- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
Egy barátomnak rendeltünk USA-ból autóalkatrészt 44 000 ft-ért és pont egy hete van Pesten vámolás alatt.
Szerintetek mennyi áfára és vámra számíthatok ? -
Botigta
aktív tag
Üdv,
Lehetséges olyat beállítani, hogy a refundolt pénz ne menjen vissza a bankomba, hanem maradjon a PayPal számlámon?
Köszi
-
válasz
dptrsk #23096 üzenetére
Ne álljunk már le azon vitázni, hogy a tranzakciós illeték sok vagy kevés.
Ahol nincs Unicredit ott más lehetőség nincs. Az 55 fiók amiből 20 budapesti, nem fedi le az országot.
De egyébként nem éri meg egyenlegről fizetni, mert a PP egyenleg árfolyam különbsége fizetéskor több, mint a kártyás fizetés.
Kártyahozzáadás a gazdaságos.
Akinek meg fenntartásai vannak, vagy nincs bankszámlája, kártyája az persze besétál egy elérhető Unicredit fiókba. -
-
DuDieHUN
aktív tag
Amennyiben valakinek utalok penz paypalon keresztul egy vasarlas miatt, de csak emailes egyeztetes tortenik, abban az esetben ha nem kuldi el vagy nem azt amit igert tudok elni a penzvisszafizetessel?
-
válasz
laleeee #23089 üzenetére
Nem jól gondolod.
De leírtam a Gyakran ismételt kérdések Paypal-el kapcsolatosan.... részen:
Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a Paypal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
Válasz:
Kedvezményezett neve: PAYPAL PTE LTD
Kedvezményezett számlaszáma: 109180010000000115050684
Közlemény: Csak a Transfer ID, semmi más.A nyomtatványon írhatod a nevedet a fizetőfél nevéhez, cím sehol nem kell, a transzfer id meg a közlemény rovatba. Ezen a linken látható a befizetési nyomtatvány.
De célszerű lenne a hsz-dből a Transfer ID-t töröltetni, bár én nem fogok neked pénzt utalni
hiába látom.
-
válasz
habmalac #23086 üzenetére
Nincs hiba.
Már volt szó róla, 2016-04-28 merült fel először és még akkor rákérdeztem a Paypal-re.
Megszűnt a szerződés a szlovák Trustpay-el amin keresztül ment a dolog.
A lényeg, majd lesz új lehetőség, a Trustly nevű svéd bankkal tárgyalnak.
Addig csak az Top Up az Unicredites hosszabb idejű feltöltés használható, ahol a bankszámla tulajdonosnak egyezni kell a Paypal fiók tulajdonossal. Írja is az utalási információs oldalon. Arra nincs garancia hogy más számlájáról érkező pénzt jóváírják, eddig 14 nap körül visszaküldték a kiindulási számlára.
Ha működni fog az új, akkor a PP felületen látható, használható lesz. Türelem.Addig nem akartam hozzákezdeni átírni, illetve töröltetni a a bejegyzést az Összefoglalóban amíg nincs újabb információ.
-
habmalac
tag
valami hiba van a paypal oldalon vagy csak nekem ír ilyen üzenetet ha "Add funds to your account instantly"-vel szeretnék pénzt tolni a számlámra?
az üzenet: Service temporarily unavailabletudná ellenőrizni valaki, hogy központi hiba vagy csak engem rakott csöcsre?
-
válasz
nepszter1 #23083 üzenetére
A Tomtop vásárlói védelmén keresztül egyezkedj velük, ha az nem jön össze akkor a Paypal.
Ezeket írják:
My order hasn’t been shipped 7 business days after payment.
Please verify that your payment is confirmed and none of the items are back ordered or sold out. If the issue is still there then please contact us via Live Chat or email to wholesale@tomtop.com.
-----------------------
Check the "Order Details" and if it is tracked check the tracked status then calculate the number of business days since it has been sent, if it is over the expected delivery time please contact us via email to wholesale@tomtop.com.
-----------------------
How Long Is The Packaging/Processing Time?
Processing time is normally 1-2 business days. The time from when your payment is received; to when we gather up all the items, do strict quality-control tests and carefully package the items takes around 1-2 days.
-----------------------------------
I haven’t received my package 20 days after shipment.
Most likely your package is delayed due to an unforeseen situation. Please wait a 5-10 working days more. If the package still doesn’t arrive then please contact our Customer Service via email to wholesale@tomtop.com.We offer Money-Back-in-45-Day-Service for every buyer. If you don't get the goods/items within 45 days after you pay, you can open a dispute, we will issue full refund to you first without any excuses. However, we sincerely hope you can repay if you finally get the goods/items after 45 days.
-----------------------------------------
How do I cancel my order?
1. If the order payment status is “Pending”, you can contact us to help you to change it to “Canceled”
2. If the order has already been paid but is not shipped out yet, you can contact us to cancel the order and get a full refund.
3. If the order has already been sent out, we can not help you to cancel the order. You may choose to send back the unopened products after you've received
them and we will refund the money upon our receipt of the returned item(s).* Please note that “TOMTOP.com does not pay the return shipping cost on returned items, and we aren’t also responsible for goods lost during shipment when
no tracking service has been supplied.” After receiving the returned goods, we will process your refund within 1-3 business days.
------------------------------Why isn’t the tracking information for my order available online?
For registered airmail, the tracking information takes 5-7 working days from the time of shipment to update online. Please try to track your order after 7 business days to get your package status.
For express shipping, the tracking information is available within 1-3 working days after the package has been shipped out.
If the tracking information is not available within these time frames, please ask our customer service for help via email to wholesale@tomtop.com.Ha nem reagálnak csak akkor PP segítség.
-
nepszter1
addikt
Hali , tomtop rol rendeltem egy telefont paypal-al 04/29 azóta nem adták fel a csomagot szeretném vissza kapni a pénzemet hogy lehetséges ez ?
-
válasz
nagy@gmx.com #23078 üzenetére
Csak akkor add hozzá a bankszámládat, ha a Paypal egyenlegről akarsz majd pénzt kiküldeni a saját bankszámládra.
-
mark!
őstag
Sziasztok! Most próbálunk regisztrálni, és már most gondok vannak. Credit/debit micsoda? Mindkettőnél gondolom a kártyával kapcsolatos a dolog. Melyiket kell megadni?
-
nagy@gmx.com
tag
Jól tudom, hogy nem fontos rögzíteni a bankszámlaszámot, ha szeretnék feltölteni pénzt?
-
válasz
werszomjas #23073 üzenetére
A dispute az elado es kozted megy. Ha Escalate-ra viszed akkor jön képbe a Paypal. Az elöző hsu egy kicsit pontatlan. Javaslatom az Escalate ha az elado nem reagál semmit
-
laleeee
őstag
válasz
werszomjas #23073 üzenetére
Azt várhatod míg a paypal válaszol,addig vagy jó náluk míg a pénzedet használják.Válaszolni biztos nem fognak
-
werszomjas
addikt
Rendeltem még márciusban kínai webshopból egy terméket, de még mindig nem jött meg, írtam nekik, nem hajlandóak segíteni.
Nyitottam paypalon disputot, de 1 hete ott sincs semmi válasz.
Várjak még, meddig kell várni? vagy nyomjak rá a "Escalate this dispute to a PayPal claim" -ra?
-
válasz
chesterboy #23070 üzenetére
Nem írtam, hogy mindkét oldal kell, akkor bocsi, ők is ismerik az okmányaink tartalmát, és én egy képben a kettőt küldök.
-
chesterboy
tag
Ott csak ennyit ir:
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Jul 3, 2015: We need to confirm some of your account information.Na de emailbe meg ez áll:
We have only received one side of the document. In order to verify your account please provide a copy of back of this document.Most bemásolom mindkét oldalt, jobb ötletem nincs.
-
válasz
nagy@gmx.com #23065 üzenetére
yes
-
válasz
chesterboy #23053 üzenetére
Szerintem nem, ha az 1 pont linkre kattintasz nem kér mást ugye?
-
válasz
nagy@gmx.com #23062 üzenetére
Keress a felső menüsorban a Send & Request Payments szöveget, az első a bal szélen a kiválasztás után a Send payments
Ha pénztári befizetés az Unicreditnél, akkor nyugodtan ráírhatod a saját neved és teljesül a PP feltétele. -
válasz
nagy@gmx.com #23058 üzenetére
A család név egyezhet, de hidd el nem véletlenül írja a Paypal a saját számlát. Persze a pénz nem fog elveszi,30 napon belül a bank visszakönyveli a küldőnek.
Saját egyenlegről ami ingyenes és a kártyádról ami jutalékos küldhetsz pénzt egy másik PP fiókra -
válasz
nagy@gmx.com #23055 üzenetére
A Topup csak saját számlárok müködik, más nem tölthet rá!!!!
-
nagy@gmx.com
tag
Eddig ezt nem is tudtam, ha megadom a Transfer ID-t, akkor bárki küldhet pénzt a számlámra.
-
nodori
újonc
Üdv!
OTP jump kártyám van, ezt próbáltam hozzáadni a paypalhoz. Minden rendben is ment, csak azt nem vágtam, hogy a visszaigazoló 4 jegyű kódot hol kapom meg. Minden 4 jegyű számot próbáltam, amit csak találtam a kártyán, így ellőttem mind a 3 lehetőséget. Le is tiltották a kártyát. Milyen módon lehetne ezt a tiltást feloldani?Előre is köszönöm
-
futizoli
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Múlt héten rendeltem kínából egy telefon kijelzőt, paypalon keresztül ebay-ről. (33ezer eladással, 99,2 % értékeléssel rendelkező eladótól).
Még aznap megjelent az ebay fiókomban a rendelés és postázás státusza.
Ma viszont írt az eladó, a posta értesítette őket, hogy elveszett a csomag az úton, (gondolom kamu) most nincs nekik másik, ha lesz küldenek... Vagy hajlandó a full refundra és törli a rendelésem.
Ilyenkor mi a teendő? Csak válaszolok neki, hogy kérem a teljes visszatérítést, és várom a pénzt, vagy mást is kell tennem? -
vitya81
tag
Sziasztok!
Tegnap este óta nem tudok pénzt utalni az egyenlegemre.
"Service temporarily unavailable."
Egyedi lehet a probléma, vagy ti is tapasztaljátok? Ha nálam van a gond, akkor miért nem engedi? Ötlet, javaslat?
Viktor
-
zotya44
újonc
Sziasztok.
segítségeteket szeretném kérni. beregisztráltam egy oldalra,(magyar) és ott előfizettem egy három
hónapos csomagra paypalon keresztül. A három hónap lejárta előtt töröltettem a regisztrációm
Most a paypaltol kaptam üzeneteket,és belépve az oldalra azt látom, hogy a három hónapos szolgáltatás
megújuló. utánaolvastam az oldalon( ez egy társkereső) hogy igen ez a regisztráció törlésével
autómatikusan nem szünik meg, és a paypalon küldött előfizetés megszüntetését a paypalon
kell kezdeményezni. szeretném megszüntetni ezt az előfizetést. azt gondolom, hogy amire kikülték a
számlát azt már be kell fizetnem de nemtudom merre lehetne tovább lépnem
Segítségeteket előre is köszönöm. üdv Zoltán -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Erre a problémára tud valaki megoldást : We're not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please try again later.
-
Ciccuka
veterán
This claim or case has been closed. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal claim.
Mit lehet tenni ha a paypal lezárta a vitát:
gearbest-ről egy termék nem érkezett meg, dispute-ot indítottam, mivel utána se érkezett meg és az eladó se volt segítőkész escalate-re mentem, ő berakott egy kamu tarcking-et, én írtam, hogy ez fake, később felajánlott half-refund-ot amit nem fogadtam el. Most meg lezárták a case-t de nem az én javamra. Normálisak ezek?Mindez legalább 1 hónapig tartott.
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
lupus_l #23032 üzenetére
Köszönöm, eddig én is eljutottam már, ezért is volt egy kicsit hosszabba kérdésem. Ráadásul a második felében volt az IGAZI kérdés...
Lehetséges-e azt beállítani, hogy az így refundolt pénzt ne tegye vissza az "eredeti helyére" (bankszámlára), hanem maradjon a paypal walleten?
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Vertigo18 #23031 üzenetére
Összefoglalóból:
Kérdés: Paypal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 3-5 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés –refund- ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára. -
Vertigo18
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy amit kapok refund, az nem jelenik meg a Walletemen, sem a Balancemen?
Most kaptam 3.19 Font refundot, de a Walletemen 15 Huf van. Azóta se költés, se semmi a Paypalon...
Ezt MAJD visszautalják a bankkártyámra? Elvégre a levonás is bankkártyáról ment... Nem lehet azt beállítani, hogy maradjon a paypalon?
-
Hikvision
senior tag
Tudja valaki, hogy miért nem működik már 1.5 hete a "Add funds to your account instantly" ?
-
chesterboy
tag
válasz
KamuMazsola #23027 üzenetére
Erre nem is gondoltam, letöltöm hátha elfogadják azt is. Köszi
-
KamuMazsola
őstag
válasz
chesterboy #23026 üzenetére
Az OTP webbankból a havi kivonat pdf formában letölthető.
-
válasz
chesterboy #23024 üzenetére
Nincs bankkártyád, Netbankod? Akkor hogy használod? A banknak kötelessége havonta küldeni elszámolást. Röviden olyan számla kell ahol a neved és címed megegyezik a Paxpal-n lévő adatokkal és a legutobbi legyen
-
válasz
chesterboy #23021 üzenetére
Én a következőt küldtem amikor lakcímet kértek, a lakcímkártya kártya 2 oldala, a banki elszámolásom első oldala és a számlaoldala. Mindkét részén ott volt a beazonosításhoz szükséges információ és tökéletesen olvasható minőségű volt.
-
cidalain
veterán
válasz
chesterboy #23021 üzenetére
Azt irja, hogy nem tartalmazza a kert informaciot.
Mit kertek eredetileg? -
válasz
Atomantiii #23018 üzenetére
Küldés elött kiirja költséget, ha én igy küldök, akkor annyoval növelem a pénz mennyiséget, hogy a cimzett a megbeszelt osszeget kapja, igy mindegy hogy miröl küldöm
-
Atomantiii
addikt
Köszi, azt nem tudom, hogy kártyáról jött-e, majd megkérdezem. Mondjuk nálam USD-ben majd alatta HUF-ban írja ki az egyenleget, másik fiókomon meg EUR és alatta HUF-ban jeleníti meg az egyenleget.
De a küldő és fogadó deviza is HUF lett volna, jött az sms, hogy kaptam 10500 Ft-ot, de paypal fiókban 10053 Ft-ot írt jóvá.
Akkor ezek szerint legközelebb kérdezzek rá a küldő félnél, hogy ha lehet ne kártyáról küldje.
-
válasz
Atomantiii #23016 üzenetére
Hs az egyenlegről és azonos a küldő és fogadó deviza akkor ingyenes. Kártyárol jövő pénz nem
-
Atomantiii
addikt
A paypal jutalékot számít ha csak simán küldenek pénzt egymás között a paypal fiókkal rendelkezők? Mintha régebben nem úgy lett volna, mert most pl 4,5%-al kevesebb összeget írt jóvá, mint amit a feladó fél küldött volna.
-
bul07
nagyúr
Kellene egy kis gyors segítség
Send payments küldésnél el lett írva az email cím így @gmai.comKüldés persze elment
Hogy lehet ezt visszavonni? Vagy hogy lehet kérvényezni a visszavonást?
-
attiati
veterán
ma refundolt az (ebay) eladó, kb hány nap múlva lesz a kártyán a pénz?
(paypalon keresztül regisztrált usd kártya)
-
válasz
bgabi1 #23011 üzenetére
Nincs jelentősége a %-nak, csak marketing. Ha neked jó, hogy az egyenlegről, a Paypal árfolyammal fizetsz, akkor semmit sem kell csinálnod. Ha 12-14 Ft-ot akarsz sporolni egy devizaegységnél, akkor inkább kártyát adj hozzá. Bankszámla csak akkor, ha küldenek pénzt a Paypal fiókodra és kiakarod venni, menteni. Az Összefoglalóban találsz új információkat.
-
bgabi1
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Elég régen léptem már be a Paypal fiókomba és meglepődtem, hogy megváltozott az egész felület.
Korábban rutinszerűen használtam, de mára elfelejtettem sokmindent. Most azt írja, hogy 55%-os valami, gondolom a beállításaim és az adataim ellenőrzése. Link a bank akkount a következő lépés, korábban nem volt kártyám és most is csak esetileg utalnék pénzt Paypalomra. Kérdésem, hogy Link bank akkountnál a bankom nevét illetve a saját bankszámlaszámomat kell-e megadni, ahonnan utalok majd. Illetve azt kérdezném még, hogy most is lehet-e, így, vagy kelle a kártya hozzárendelés, mint 4. lépés.
Köszönöm előre is és elnézést, ha ez a kérdés már elhangzott volna. Próbáltam rákeresni, de nem találtam. -
válasz
wolfhgb #23003 üzenetére
Ha küldenek eurot az egyenlegedre, akkor azt elvásárolhatod. Adj hozzá kártyát, az a legolcsobb árfolyam, bár némelyik bank is horror árfolyammal számol. Te nem tudsz eurot rátenni, ha csak nem adsz el valamit amit abban fizetnek. Az egyenlegen lévő forintot át tudod más devizára konvertálni, akkor a balance árfolyammal számol, nem a vásárlásival.
-
wolfhgb
aktív tag
Van rá mód, h eurot tegyek a paypal számlámra, h ne konvertáljon horror áron, hanem mindjárt onnan fizessen euroval? esetleg kint élő tud nekem ráutalni ugye?
-
wolfhgb
aktív tag
Szevasztok, hol tudom a mai napi paypal váltási árfolyamot csekkolni? köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest