk 10/50db-ot. Akinél van, kérem priviben jelezze.
Thx!
-
dunc
nagyúr
-
-
bijesz
aktív tag
Még mindig eladó:
IBM T30 notebook -
Topikgazda
Keresek Sata2-es vinyót, 500Gb-tól 1 Terráig, gari nem árt ha van, privizzetek
-
Szpájki
tag
-
freddyke
tag
Eladók az alábbi cuccok 1 hónap garanciával:
Zalman ZM400A-APF 400W tápegység (3.3V: 28A, 5V: 40A, 12V: 15A (vagy 18A), OVP, OCP, SCP) - 6.000 HUF
ASUS P4P800-Deluxe alaplap - 7.000 HUF
Intel Socket478 P4 3.0GHz / 1M / 800MHz CPU - 8.000 HUF
Zalman CNPS7000A-AlCu CPU hűtő - 3.000 HUF
Corsair Value 512MB 400MHz CL2.5 RAM - 3 ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL - 5.000 HUF / db
Windows XP Pro OEM (konfighoz tartozik, matricával, CD-vel) ajándék, ha az egészet egyben viszed.Első tulaj vagyok, no tuning. A ventilátorok kigogástalan állapotban vannak.
Talán valamire még használható Fujitsu-Siemens gép egyben vagy alkatrészekben:
- Ház, 110W-os táp,
- Alaplap (Intel 815 chipset, integrált VGA, AGP, 3db SD-RAM slot),
- Intel Pentium III 933MHz CPU, - ház + alaplap + proci: 3.000 HUF
- 256MB SD-RAM (1db modul), - 2.500 HUF
- 40GB HDD, - 3.000 HUF,
- LG 52x CD olvasó + floppy meghajtó, 1.000 HUF
(Windows 2000 Professional cimke van a házon).Egyben 7.000 HUF, 3 nap gari.
[ Szerkesztve ]
-
válasz NovaBlue #25725 üzenetére
(Ja, bocs, közben átírtam, mielőtt nagy hülyeség lesz benne )
Ez XP, Ubuntu (Compiz) kinézettel...
Na de mennyi ideje van már Compiz vagy xgl?Akkoriban volt a hype a Vista Aero körül hogy micsoda effektek... Hát az első xgl-ekhez képset is 0 volt, a HW igénye meg 10x annyi
@nesa : Családi ház kösz nem...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
makro
senior tag
foglalkozik vki memoriakartyakkal? (SD-SDHC)
-
crabi
tag
Hali
Nem vágja valakiennek a proginak a nevét?
-
#TOTTI
őstag
Valakit pl. Magnum, Sir Riccio nem érdekli egy Canon BG-E3 markolat, dobozában, minden tartozékkal... 15K
Eladó mert ma-holnap nincs már hozzá gép..
-
válasz Magnum_ #25713 üzenetére
Hát, most akarunk lakást venni asszonnyal, és gyakorlatilag mindegyikben kéne valamit alakítani.
Van ahol csak be kellett volna dobni egy falat (pl gipszkarton jó lett volna oda).
De van ahol komplett pakolászni kellene őket, mert úgy van átalakítva acucc hogy pl. csak a fürdőn keresztül lehet menni az egyik szobába.Mutogatni való hater díszpinty
-
plaszy
őstag
14 cm-es szám.gép házventit, lehetőleg újat hol érdemes nézni/venni? Mert az Infolexben és a Matcompban nem láttam a webes árlistájukon.
-
-
-
Dare2Live
félisten
Elején zavart, hogy aktív használattal 1-1.5nap az aksiidő de már megszoktam. Ezen felül gyak semmi rosszat nem tudok róla elmondani az eladás oka, hogy nagyon-nagyon jutányos áron tudnak nekem N900at adni. (Ami azért más dimenzió.)
Volt 3napig pulsem cseréltettem Spicara két ok miatt: Nem arról van szó, hogy szarok a gombok hanem, hogy ráhányták. Használhatósági tanulmányt kellett volna csinálni. De ezt lehet szokni a nagyobb baj avval van amire Pulse topikban is sokan panszkodnak: Kritikán alul bírja az aksija. Aktív használattal dura elköszönt. Aztán megint. Aztán visszavittem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dodder
tag
Üdv Mindenkinek!
Keresek sd ramot 4 db 64Mb-os vagy 2 db 128MB-os kellene. Akinél van ilyen és megvála tőlük sörért esetleg csokiért az irjon privit.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500