Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Üdv!
Ha egy külföldi cég utalna a paypal-omra, annak mennyi a díja? Mert az apróbetűsben megtaláltam, hogy azt nekem kell fizetni. Átfutottam az összefoglalót, de nem találtam.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Egy OTP-s virtuális kártyát szerettem volna regisztrálni a fiókhoz, de a következő hibaüzenet érkezett: Ez a kártya egy másik PayPal-fiókhoz kapcsolódik. Kérjük, távolítsa el a kártyát a másik fiókból, vagy próbálkozzon más fizetési móddal. Mi lehet a baj, mert nincs másik fiókom. Köszi
-
válasz
balage25
üzenetére
Ha kártyával fizettél és annak a visszaküldése, akkor nem mert a kártya mögötti számlára megy.
De látod a zöld bejövetelt és ha az egyenleged ennyivel több akkor oda küldték, ha nem, akkor rákattintasz a bejövő sorra és látod, hogy merre ment tovább a pénz.
Ez egyedi eset volt, így nem tudom pontosan. -
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
PayPal oldalon szeretnék bejelentkezni, de nem kapom meg sms-ben a 6-digit biztonsági kódot ?
Valami van az oldallal ? -
válasz
ADAM1337
üzenetére
Az nem lesz jó nem véletlenül írtam a leírásba ezt: A mobilszám megadása folyamatosan a számok a hálózatkijelölő számmal együtt, (20xxxxxxx, 30xxxxxxx, 31xxxxxxx, 70xxxxxxx) majd kapunk egy kódot sms-ben, azzal kell aktiválni.
Mivel magyar fiók, a rendszer tudja hogy +36-al kezdődik, már leve a regisztrációnál sem kell megadni.De ezt már itt is írtam, a tippeket nem igazán kellett volna megosztani, mert teljesen félrevezetik a gyanútlan embereket.
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok!
Kétfaktoros hitelesítésnél hibát ír a telefonszámra.
Amiket próbáltam, szóközök nélkül:
70...
0670.......
3670....
000670....Valami tipp amit el is fogad és müködik ?
Előre is köszönöm.
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség PayPal számlára készpénzt befizeni? Olvastam, hogy van valami mód az UniCredit banknál erre, de nem teljesen egyértelmű számomra, hogy saját néven szereplő számláról, vagy simán készpénz befizetésként lehet utalni.
Ha lehetséges, mennyi idő mire átjut a pénz? Van díja?Köszi előre is!

-
darvinya
titán
Újabb fals levél cím: Pay-PaI <oit25@in-whitema.uk
-
válasz
balage25
üzenetére
30. az péntek volt és azután a húsvét.
De egy automata választ kapnod kellett amit belépés után jobb felső sarokban a "csengő" is jelez és ahogy írtam már, mivel az nem oldja meg a problémádat, ezért élni kell a válaszban írt móddal, hogy erre az üzenetre válaszul leírod a problémát és elküldöd, akkor lép be az emberi ügyfélszolgálat.
Mindkét e-mail cím PayPal érvényes cím, de ez nem magyarázza meg azt, hogy egy nyitott ügy és két megoldás. Én ilyenkor két különböző ügyre gyanakszom.
A Resolution Center-ben hány nyitott case van és ott van-e az amit írtál a PP-006-----721----- számú is? -
Mar 03.30-an az uzenofalon is irtam nekik, ahogy ajanlottad, nem email-en akarok kommunikalni veluk, de nem erkezett valasz.
A service@paypal.com cimrol jott az ertesites, hogy 80 eurot visszaadnak. Azota csend van a paypal reszerol ez ugyben, csak a service@intl.paypal.com cimrol jon a surgetes a kovetesi szam miatt. -
válasz
balage25
üzenetére
Nem az e-mail a kapcsolattartás módja, az üzenő fal és ott van az ügyintézés is. Nekem mindig reagáltak max 48 órán belül. Mivel az eladó ajánlotta ezt a pénzt ő fogja küldeni, ő tőle jönne, nem a PayPal-tól ők csak könyvelik, így vele kellene kommunikálni.
De tényleg nem találkoztam olyannal, hogy ugyanarra a vásárlás két külön dispute futna. -
Megint jött egy levél a paypaltól, de most a service@intl.paypal.com-ról, hogy adjam meg a követési számot különben zárják a panaszt. A 80 euros visszatérítési lehetőség viszont a service@paypal.com-ról jött. Már írtam nekik többször is, de nem válaszolnak. Nem értem, már eltelt egy hét a levelezés óta, de nem történik semmi, választ nem kapok csak figyelmeztetést, hogy adjam meg a követési számot. Már az általad is javasolt formában is írtam nekik, de arra sem jött válasz.
Ilyenkor mi van, bízzak benne, hogy minden rendben lesz és megkapom a pénzt? -
válasz
Silious
üzenetére
Nem az oda érkezés (arrived), hanem az átvétel, a kézbesítés (delivered) az amit elfogadnak majd a refund-hoz.
A feladási díjat rögtön a feladás után igényelheted vissza a feladástól számított 14 napon belül, bővebben az Összefoglaló, 8. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja.
Mivel nem olyan színűt küldött annak a megoldása az eBay-en azon a menü ponton keresztül történik amit a Return request-el kell indítani, így nem volt ott bibi.
Egyébként az eladó lemondhat a visszaküldésről, csak az egyszerűbb ügyintézés miatt vonták össze a visszaküldés menüpont alá, azt ami 3 éve még külön kategória volt. (Hibás, pénzt kérek vissza és hibás, cserét kérek, visszaküldés nélkül és visszaküldéssel)
Most is vissza kell küldeni, csak ezt nem tudod kikerülni már. -
Silious
tag
A bibi ott volt, hogy a csomagot ragszámmal küldte, és ha ebay ügyet nyitottam a rendszer már érzékelte, hogy átvettem, így már csak a rossz termék érkezett és küldjem vissza lehetőség volt.
Ha visszaküldöm, ragszámot ugyebár paypalon megadom, kb. 10 nap odaér, akkor a paypal automatikusan látja a szám alapján, hogy megérkezett és a feladási díjat visszaküldi, vagy azt hogy egyeztettem velük? -
válasz
Silious
üzenetére
Ha nem válaszol 5 napon belül akkor az eBay automatikusan a te kérésedet, követelésedet fogadja el, csak jelezni kell ezt nekik a Ask us to step in and help elküldéssel.
500 g-ig elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes levélküldemény 3610 Ft, 90 cm élhosszúságig (szélesség + hosszúság + magasság), nem csomagként adandó fel. -
Silious
tag
-
válasz
Tékozló
üzenetére
Ha az eladó fizeti a posta költséget akkor nem, de a Fogyasztóvédelmi szabályok is önkéntes vállalást írnak elő.
A PayPal promóció egyértelműen a nem felel meg és nincs rá szükségem és "eredeti" állapotban vissza az eladónak kategória.
Ez olyasmi mint amikor gyakorlod az alábbit, persze ez jog EU-n belüli: Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését.
Ami 14 naptári napban határozza meg a fogyasztót megillető elállási jog határidejét.
Tehát ha 14 napon belül egy EU-s kereskedő felé jelzed és visszaküldöd akkor a PayPal visszaadja a pénzt (a 14 nap a return idő) a 15. napon már egyik sem érvényes. -
válasz
Silious
üzenetére
Nem tudom hogy mekkora dologról van szó de 2 kg-ig a visszaküldés Kínába csak 8945 Ft. (1 kg-ig 5490Ft) A PayPal 9300 Ft-ig kifizeti.
Azt részt nem értem, ha az eBay-n vetted akkor miért nem ott kezdted a reklamációt, hiszen az lenne az elsődleges vásárlói védelmi vonal. Esetleg most más lenne a helyzeted.
Ha nem adod fel 5 munkanapon belül (és akkor lesz beírható nyomkövetési számod) akkor a PayPal nem fogod a javadra dönteni és nem kapsz vissza semmit.
Persze az feltétel, hogy az eladó megkapja, mert a pénz csak azután jár vissza. -
válasz
Tékozló
üzenetére
Ahogy az Összefoglalóban lévő leírásban is utaltam garanciára nem vonatkozik. Ha ez eladó mondjuk 45 nap visszaküldést adott meg RETURN idő (eláll a vásárlástól a vevő) és közben elromlik akkor nem garanciásnak kell venned, hanem annak, hogy a megadott időn belül visszaküldöd, mert mondjuk nem kell már, nem vagy vele megelégedve.
-
válasz
-secret-
üzenetére
Csak egy lehet, ami két féle üzemmódú barátoktól pénzfogadás és vásárlási ellenérték.A név nem változtatható.
Hány PayPal.Me-hivatkozásom?
PayPal-számlánként egy aktív PayPal.Me-hivatkozást tudunk biztosítani.
Amint létrehozta PayPal.Me-hivatkozását, a továbbiakban nem szerkesztheti azt. Ezért jól gondolja meg, mit választ.és nem törölhető:
Miután létrehozta a hivatkozást, korlátlan ideig megtarthatja, sosem veszíti el az érvényességét. Ugyanakkor bármikor ki- vagy bekapcsolhatja, amilyen gyakran csak szeretné.
Az Összefoglalóban is van leírás és itt a magyar nyelvű oldal.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ilyen ügyben még nem voltam.
Ebay-en rendeltem, payplaon fizette, az eladó más színű olcsóbb terméket küldött.
Semmit nem reagált, nyitottam paypal case, ott se reagált, ügyet lezártam, azt az értesítést kaptam, hogy a terméket küldjem vissza Kínába.
(időközbe az eladó korrigálta, az ebay hirdetést, és a fotókat is arra változtatta, amit küldött nekem, én mentem mindent, így tudtam bizonyítani, hogy valóban átvert, valamint több felhasználónéven is fent van, így második alkalommal futok bele…)
A termék összesen volt olyan 6000 Ft körül, néztem MPL-t, ha visszaküldeném a szállítás lenne kb. 13000.
Van értelme szerintetek?
Vagy tudjam rá, hogy így jártam, legalább kaptam valamit?
(tudom a paypal valamikor majd visszafizeti ezt a pénzt, de most megint nem akarok ennyi pénzre várni hónapokat)
Ha jól látom paypal claim-be két lehetőségem van, megadni a feladott csomag követési számát, vagy cancel-ni a calim-et.
Vagy pár sorral van még egy lehetőség, linkel együtt, hogy: „You can cancel this case at any time.” -
Tékozló
tag
Sziasztok!
Vettem egy terméket GW5-ből. 45 napon belül tönkrement, de mivel kártyás vásárlás volt, a 10000 Ft-os visszautat senki nem téríti. Meg persze a GW5 eu raktár miatt már előtte is fizettem a szállításért 2000 Ft-ot. Ezeket most el kell károlnom. Mi van ha paypalra vásárolok, akkor a garancia idő alatt végig állja a paypal a szállítási költséget, vagy pontosan mit áll a paypal? -
1 fiókhoz csak egy paypal.me link hozható létre? Illetve ha létrehozom akkor van mód a paypal.me/kovacspistike "nicket" megváltoztatni?
-
Arween
senior tag
Ha a paypal-nál regisztrált kártyám letiltottam,de még nincs meg az új kártyám ,és közben érkezik visszatérítés rá mi történik a pénzel?Megmarad a paypalon mint felhasználható egyenleg?
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Hát írnák az eladónak, hogy bocsi és szeretném rendezni a dolgot.
Azért ha komolyabb kereskedő volt és igénybe veszi a PayPal eladói védelmét, a fekete pont ellenére előfordul, hogy a PayPal állt jót helyette, de nekem az a tapasztalatom, ismeretem, hogy banki inkasszónál nem igazán szoktak.
Pl. a 3 éves gyerek nyomkodta a mobilt és véletlenül kifizetett valamit és az eladó elküldte, akkor a szülő a PayPal-on keresztül jelezve a nem engedélyezett tranzakciót, ott mindenki a pénzénél marad, nem lesz vesztesége a dolog végén. -
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Nem, egyértelműen te tartozol az eladónak, tőle a pénz beszedve és van neki egy fekete pontja a PayPal-nál mert banki inkasszó történt és az bizony nem igazán jó kereskedői minősítési szempont.
Nem csak a te kártyád van fizetőeszköznek megadva? De mindegy, ha az eredeti vásárlásodról van tétel a PayPal vásárlási történetben akkor ott az kifizetettnek látszik, de mivel nem normál refund volt, nálad nem lesz ennek nyoma. Nézz rá van-e zöld színű bevétel, de szerintem nem lesz.
A kereskedőnek van mínusz tétele, vesztesége. Mert a vételár visszaszedve és mivel nem refund volt a jutalékot sem kapja vissza a PayPal-tól.Ha már visszakaptátok a pénzt akkor az jogszerű visszavétel volt, mert az igaz, hogy nem az édesapád vásárolt a kártyával, hanem valaki más.
-
K1nG HuNp
őstag
Megkaptam az árút minden rendben volt csak kiderült hogy a fater kártyájáról vonta a paypal és nem az enyémről. Ő meg szépen az otpnél visszakérte anélkül hogy megkérdezett volna engem.
És most szeretném tisztázni akivel kell, vagy az angol eladoval vagy a paypallal. Fater visszakapta a penzet az OTPtol.
Vagy olvastam mashol: most az van hogy az otp megelolegezte a penzt, visszaadta es kozben kivizsgaljak a dolgot, ha pedig megis ugy itelik meg hogy a vasarlas jogszeru akkor ujra levonjak a penzt es mindenki happy?
Mert errol a visszaerkezett penzrol semmi nincs a paypalamon.
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Szerintem mindegy hogy kitől kapod vissza, de a kereskedőtől. Ha az nem létezik, akkor a PayPal kockázata.
A téves visszatérítést nem értem. Visszakövetelted a pénzt csak mástól? Vagy megkaptad az árút és visszakérted az árát? Vagy a visszakért pénzzel eredetileg kifizetett árú csak megérkezett? Ez utóbbi esetén az eladónak tartozol, mert késve ugyan, de teljesült az adás-vételi szerződés eladóra háruló része, így neked kell a szerződési kötelezettséget megtartani. -
K1nG HuNp
őstag
Ha paypalon keresztül fizettem bankkártyával egy termékért majd később a bankomon keresztül visszakértem a pénzt akkor a paypal is visszaszedte a cégtől, vagy jelen esetben a paypal van minuszban? Ha újra fizetni szeretnék érte mert téves volt a visszakérés akkor a paypalnak vagy a cégnek tartozom?
-
válasz
Maya222
üzenetére
Oké, akkor nézd meg a PayPal számlatörténetben, hogy konkrétan milyen e-mail címre küldted, ehhez tartozik egy tranzakció azonosító. Arra az e-mail címre írsz egy e-mailt, hogy téves, küldjék vissza, mert ha az egy PayPal azonosító akkor ott a pénz, ha nem az, akkor a PayPal küld egy értesítőt, hogy kapott pénzt és ha kell neki akkor nyisson PayPal fiókot.
Ez a megoldás, ez a korrekció. Ugyanúgy mint a kártyás fizetésnél nem lehet visszavonni, attól kell kérni vissza a pénzt akinek ki lett fizetve, el lett küldve. -
Maya222
újonc
Tegnap már próbálkoztam ezzel, de az ügyfélszolgálatos csak egy utalást látott.. (amivel sikerült leapacsolnom végülis az árut). A másik ment a levesbe a jelek szerint..
Azt hittem, valahol van rá mód, hogy ilyenkor korrigáljon az ember... Mindenesetre köszönöm a választ, megpróbálom ma is az ügyfelest, hátha valahol már látni az utalást. -
-
Maya222
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy tegnap 2x utaltam pénzt egy webshopnak. Mivel nem nagyon használtam még a Paypalt, nagy izgatottan először valószínűleg a "pénz küldése..." ikonra kattintottam, megadtam az email-címet, összeget... aztán észrevettem, hogy a webshopnál még mindig nem tudom megvásárolni az árut.. ekkor már helyesen utaltam. Viszont így az első pénzküldés csak úgy a "levegőbe" ment .. Hogyan tudom visszafordítani? Az angollal hadilábon állok, a magyar fordítású részeknél meg nem találtam ilyen opciót.. Mivel ez az első munkanap, talán még költség nélkül lehet "sztornózni"... Tud valaki segíteni? -
Nem az utalás tényére gondoltam, hanem arra hogy nem szúrt be a rendszerük + karaktereket a Transzfer ID-be és a PayPal neved Jakab Gipsz, az a bankszámlán Gipsz Jakab.
De gondolom azt nem találták meg amin vissza lett fordítva.
Mert ez egyik a kimenő tranzakció könyvelésükön van, a másik meg a bejövő tranzakció könyvelése, ez még nem az, amikor a te számláidon könyvelnek, ez az utalási rendszer.
Nekem minden igazolást elfogadtak hiteles fordítás nélkül, nem egészen értem hogy miért kell az egyébként angol nyelvű ember olvasatában is egyértelmű utalási adatokat fordítani.
Volt néhány olyan eset is, hogy rossz volt a Top Up utalás és a dátum, a számok alapján le könyvelték az adott PayPal számlára, fordítás kérése nélkül.Hiba nélkül nem működik semelyik cég is, de ez a hiba eddigi ismereteim alapján nem fordult elő, láttam már bankot is félrebeszélni.
De én is ha nem vagyok elégedett egy szolgáltatóval és van lehetőség máshogy megoldani, akkor persze én sem használom.
Bár szoktam 2. esélyt is adni, néha 3.-at is. -
aqpa
csendes tag
válasz
Robokutya
üzenetére
A bankom írásba igazolta hogy elküldte a pénzt egyébként a bankszámlakivonatonis tisztán látszik
egyébként az irásos igazolást csak hitelesitett angolforditásban lenne hajlandó elfogadni ennyit a paypalról ha egyszer visszakapom a ténzem örökre el szeretném felejteni akkor biztosabb adirakt utalás!! -
Robokutya
senior tag
annyira átkreáltam a dolgokat hogy azt a modult se találtam meg már
így maradt a közvetlen levélváltás azt legalább még megtaláltam remélem nem nagy probléma törölniük egy fiókot keddre talán megoldják és újra tudom beállítani a kártyámat az új reggem alá.
az a probléma hogy nemigazán értek angolul így a levélváltás is döcögös lesz -
válasz
Robokutya
üzenetére
Belépés után a bal oldalon ott a Close.
De már írtam neked: A törlés a lezárási kérést követő 60 nap után történik. Persze az egyenleg üres kell hogy legyen és tartozás sem lehet és velük valamilyen ügy függőben.
E-mail-ben nem lehet kérni, mert akkor simán lehetne szívatni a PayPal fiókkal rendelkezőket -
Robokutya
senior tag
srácok hol tudok emailben egy fióktörlést kérni mert teljes a káosz?
-
Érdekes amit írsz.
Gondolom ez az utalás is a saját neveden lévő bankszámláról ment, a közlemény rovatban csak a te Transfer ID azonosítód volt (a banki rendszer nem tett hozzá + karaktereket).
Viszont ha nem fogadták be a küldött pénzt, azért a 4 éve használt sablon ellenére csak megnézetném a bankkal, hogy mit küldtek el, miért dobta vissza az automata rendszer.
A vissza küldött pénzeket bizonyos bankok képesek 30 napig parkoltatni, arra is képesek hogy valótlan dolgokat állítanak a könyvelésükről.
A PayPal-on az elektronikus ügyintézés két szintű üzenőfalon megírod a problémát, kapsz egy általános segítséget, ha ebben nincs a te problémádra megoldás, akkor arra válasz e-mailként elküldöd a probléma leírásodat és ezután emberi ügyintéző fog reagálni.
Természetesen a dolgozók nem folyamatos munkarendben dolgoznak, így nem garantált, hogy ugyanaz a személy fog pár órával, nappal később reagálni. Az eszmecsere angol nyelvű, de csak akkor hatékony ha mi mint ügyfél beszéljük is az angolt. A Google fordító nem hatékony.Én nem tapasztaltam a felmerült problémák ügyintézése során azt, hogy érdemben ne reagáltak volna, mindig sikerült a rendezni a dolgokat. Amikor ők voltak a hunyók, a kártérítéstől sem riadtak vissza.
-
Robokutya
senior tag
na most már aztán totál bezavartam magam a málnásba
erre az oldalra zavart bejelentkezés után www.paypal.com/bizsignup
és foggalmam sincs mit is akar
-
aqpa
csendes tag
Üdv mindenkinek
ugy jártam a "biztonságos" paypal-al hogy nem találom a pénzem eleve azért választottam a fizetésnek ezt a mert innen fizetni elviekben biztonságos nem csatoltam bankszámlához bankkártyához fő a biztonság címmel
Top Up módszerrel szoktam feltölteni a számlám kibirom azt a pár napot eleve ha kártyához csatolnám akkor minek a paypal viszont az utolsó utalásom eltünt
a Resolution Center-től azt a választ kaptam hogy nem találják tranzakciót (ugyanazt az átutalási sablont használom negyedik éve )
egy hétig mást nem irtak hogy kapcsoljam a bankszámlámhoz a pay számlámat mikor többször közöltem velük hogy nem szeretném akkor személyigazolványról kértek képet feltöltöttem "nem kapták meg"
kérték küldjem el a bank nevét ,felhasznélló nevét trntakció azonositót bankszámla utolsó 4 számjegyét
Elküldtem nekik a teljes tranzakció adatait válsz túl sok adatot küldtem kértem küldjék el irásban mem elektónoikusan hogy nem találják a tranzakciót nincs válasz , közben kértek egy bankszámlakivonatot 2014-ig visszaménőlg VICC csak ugy mellékesen a bamk általában 2 évre visszamenőleg ad oldalanként 600 ft.
kértek igazolást hitelesitett angol fordiásban stb... végül egyszer közölték hogy az utalást még másnap visszaforditották ez már egy hónapja de még nem ért vissza most ott tartok hogy abanktól kértem egy átutalás visszahívást megtették egy hete azóta is várom a pénzt ennyit a Paypal-ról
csak még egy megjegyzés Resolution Centerben egy kérdésre egy válasz ha nem felel neg hiába kérdeztem rá a ugyanattól az ügyintézőtől mégegyszer semmi ja és Örüllünk,hogy segithettünk el ráztak le
ezt csak ugy meg kellett irom
üdv Aqpa -
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Több sms-t kapott a McDonald's vásárlása után.
Örülj neki hogy nem vonja le, mert így nem vagy "feltörve", a bankod sms-rendszere nem jó.
Nem vonja le, a bankod zárolja az összeget, a kártyáddal annyival kevesebbért vásárolhatsz, majd pár nappal később utalja a kereskedő bankjához a vételárat. -
holozis_HUN
addikt
De van 2100 forint a kártyán, akkor miért nem tudja levonni?
Illetve előző sms-knél mcdhu van, nem ez a szám, ha ez jelent valamit, és nem is írja, hogy az előző fizetések paypass lenne.
Blokk nincs meg. Másnak milyen gondja volt ezzel?
Meg azt az 500 forintot akkor helyben levette (sms szerint) de mégis van egy 500 forintos tétel zárolásban.
Szerk.: nincs levont 500 forint, de a zárolást holnapra írja, hogy akkor fogja levonni.
-
Robokutya
senior tag
na szerintem ezzel a fiókkal akkor fogok bármit is kezdeni ha valaki hozzáértő megbízható egyénnek odaadom a belépést hozzá mert én ehhez kuka vagyok

-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Akkor meg van mi az, a McDonald's vásárlásod, csak lemaradt a Paypass
35314369001 PAYPA erről kaptál több sms-t. Másnak is volt már ilyen gondja.
Ha nem dobtad ki a blokkot akkor az a szám rajta van. -
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Tőlük kaptad az sms-t van valami nyoma. Ugyan a kártyás vásárlásokat 24 órás csúszással könyvelik, de zárolt tételként látnod kellene már most is. Ott nézted?
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Az volt lényeg hogy idegen beavatkozásnak ne legyen nyoma. Akkor a bank.
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Lépj be és a szokott helyen jobbra ott kellene lenni a tételeknek. Meg akkor nézd meg hogy nincs-e valami adatod megcserélve. Itt az e-mail cím lenen az elsődleges, mert kapnod kell mindenről e-mailt.
Ha úgy tűnik, hogy a PayPal rendben van, akkor nem tudom hogy működik-e a bankod telefonos ügyfélszolgálata, ha igen, akkor rá kellene kérdezni, hogy ők mit látnak, illetve, hogy nem-e az sms rendszerük bolondult meg. -
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Egyébként mind a 10-15 sms egy időben jött, mintha gép akarta volna levonni.
-
Robokutya
senior tag
a Resolution Center is teljesen üres sehol egy megoldásra váró ticett
szerintem nálam csak annyi lesz a bibi hogy a fiok Nationality: United States ra van állítva és mint utolsó regisztrációs lépést a telefonos aktivációt nem tudom végrehajtani mert magyar formátumú telefonszámot akarok megadni neki. -
Robokutya
senior tag
a kártyatörlési kérelem esetén ezt a szöveget írja ki:
"There's problem with your account. Please go to the resolution center so we can help you resolve this quickly.
You’re removing your preferred way to pay online. Any pending payments on this card will still be processed."
a Nationality: United States lett beállítva amit nem is vágok hogyan sikeredhetett így beállítani
Amit átállítani nem tudok
Olyan érzésem van mintha valami függő beragadt tranzakcióm lenne ami valami hiba miatt nem valósult meg de ennek nyomát sehol se látom.
Van egy ilyen notification üzenetem is de ebből nem tudok semmire se következtetni:
There’s a problem with your account. Be sure to resolve it to restore full account access.
az Activity lista minden szűrője üres tiszta egy évre visszamenőleg semmi sincs benne -
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Be kapcsoltad a PayPal-on az sms-s belépési védelmet?
Ha nem akkor hozzáfértek a belépési adataidhoz valahonnan és le akarták nyúlni a pénzed. Vagy a bankkártya adataidat megszerezték és vásárolni akartak online.
A 35314369001 PAYPA szöveg nem biztos, hogy a te PayPal fiókodhoz köthető
Be kellene lépned, jelszót változtatni, de megnézni előtte hogy nincs-e új e-mail címed. És ha visszaszerezted a fiókod feletti felügyeletet be kapcsolni az sms védelmet.
Ha nincs nyoma vásárlási kísérletnek, akkor pedig a bankodnál kérned kell a kártyád felfüggesztését amíg nem derül ki, hogy honnan jöttek a terhelések, ez még nem a kártya letiltás lenne.
A szöveg stílus viszont részemről nem elfogadható, kérlek a kulturált írásmódra. -
válasz
Robokutya
üzenetére
Magyar fiók? Akkor a bankszámlaszám nem számít.
A törlés a lezárási kérést követő 60 nap után történik. Persze az egyenleg üres kell hogy legyen és tartozás sem lehet és velük valamilyen ügy függőben.
Mit írt ki hogy a Close miért nem lehetséges?
Új e-mail cím kell csak. A bankkártya legyen eltávolítva a régiről. Esetleg még a telefonszám egy másikra írva.
De mindenki átélte az új felületet, magát a használatát nem befolyásolta, legalábbis is nálam, 2 gyors link nem működik, de azok annyira nem is lényegesek.Egyébként az Összefoglaló, Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás.
Ha előtte belépsz akkor azokon a linken elérsz beállításokat, pl a Bankszámla hozzáadás linken törölhető is a számlaszám.A bankodnak nem sok köze van a PayPal regisztrációhoz.
-
Robokutya
senior tag
nem tudom srácok nagy gebasz lehet a fiokommal mert még a törlését se engedélyezi hogy újat tudjak kreállni.
amíg nem tudom kiszedni a bankszámomat az új fiokot se tudom elkészíteni
Paypla gondokkal esetleg a bankomban tudnak segíteni? vagy pislogni fognak rám mit valami ufóra? -
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Magyar viszonylatban azért a 48 óra ritka és banki munkanap, én 3-5 napot írok a bankszámlán történő megjelenésre.
Ha kártyával fizettél az majd megy a bankszámládra (4-én a legkorábbi érkezés), ha PayPal egyenleggel az meg már ott van.
Egyébként ha a bejövő tételsorra rá kattintasz és "lenyílik" akkor látod, hogy hova fog kerülni. -
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, gyorsan átfutottam az összefogalót, de így sem tiszta teljesen.
Kaptam partial refundot egy termékre a Gearbesttől PayPal-re, ezt az üzenetet kaptam tőlük:
"For PayPal refund, please allow up to 48 hours for the transaction to appear on your Paypal account."
03/31/2018 03:38:46
31-én már láttam a completed-nél a PayPalon a refundot, de egyik számlán sincs rajta a pénz, gondolom ehhez kell a 48 óra.2 kérdés:
-Ez a 48 óra ez csak a munkanapokra vonatkozik?
-Ez most akkor azt jelenti, hogy a PayPal számlámon lesz a pénz, és nem a banki számlámon ugye?Azért kérdezem, mert már csak 8 óráig akciós a termék amihez kéne a pénz és nem tudom felkeljek-e 5kor.

-
válasz
Robokutya
üzenetére
Ezzel indul a leírás:
A regisztráció lépéseiEzen a PayPal oldalon célszerű kezdeni. https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/account-selection
A böngészőből érzékeli ha ezt írod be https://www.paypal.com/ vagy paypal.com és megy a magyar oldalra
https://www.paypal.com/hu/home és azután az új regisztráció a Sign Up a jobb ferlső sarokban
Persze ehhez nem anonim böngészés, vpn mód meg egyéb "titkos" Netezés kell.
Ha fizetni is szeretnél a PayPal-al azt javasolt nem szuper titkos üzemmódban végezni. Én sem engednék hozzáférést a rendszeremhez ha még az ip címét sem tudom beazonosítani. -
darvinya
titán
Tudom, de 0620 xxxxxxx verzió nem stimmel neki átírhatta.
-
válasz
Robokutya
üzenetére
Az Összefoglalóban ott a regisztrációs leírás, 1. A PayPal regisztráció és minta a 4. képen a leírásban.
Ha a kezdeteknél Hungary-t adsz meg vagy kiválasztod a Nationality-t akkor tudni fogja az országhívószámot, így azt nem kell megadni.
Ha Telenor akkor így: 209994444 -
Robokutya
senior tag
Srácok segítség kellene.
a fiókom aktívállásával szenvedem.
milyen formációban kell megadni a mobilos aktiválásnál a telefonszámot hogy kommunikálni tudjon velem a rendszer?
a 0620 xxxxxxx verzió nem stimmel neki. -
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nem. Amit nem sikerült kifizetni az majd sztornó lesz, mert sikertelen tranzakciónak tekinthető. Nem marad függőben levonás még akkor sem, ha bankszámlád lenne a pénzforrás, hogy majd később vonja le.
Persze ez csak akkor van ha nem magyar a PayPal fiókod, nálunk vagy a PP egyenleg vagy a hozzáadott bankkártya a fizetőeszköz.
Ha kártyával fizettél akkor eleve van 24 órás késleltetése a pénz mozgásnak, illetve a bankod úgyis csak 3.-án foglalkozik vele leghamarabb, könyvelés meg később. -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Tegnap rendeltem a Nike.com-ról. Paypal-al akartam fizetni. Elösszőr nem volt annyi pénz a számlámon, így az nem teljesült. Másodszorra sikerült.
Most nézem viszont hogy a Paypal azt írja hogy :
- Első vásárlás : Order received
- Második : Authorization ( Itt már ír szállítási címet , stb. )Ilyenkor ha kerül pénz a számlámra, akkor le fogja vonni az elsőt? Vagy hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hittem, valahol van rá mód, hogy ilyenkor korrigáljon az ember... Mindenesetre köszönöm a választ, megpróbálom ma is az ügyfelest, hátha valahol már látni az utalást.