Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Igen, az akkori bejegyzésről van szó.
Van egy €-os bankszámlám, amihez adtak egy Maestro €-os kártyát, és erre én töltögetem fel magyar forintos bankszámláról forintot €-ra konvertálva. Illetve töltögettem, amikor még olcsóbb volt az EUR.
A többi idézett feltétel teljesül (magyar regisztráció, saját néven, saját címen, magyar bankkártya, lakcím egyezik), egyedül az nem, hogy nem magyar forintos bankszámla van mögötte.
"Az hogy az adott bank miként számolja el a külföldön történő vásárlásokat az adott kártyával az szintén vizsgálandó."
Erre nem gondoltam, de csak nem váltják át eurós számlaegyenleg esetében az eurós vásárlás összegét forintra, majd vissza euróra, hogy kiterheljék végül.
"Az is hogy a kártyatársaság miként számolja el a vásárlást."
Erre szintén nem gondoltam, hogy az eurós elszámolású kártya esetében eurós vásárlást az eurós számlán terhelve lenne konverzió.
Valószínűleg tényleg egyszerűbb kipróbálni, mert kizártnak tartom, hogy elsőre helyes infót kapjak a banktól és a kártyatársaságtól is. Másodjára/harmadjára meg abban nem lehetek biztos, hogy nem az első infó volt-e a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest