- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
UK volt, és sajnos az ebay gari már lejárt, amire eljutott hozzám HU-ba a cucc. A paypal is láthatta az eredeti hirdetést, ebay levelezés meg nem volt, mert ignorálta az eladó sajnos. Mindenesetre fura, hogy így leszarta a paypal, amikor lehet, kicsit "fontosabb" usere vagyok a paypalnak, mint az eladó (pár eladása van ebayen).
-
Mi van az eBay védelemmel, ott kell kezdeni a reklamációt mivel ott vásároltál.
Majd a végső eszköz a PayPal. Nem véletlen ez a sorrend.
Lehet kritizálni a PayPal.t, de az eBay van veled és az eladóval kapcsolatban, ők látják a hirdetést, a levelezést. Milyen garancia vagy visszaküldési opció volt megadva? Nem német eBay vagy német volt az eladó? Ha igen ott egy kicsit más a PTK szabálya az vásárlások esetén. -
válasz
nemesmari #35245 üzenetére
Igen ez egy, a szerződési feltételekben is szereplő eljárás.
A bankokra vonatkozó törvények rájuk is vonatkoznak, így nem lehet "anonim" számla, okmányokkal kell igazolni a személyes adatainkat.
Mert egyébként nem tudnák a Pénzmosási törvényt, a számla adatok NAV felé történő bejelentését megtenni. A felhasználóknak szintén kötelességük az adatok megváltozását bejelenteni, de mivel ezt nem igazán szokták megtenni, inkább ők kérik be.
Nincs ezzel gond, az adatok védve vannak és ez az eljárás a használathoz tartozik. -
UHHH
őstag
A paypal védelem és az én esetem:
Ebay-en vettem egy laptopot, new állapotot hirdetett. A leírásban is ott volt, hogy new, sosem használt, satöbbi. Megkaptam a csomagot, de elutaztam és csak később bontottam csak ki.
Kibontás után 71%-os SSD smart health volt és reallokált szektorok, az ssd analizáló mondta, hogy cseréljem ki azonnal az ssd-t. Továbbá a zsanéroknál jelentős kopásnyomokat láttam, mintha táskába rakták volna meg szedték volna ki naponta a laptopot.
Reklamáltam eladónál, de nem foglalkozott velem. Indítottam paypal case-t, melyben lefotóztam a problémáimat, hogy ez bizony szignifikánsan eltér a "new, never used" állapottól. Nem akartam visszaküldeni, csak jelezni, hogy ez nem teljesen fair dolog: Újként hirdetni kopott és hibás terméket.
A paypal lezárta később az ügyet, hogy nem tér el jelentősen a meghirdetettől, így így jártam, viszlát.Ennyit a paypal védelemről.
-
nemesmari
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehetséges-e az, hogy a paypal 3 évente megerősítést kér emailben? Emailre reagálva fiam megtette egy ideig csend volt és most jött egy újabb email, hogy 2 csatolt pdf-et töltsön ki mert különben korlátozzák a paypal használatot. A paypal magán nem üzleti, de ki és befizetések is történnek. Köszi a választ előre is! -
válasz
blountex #35243 üzenetére
A VAT number az adószám szerintem, nem az áfa mértéke és nem neked kellene megadni, legtöbb heylen automatikusan hozzáadja az ország alapján.
Az címedet nem kell megadni? Ha igen azt úgy add meg ahogy a PayPal-on van írva.
Hogy érted hogy visszadob? Nincs hibaüzenet?Ha magyar a fiókod a mobil szolgáltató körzetszámával kell indítani, mert a +36 az alapból benne van.
A regisztrációnál is eleve feladja a képernyőre, nem tudod írni. Szóval ami variációkat írtál az egyik sem jó.
(20xxxxxxx, 30xxxxxxx, 31xxxxxxx, 70xxxxxxx).
Ha nem megy a PayPal akkor fizethetsz sima kártyával is. -
blountex
senior tag
Előfizetnék a adguard-ra, ha már akció van, csak az a gond, hogy nem megy Paypalon keresztül. Gondoltam az a gond, hogy nincs a Paypalon pénz, így raktam rá, de nem, mert jártam már így egyszer.
Ha rámegyek a Paypalra akkor vissza dob.... elvileg alul valamilyen VAT Numbert kér, de hiába írom be hogy 27 vagy HU 27, egyik sem jó.
Valakinek valami ötlet?Illetve Paypal oldalon a mobil számot hogy lehet megadni úgy, hogy el is fogadja?
Mert a +36 nem működik vagy csak simán 36, de még a 06-ra se jön sms.... amivel vissza tudnék igazolni hogy igen én vagyok.köszönöm
-
válasz
toga75 #35241 üzenetére
Eddig a hold, pending szövegnél írta hogy mikor ha ilyen volt, van még olyan, hogy ha bankszámláról vagy csekkről lett a pénz utalva, akkor azt írják hogy később lesz konkrétan hozzáférhető és ők még csak könyvelték a tranzakciót. Az értesítők amit küldenek konkrétan tartalmazzák az információkat. De ez független attól, ha valami adatod hiányzik vagy nem pontos.
-
válasz
toga75 #35239 üzenetére
Akkor az van amit írtam. Vételár kategória és nem biztos hogy szándékosan de átvert ek, mert lehet úgy küldeni, hogy te a ténylegesen járó pénzt kapd meg levonás nélkül, csak neki a barát, családtagnak való küldést kellett volna választani. Ez esetben azonnal hozzáférsz a pénzhez.
-
toga75
csendes tag
-
válasz
toga75 #35237 üzenetére
Melyik külföldi bolt? Ha rossz "címkével" küldték akkor a PP valaminek a vételárának tekinti és ahhoz a pénzhez csak 21 nap múlva férsz hozzá mivel új fiókod van.
A hiányos személyes adat az nem hiba, hanem nem lett minden adat megadva. Nem ellenőrizned kell, hanem megadni ami hiányzik, azt is írják. A telefonszámnál ugye nem írtál +36-ot vagy 036-ot számkezdetnek?
Ugye megkaptad az aktiváló e-mailt és a fiókot megerősítetted?
A bejövő pénzből van-e levonva fee vagy díj? Olyasmi mint ami 5 hsz-el feljebb látható.
Esetleg pontosítsd a dolgokat az Összefoglalóban lévő leírások alapján. -
toga75
csendes tag
Most csináltam PayPal accountot,mert az egyik külföldi bolt ide utalt nekem vissza pénzt.A pénzt látom a listában de fel van függesztve.Hogyan tudok hozzáférni?Van egy értesítésem:Észleltük, hogy számlája létrehozásakor hiányos személyes adatokat adott meg. Számlája biztonságának megőrzése érdekében számláján egyes funkciókat korlátoztunk. A teljes körű hozzáférés visszaállításához adja meg a kért adatokat.De semmi hibát nem találtam.
-
Én sem igazán ezt támogatom, ha majd mi is fizethetünk PayPal-al AliExpress-en akkor ez megoldódik, de van amikor azért ez is elfogadható, ha a teljes összeget megkapjuk. Ha nem vállalja a pénz megfelelő módon történő küldését, akkor minek tegyek neki szívességet azzal, hogy valójában az AliExpress-en kívül intézem a dolgot? Ő kéri, én leírom az ajánlatomat, ha nem fogadja el akkor megy minden a szokásos úton.
-
Ghard
őstag
Ha egy ali-s eladó eljátsza ezt 100 vásárlóval, akkor az ali rendszerében 100 sikeres eladás egy termékre, amit el sem küldött valószínűleg. Esetleg 20 vásárló ad neki 5 csillagot, mert milyen jó fej volt, hogy kártalanította. Az már egy igen torz képet ad. Mert konkrétan ez az eladó semmit nem csinál, csak a vásárlók idejét vesztegeti.
-
A PayPal-nak ehhez panaszkodás szempontjából semmi köze. Nem minden esetben van költség a pénzt fogadó félnek.
Úgy menjen bele valaki az ilyen vételár visszaküldésbe hogy közölje az eladóval, hogy ha nem "barátnak, családtagnak" címkézve küldi a pénzt, akkor fizetni kell a 3,4%+0,3 $ jutalékot,mert a PayPal akkor úgy tekinti, mintha eladott volna valamit az illető és vételárat kap, ami jutalék köteles, tehát ezzel a z összeggel megnövelt pénzt indítson el. Így a bruttóból a nettó az meg fog egyezni az eredeti vételárral.
Ha nem megy bele, akkor pedig marad az AliExpress dispute és ott az AliExpress döntése.
Ha a fentieket figyelembe veszi valaki, akkor én azt továbbra sem zárnám ki, hogy így küldjön vissza pénzt.
Azt azért célszerű észben tartani hogy bizonyos országokból lehet a PayPal-al is fizetni, ha ilyenkor van refund, akkor ott természetesen a teljes összeg jutalék nélkül jön, de adott esetben az eladó nem tudja, hogy Magyarország viszonylatában ez nem működik, mint ami egy német vásárló esetén természetes. -
Ghard
őstag
Egyre gyakoribb, hogy aliról paypallal akarják visszautalni a pénzt. Ne menjetek ebbe bele, felesleges köröket futtok. A paypalnál költsége is van az utalásnak. Egyszer én is engedtem a kis kínainak, hogy paypalozzon
Vagy újraküldi, vagy alipay refund, ilyen egyszerű.
Paypalon így küldött vissza 49 centetPaypal vitarendezési központjával mi a helyzet? Egy hete írtam nekik egy nyitott vitával kapcsolatban, azóta se reagáltak. Látom, hogy karbantartanak, de még meddig...
-
-FLY->
őstag
"Arról is értesített a PayPal, hogy ez neked szóló pénzküldés volt?"
Nem!
Köszönöm a segítséget, biztos vagyok benne, hogy működik, mert utaltunk egymásnak már barátokkal, azonnal megjelenik az összeg. Ezért nem is értem ez az egészet, ez egy pofon egyszerű fiókok közti utalás lenne. Rágom kicsit még a kicikínai fülét, hátha, de esélyes, hogy az van amit mondasz, kamu, a számsor meg egy teljesen más tranzakcióhoz tartozik. Aliexpresshez fordulok, ha nem sikerül szót érteni az eladóval.
Köszönöm még egyszer! -
válasz
-FLY-> #35230 üzenetére
Arról is értesített a PayPal, hogy ez neked szóló pénzküldés volt? Mert előfordul amit írtam, hogy másnak vagy más dolognak a tranzakció azonosítóját küldte el neked.
De a PayPal úgy működik, hogy megadod nekem a PayPal azonosító e-mail címedet, beírom a pénzküldéshez, beírom a pénz összeget, a küldés gombra kattintok, a következő mp-ben a PayPal fiókodban ott a könyvelési tétel arról, hogy kaptál tőlem pénzt. Nem percek, órák, napok.
Egy 100 Ft-os tétellel tesztelhetjük is, jöhet az azonosítód privátban. -
-FLY->
őstag
Igen, a paypal-nak elküldtem a számot, ők ellenőrizték.
Aliexpresses vásárlás, internetkártyáról, csomag nem érkezett meg, nem küldi újra, inkább visszautal (itt jött képbe a paypal)
Nem akartam a paypal-t bevonni, gondoltam iban utaltatom vissza, közölte neki ez nem jó, csak a paypal (wtf!?),
mivel van paypal-om, ezért belementem.
Most ott tartunk, hogy az eladó szerint ő már elutalta, paypal support szerint létezik a dolog, nálam viszont nincs pénz. Töröltetem, és újraküldetem az eladóval. -
válasz
-FLY-> #35228 üzenetére
El küldted a PayPal-nak a tranzakció számot hogy ellenőrizzék amit az eladó megadott neked és arra kaptad a választ?
Ez a válasz nem jöhet olyan vásárlás visszatérítésre ami a te szavaidat idézem: nem paypalos fizetés volt,
Ha a PayPal ügyfélszolgálat látja, az akkor PayPal fizetés volt.
Ha a PayPal kliensen keresztül fizettél az adott helyen bankkártya adat megadással, akkor a te részedről PayPal kihagyásával is vissza tudja küldeni a pénzt a bankkártya mögötti bankszámlára, nem kell a te PayPal fiókod, azonosítód.
Lényeg az hogy amikor gy PayPal vásárlás történik akkor lesz egy tranzakció azonosító magára a vásárlásra, ha az eladó vissza adja a pénzt -refund- akkor lesz egy másik tranzakció azonosító a visszatérítésre.
2 különböző tranzakció azonosító "születik" refundos dolog esetén.
Pl: ez a vásárlásom Transaction ID 8TS514106L178730P, visszakaptam refundként Transaction ID 38A96195T30400531.
Akkor szaladjunk neki újból a dolognak. Hogyan fizettél konkrétan? A vásárlásról van bejegyzés a PayPal fiókod számlatörténetében? -
-FLY->
őstag
Köszi.
Mr. xy, I can see that this transaction is real. But is showing that it has not been claimed, the status of the payment is Unclaimed at this time.
If you received the email, can you please follow the instructions to claim it, if you can't, please ask the merchant to cancel the transaction and send it again.
Most ott tartok, hogy az eladónak elküldtem, hogy törölje és küldje újból. Rakétatudomány. -
válasz
-FLY-> #35226 üzenetére
Ezt írtad abban amire válaszoltam: de nem listázza a fiókom
Most akkor ezt honnan vetted: PayPal szerint létezik a tranzakció száma,? Ha ott van a fiókodban, akkor más a helyzet, de azt is írtam.
Ha nincs a PayPal számlatörténetedben, akkor ez neked nem létező dolog, másnak lehet hogy van.
Ha el kell fogadni utalást azt nem e-mailben kell megtenni, ilyet nem küld a PayPal, a fiókodban a számal történetben az adott tételnél szokott ilyen lenni, ha eladó lennél és annak az árát amit eladtál azt kellene elfogadnod.
Ha küldenek pénzt, azon neked nem kell elfogadni semmit. -
válasz
-FLY-> #35224 üzenetére
Ha nem PayPal-al fizettél akkor ne várd ott a refund-ot. Az hogy majd küldenek a PayPal fiókodra a vételárral megegyező összeget az nem refund.
Nem is fog a PayPal egyenlegről a bankszámládra kerülni automatikusan, azt neked kell majd kiküldeni róla.
Ha van igazi tranzakció szám akkor azon a számon neked is látnod kell a PayPal fiókodban a bejövő tétel könyvelését, ha bankszámláról küldené a PayPal fiókjára akkor a pénz pár nappal később lesz ugyan hozzáférhető, de ezt a könyvelési sorban olvashatnád is.
Szóval ha kaptál egy tranzakció azonosítót viszont nincs könyvelve a te PayPal fiókodban akkor az átverés. -
-FLY->
őstag
Hali!
Olyan létezik, hogy egy refundot nem látok, vagy van átfutási ideje? Az eladó szerint már visszatérítette az elveszett termék árát (kaptam egy tranzakció számot is, amivel nem tudom, hogy mit kezdjek), de nem listázza a fiókom és a netbankomban sem látom.
UI: nem paypalos fizetés volt, mivel nem támogatott, de a visszatérítéshez mindenképp paypal-t akartak. -
válasz
harenje #35222 üzenetére
Itt legtöbbünknek magyar fiókja van, néhányan rendelkeznek német fiókkal, de nem egyformák a használati feltételek.
Szerintem addig amíg nem érvényesíted a bankszámlát, a személyazonosságodat, lakcím adatokat adig gondod lesz. De mindezekre írják a szövegeket, igaz németül, de hát az osztrák fiók használathoz német nyelv ismeretet feltételeznek. Lehet írni is nekik, ha nem tiszta a dolog. Át kellene nézned a szerződési feltételeket.
De osztrák fióknál sem lehet bankszámlát használni fizetőeszköznek csak kártya vagy az egyenleg. A képen az is látható hogy Maestro kártya pl. nem.Ez meg a magyar:
A bármely oldalra azért enek nem kell igaznak lenni, ha pénz a fizető eszközödön, de ez a szöveg (Sorry, we can’t complete your purchase at this time Please return to the merchant.") az eladóhoz irányít, ott lehet valami feltétel, ha van pénzed egyébként.
Bár kártya nélkül csak akkor tudnál fizetni ha az egyenlegeden van pénz a fizetendő devizában. -
harenje
újonc
Sziasztok!
Nem nagyon találtam rá eddig választ illetve alkalmazható megoldást,így tőletek szeretnék segítséget kérni.
1 hete nyitottam egy új paypal fiókot eurós valuta miatt,osztrák lakcímmel stbstb.De csalódottan szembesülök mindenféle idegen problémával amikkel eddig a régi magyar paypal felh.fiókomon nem találkoztam.
Az első problémám az volt,hogy nem tudtam direktbe a bankszámlámról végrehajtani a tranzakciót mivel kredit kártyát kért mindig.Ennek utánajártam és feltehetőleg a paypalnak szüksége van arra,hogy a banki folyószámláról párszor utalást hajtsak végre a paypal fiókomra,hogy megbizonyosodjon bizonyos identitásomról.
A másik probléma amire nem tudok rájönni,hogy bármilyen internetes felületen próbálnék online ügyletet lebonyolítani azaz vásárlást,folyton folyvást 1 hiba üzenettel utasít el az oldal. "Sorry, we can’t complete your purchase at this time Please return to the merchant."
Forumon talaltam rá egy topicot de nem igazán juttatott egyről a kettőre.
Esetleg valaki járt már így?
Köszi -
-
Helsing
aktív tag
Nem. Évek óta használom a PP-t, már nagyon rég hozzáadtam a kártyám. Ami a hónapban fog egyébként lejárni, de miért indítana a PP egy ellenőrző tranzakciót egy hamarosan lejáró kártyára? És ha indít akkor miért sikertelen? Mindenesetre beállítottam sms-es megerősítést a netbankomon keresztül a kártyás fizetésekre.
-
válasz
Waloron #35213 üzenetére
Nem tudom miért gondolod hogy PayxíPal probléma, nem náluk fizetsz hanem velük. Ahol fizetni szeretnél nézd meg a fizetési feltételek, ez az üzenet nem PayPal probléma, hanem a az adott kereskedő által használt PayPal kliens üzenete mert a banki rendszer azt igazolta vissza hogy a valami gond van a bankkártyáddal vagy ezen a helyen a Mastercard nem elfogadott vagy jelenlegi beállításaiddal nem tudsz fizetni. Pl: a PayPal cím, nem egyezik meg a másik helyen megadott címmel
Ha karbantartás van a bankodnál akkor is lehet ilyenbe belefutni.
Vagy a Mastercard rendszerében volt probléma, mert szokott ilyen lenni, ekkor később kell a fizetést megpróbálni.
A kártyádon 10 $-nak megfelelő 2862,1 Forint van, de ez a minimum összeg csak akkor elegendő, ha a PayPal-on a bankodra van átállítva a deviza konverzió.Lényegi információt hagytál ki (fizetési hely és a bankod) nem ez a lényeg: ... sok helyen olvasott hibaüzenettel nem teljesül a fizetés: "Sorry, but your MasterCard x-xxxx was declined."
A legtöbb ok erre az üzenetre nem PayPal téma. -
válasz
Helsing #35214 üzenetére
Nem hozzáadtad a kártyát és azután jelent meg? Nézd meg a kártyahozzáadás leírást, akkor is van egy próba terhelés ha valahol a kártya adatok megadásával fizetsz, ellenőrzésként 1 $ levonási kérés megy, ha a bank visszaigazolja -ami azt jelenti hogy helyesek a kártya adatok- rögtön sztornó, van amelyik bank ezzel a 2 mp alatt lejátszódó folyamattal könyvelésileg nem foglalkozik és van amelyik, a tied, is feljegyzi.
A banki sms meg akár tévedhet is. -
Helsing
aktív tag
Ez mi lehet? Bankomtól jött egy sms:
Sikertelen kártyás vásárlás/zárolás: -1USD, Paypal, LU 35314369001Valaki vásárolni próbált a kártyámmal vagy a paypal ügyködik valamin?
Paypalra belépve nem találok semmi infót erről a próbálkozásról.
-
Waloron
újonc
Sziasztok!
2012 óta használom a PayPal-t (bár nem túl gyakran) és eddig nem is volt vele problémám, egészen mostanáig.
OTP virtuális Mastercardot használok (időnként a normál kártyát is)
Október elején használtam utoljára, sikeresen. Semmi nem módosult a beállításaimban.
a kártyák 2020 és 2021-ig érvényesek, minden más helyen működnek, nincsenek letiltva, a vásárlási limitek megfelelően be vannak állítva, pénz is van a számlán. 10$ lenne a fizetendő, tehát nem egy nagy összeg.
A fiókomon nincs beállítva a két lépcsős védelem.
Most novemberben próbáltam vele fizetni és az alábbi sok helyen olvasott hibaüzenettel nem teljesül a fizetés:
"Sorry, but your MasterCard x-xxxx was declined."
Próbáltam rákeresni, de eddig használható megoldást nem találtam rá. Valakinek esetleg ötlet? -
-
válasz
frenk1 #35208 üzenetére
Egyik bank sem középárfolyammal számol, a deviza eladási árfolyam a jellemző. Nézd meg a bankod kártyás vásárlásokra vonatkozó deviza elszámolási szabályait. A nagyobb bankok elszámolása a topikba benne van a néhány hsz-ben a kereső feladja.
A PayPal és mondjuk a nekem Erste bank közt 10-14 Ft a különbség deviza fajtánként, 2-3 Ft sosem volt, még a 6-7 évvel ezelőtt sem, úgy 10 Ft körül szaladgált a PP és banki árfolyam közti különbség, kivéve a ha a bank kért sokat. -
Beni2360
félisten
Azért csendben megírom, hogy most jött 4 SMS-s a feleségen vodás telefonjára , egy 02, egy 06.-i és 2 mai. A Nov.02.-ban 15 perc ingyen beszélgetés a 05 a lejáratról szól. Nov 01 volt feltöltés arra még akkor megjött az sms. És akkor ma kérdezik, hogy a tapasztalataimat és 3 kérdésre kérik a választ. Hogy a megvagyok-e elégedve az elmúlt héten tapasztaltakkal a mobil hálózaton.......
-
válasz
frenk1 #35201 üzenetére
1. Dispute indítás leírás az Összefoglalóban. Nem azt kaptad amit kifizettél lehetne az ok
2. Ha be van állítva és magas akkor a bankod árfolyama a sok. ilyen hiba hogy elfelejti már 2 éve nincs.
De új kártya, lejárt kártya frissítés esetén az adott kártyához be kell állítani.A GB a vételár kijelzés az $ legyen, mert ellenkező esetben az ő árfolyamukkal küldik át a devizát a bank felé
-
frenk1
aktív tag
segítségeteket kérem. Garbesten rendeltem, és a megrendelt termék vételárából akarok némi pént vissza igényelni a gearbesttől, mert megtévesztett. Paypalon kerezstül hogyan lehet igényelni visszatérítést a kifizetett vételárból, összegből ?
A másik problámám dollárt nagyon magasan váltotta a paypal pedig be van állítva azaz opció, hogy banki árfolyamon váltson.Ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest