Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Geekbuyingról rendeltem kis összegben (7$) március elején. Termék sehol, 50 nap elteltével paypalon indítottam dispute-ot, de eddig nem kaptam választ. (hibáztam, de kihagytam a geek "ügyfélszolgálatával" való levelezgetést, mert nem vagyok kíváncsi a "várj még egy kicsit" levelekre). Lejár az escalate-re emelés határideje pár nap múlva. Escalate-re nyomjak, vagy hagyjam és kezdjek el levelezgetni a geekbuying-gal? Ha esetleg zárom a dispute-ot azért, hogy levelezzek velük és ne menjen az idő, akkor van később lehetőségem újra indítani a dispute-ot?
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Meg lehet csereltetni a nevet Paypal szemelyes adat oldalon,celszeru lenne.
-
vandor01
senior tag
kinyaba postazok vissza terméket cserere.
2 honapos tablet (250$) 1 ev garis a GB altal.
mikor megkaptam mukodott csak kozben fosott be
ilyen esetben a 180 napos paypal vedelem visszateriti a
postakoltseget? vagy legalabb is egy reszet? mert 60euro lesz!
ez lesz at elso.... csak mert van vmi kitetetl hogy kelet EU-s csapat
meg + par orszag csak evi 12x es limitalt postakoltseggel teheti...
magyarkent regeltem, angol kartyaval fizetek, belga cimre rendelek...probalkozhatok? tapasztalat? jotanacs?
-
cidalain
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha azt akarod, hogy a magyar postas ki tudja vinni, akkor celszeru.
A kapucsengot megerti, de hogy entryphone #5 azt mar nembiztos
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a cím megadásánál magyar vagy angol rövidítéskeket kell használni? Pl.: Pityim Palkó u. 98, fzs/3, 5-ös kapucsengő-> ez így Oké? (Csak a külföldi szállítások miatt kérdezem, hogy mi helyes... Vagy ennek ahhoz semmi köze?)

Köszi!

-
gamesoft
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék feltölteni a PP számlámra pénzt, ami eddig műküdött, de most egyszerűen nem lehet.
Eddig simán bank kiválaszt, belép, pénz jön. De most csak 3 bankot enged választani, és a miénk nincs köztük. Én szlovákiából írok, és nálam nincs TOP UP, gomb sem, csak Add funds to your account instantly link van. Öcsém gépén, ő PP fiókjával is ez a helyzet. Nekem számlám nincs, öcséméről szoktuk megoldani a feltöltést, de most ő sem tud még a sajátjára sem tölteni. Miért vették ki a bankokat? Van erre megoldás? -
laceszgamer
addikt
Vajon sima lassú feltöltésnél attól még elfogadják, hogy pont fordítva van a név beírva, vagy csak megutaztatom a pénzt aztán visszaküldik?
First name-nél van a vezetéknék, Last-nál a keresztnév és amennyire msot visszaolvastam pont fordítva illik.
-
shield
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire sürgős neked. Péntek délután Top Up-al töltöttem fel, szombat délben néztem, akkor már az egyenlegemen volt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Hát jó tudni, akkor asszem G2A-s csak Paypal-al vásárolható Doom-ról lecsúszok.

-
KamuMazsola
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Olvass vissza, vagy keress rá! Az utóbbi időben senkinek sem megy. Azt hiszem megszünt, majd lesz helyette más.
-
laceszgamer
addikt
Add funds to your account instantly csak nekem service tempeonary unavailable vagy központilag van náluk valami?
-
válasz
laleeee
üzenetére
Az az egyedi azonosítód és mindenkié más.
csak a közleménybe név,lakcím és mégis megérkezett.
Nem hiszem el, valamit összekeversz, még banki utalás esetén is lényegtelen a név és cím, ez nem Posta, ez bank.
Az Unicredit bankszámlaszám az a Paypal általános magyarországi számlája, arról teszi át a rendszer a az T ID-nek megfelelő Paypal egyenlegre, a Paypal nem tud azonosítani név, lakcím alapján, mert a regisztrációnál megadott e-mail cím az azonosító.
Sok hsz-t lehet találni a fórumokon, hogy a transfer ID nem megadása, vagy hibás beírása miatt nem írták jóvá a pénzt.
Te megcáfolod a Paypal saját figyelmeztetéseit, lehetetlen amit írsz. Mindenhol a pontos (exactly) megadást ír az T ID-nek és azt hogy ez azonosítja a Paypal fiókot.Ha rosszul van megadva visszaküldik a pénzt.
Idézetek:
You'll need to use your PayPal Customer Reference /ID and enter it exactly as it appears below.
Use your PayPal Customer Reference/ID exactly as it appears below and enter it into the payment description field when transferring money from your bank to PayPal.
PayPal has provided you with a Transfer ID so that we can identify you and transfer the money into your PayPal account.
If you do not include your Transfer ID there will be a delay in PayPal completing the payment transfer and we may have to return the money to your bank account.
Ha a név nem egyezik akkor pedig:
So that PayPal can identify you, the name on your bank account must match the name on your PayPal account. If we can't identify you, there will be a delay in PayPal completing the payment transfer and we may have to return the money to your bank account. -
válasz
marec1122
üzenetére
Én úgy számolom, hogy 5 % alatti ez a hiba, bár amit senki nem tud megmagyarázni, hogy később újból vásárolhatsz attól akinél nem fogadta el és a probléma legtöbbször akkor kerül elő -de ez tényleg véletlenszerű inkább- amikor nincs banki munkarend. Ha nagyon zavar, csak egy lehetőséged van a másik két fajtára cserélni, amelyik van a bankodnál.
-
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Erre hol tudok reagálni? Hol tudok kommentezni, vagy bármit csinálni?
Mert ezt írja: "PayPal requests more information from the buyer to resolve the issue. If the buyer doesn't respond within the allotted timeframe, we close the case and restore funds to the rightful owner."
Köszi!
-
-
válasz
Gokardo
üzenetére
Idézet az Összefoglalóból:
Kérdés: Szeretném a ……..Bank számlaszámomat felrögzíteni a Paypal fiókom alá, de nem sikerül.
Válasz:
1.Nem a kártyához tartozó számlát – alszámlát - kell hozzáadni. Azt, amit az általános pénz fogadásra és utalásokra használ.
2. Csak a számokat szóköz, kötőjel nélkül, 24 szám, ha az utolsó 8 számjegy 0, akkor elegendő az első 16 számjegy.Kiegészítés:
Ha a bankszámlához direkt kapcsolódik a bankkártya, akkor az 1. pont első mondatát hagyd figyelmen kívül. -
Gokardo
tag
helló. Éredekelne hogy paypalnál a Bank accountnál a Account Numberhez mit kell írni? a számlaszámot vagy a webKártya számla számát? mert nem ugyan az a kettő. Előre is köszönöm!
-
válasz
roloci77
üzenetére
Én tudom. Bankszámlaszám.
De mit akarsz csinálni?
A kártyát hozzáadtad már?
A kártya közvetlenül a bankszámlához kapcsolódik vagy van neki alszámlája?
A bankszámla csak akkor kell a Paypal fiókhoz, ha az egyenlegről pénzt akarsz magadnak küldeni.
Ha a kártya külön alszámlán van, az a szám nem adható hozzá.Az Összefoglalóban lévő leírások, tippek nem segítenek?
-
válasz
roloci77
üzenetére
Próbáld meg a My money-nél hozzáadni. Az elmúlt 1 év alatt történt némi változás Amire válaszoltál az 2015-03-12-i bejegyzés.
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala és ott a My money -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Mivel ezt sokan kérdezik ezért az Összefoglalóba is be lett írva. 2-3 munkanap.
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Refundot kértem egy korábbi vásárlásomra ami PayPal-on keresztül történt. Május 7-én kaptam PP-os mailt, hogy megtörtént a refund és "The refund will go to the card you paid with." Kérdésem az lenne, hogy mennyi idő szokott lenni, amíg tényleg meg is jelenik a kártyához tartozó bankszámlán a refundolt összeg? Gondoltam másfél munkanap csak elég lesz rá, de így dél felé közelítve ez mindjárt letelik, pénz meg még sehol.
OTP Bank-os kártya és számla egyébként.
-
válasz
kirkri
üzenetére
Ők is azt írták, hogy nem tudták ellenőrizni, de megosztják veled.
Írd vissza hogy egy olyan számsor ami így néz ki: unregistered airmail tracking # 888888, (tényleg mind 8-as?) valótlan, ezt a számsort szokta mindig megadni Geekbuying, nem valószínű, hogy minden reklamáló vásárlónak ugyanazon a számon küld csomagot. (Megnézted valahol van ilyen bejegyzés?
)
Rákérdeztél a Magyar Postára ők sem tudnak semmiről és ezt amit írtál,
A csomagom továbbra sem érkezett meg, így sem lezárni nem akarom a case-t, sem módosítani.
Bár most nem látom, hogy miként tudsz hozzászólni. -
kirkri
addikt
Nyitottam egy bő héttel ezelőtt egy case-t, egy meg nem érkezett Geekbuying csomaggal kapcsolatban.
A PayPal be is kérte a TN-t az eladótól, mire az megadott egy kamu TN-t.
Belépve a PayPal-re látpm, hogy tőlem vár a PP respond-ot.Azonban nem igazán látom mit is kellene erre válaszolnom és hol. A csomagom továbbra sem érkezett meg, így sem lezárni nem akarom a case-t, sem módosítani.
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném ha ERRŐL a problémáról valaki tudna mondani valamit. Esetleg a megoldás is jól jönne
nem csak bangoodon hanem ebayen is ez fogad ha fizetni akarok -
Megint adathalászat, ne dőljetek be neki.
Erről az e-mailről, ami nem Paypal cím: Contact-PayPal@support.com és címe Reminder: We need your help.
Dear Customer,
We emailed you a little while ago to ask for your help
resolving an issue with your account.
We aim to review your account within 72 hours72 órán belül felülvizsgálják a fiókot. Anyád ......

-
ricsike81
aktív tag
oppomart oldalról rendelt telefon vételárát hogyan lehet vissza utaltatni a számlámra pay palon keresztül, hogyan tudom vissza követelni, vissza utaltatni a vételárat, ha már átutaltam az eladó részére a vételárat, de ugye telefont nem kaptam é s csak hiteget az eladó.Segítségeteket köszönöm!
-
Sziasztok
A paypal balance-ra a bankomon keresztül szeretnék feltölteni kb 50EU-t,a bankomon keresztül az unicreditre utalok,de devizát kell vagy forintot? -
atee_13
őstag
Holland Postás, kértem nyomkövetési számot is.
Folyamatosan tikettezek velük. Egy fórumtárs akit már sokszor etettek azt mondja fel sem adták a csomagot csak etetnek és húzzák az időt.
A kis kínaiak gyakorlatilag mindegy mit írok ezzel jönnek:
tracking site: http://www.postnl.post/ shipping date: 2016-04-24 20:52:45,estimated time: 10-25 business days
Viszont a csomag 28 óta ezt mutatja: Latest Event -- 2016-04-28 11:37 The item is pre-advised
Rendeltem már párszor, igaz nem mostanában, de ennyi ideig nem állt soha már rég történt vele valami.
-
válasz
atee_13
üzenetére
Ők ezt írják:
Most of postal deliveries performed by flat rate shipping companies and standard shipping companies ie EMS can be delivered within 25 business days. However deliveries can be be delayed by multiple factors such as : weather, peak season, third party, customs or other government official;"Force Majeure" - e.g. earthquake, cyclone, storm, flood, fog, war, plane crash or embargo, riot or civil commotion, industrial action.
Therefore GearBest, we will use delivery deadline of 2 to 3 months (depending on the country) after shipment to confirm the item loss and offer compensation. GearBest strongly recommends customers selecting flat rate shipping to buy both shipping insurance and tracking number for fast ,smooth and secure delivery.
Ha EMS posta akkor 25 munkanapon belül jó a szállítási idő, egyébként !2-3hónap után tekintik elveszettnek, és biztosított nyomkövetős szállítási kifizetését javasolja.
Ha nem tudsz velük megegyezni, akkor persze kérhető a Paypal segítség.De én nem találtam olyat, hogy hány napon belül adják postára a kifizetett terméket, lehet, hogy még időn belül van.
-
atee_13
őstag
Üdv mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy Gearbest es telefonos rendelésem 28 óta ez a státusz: Latest Event -- 2016-04-28 11:37 The item is pre-advised
Azt mondja egy fórumtárs csak etetnek és valójában fel sem adták a telefont. Nyitottam tikettet náluk többet is hivatkozva a dátumra állapotra és, hogy kérném vissza a pénzt, de csak azt szajkózzák várjak.
A fő gondom, hogy a telefon nem az enyém lenne, hanem haver rendelné a barátnőjének. Paypalt ilyen esetben mikor célszerű bevonni? (még nem kellett paypallos ügyet nyitnom soha eddig mindig minden rendelésem rendben volt)
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
Jól hallottad:
A 900710 Mozgóképfelvevő (kamera) és -vetítő, hangfelvevő vagy hanglejátszó készülékkel vagy anélkül : 3.70 %
A 8521900020 Digitális videofelvevő készülék:
- merevlemez-meghajtó nélkül, - DVD-RW meghajtóval is, - akár mozgásérzékelővel vagy mozgásérzékelési képességgel LAN-csatlakozós IP-kapcsolaton keresztül, - soros USB-porttal is, zárt láncú televíziós (CCTV) megfigyelő rendszerek gyártásához 13.90 %
De a sportkamerát a 3,7%-ra szokták tenni, mert inkább fényképezőgép kategória, mert állóképek is rögzíthetők, a másik meg csak folyamatos felvételre használható elsősorban. -
válasz
Ciccuka
üzenetére
Mi lenne ha csak a lényeget tennéd be.
De hibás cikk címe, változik a felhasználói szabályzat és nem csak szűkíti a védelmet.Én úgy látom ezekkel nem is baj hogy kikerülne, egyiknél nincs jelentősége a védelemnek (állami dolgok) a másik meg mindig nehezen bizonyítható volt a jogossága az érdeksérülésnek ezért a pártatlan döntés lehetetlen volt.
A legfontosabb újdonság, hogy kiveszik a vásárlásvédelem köréből a közösségi finanszírozásban (crowdfunding, pl. a Kickstarter vagy az Indiegogo platformján) készült és forgalmazott termékeket, illetve azokat a tranzakciókat, amikor valaki kormányzati hivatalnak fizet vagy utal, valamint a játékokkal és a szerencsejátékokkal (beleértve a nyereményjátékokat is) kapcsolatos utalásokat.A bennünket jobban érdeklő rész az, hogy dispute esetén 7 nap után lehet claimra emelni a vitát, ezt azt is jelenti, hogy az eladónak 7 napon belül kell lépnie valamit, ez így már egyértelmű.
Kedvező változás hogyha több eszközzel fizetünk ki valamit, akkor érvényes a vásárlói védelem, mert eddig nem az volt. -
Ciccuka
veterán
-
válasz
laleeee
üzenetére
Lehet több is. Jellemzően 0% amiket én vásárolok, 3,5-5% előfordulhat néhányszor, az ismereteim alapján írtam a hozzávetőlegesen max. 15%-ot.
Ez sok mindentől függ, pl a napelemek esetén büntető vámot vettettek ki az antidömping vám a Delsolar (Wujiang) Ltd termékeire 64.90 % és a többi kínai szállítóra is 40% körüli, de ha nem Kínából jön akkor csak 2.70 % a vám. Lényeg, hogy ha pontosan kell infó akkor konkrétan keress rá az adott termékre. -
válasz
laleeee
üzenetére
Igen, minden olyan költség amit EU-n kívül fizettél szállítás, biztosítás stb. a termék megvásárlása során.
Információk összefoglalva itt.
Ezt is célszerű megnézni Olvassa el a Magánszemélyek részére szóló tájékoztató levelet , hogy megtudja, milyen dokumentumokat kell mellékelnie a vámkezelési nyilatkozathoz.
és vannak linkek az információkhoz. -
maj-viktor
őstag
válasz
laleeee
üzenetére
http://prohardver.hu/tema/aliexpress_tapasztalatok/hsz_10665-10665.html
(mondjuk ez épp motor alkatrész volt - de talán könnyebben betudod határolni a kategóriakódot)
-
Mivel nincs az egyenlegen forint azért kell neki a kártya. Tegyél át annyit az €-os egyenlegről a forint egyenlegre amennyit el akarsz küldeni. (De ne centizd ki.)
Belépsz, baloldalon PayPal balance
Manage currencies
Jobb oszlop Currency Exchange
Select type of currency conversion
Balance conversion
From az €
Amount mennyit
To
Hungarian balance választás
alul Continue
és tovább értelemszerűen. -
SRII
őstag
Azt a devizát választottad ki amiben az egyenlegeden van pénz? a fiókomon eur-ban van a pénz, de utaláskor hun adok meg.
És az e-mail cím egy Paypal fiók? ?? gondolom igen, mert a kifizetés megegyezésekor írta,hogy payplara utaljak és adta az email címét.
A gond az,hogy a visa kártyámról akar utalni,(mikor beírom az utalni kíván összeget , majd folytatás gomb, és ott a visa kártyámat írja, és nem a pay pal baromfiakon lévő pénzből.
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Van paypal fiókom valamennyi összeg, ebből szeretnék utalni email címre, de sehogy sem engedi, mind csak a bánkártyámról akar utalni!
Miként lehet fiókon lévő pénzből utalni?
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Chrome
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elnézést, és köszönöm a választ.