Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok!
Regeltem még anno paypalt, használtam is (ám még csak a limitált, nem megerősített regisztráció volt, vártam a bankszámlakivonatot). Aztán ilyet nem ért még az ember (de Murphy biztosan) ''elfelejtették'' kiküldeni a novemberi summázatot. Így nem tudtam azt a 4 jegyű kódot, inkább anyáztam, ilyen hülyeséggel nem mentem be a bankba reklamázni. Aztán most beírtam, el is fogadta de még mindig limitált a hozzáférés. Akkor rámegyek hogy check status és ott írja megint, hogy még limitált. Aztán mellette a gomb: Why?
Arra ezt adja ki:
Your account access has been limited for the following reason(s):
# Nov. 16, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.
(Your case ID for this reason is xx-xxx-xxx-xxx.)
(számok direkt elmásítva)
Mi a teendő? Igazából itt írja ugye zárójelben a Case ID-t és van is ott a Resolution Centerben jól egy hely ahova pont azt lehet beírni, és van mellette a gomb hogy Search.
Alatta ''Open Cases'' szövegdoboz, benne: No Open Cases.
Írjam be a betű-és számsort, szörcs és kész? Feltételezem egyébként ez nem így működik(mármint a megerősítés) de én ugye rossz voltam és x napon belül nem tudtam ezt megtenni, azért szemétkedik velem? -
ronaldo
őstag
mod: nagyobb a füstje mint a lángja. Szóval minden bizonnyal beragadhatott a rendszer. Mert upgradeltem mindent, és frissítettem vagy háromszor, de csak nem akart unlimited rendes account lenni. Aztán kimentem csavartam egyet, mire visszajöttem már az lett. Na mindegy, tanulságnak hátha jó lesz valakinek az előző hsz.
-
ronaldo
őstag
Mi a rőfös az a digital item? Oké, hogy van kis útbaigazító ( [link] ), és úgy érteném is a dolgot, hogy pl. az mp3 egy digital item, mert ugye fizetés után lehetőségem van letölteni így nincs postage. (az írás első része erről szól, azt értem is). No de akkor hogy lehet digital item egy olyan termékhez írva (a szállítási költségnél jelenik meg egyébként) ami nem az. Pl. egy memóriakártyánál. Nem tudom értelmezni. Vagy csak nekem silány a fantáziám?
Mindenesetre dobtam egy kérdést az eladónak. -
ronaldo
őstag
''Véletlen'' elküldtem egy termék árát kétszer az eladónak. Megvettem a cikket de elfelejtettem kifizetni. Jött is ebay fiókba panasz amit az eladó küldött, hogy megvettem de nem fizettem ki. Nos egyből megtettem, de nem figyeltem, hogy azelőtt 26-án már automatikusan(?) kifizetésre került. Írtam neki, hogy így bizony kétszer ment át a 3000 ft. Azt írta visszaküldi. De hogyan? Azt tudom, hogy most már magyar account is fogadhat pénzt, de a sima mezei számla is? Hogy működik ez?
-
ronaldo
őstag
Ki kellene fizetnem 96 fontot és most kezdtem el utánajárni, hogy is van ez az árfolyam-átváltósdi. Flashcash egész jól összefoglalta két pontban, hogy is történhet ez.
Az első volt ugye, hogy a paypal vált és forintban terhelik a számlát és az árfolyamát a paypal oldalon meg lehet nézni. De! Nekem ide két árfolyamot nyom be.
PayPal currency conversion results:
Buy Rate 96.00 GBP = 33,472 HUF
Use the Buy Rate if you are:
* Using GBP to make a payment in HUF (a fontból csinál forintot, és forintban fizet?)
* Converting a GBP balance to a HUF balance (fontot vált forintra?)
* Withdrawing a GBP balance to a HUF bank accountSell Rate 96.00 GBP = 35,319 HUF
Use the Sell Rate if you are:
* Using HUF to make a payment in GBP
* Converting a HUF balance to a GBP balance
* Withdrawing a HUF balance to a GBP bank accountMost ez mi is? Melyiket alkalmazza? (ugye 2000 forint eltérés, nem mindegy)
Illetve a kettes pont volt az, hogy fontban terhelik a számlát és a kibocsátó bank forintosítja az összeget. Nekem OTP-s számlám van, ők milyen árfolyamon szokták ezt elkövetni? (az aktuális középárfolyamhoz viszonyítva pl.)
Csak pénteken délután tudom feldobni a számlámra a pénzt, addig nem tudok fizetni, szóval várom az ötleteket
-
ronaldo
őstag
válasz Flashcash #910 üzenetére
Végülis a kedvezőtlenebb ár is 367ft-os árfolyamon számol, szóval lehetne rosszabb. Az eladó már bejáratott, megérkezési gondok nem lesznek, csak még ennyit nem fizettem eddig soha (na jó, egyszer Bash számlájára de az más volt) és gondoltam utánajárok a dolgoknak, mert eddig is figyeltem, hogy furcsa árfolyamokon számol a paypal, de 4-5-6-7 ezres tételnél annyira nem érdekelt.
Egyébként ebben a 35 ropiban bent van a 3,4%-os + 90HUF-os jutalék? Vagy az ezen felül van?
-
ronaldo
őstag
"Your account access is limited."
Valószínűleg azért lett az, mert lakóhelyet változtattam (országot) s lehet támadásnak vélték amikor bejelentkeztem másik IP-ről. Ezt észre sem vettem amúgy, mert az elmúlt 2 hónapban nem használtam az ebayt. Csak most amikor ASAP akartam venni egy terméket, akkor szembesültem vele. Van három dolog, amit ha megcsinálok akkor visszaveszik a limitet (a paypal szerint): bankkártya megerősítés, jelszóváltoztatás, bizonsági kérdés változtatás.
Mindegyik mellett ott a "Complete" felirat és a zöld pipa mégsem történt semmi. A jelszót még egyszer megváltoztattam, semmi nem változott a státuszban.
Pontosan egy héttel ezelőtt írtam nekik e-mailt, hogy mi van, arra sem válaszoltak. Kezdek kissé ideges lenni. Mit lehet tenni?
-
ronaldo
őstag
válasz Stanley-B. #12849 üzenetére
Köszönöm!
És a telefont nem indiaiak veszik fel? Btw melyik telefonszámot hívjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest