- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Jártok Sex shopba használtatok már sexkabint..? Sztetek egy 30-40 ezres városba megélne egy ilyen koceráj..? (közvéleménykutatás..)
-
Bla82
tag
Eladó:
MSI 8500GT 256MB DDR2 PCI-E csak eladó, zacsi, cd és egy kábel van hozzá 1 hét garral egyetemben!
Galaxy 7300GT Pemium OC 256MB DDR3 PCI-E dobozában, minden cuccával 1 hét garral egyetemben! Esetleg csere mehet 3*1GB Kingmax DDR2 800MHz KLDD48F-A8KI5 vagy KLDD48F-A8KB5 ramra vagy Corsair Flash Voyager 4-8GB vagy OCZ ATV 4-8GB pendrive-ra!
Akit valamelyik érdekel PÜ-ben elér. -
Hobli1988
aktív tag
Milyen csend van ma ittenék e
-
Bla82
tag
válasz
Dodder #15894 üzenetére
Meg kell kérdeni, küldesz egy emailt ide matcompshop@gmail.com számlaszámmal és gyáriszámmal és megnézik, reggel kérdeztem délbe már jött is a válasz. De ha ők nem akkor elvileg a samsung magyarország szervíz BP-en igen, valaki írta régebben. 1-1 email aztán megtudod ki gariztat ha egyáltalán válalja valaki.
-
Dare2Live
félisten
10+éve vásároluk 80%+ban náluk és nem véletlenül favorizálom őket.
vszeg nagy adagot vettek 4830bol még amikor nem 288volt az euro és amíg kitart a készlet addig ennyiért tudják adni, ez rendszeresen előfordul náluk (is). Egyébként nem real time a lista, 1-2naponta frissítik, erre érdemes figyelni.
-
nbl2
senior tag
Kinek milyen tapasztalata van a Cgrouppal kapcsolatban? Azét kérdem mert most néztem az árlistájukat és a Sapphire HD4830 512MB-os kártya 27600ft ami még pesti árhoz képest is olcsó. Egyből a Sapphire-től veszik, vagy miért ilyen olcsó? Na nem mintha baj lenne.
-
Magnum_
nagyúr
-
Keresek saját részre iPhone 3G 8GB vagy 16GB-osat!Nem T-Mobile-os 8GB-ért max.70ezrer
Nem T-Mobile-os 16GB-ért max. 80ezrerT-Mobile-os 8GB-ért max. 55ezrer
T-Mobile-os 16GB-ért max.65ezrerAjánlatokat konrét leírással várok!
Minden esetben adás-vételi szerződéssel vagyok csak hajlandó vásásrolni!
-
wid22
aktív tag
A TP com garanciát intézik valahol? Tudja valaki? Kösz
-
-
hoax
senior tag
Ezt tényleg gyorsan meguntad...
Nem akarsz inkább vizet helyette?
Csak mert van nálam pár darab kompakt vízhűtés! 1X8-as réz radi 2 halk ventivel(hőérzékelős ford.szám szabályzós), alu kiegyenkítő tartály, benne 12V-os 3 pin-es merülő pumpa és egy olyan blokk, amilyet még életemben nem láttam! 478-as foglalatra tervezték, de egyszerűen át lehet alakítani bármilyen foglalatra vagy grafkarira! Kell még hozzá némi cső, és kész is...
Erről lenne szó... -
Macka
veterán
ARCTIC COOLING S1 REV2 hűtés eladó. Mindene megvan.
-
Bla82
tag
Eladó:
MSI 8500GT 256MB DDR2 PCI-E zacsi, cd és egy kábel van hozzá!
Galaxy 7300GT Pemium OC 256MB DDR3 PCI-E dobozában, minden cuccával, TP-s gar van még rá 2009-04-04-ig ha a Matcomp átválalja, nem kérdeztem még meg!
Akit valamelyik érdekel PÜ-ben elér. -
Bandus99
őstag
Nincs veletlenul vkinek elfekvoben egy Nokia 5110? Tonkrement az aksi erintkezo benne, azt szeretnem kicserelni(tetni), ha lehet.
-
hoax
senior tag
válasz
zsolt19900 #15843 üzenetére
Venti Y-kábelre gondolsz?
Ha eljössz érte, akkor adok egyet... -
Diego!
senior tag
Eladó!
Logitech Dual Action gamepad (vezetékes), 2008.12.09. -én vásárolt, alig használt, garos.
Ár: 2500Ft (Új ár: 5000Ft)
Leggyorsabb viszi -
Hunter2
addikt
keresek 20k alatt garos K800i-t vagy hasonlót pécsen.T-mobilos vagy független játszik.
Jah és persze mindezt pécsen. -
hcl
titán
válasz
zsolt19900 #15843 üzenetére
3 forrasztás
Akartam írni hogy keress meg, de sajnos holnaptól melózok, hétvégén meg otthon leszek :/
-
#TOTTI
őstag
ABIT AB9 PROt vegyetek.. tőlem 9K..
-
Vennék valami normális AGP-s VGA-t...
15k-m van rá.(persze nem feltétlen akarom mind elkölteni)
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #15836 üzenetére
Ki nevelte fel ezt a ferget,valszeg 1 fereg
Az ilyet le kell kuldeni a banyaba es mig 1maga kinem termel 1 millio tonna szenet nem johet ki ...kicsit felviragozna az orszag ha az ilyen fergeket lagerbe dugnak es napi 16 orat robotoltatnak aki nemakarja aljon a falhoz .........Es valszeg az alkatreszek is lopott telobol estek ki.....
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Keresek olyan kábelt, ami kettő hárompines ventilátor csatlakozóból csinál egy darab hárompines ventilátor csatlakozót.
Csa csa
-
Hunter2
addikt
Hát jah mondjuk gyanus volt, én csak iwiw-en kerestem rá a mail címére.Arra nem dobott ki semmit.Az ilyeneket simán bannonlnám elsőre.
-
Magnum_
nagyúr
katt ide
jópofa az eladó.
-
a2d2
addikt
Megkérdezem, hátha:
Nincs itt valakinek eladó alpine snowboard? Elég csak a deszka. 160 feletti érdekelne. -
fridaycs
tag
Eladó:
Fujitsu Siemens Amilo 1705:Intel Celeron 1,73
s3 VGA
1 GB RAM
120 GB HDD
DVD író
LAN, Wireless, 3 db USB 2.0, hang.Doboz, táska van, garancia már nincs.
Házhozszállítás megoldható.Ár:60.000,-
Érdeklődni:
baksa_mate@freemail.hu
privátba küldök telszámot. -
nesa
veterán
Nemis tudtam hogy itt mindenki x1950et hasznal legalabb 5-6 db ra kaptam ajalnalatott, persze azt szurtem le hogy az x1950 az isten a 3870 meg nemer semmit epp csak olyan ajanlatot nem kaptam amibe azlett volna hogy en dobjak ra
Kiegeszitem a hirdetest csak infolex garis olcsobb PL 4670 szamolok be vagy esetleg mehet Kp is.
-
dunc
nagyúr
-
Passa
csendes tag
Nokia E65 eladó Most 2 napig akciósan 27k-ért! Jelentkezni priviben vagy a passa13@gmail.com -on esetleg a 204706066 telszámon! Ugyan itt N95 eladó!
-
Hunter2
addikt
hol lehet pécsen noctua ventiket beszerezni? Mintha a VH com oldalán láttam volna régebben.
-
MrWolf
csendes tag
Sapphire HD2006XT 256 DDR3-al valakinek?
-
Bla82
tag
Eladó MSI 8500GT 256MB DDR2.
Keresek OCZ ATV vagy Corsair Flash Voyager 4GB pendrive-ot és Kingmax KLED48F-A8KI5 1GB DDR2 1066-os ramot 2 vagy 4 db-t.
Akinek kell a vga vagy van eladó ramja ill. pendrive-ja az kérem pü-ben jelezze.
-
nesa
veterán
Van 1 Giga gyari zalmanos 3870 -em elcserelnem lehetoleg valami szolidabb kartyara.
Meg tobb mint 2 ev gar az infolexbe. -
namron
csendes tag
Eladó lenne:
Alaplap:Asus M2NPV-MX alaplap(nVIDIA GeForce 6150 chipset, Audio, Video, Gigabit LAN)
Proci:AMD Athlon 64 X2, 3600+
Ram:2GB 800-as Samsung Ram,
monitor:AG Neovo F-419 DVI-DSUB, 19" TFT,
hdd:SAMSUNG HD403LJ (400 GB, 7200 RPM, SATA-II),
dvdptiarc DVD RW AD-7170S,
táp:Hyper 400W-os táp,
ház:Gygabyte midi torony(2db 12 cm-es ventivel)Akit érdekel privátban dobjon egy árajánlatot...
-
#TOTTI
őstag
AMD X2 procit vennék... Adjátok eee... priviket várok
-
gabx76
senior tag
-
hcl
titán
válasz
Hobli1988 #15805 üzenetére
Te, Magyarországon hol a rákba' szabad 185-200 menni legálisan?
Max. itt a pogányi reptéren évente párszor@nesa : Az utak sajnos meg csak pár évig olyanok hogy lehet rajtuk menni
leaszfaltozzák, 1-2 év és hullámos, 1-2 év és töredezik fel...
Wazze mintha elfelejtettek volna utat építeni...
-
nbl2
senior tag
válasz
valentinho #15803 üzenetére
Van egy 1GB-os ha érdekel.
-
mexx0407
tag
válasz
stuntmanmike #15784 üzenetére
chello Goldom van 20/3-as 5700 -at fizetek.
-
valentinho
senior tag
Nincs vkinek 512mb-4giga körüli micro sd karija?
Sürgősbe kéne.
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #15799 üzenetére
Tiltasig nemtudom kihuzatni mert nekem a max furdulatszamot a szeleprugok hatarozzak meg amig nemkezdenek libegni a szelepek addig porog kb 9-10k korul vagy meg tobb is nemtudom, de en nemgyilkolom mert mar nagyon kozel jar a 300k km-hez (ora szerint) ,
3ba szoktam megereszteni 140 korul vagy kicsit tovabb ott mar szepen porogDe az otlet nem rossz mar kezdenek olyanok lenni az utak hogy lehet batorkodni
-
Diego!
senior tag
Eladó!
Nokia 1112: 8 hónapos, vodás, garos, hibátlan állapotú és működésű. (doboz, töltő, gar.)
Ár: 2500 FtNokia 6103: Pannonos, már nem garanciás, kopott.
Ár: 2500Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!