Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Sziasztok!
Nem tudok fizetni a Paypalon keresztül, ezt a hibakódot dobja állandóan:
10486 This transaction couldn't be completed. - Please redirect your customer to PayPal.A neten utánanézve nem egyedüli vagyok ezzel a problémával, a kártyámon van megfelelő összeg, a limit is elegendő, másik böngésző, sőt, másik op.rendszer is volt, de semmi siker. Valakinek volt hasonló, és megoldás született rá?
Köszi!
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #12797 üzenetére
+90ft
A % sávosan csökken, fejből nem tudom az összegeket, talán 700.000-től 3% és így tovább
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz Sipi1984 #12815 üzenetére
Sosem mondta a PayPal hogy visszaszerzi a pénzed. A visszatérítésnek alap feltétele hogy a másik fél számláján legyen pénz, ezért érdemes nagy forgalmú web áruházból rendelni. (nagy mozgás, sok vásárlás ~ mindig van fedezet)
Nagy értékű cuccot nem rendelek épp ezért (ÉN) pl. ebayről.
Olyan ez mint az étterem: ahol kevesen vannak, oda Te se menj, mert valószínűleg a frissensült nem lesz friss, és/vagy az alapanyag sem lesz az
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz Chaser #12818 üzenetére
Levonás akkor van, mikor hozzárendeled a kártyát a PP fiókodhoz. Ez egyszeri összeg, és elkölthető (visszautalható).
Ha van a PP számládon x összeg, azzal, annak értékében tudsz vásárolni, valutától függetlenül, a váltást a PP végzi (rosszabb árfolyamon mint a bank tenné)
a Premier, azt hiszem olyan 6-700k éves fogadott összeget tesz lehetővé
Never give up!
-
-
Laza...
addikt
Egy ismerosom kertem meg egy domain nev hosszabbitasra, de mara megromlott a viszony kozottunk. A domain arat visszakovetelte a paypaltol, mire engem kitiltottak a namecheap oldalrol, mint csalot. Allitolag o egy banggoodos ora vasarlas arat szerette volna visszakapni, a 2 vasarlas osszege hasonlo (8.xx usd). Semmit nem tudok tenni, mivel semmi kozom a szamlajahoz, a namecheap mar nem is valaszol. Mennyi az eselye annak, hogy valaki domain vasarlasnal orat reklamal, ennek ellenere a pp a javara dontson? Nomeg hogy osszekeveri a banggood nevet a namecheappel, mind a vita inditasanal, mind a lezarasnal? Hiaba kertem hogy kuldje at ami emailt kapott a pp-tol, csak igeretet kaptam, semmi mast. Tobbszori keresemre sem kuldi at az emaileket, csak igeri (valszeg nem ora reklamacio van benne )
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz promagus00 #22603 üzenetére
Na,most írj a PP-nak is, a hangnemen ne módosíts. Neked kell bizonyítani az igazadat, meg tudod tenni? Ennyi a kérdés
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz promagus00 #22607 üzenetére
Ha össze van kapcsolva a bankszámlád a PP-al, mire egyet pislogsz, már le is húzták a refundot
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz mrterminator #22708 üzenetére
Ha jól rémlik, 750k. Majd megerősiti v. cafolja valaki....
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz Balázs1621 #22798 üzenetére
Pár nap szükséges hogy a banki számládra kerüljön az összeg
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
Gearbest olyan cuki....meg nem érkezett termékre pp vita folyamán felajánlott 20 dolcsi partial refundot. (A termék 32 dolcsi volt) Tényleg képesek ennyire hülyének nézni? A vita már zárva, vagy elfogadom, vagy nem. Nemre nyomtam, remélem pp is észnél lesz
Never give up!
-
Laza...
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest