Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5351) Hintalow válasza STC Speed (#5327) üzenetére


Hintalow
senior tag

Lehet, hogy kicsit későn válaszolok, de ez nagyon csalás-forgatókönyv szerű...

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#5352) Fecogame


Fecogame
veterán

Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy x emberkék az engedélyem nélkül ne tudják levonni a számlámról a pénzt? Mert tegnap ez történt... Teljesen lenullázta az egyik cég a számlám, minden indok nélkül ( nem tartozok nekik ).

:R

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#5353) Kephamos válasza Fecogame (#5352) üzenetére


Kephamos
addikt

Nekem is hasonló volt. Drága IGN lenyúlt 2000-ret a számlámról, holott nem adtam engedélyt a tranzakcióra.

(#5354) Kyriath


Kyriath
csendes tag

Sziasztok

Mèg igen járatlan vagyok a Paypal terèn. Felmerült bennem nèhány kèrdès, de megfelelő választ eddíg nem találtam.

USD - ben szeretnék vásárolni az ebay - en.
Jelenleg 2 belföldi számlával rendelkezem, (egy forint és egy deviza (dollár) számlával).
A forint számlámhoz tartozik egy dombornyomott kártya, a devizáshoz pedig nem.
A forint számlát ès a kártyát már regisztráltam, de a 4 jegyű kód még nem érkezett meg a kártya ellenőrzéséhez.
Elsődleges pénznemnek forint van beállítva.
Kérdéseim:
Hogy érdemes beállítani a fizetès módját illetve ez pontosan hol található( pl.: konvertálási opciók), hogy a leginkább költséghatékony legyen illetve a legrövidebb időn belül megtörténhessen a tranzakció?

Ha esetleg dollárban èrkezik nekem pènz, akkor valóban nincs rá mód, hogy USD deviza számlámra kèrjem ki konverzió nèlkül?

Mint fentebb említettem, egyelőre tapasztalatlan vagyok, így, ha már valamelyik kérdést taglaltátok, úgy elnézéseteket kérem. A téma hozzàszólásainak száma igen jelentős és nem olvastam végig.

Legyen szép napotok.

(#5355) Hintalow válasza Kyriath (#5354) üzenetére


Hintalow
senior tag

Kétféle konvertálási opció van:
- paypal vált
- a bankod vált
other conversion options alatt tudod beállítani, amikor vásárolsz akkor biztosan ott lesz fizetéskor, valszeg a fiókodban is tudod állítani, de meg nem mondom hol van.
Költséghatékonyság szempontjából az jobb ha a bankod vált (csak ott meg az a hátrány, hogy eltér a tranzakciókori és a könyveléskori összeg)
Sebességben nincs különbség.
Sajna Mo.-on nyitott paypallal csak forintot tudsz lehívni a számlára.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#5356) Kyriath válasza Hintalow (#5355) üzenetére


Kyriath
csendes tag

Üdvözletem.

Hintalow, köszönöm válaszod.
Időközben sikerült megoldani...

Legyen szèp napod...

(#5357) andromedae


andromedae
tag

Sziasztok!

Grafikai tartalmak adás/vételével foglalkozó portálon eladtam pár munkámat. Fél év alatt összejött kb 500 dollár. Még kezdő vagyok a paypal fizetési móddal, érdeklődnék hogy jól gondolom-e a menetét. Nyitottam egy dollár-számlát, lévén dollárt fogok kapni nem akarom, hogy a bank önkényesen váltogasson és amúgy is dollárban szeretném tartani a bevételt. Jelenleg még nincsen bankkártyám a számlámhoz, viszont a bankszámlámat hozzáadtam a paypalhoz. A grafikai portálon paypal-os fizetéshez elég megadni az email-címemet, mint paypal account ID, úgy hogy nincs bankkártya még hozzárendelve enélkül is megjön rá a pénz? Aznap azonnal? Vagy a paypal számlámra érkezik meg a pénz és aztán kell nekem átutalni a bankszámlámra? Beállítottam az alapértelmezett pénznemnek a dollárt és magyar paypalom van. Akkor elvileg nem fog váltani semmit sem a paypal? Megjön a dollár és dollárként is fogom látni, amit dollárként utalhatok a dollár-számlámra? Ehhez elvileg nem is kell dombornyomott kártya? Hisz azzal a magyar atm-ekből úgysem tudnék dollárt felvenni, csak külföldön lenne haszna. Tehát megtudom kapni a pénzem ily módon? És bankkártya inkább akkor szükséges ha vásárolni is fogok paypalon keresztül? Mert bankkártya nélkül utalni kell a paypalra pénzt számláról és azt vonja le, viszont ha van kártya korlátlanabb a limit és az utalás is, és azonnali is szinte? Ha viszont nekem utalnak pénzt, ha van kártyám azonnal a kártyára kerül, míg kártya nélkül csak a paypal számlára? Előre is köszönöm a segítséget és a felvilágosítást!

(#5358) Flashcash válasza andromedae (#5357) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Rosszul gondolod.

-Ha magyar Paypal regisztrációval rendelkezel, akkor a számláról csak forintban tudsz pénzt kivenni egy magyar bankszámlaszámra.
-A bankkártyát felesleges a témába belekeverni, a bankkártya az egy fizetéshez használható eszköz, amit hozzá kell rendelned a bankodnál egy bankszámlaszámhoz, pénzfogadásnál ő nem játszik.
-A Paypal számlán összegyűjtött 500 dollárodat a következő módon tudod haza bankszámlára utalni: Paypal főoldal, withdraw, Withdraw funds to your bank account/név és magyar 24 számjegyű bankszámlaszám megadása.
-A kifizetés általában 1-2 banki munkanap, és forintban történik, a devizát a paypal a saját árfolyamán fogja forintra konvertálni. (a főoldalon lehet, hogy a primary balance-t dollárra kell majd állítani)

-Másik lehetőség, hogy a Paypal számládon levő dollárt, levásárolhatod, ha van olyan USD-ben fizethető termék ami kell neked, ekkor el tudod kerülni a konverziót.

Nyitottam egy dollár-számlát, lévén dollárt fogok kapni nem akarom, hogy a bank önkényesen váltogasson és amúgy is dollárban szeretném tartani a bevételt.

Az általad leírt esetben a pénz visszautalása így nézne ki a dollár számládra:
500USD -> Paypal saját vételi árfolyamán konvertál forintra -> utalás a magyar deviza számla felé forintban - a számlavezető bank a saját forint-USD vételi árfolyamán konvertál dollárra és jóváírja az összeget dollárban. :))

(#5359) andromedae válasza Flashcash (#5358) üzenetére


andromedae
tag

Köszönöm a választ!

Sajnos pont erre jutottam én is. Elvileg a célom az az lenne, hogy dollárt kapok a dollár-számlámra és dollárért is vásárolok. Ez lenne az ideális, kikerülni a forintot. De mivel a PayPal itt csak forint alapú ebben az esetben kétszer kerül átváltásra a pénzem és az már bizony jelentősebb veszteséggel járhat. Megkapom a dollárt a PayPal forintként továbbítja tovább, majd a bankom a forintot átkonvertálja dollárra, hogy a deviza-számlámra kerüljön.

Dollárt megtartani csak amerikai számlával lehet? Gondolom ha amerikai paypal regisztráción nem menne át a magyar devizaszámlám. Jól gondolom?

Vagy nyugodjak bele a forintba, csatoljak a paypalhoz egy forint számlát - váltson vagy a paypal/vagy a bank amelyik éppen jobb - végülis jelenleg magasabb a dollár árfolyama, kapok sok sok forintot. Csak a vásárlásnál ha forintot von le a megfelelő dollárért az fájhat ahhoz képest amikor pl. 140 ft volt egy dollár...

Viszont van egy olyan lehetőségem is, hogy 20 dollár költséggel elutalják közvetlenül a bankszámlámra a dollárt és megmarad a dollár, kikerülve a paypalt. Aztán végülis paypal nélkül is tudok elvileg a dombornyomott visa kártyámmal vásárolni dollárért a megbízhatóbb oldalakról. Egyenlőre a bevételem lesz több, mint a költekezési szándékom.

Mit gondoltok hogyan járnék a legjobban?

(#5360) aleister


aleister
veterán

A fizetésnél (ebay) ugyebár megjelenik a paypal váltás szerinti átszámított forint összege. Ha az other conversion options-on belül a bankom váltását választom, akkor szintén kalkulálja ezt a paypal? Kvázi rögtön látható melyik a jobb választás?

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#5361) Winner_hun válasza aleister (#5360) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem mutatja ki hogy mennyiért vált a bankod.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5362) aleister válasza Winner_hun (#5361) üzenetére


aleister
veterán

Köszi!
Időközben egy kisebb összeggel kipróbáltam, és láttam, hogy az aktuális valutában lévő árat mutatja, nem a forintban átváltottat.
És ilyenkor az épp aktuális árfolyamon váltja a bank, vagy az x nappal későbbin, amikor átér az utalás?

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#5363) Winner_hun válasza aleister (#5362) üzenetére


Winner_hun
félisten

Majd pár nap múlva lesz még egy konvertálás, az lesz a mérvadó. Vagy valamennyit visszakapsz a mostani árból vagy levonnak még valamennyit.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5364) maathe válasza aleister (#5362) üzenetére


maathe
senior tag

'Amikor átér'. 2 hete így fizettem 5k-val többet.

(#5365) dim dim


dim dim
tag

üdv fórum!

paypal x akták: leütöttem terméket az ebayen, azonnal fizettem paypal-on. megjött az ebay vásárlási értesítő, megjött a paypal transaction email.
majd jön egy levél az ebaytől, hogy listing removed, item no longer available. az ebay termék id no exist, nincs benne a megvett termék a purchase historyben sem.
ok, irány a paypal resolution center, és kérem vissza a pénzt.
és itt jön az x akták: a paypal hivatalos levélben levő transaction id-t, mely ahhoz kéne, hogy dispute-t indítsak, nem fogadja el a paypal rendszere!
ctrl C + ctrl V és nincs ilyen id.
nem baj, ott a paypal history, onnan kimásolom. figyelem, már a paypal rendszerén belül vagyok, nem az emailből másolom ki.
eredmény: azt se fogadja el!
nincs ilyen transaction id!
hát beírom manuálisan , ellenőrzöm 5x, hogy jó-e.
nem fogadja el!

erre mondjon vki vmit!
a paypal szerint nincs olyan transaction id, amit a saját rendszeréből ollóztam ki!
????

x akták?

Köszönöm

(#5366) Winner_hun válasza dim dim (#5365) üzenetére


Winner_hun
félisten

Fizetést követően 7 napon belül nem lehet dispute-ot indítani úgy tudom.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5367) dim dim


dim dim
tag

ez biztos?
és akkor se, ha a terméket maga az ebay távolította el, és éppen ő kér rá a mailben, hogy ha paypal-on már fizettem, indítsak dispute-t?

idézet:
If you received the item, you can open a case in the Resolution Center to get your money back. Click the link below and select the "I received an item that does not match the seller's description" option.

-- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can also open a case in our Resolution Center by selecting the "I haven't received it yet" option.

na most ennek semi értelme nem lenne, ha nem lehetne dispute-t indítani, ahhoz meg trans id kell.

(#5368) Winner_hun válasza dim dim (#5367) üzenetére


Winner_hun
félisten

Volt már ilyen esetem, akkor ezt valahol írták.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5369) Petyb00


Petyb00
aktív tag

Sziasztok segítség kellene kaptam egy ilyen levelet(1):

két hónapja használtam az accom. Ahogy a levelekben kérték beléptem megváltoztattam a jelszót, a sec kérdést, meg a bankkártya adatokat is megnéztem. Ismerem a tranzakcióimat, feltöltöttem személyit, bankszámla kivonatot... (faxot még nem küldtem, de azt se tudom azt minek kéne küldenem :( )

Kaptam egy ilyen levelet is.(2) Elméletben itt levették a limitet.

Ha belépek meg ez fogad: (3)

Ha belemegyek a resolutin centerbe akkor ezt latom:
Limited Account Information
Return to limitation details (3)
Complete the steps listed on this page to initiate a review of the limitations.

Mit csináljak, hogy végre visszakapjam az accom?
Írtam már ezeknek 2 levelet is és válaszra sem méltatnak, miközben azt írják 1 nap a válaszadási idő!

(((1)))
Dear Peter Balint,

We need your help resolving an issue with your account. To give us time to
work together on this, we've temporarily limited what you can do with your
account until the issue is resolved.

We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.

What's the problem?

We want to check with you to make sure that no one has logged in to your
account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security
questions. You should also take a look at your account information and
recent transactions. Make sure that your account information (address,
phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your
recent transactions.

If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the
Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized
transaction.

Case ID Number: PP-000-000-000-000

How you can help

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the
time, we just need a little more information about your account or latest
transactions.

To help us with this and to find out what you can and can't do with your
account until the issue is resolved, log in to your account and go to the
Resolution Center.

Yours sincerely,
PayPal

(((2)))
Hello Peter Balint,

We have completed our review of your PayPal account and your account
receiving limits have been removed.
Thank you for your understanding and cooperation.

Thanks,

PayPal

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you
will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account
and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.

Copyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349

PPID PP1270

(((3)))

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Oct 26, 2011: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.

Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.

If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.

(Your case ID for this reason is PP-000-000-000-000.)

[ Szerkesztve ]

(#5370) Fecogame


Fecogame
veterán

Ti is kaptatok a Paypal-tól egy PayPal Needs Your Feedback témájú e-mailt?

Kötelező kitölteni a kérdőívet?

:R

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#5371) aleister válasza maathe (#5364) üzenetére


aleister
veterán

Uh! :Y
Az szívás. Egyébként nekem sikerült instant (*) fizetnem. Lehet, hogy így az azonnali árfolyamban váltott volna.

(*) A banki főkártyám mellett van egy netes bankkártyám is. Erre rögtön tudok összeget átvezetni internet bankingon keresztül. A Paypal-ra 2-3 nap lett volna míg átér az utalásom, de a netes kártyám számát megadva azonnal tudtam fizetni PayPal-on keresztül.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#5372) Winner_hun válasza Fecogame (#5370) üzenetére


Winner_hun
félisten

Előfordult már egy párszor. Nem kötelező. Én kitöltöttem.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5373) ObamaHD


ObamaHD
csendes tag

Sziasztok. Volna egy problémám. Amerikai barátomnak küldtem 50$-t de kiderült, hogy nem aktiválta a paypal-jét és nem kapta meg a pénzt. Így hát megszüntettem a tranzakciót. Azt írta a paypal, hogy "The payment was canceled and the money has been returned to your credit card".Viszont nem tudok hozzányulni a pénzemhez. Próbáltam egy magyar ismerősömnek elküldeni azt az 50$-t amit állítolag a paypal visszarakott a kártyámra, de nem tudtam végrehajtani a tranz akciót. Tehetetlen vagyok, légyszives aki tud az segítsen. :( Köszönöm!

http://steamcommunity.com/id/obamahd, PSN:OHD86

(#5374) B1T3


B1T3
addikt

Most regisztrálok PayPal-ra. State / Province / Region mezőhöz mit kell írnom? Megyét vagy az országot? Külön country mező nincs. Illetve a telefonszámomat milyen formában adjam meg? A +36… nem megy.

(#5375) Winner_hun válasza B1T3 (#5374) üzenetére


Winner_hun
félisten

Megyét. Country-t ki lehet választani úgy rémlik.
Telefonszám megadása náluk rémálom, +360630.. azt hiszem nekem így elfogadta. Az biztos hogy nem a helyes számot adom meg mikor kéri.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5376) superturtle


superturtle
újonc

Üdv. mindenki!
Szeretném a segítségeteket kérni egy PayPal-es ügyben, eléggé el vagyok veszve. Na most ugye, átutaltam egy hete az összeget a bankszámlámról a PayPal accountomra, ami meg is érkezett nemrég. Viszont szeretnék kifizetni egy adott terméket, amit megrendeltem korábban, rámegyek, hogy "Pay Now" (with PayPal ugye) és kéri a bankártyaszámom... Ezt nem lehet bankártya nélkül megoldani, ha már ott van a pénz a PayPal-emen? És a PayPal számla egyenlege mehet mínuszba? Előre is köszönöm a választ!

(#5377) Winner_hun válasza superturtle (#5376) üzenetére


Winner_hun
félisten

Akkor kér kártyát ha nem elég a pénz a PayPal accountodon.

És a PayPal számla egyenlege mehet mínuszba?
Nem.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5378) menyko


menyko
tag

Hellotok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. EBay-en leütöttem egy terméket azonban a pp számlámon nem volt elég pénz kifizetni. Az eladó a termék leírásában meghagyta hogy az aukció befejezte után a nyertesnek 3 napja van fizetni.
Hogy tudom feltölteni a paypal-es számlámat a leghamarabb? Ha bemegyek az unicreditbe és személyesen befizetem a számlájukra? Vagy az sem könyvelik el már aznap?
Valakinek valami ötlete?

(#5379) Sisco2 válasza menyko (#5378) üzenetére


Sisco2
tag

Szia

Igen gondolom a személyes befizetés a leggyorsabb.
Nekem banki átutalással 2 nap volt mire megérkezett BudapestBank-ból (Unicredithez) a paypal számlámra.
Viszont még aznap fizettem paypal-al egy amerikai cégnek, és 3 nap után sincs még náluk a pénz, most levelezek velük. Paypal levonta tőlem. Nem tudom meddig ül a magyar Unicredit a pénzemen, de hogy ilyen lassuak legyenek ez katasztrofa. :(((
Gondolkozom hogy inkabb atmegyek Moneybookers-re.

(#5380) Fecogame válasza menyko (#5378) üzenetére


Fecogame
veterán

Kérj meg valakit, hogy addig kölcsönözzön pénzt Paypal-on. ( ő átutal neked PP-n, te meg megadod neki másképp, pl. banki átutalás )

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#5381) menyko


menyko
tag

Sziasztok!
Köszi a tippeket, időközben nekem is beugrott, hogy addig megkérek valakit, hogy küldje el a hiányzó összeget. És akkor biztos meglesz időbe.

(#5382) vasii


vasii
senior tag

Sziasztok!

Ha a paypalon a "Send money" opcioval kuldtem a penzt visa electron kartyaval, akkor azt azonnal megkapja a masik fel, vagy azis 1-2nap atfutassal erkezik meg? A banktol azonnal kaptam az smst h levontak, csak nemtudom h ez azt is jelenti h a masik meg is kapta azonnal?

(#5383) Winner_hun válasza vasii (#5382) üzenetére


Winner_hun
félisten

Egyből megkapta.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5384) maathe


maathe
senior tag

Valaki, valahogyan megszerezte egyik ismerősöm címét és jelszavát, belépett majd elküldte az accon lévő pénzt. Ilyenkor pontosan mi a teendő? Mekkora az esély arra, hogy visszakapja a pénzét? Nyilván kamu accra küldte majd onnan még egyre és így tovább.

(#5385) Winner_hun válasza maathe (#5384) üzenetére


Winner_hun
félisten

Írjatok a PayPal-nek.
Mellette:
PayPal fiókodban lépj be, ott: - Resolution Center -> View Open Cases -> Report a Problem -> Report a transaction problem -> Item dispute - aztán lehet is Claim-mé eszkalálni. Sima utalásnál tán egyből lehet ezt csinálni. Vagy nézd meg hogy nincs-e egyszerűen egy cancel gomb a tranzakciók történeténél.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5386) menyko válasza Winner_hun (#5383) üzenetére


menyko
tag

És egyébként a bankkártyás fizetésnél is vissza lehet kérni az elküldött pénzt (refund), ha valami nem stimmelne a termékkel? Ilyenkor a kártyához tartozó számlára küldik vissza, vagy te adsz meg egy paypal címet?

(#5387) Winner_hun válasza menyko (#5386) üzenetére


Winner_hun
félisten

Akkor ha nem akarja visszaküldeni, a bankodhoz kell menni elintézni ezt.
Ha ezt úgy érted hogy a PayPal accounthoz van kártya rendelve akkor persze, meg lehet csinálni PayPal-en keresztül. Oda megy a pénz ahonnan le lett véve.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5388) maathe válasza Winner_hun (#5385) üzenetére


maathe
senior tag

Megmondom neki. Amúgy mekkora az esélye, hogy viszontlátja még a pénzét? Ha a PayPal nem tudja visszaszerezni, akkor ér valamit a feljelentés? Szerintem biztos, hogy külföldi csinálta a dolgot, szóval szerintem semmit nem ér.

(#5389) Winner_hun válasza maathe (#5388) üzenetére


Winner_hun
félisten

Fogalmam sincs. Tőlem egyszer akartak lenyúlni egy nagyobb összeget de nem jött össze, csak a PayPal accountom veszett el. Új kártya, új e-mail cím aztán azóta is használom.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5390) Xirtam


Xirtam
veterán

Sziasztok,
Emlékeztek, hogy múlthét hétfőn írtam, utaltam pénzt (OTP számlámról) PayPal (Unicredit MAGYAR számlára) , és sajnos nem írtam megjegyzésbe PayPal ID-t?
Több mint 1 hét telt el azóta és a mai napig senki nem tudja hol a pénzem. ha 1.000 Ft-ról lenne szó nem érdekelne. De jóval többről van szó. Írtam PayPal-nak üzenetet. Akik az első e-mailemre azt reagálták, hogy nem értik. Majd a másikra 72 órája várom a választ. OTP-vel beszéltem. Ők ebben nem tudnak segíteni ( Azt se tudták, hogy ki kicsoda).
Ötlet? Megpróbáljam a Unicreditet?

(#5391) Dolphine


Dolphine
addikt

Sziasztok!

Nekem is lenne egy kérdésem, mely a következő:
Az itthon nyitott PayPal fiókhoz csak olyan folyószámlát lehet rendelni, ami forint alapú? Ugyanis van egy dollár alapú számlám és szeretném elkerülni a váltásokból adódó veszteségeket, ha egyáltalán megoldható.
Várom válaszotokat! :R

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#5392) Flashcash válasza Dolphine (#5391) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

(#5393) Flashcash válasza Xirtam (#5390) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Ilyenkor manuálisan és jóval lassabban kerül feldolgozásra az adott tranzakció.

Vagy vissza fogják fordítani a pénzt az indító számlára, vagy jóváírják a Paypal számlán.

(#5394) szamovar


szamovar
tag

Van egy Ebay és Paypal fiókom. Emellett van egy Unicredites dombornyomásos kártyám, amihez egy forintszámla tartozik. Tegnap bementem és kértem, hogy rendeljenek hozzá ehhez a kártyához egy dollár alapú számlát is, ha külföldről szeretnék rendelni. Megcsináltuk...rátettem szépen dollárt. A kérdésem az lenne hogy milyen beállításokat kell eszközölnöm? Mert nekem úgy tűnik csak a kártya számát tudom változtatni, így mi alapján választja egyik vagy másik devizanemet? :F
Most látom, hogy néhány hozzászólással feljebb is hasonló probléma merült fel...

[ Szerkesztve ]

Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE

(#5395) Gabesz1019


Gabesz1019
senior tag

Sziasztok!

Szeretnék regisztrálni egy PayPal-t. Van az OTP-nél egy Jump számlacsomagom amihez tartozik egy virtuális MasterCard típusú bankkártya. Ennek a bankkártyának a számát megadhatom a PayPal regisztrációnál?

(#5396) Winner_hun válasza Gabesz1019 (#5395) üzenetére


Winner_hun
félisten

Add meg, ha nem fogadja el azt észre fogod venni.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5397) B1T3


B1T3
addikt

Eszerint a first name-hez érdemes a vezetéknevet, a last name-hez a keresztnevet írni regisztrációkor. Én értelemszerűen fordítva írtam. Ugye ebből nem adódik gond?

Ill. nemrég regisztráltam, így a négyjegyű kóddal még nem erősítettem meg a hozzáadott kártyát. Ettől függetlenül már tudok a rendszeren belül pénzt fogadni? Tudom, amatőr kérdés, de új vagyok. :D

(#5398) footy


footy
addikt

Sziasztok,

küldtek a számlámra pénzt, amit már átkonvertáltam forintra, hogyan tudom a pénzt a számlámra utalni? Lehet esetleg olyan számlára is küldeni, ami nincs összekötve paypallal? (külföldre szeretném)

köszi

(#5399) Winner_hun válasza footy (#5398) üzenetére


Winner_hun
félisten

withdraw

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5400) Gabesz1019


Gabesz1019
senior tag

Regisztráltam PayPal-t, azt írja, hogy meg kell erősítenem a kártyámat és hogy küldenek valami kódot, pl.: PP*1234 viszont én ilyet nem kaptam.
Hol találom ezt a kódot?

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.