- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slownz
senior tag
A story a következő:
Kb 2 hónapja feladtam egy levelet Brazíliába, azóta sem érkezett meg. (Magyar Posta...) A feladó kezd kételkedni benne, hogy egyáltalán feladtam-e a levelet, annak ellenére, hogy minden bizonyítékom megvan (számla, feladóvevény), így nyitott egy case-t. Már elindítottam pár hete egy tudakozódást a Magyar Postán, hogy keressék a csomagot, de azt mondták, hogy ez egy hosszú procedúra, így várni kell sokat.
Ebben az esetben mit tehetek? Akkor is neki dönt a PP, ha én becsületesen feladtam a csomagot, a megbeszéltek szerint? Eleve az a gondom, hogy elvileg 19.-én lesz a döntés, addig valószínűleg a postai tudakozódásnak se lesz vége, így lehet, hogy végül megkapja a levelet, annak ellenére, hogy velem már visszautaltatják a pénz.
Ráadásul nem is kis összegről van szó 200€+ így nem feltétlen szeretném elbukni.
Ötlet, észrevétel, segítség?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...