-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csehe02
csendes tag
nincs valakinek véletlenül eladó 0.18 vagy 0.2 vagy 0.25-ös tus kihúzója olcsón?
-
Ferdzsoo
addikt
Csökkent 27" LCD monitor ár!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nesa
veterán
Noi Dolce & Gabbana Light Blue parfumot nemtud valaki ultra olcson?
-
Dodder
tag
Eladó egy Sparkle 9600Gt.
Graphics Processing : NVIDIA GeForce 9600GT
Core Clock : 650MHz
Memory Clock : 1800 MHz
Memory Type : 512MB GDDR3
Memory Interface : 256-Bit
Doboz és tartozékok meg vannak. gar. 2010.08.15-ig.
kép:[link]
Átvétel pécsett.
Ár:20000Huf.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Silencer83
addikt
Elnezest a kesesert
Gigabyte GA-EP35-DS3L
Intel E5200 - 2,5Ghz
Gainward 9600GT , 512Mb DDR3
2x1Gb Kingmax 800mhz
640Gb Western Digital SATA2
LG GH-H20NS15RBBBB SATA Black DvD Rw
Nec 1"44 Blackmindez egy COLORSIT hazban, tappal!
"0"perces, telepitett jogtiszta Xp SP3, office2007 bus.
pecsre garisak, nov. kozepetol!johetnek a privik az ajanlatokkal!
[ Szerkesztve ]
-
wid22
aktív tag
E8300 proci 30 ezerért eladó.
-
4sal3
aktív tag
ezt sztem érdemes megnézni [link]
-
ha3fis
tag
Nekem sincs semmi bajom a WM-mel, sőt, lassan 3. éve használom több verzióját - 4-5 hardveren - és megismertem az előnyeit. Nagyon-nagyon sok függ az alatta lévő vason.1 hete sikerült eladnom HTC Charmer-emet.
A HTC Diamond és a Samsung Omnia lehetett volna a befutó új cucc, de sajnos ár/érték arányban nem nyújtják számomra azt a többletet, amit elvárnék azért a 60-120k-ért.
Persze mindenki eldöntheti, hogy mire akarja használni, ezért csak egy picit jobbra váltottam, egy HTC Artemisre szinte féláron 1 év garral. -
-
Dare2Live
félisten
ja egyel feljebb van.
K701 nem eladó. Most akkor 10Kt szánsz fejesre vagy 80at? Arrol nem szólva, hogy ehez a kategóriához már DAC/AMP is muszály különben nem jön ki annyira a difi....
K701röl nem tudok többet mondani mint a külföldi Audiofil tesztek, a létező egyik hanem legjobb fejes. Anno azthittem a pro800(sennheiserben kb HD555 kategória) után nem kell több aztán kiprobáltam és ott lett elk*va..... durva a difi. Nem is Rock/Metallt/Elektronál hanem klasszikusnál/Jazz/Bluesnál jön ki legjobban a difi... pl itt a cin az tényleg cin, az üst az tényleg üst.... kb ennyi.... Én 8héten keresztül túlóráztam miatta..... de megérte. (Ezért fölös most egy pro800)
Ha mégis érdekel a pro800 ha jösz szivesen eldugom a K701et... te ne kurd el úgy mint én....
mégvmi: álítólag ocsón ez elég jó: [link] mondjuk proba nélkül nem szabad megvenni.....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bossvico
senior tag
Huszárbácsi szabin van?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Dare2Live
félisten
-SE k810 mobil
-2GBs M2 kártya hozzá
-HPM70 füles (csak a csatija volt használva a füles része használatlan)
eladó
kvázi 1évig használtam. zseniális telefon, jó fényképező rész és kitünő mp3 lejátszó.
ár:20K-128mb SD ram eladó
ár: 2L cocacola-NF7 alaplap + 2100XP proc + ATI Rage VGA + 2*256 DDR RAM + ház+táp+cdírós netezős/letöltögetős/szövegszerkesztős gép eladó
15K-Prodipe Pro800 komoly referencia/DJ fejhallgató eladó kb 0át használt még bejáratva sincs. zárt azaz jól szigetel mind kifelé/mind befelé Ha az edimax kajakul/állatul szól akkor erre nem tudok jelzőt [link]
ára legyen 16K (boltban: 24-25K )nesa: Eljösz rádugom az EMU DACra meghallgatod és döntesz. Mondanám, hogy van mellette egy K701 de akkor ki akarnád azt probálni és utána meg nem tetszene az eladó fejesem hangja lenne az pro800 vagy K99.....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nesa
veterán
AKG k99 es fejhalgatot senki nemakar eladni vagy valami hasonlo olcsobb fejest??
-
Dare2Live
félisten
Mivan mindenki rájött, hogy a WM egy szar?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok tipp-top pannonos K1 hibátlan esztétikai,és műszaki állapotba eladó. (számla,gar,doboz,all tartozék)
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó lehet egy Htc Touch Diamond függelten telefon!70k
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
chungee
addikt
válasz zsolt19900 #14372 üzenetére
Hű azok naon drágák. De azért benézek majd, hátha megjött az eszük.
-
zsolt19900
őstag
válasz chungee #14365 üzenetére
Hello hello
576 -ban lesz jovo heten,,,, ugy tudom..
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nesa
veterán
Ultraolcso gagyi nokia Nokia 2680 Slide lehetoleg vodas van valakinek elado?
Nem magamnak kell es soha nem vennek nokiat. -
chungee
addikt
válasz zsolt19900 #14360 üzenetére
Uuff... én is úgy vettem. only cd kulcs. És most szeretnék tokkal vonóval megvenni, de nem lehet kapni Amint találok, akkor eladó lesz. Nem gondoltam volna, hogy kifogytak. Tesco-ba sem volt
-
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Es akkor arra hogy veszem ra a windows telepitot,, hogy az usb -rol most jelenleg pendriverol olvassa be az illesztoprogramokat,, nem pedig az a meghajtorol?? ?? ?? ??
Koszonom..
Csa csa
chungee: mondjuk 24 -e utan kettoezer forintot..
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Macka
veterán
Sziasztok!
-
kenyaaa
csendes tag
Ha vkit érdekel valami az alábbiak közöl irjon priviben:
ASUS V7700 32mb TV out (Geforce 2 GTS)
SB Live! CT4830
Aureal Vortex 2 digitális kimenetes hangkártya (AU8830)ASUS CUSL2-C alaplap 1Ghz egy INTEL PENTIUM III procival (1000/256/133/1.7V)
ez benne van egy elég nagy házban benne egy atx táppal
128 SD RAM ibm pc 133 2db van belőleMaxtor 40GBos ATA-s winyó
24x SONY cd iró
256DDR ramnagyjábol ennyi árakat nem irok akit érdekel vmi irjon megegyezunk nekem csak utban vannak
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel:D:D
-
Silencer83
addikt
Mindenkinek ( ha jol szamoltam 4ember ) elkuldtem a privit, de csak este tudok pontositani a konkret deszka tipus stb
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Silencer83 #14352 üzenetére
dobj egy árat pü-ben!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
yerico
senior tag
válasz Silencer83 #14349 üzenetére
30K szerintem megfelel a qrva olcsó fogalmának
-
4sal3
aktív tag
akit érdekel egy vodás v640i írjon
-
Silencer83
addikt
Udw!
Egy "ceges okositas" kapcsan elado egy !!! 0km-es !!!, meg becsomagolt, felinstallalt konfig!
igeny szerint !!! jogtiszta Xp sp3, office2007elGiga deszka, 2.5ghz DCore Intel, 4gb ddr 1066, 9600GT, 650gb western Dig, stb
qrva olcson, garival papirokkal mindennelerdekel valakit?
johet kp biznisz ezaz, csak erdeklodjetek priviben a reszletes infoert -
mexx0407
tag
[ Szerkesztve ]
-
mark75
senior tag
-
Bla82
tag
Keresek 2db Kingmax KLED48F-A8KI5 1GB DDR2 1066-os ramot! Akine van PÜ-ben jelezze!
-
wid22
aktív tag
Intel E8300 s processzor eladó 30 ezer ft.
-
crabi
tag
voda SIM kari valakinek?
üdv
-
-
Bubu maci
tag
Samsung 320GB SATA vinyo, hibatlan, keveset ment, elado. Gari papir nincs meg, 1 eves mult. 9k
-
chungee
addikt
válasz zsolt19900 #14312 üzenetére
Volna 1 multifunkciós készülék. Kéne hozzá USB kábel (csak tudnám miért nem adtak hozzá ), melynek mind a kettő vége USB legyen. Mennyibe kerülhet 1 ilyen vagy létezik egyátalán
(#14312) zsolt19900: Mit adnál érte
[ Szerkesztve ]
-
Bubu maci
tag
Sapphire HD 3870 DDR4 eladó. 25k
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt nem tudom, de ha chip közepére raksz pasztát, sarkaira meg kis pillanatragasztót, akkor meg van oldva, és valszeg nagyságrenddel jobb hőátadás lesz, mint a ragasztószalagnak.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
Ketoldali ontapados hopadot hol lehet venni ramsunihez??
-
Ferdzsoo
addikt
Most komolyan, sok érte?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
gabx76
őstag
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Van valakinek call of duty 2 eredeti cd kodja elado??
Csa csa
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kollégák, keresek HD4670-es karit!
Valamint ez miatt eladó a HD2400XT-m! 4K -Dual VGA kimenettel, ami külön [link] ilyen mint ez, csak ref. hűtős, és piros... -
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
#TOTTI
őstag
válasz zsolt19900 #14301 üzenetére
Csak floppy az lehet USBs is.. vagy esetleg CDbe integrálva...
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Van nekem egy abit ib9 alaplapom es azt szeretnem megkerdezni toletek,, hogy windows telepitesnel amikor kell floppyn betenni,, beolvastatni a sata -s Winchester dolgait,, hogy lassa akkor megthetem azt,, hogy usb -n adagolom be neki,, vagy csak floppyn lehet beolvastatni neki?? ?? ?? ??
Koszonom elore is segitseget..
Csa csa
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Super Mario 3D All Stars Nintendo Switch
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- Xbox Series X 1TB kontroller nélkül - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok!-