Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kander74
csendes tag
Ha regisztrált tag vagy, van egy "Payments" fül. Ott tudod beállítani az utalandó összeget és a paypalos azonosítód (e-mail cím). De nem náluk van a hiba. Az összeg nem tűnik el, visszakerül a számlámra, mert a paypal nem fogadja az utalást. Amivel máskor nem volt gond. A moneyplatformnál ezt írták a sikertelen utalás után: "Please check what could be the issue with your PayPal account, PayPal does not allow us to send money to you."
-
kander74
csendes tag
Sziasztok!
A következő a gondom: egy másik internetes számlámról szeretnék pénzt küldeni a paypal számlámra. Ezt már évek óta jónéhányszor megtettem, legutoljára tavaly szeptemberben is. Most viszont állandóan visszakerül a pénz és azt írják, hogy a paypal nem engedi, hogy pénzt küldjenek nekem. Az elmúlt másfél hétben többször is próbáltam utalni. Szeptember óta nem történt semmi változás a paypal számlámon, minden a régi. Mi lehet a gond? Angol nyelvtudás nélkül mit tudok csinálni? Köszi előre is, ha tudtok segíteni! -
kander74
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen megváltozott a Paypal regisztráció és ennek a menetét egyik magyar oldalon sem találtam meg. Tud valaki segíteni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogyha sikerülne paypal számlát létrehoznom és arra rendszeresen érkezne pénz, akkor kérne tőlem egy idő után céges beazonosítást, mert amúgy csak magánemberként regisztrálnék? Mintha valahol ezt olvastam volna... Válaszokat elöre is köszönöm! -
kander74
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen megváltozott a Paypal regisztráció és ennek a menetét egyik magyar oldalon sem találtam meg. Tud valaki segíteni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogyha sikerülne paypal számlát létrehoznom és arra rendszeresen érkezne pénz, akkor kérne tőlem egy idő után céges beazonosítást, mert amúgy csak magánemberként regisztrálnék? Mintha valahol ezt olvastam volna... Válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest