Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dptrsk
üzenetére
Én soha nem kaptam az elmúlt 6 évben ha az eBay-n fizettem PayPal-l, illetve máshol sem. spam áradatot, még egy darabot sem.
Adhatsz hozzá a fiókhoz több e-mail címet egyébként. Valójában nem egészen értem a kérdésed. Amit használsz PayPal azonosítót azzal fizetsz. Ha több van megadva akkor amelyikkel belépsz azzal tudsz fizetni, de az eBay meg kell adnod azt amivel fizetni fogsz. -
válasz
dptrsk
üzenetére
Ne álljunk már le azon vitázni, hogy a tranzakciós illeték sok vagy kevés.
Ahol nincs Unicredit ott más lehetőség nincs. Az 55 fiók amiből 20 budapesti, nem fedi le az országot.
De egyébként nem éri meg egyenlegről fizetni, mert a PP egyenleg árfolyam különbsége fizetéskor több, mint a kártyás fizetés.
Kártyahozzáadás a gazdaságos.
Akinek meg fenntartásai vannak, vagy nincs bankszámlája, kártyája az persze besétál egy elérhető Unicredit fiókba. -
válasz
dptrsk
üzenetére
Rendben, akkor nálad máshogy működött, de egy bankkártyás vásárlás először zárolt lesz és jellemzően legalább 24 óra elteltével utalja át a bank a pénzt és ezután kerül a könyvelt tételek közé. Ez így működött az Erste, a Cib és eddig az Otp-nél is nem hitelkártya esetén.
De hozzáteszem, az esetek 98%-ában nincs szükség a pénzküldési és fogadási limit azonnali felszabadítására, így tök mindegy mikor írja be valaki a kódot 7 napon belül. -
-
válasz
dptrsk
üzenetére
A könyvelés alatt mit értesz, tehát nem a zárolt tételek közt volt, hanem a ténylegese a számlatörténetben került levonásra? Este hatkor nincs könyvelési rutin futtatása egyik banknál sem tudomásom szerint.
Nem vonom kétségbe amit írsz, de ha az egyenlegre kerül, akkor azt a bank már lekönyvelte. Évek óta így van, ezen nem változtattak. A kártyáról a pénz levonás, utalás már csak a kártyatársaság biztonsági rendszere miatt is minimum 24 óra. -
válasz
dptrsk
üzenetére
Az Összefoglalóba a kártyahozzáadás témába beírtam, ha még zárolt állapotban -még nem kapta meg a Paypal a pénzt- írod be a kódot, akkor a kártyád számlájára kerül vissza majd.
A banki könyvelést meg kellett volna várni, de nem hiszem, hogy azonnal szükséged volt a havi pénzküldési limit felszabadítására, azt 1-2 napot megvárva az egyenlegre kerülne a 400 Ft -
-
válasz
dptrsk
üzenetére
Bocs, de még nem teljesen tiszta a kép. Nekem nincs pénz a paypal számlámon, az aktuális vásárlás összegét mindig a kártyáról veszi le a paypal és ha refund van, akkor vissza is megy oda, illetve a mögötte lévő számlára. Viszont ha megszűnik a kártya, akkor a paypal számlámon marad a pénz, nem íródik vissza a bankszámlámra?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én nem adom meg az adataimat!!
Ennyire nem fontos viszont az annál inkább h visszakapjam a 7500 forintomat! Help pls
"

V/