Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő paypalos vagyok, azt hiszem egy harmadik fél átvert engem (eladót) is és a vevőt is...
Sztory: Csóka megkeres, hogy venne tőlem cuccot, de kinában van és mivel a haverjai épp itt vannak át is vennék miután kifizette az árut. Mondtam neki, hogy ok, kuldje a penzt és ide kéne jönni a haveroknak... megjott a penz, megjöttek a haverok, elvitték a cuccot, gondoltam minden a legnagyobb rendben van!
Csahogy eltelt 2-3 hét és jött egy dispute, az uzenet szerint a csóka nem kapta meg az ígért csomagot...
Utólag átgondolva ami utalhatott a csalásra az az, hogy nem arról a cimről érkezett a penz, amiről leveleztek velem előtte (de a penz erkezese után erre rá is kérdeztem, hogy miért van és azt mondták, hogy másik accounton volt csak fedezet (150eurórol van szó) ), dehát ugye engem csak az erdekelt, hogy kifizették a pénzt, az már kevésbé, hogy honnan jött, nem jártam ennek többszörösen utána...
Két dolog lehet: vagy csak engem akar megszivatni most, vagy őt is és engem is megszivatta egy harmadik fél...
Van valakinek tapasztalata mi lehet ilyenkor a végkifejlet?! Ebből már biztosan claim lesz... nekem kéne számlával igazolnom az eladást (nem adtam számlát), vagy neki kellett volna jobban utánajárni hova kuld penzt?!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V/