- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kedves V/!
A segítségedet szeretném kérni.
Kínából rendeltem egy terméket, alibabán keresztül. Paypallal fizettem. November 29-én.
A termékről teljes unboxing videó van, becsomagolva körbenézve, serial number minden. Még a videón észrevettem gyártási hibákat. A gyártó válasza az, hogy ez nem az ő termékük, fake (hamisítvány), át akarom vágni őket, biztosan máshonnan rendeltem. Nagyon felhúztak, felhaborító a feltételezés is. Pláne, hogy 4 réteg sértetlen csomagolásban van, a csomagolás tele egyedi azonosítókkal. Egyébként sem gyárt senki ilyet ami csak hasonló is lenne... Akkor kitől vennék pont ilyet... Na mindegy. Paypalon vissza lehet igényelni ilyenkor vagy már nincs ilyen paypal protect? Mi ennek a menete?
Nagyon leblokkolt most ez, nagy összeg, nagy vámmal, nagyon kellene a segítség.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Változás:
Kitettem az kínais csoportba is, de ide irányítottak. Azóta annyi történt, hogy bocsánatot kért az eladó aki a gyártó is egyben. Csak a képeket nézték amiket küldtem, az alapján hamisítványnak tűnt, de biztos csak a fények voltak rosszak a képeimen szerintük. A kicsomagolási videót most nézték meg, valóban az övék a termék. A gyártási hibák szerintük rendben vannak.Eddig amíg hamisítványnak titulálták azt mondták ez elfogadhatatlan még egy hamisítványtól is, hibás... Mostmár, hogy az övék a termék rendben vannak a hibák. Valami részleges visszafizetést lehet ilyenkor paypalon kérni vagy bármi javaslat? Köszönöm szépen!
Nyilván velük próbálok most megegyezni első körben, de nem hajlanak eddig semmire, azért érdekel van-e paypallal bármi lehetőségem.
-
Bikkrom
senior tag
Üdv!
Bocs előre is. Tudom, hogy biztosan volt már róla szó. De azért hátha változott valami. Milyen módokon tudok az OTPs bankkártyámról a paypalra utalni és melyiknél hova kattintsak, mit csináljak? Mindenféle lehetőség érdekel. A kártyát már beregisztráltam, le is vette a 400HUFot 2*.
Előre is köszönöm!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Winner_hun #4713 üzenetére
Köszönöm!
Akkor már csak az a kérdés hová tűnt 1000HUFom a 400 helyett?
Lehet levette 2* mert újrakértem a kódot? Akkor a 800 később ott lesz a paypalon?
-
Bikkrom
senior tag
Regeltem már pár éve paypalra de a kártyát csak ma adtam hozzá. Egy OTP Junioros MC. 8300HUF volt rajta reggel. Azt írta levonja a 400HUFot meg majd kapok valami 4 számjegyű kódot ha jól értem. Hát én nem sok mindent kaptam. Hol keressem azt a 4 számjegyű kódot? Vagy később kapom? Kértem újat egyszer de semmi. Így most valamilyen úton módon már csak 7300 az egyenlegem...
Teendő? Kössz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia