-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valentinho
senior tag
Üdv.Sürgősen eladó lenne egy 15 000 Ft értékű HERVIS vásárlási utalvány + jár hozzá egy -20%-os kártya!Mindez 12k-ért.Ha esetleg valakit érdekelne pü!
[ Szerkesztve ]
http://soundcloud.com/tinnyo
-
a2d2
addikt
Hi all!
Körbenéztem neten, kitaláltam a teló árát:Ha nem kell a GPS akkor 43k
(teló, 2gb microsd, töltő, kábel, doboz, cd-k, írt dvd cuccokkal)Nokia LD-3W bluetooth GPS-el 50k (ez is dobozos)
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
pilu3
csendes tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek.Érdekelne HTC Charmerhez elő-hátlap(ár is).Színt igazán nem tudok,mert nem tudom milyenek vannak.Talán fekete.Köszi
-
OrangeBud
tag
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek ddr1-es ramot vételre!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
#TOTTI
őstag
Márcsak ha az eddigi gazdájából indulok ki az miatt se..
Jut eszembe.. most vittem egy srácnak egy P45-DS4et 4870 és E7300 társaságában.. az alaplapot az ocska moddolt házba 1 csavar alulról meg a videokari tartotta a helyén... a nagy moddolásba ez maradt... jah és ami még fogja a kártyaolvasó feszes kábele ami feszülve tartja a lap alját mivel a nagy torony tetején van.. meg a régi CD-ROM támasztja meg a lapot.. mive csak a lapig lehetett betolni..! Mindez egy 420W LCpower tápra bízva.. Amit azért segitettem kiporolni...! Gondolkodik a srác mégegy 4870en.. majd utána tápot... Nem hogy házat és tápot venne... ugy hogy kb. havi 60at keres.. ebböl spololja össze..[ Szerkesztve ]
-
-
dunc
nagyúr
Konfig
ezt az konfigot láttam szerintetek az árat komolyan gondolja? -
lakisoft
veterán
Eladó laptop HDD - 120Gb SATA Seagate [link]
- Árad -
-
a2d2
addikt
-
dunc
nagyúr
Mit hozott nektek a Jézuska?
Én egy mezt kaptam eddig...jól áll mi?
I Am -
zsolt19900
őstag
válasz Hobli1988 #14969 üzenetére
jaaaaaaaaa de mar amire olvassatok,, olvasom mar regen megtortent a segitsegnyujats..
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hobli1988
aktív tag
válasz zsolt19900 #14968 üzenetére
miben,az akvárium?
-
zsolt19900
őstag
válasz Hobli1988 #14948 üzenetére
Hello hello
Vegyel fel msnre ott van az adataimnal írj ram,, majd segítek...
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek ddr1-es ramot normál áron 1giga kellene 1ben!
-
a2d2
addikt
válasz Hobli1988 #14963 üzenetére
Na mondjuk az enyém is csak 60l-es.
Erről jut eszembe. Nem érdekel valakit egy SPV M3100-as? (HTC TyTN)
Erről lenne szó:
Gyári dobozában, kábel, töltő, füles, 2gb Microsd-vel, valagnyi szoftverrel, belső billentyűzetét szinte soha nem használtam, kamerája körül kisebb kopás.
Igény szerint lenne hozzá egy Nokia bluetooth GPS is.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Bandus99 #14958 üzenetére
Köszi,de most ugrott be,hogy vasárnap megyek disznóvágásra én leszek az eggyik bőllérsegéd! Jó kis hurka,kóbász,sunka,szalonna,bűrke mög ami kő!
Szerintem még a szavadon foglak és megkereslek ezzel kapcsolatban!
a2d2: nem egy nagy pénz,mert 23k-ért 60l akvárium+minden szar van hozzá ami kell!Persze aki megteheti,hogy drága telefont vegyen annak könnyebb!
-
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
-
Hobli1988
aktív tag
nekem valami ragadozo hal kell,ami megeszi a csirkecombot,nem tudsz?
egyébként köszi a kimerítő választ!helyben nem tudsz egy normális boltot,ahol olcsó az ilyen felszerelés?vasárnap láttam a vásárban is akváriumot,de nem tudtam megkérdezni az árát!
-
Hobli1988
aktív tag
huhh,ez nem is olyan ragd bele a halat azt nézd dolog!mondjuk a fenti linken van,hogy milyen akváriumot akarok 60l és van hozzá szűrő meg ami kell!Ami kell az homok vagy kaics nővény,búvóhelyféle dísz!Nem tudod milyen hal az ami a némó nyomában volt(némó) a b.nőm olyat akar!
-
válasz Hobli1988 #14952 üzenetére
Az teljesen, csak a hetenkénti akváriumtakarítást leet nagyon megunni
Hal bele, vízinövények (szakboltban van), finom homok (folyami vagy tengerparti), esetleg pár csiga (algát eszik --> pucolja az üveget) nagyobb akváriumba illik már világítás és levegőztető.
Mondjuk ha még nem volt akkor egy 20-30 lityiset lenne érdemes beszerezni, meg kevéssé érzékeny halakat (guppi, neonhal). Mondjuk régen volt akváriumom, de emlékszek még pár dologra...
Enni meg simán lehet nekik szakboltban venni vízibolhát, tubifexet, szúnyoglárvát... (hala válogatja hogy mit zabál fel)
"pont egy kis nyugalomra vágyok és gondoltam a halacskák jók lesznek!" Na ja, egy feleségnél nyugisabbak
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Hobli1988
aktív tag
-
Brenyo
tag
Eladó egy Gigabyte 9800GTX+ 1GB , refhez képest kisebb nyák , zalman hűtés , alacsonyabb fogyasztás ( 1×6pin ) !
A kártya másfél hetes . Csak kipróbálva volt , 3 év garancia van rá.38e pénzt kérek érte
Kellemes Karácsonyt minden Pécsinek!
-
crabi
tag
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
bnss
veterán
Boldog Karácsonyt Pécs és környéke!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
4sal3
aktív tag
boldog karácsonyt mindenkinek
-
ha3fis
tag
Minden kedves pécsi és környéki fórumlakónak Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
#TOTTI
őstag
Na de emese.. aki nem ismerné..
-
aneda
senior tag
Boldog karácsonyt pécsiek!
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Macka
veterán
Bódog Karácsonyt!
-
nagyúr
MINDENKINEK BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
#TOTTI
őstag
Az iwiw túlterhelt a sok karácsonyi jokívánságtól...
-
Dodder
tag
Én is minden kedves imerős Ph-t tagnak Boldog Karácsonyt Kívánok!
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
zsolt19900
őstag
BO_oLdoG Karácsonyt Kívánok mindnekinek!!!!
Más: gondoltam megosztom veletek,, hatha szeretne valaki rendelni ilyen dolgokat,, es akkor osztozhetunk a szallitasi koltsegen,, szoval http://pcgear.hu/ -ról fogok rendelni dolgokat,, ha valami tettszik valakinek es szeretne rendelni irjon preeveet es akkor osszebeszelunk..
Csa csa
-
#TOTTI
őstag
Kellemes ünnepeket...
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Boldog Karácsonyt!
(nem ismer valaki egy lan-on nyomható mariokart jellegű PC-s csodát az ünnepekre? )
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
mark75
senior tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt kívánok!
-
hoax
senior tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt kívánok!
Don't panic!
-
s7evcsenko
addikt
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
wid22
aktív tag
1 GB Memory Stick M2 kártya bontatlan eladó. 2900ft Új SonyEricsson hoz jó.
-
mexx0407
tag
Kellemes Ünnepeket !!!
-
Csepy
őstag
Nem tud valaki Ákosról (Silencer) valamit?
Írta, hogy kell neki SOS monitor. Írtam neki 5 privátot és 4 sms-t tegap és ma, de még arra sem méltatott, hogy azt leokézza, hogy megkapta...
Nem ilyennek ismertem.Regards: Csepy
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500