Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindegy hogy a Paypal mit újít, ha magyar vagy akkor a magyar jogszabályok vonatkoznak.
Oké, de ha magánszemély vagy, akkor nem tudod a kért adatokat megadni.
De ezek teljesülhetnek? $20,000 in gross payment volume for goods or services, 200 payments for goods or services
Éves viszonylatban, valahol a pénzügyi adatoknál (My money) ott kell lenni az induló dátumnak, ha nincs akkor a pénzügyi év, Mo januártól decemberig. -
zalyy
tag
Igen, engem hívtak ma
kicsit nehezen érthető volt és mivel nem készűltem rá nem igazán tudtam mit mondjak így elsőre. Kaptam is egy üzenetet hasonlót, mint neked nekem is ilyesmit írtak, hogy ha elérem a limitet akkor első prioritású acc lesz ami annyit jelent, hogy 1 hónap helyett csak pár napot kell várni elvileg. Nekem sajnos a proof of address nem volt jó... pedig két dokumentumot is küldtem arra egy online bankszámlakivonatot + bankkártyának a postázását nem tudom miért nem jó ez. De úgy néz ki kell egy papír kivonatot kérjek. Azért sok baj van vele és mivel elsőre nem fogadták el mire beküldöm plusz megnézik nekem még biztos lesz jó pár nap hanem 1 hét 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kicsit nehezen érthető volt és mivel nem készűltem rá nem igazán tudtam mit mondjak így elsőre. Kaptam is egy üzenetet hasonlót, mint neked nekem is ilyesmit írtak, hogy ha elérem a limitet akkor első prioritású acc lesz ami annyit jelent, hogy 1 hónap helyett csak pár napot kell várni elvileg. Nekem sajnos a proof of address nem volt jó... pedig két dokumentumot is küldtem arra egy online bankszámlakivonatot + bankkártyának a postázását nem tudom miért nem jó ez. De úgy néz ki kell egy papír kivonatot kérjek. Azért sok baj van vele és mivel elsőre nem fogadták el mire beküldöm plusz megnézik nekem még biztos lesz jó pár nap hanem 1 hét 

V/