Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő paypalos vagyok, azt hiszem egy harmadik fél átvert engem (eladót) is és a vevőt is...
Sztory: Csóka megkeres, hogy venne tőlem cuccot, de kinában van és mivel a haverjai épp itt vannak át is vennék miután kifizette az árut. Mondtam neki, hogy ok, kuldje a penzt és ide kéne jönni a haveroknak... megjott a penz, megjöttek a haverok, elvitték a cuccot, gondoltam minden a legnagyobb rendben van!
Csahogy eltelt 2-3 hét és jött egy dispute, az uzenet szerint a csóka nem kapta meg az ígért csomagot...
Utólag átgondolva ami utalhatott a csalásra az az, hogy nem arról a cimről érkezett a penz, amiről leveleztek velem előtte (de a penz erkezese után erre rá is kérdeztem, hogy miért van és azt mondták, hogy másik accounton volt csak fedezet (150eurórol van szó) ), dehát ugye engem csak az erdekelt, hogy kifizették a pénzt, az már kevésbé, hogy honnan jött, nem jártam ennek többszörösen utána...
Két dolog lehet: vagy csak engem akar megszivatni most, vagy őt is és engem is megszivatta egy harmadik fél...
Van valakinek tapasztalata mi lehet ilyenkor a végkifejlet?! Ebből már biztosan claim lesz... nekem kéne számlával igazolnom az eladást (nem adtam számlát), vagy neki kellett volna jobban utánajárni hova kuld penzt?!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/