- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- A nagy életmódváltás.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Igazából a lényeg nekem is az lenne, hogy ne legyen dupla konverzió (tehát pl. HUF->EUR->USD vagy HUF->USD->EUR), ha neten vásárolok.
Mondjuk eleinte szerintem csak eBay-ről fogok vásárolni PayPal-on keresztül főként USD-ben.
HUF-ból váltani gondolom egyszerűbb lenne PayPal-el és ekkor lehet hogy nem számítana a VISA/MasterCard kérdés sem, viszont 1-2 helyen olvastam, hogy lényegesen rosszabb árfolyamon váltanak mint a saját bankod (esetemben CIB) vagy ez jelenleg nem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" (A2251) // CTO // i7-1068NG7 (4C/8T), 32GB DDR4, 512GB PCIe, TouchBar
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600 / RTX 2080Ti 11GB / 32GB DDR4
- GAMER PC! Ryzen 3600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 250GB SSD / 1TB HDD / 600w! BeszámítOK
- Belépő Gamer PC! i5-7600K / GTX 1070 Ti / 16GB DDR4 / 480GB SSD / 500w/