Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirket
csendes tag
válasz hidroponi #12702 üzenetére
Hát majd meglátjuk, de a fiókban mért nem tudták megmondani a terhelés részleteit
Mindegy mert most meg ez van:You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.Jól értem kérik a személyit meg egy kivonatott a számlaforgalomról?
-
kirket
csendes tag
hali!
Csináltam PayPal fiókot és mikor a kártyámat akartam regisztrálni és a terhelésig ment a dolog, csak hogy a netbank-ban nem láttam csak a terhelés részt (és nem lehet lekérdezni hogy kik terhelték), de ugye be kell irni egy kódot hogy használhassam a kárytát, elmentem a ügyfélszolgálatra és adtak pár adatot de mint utólag rájöttem nem lehet próbálgatni na szóval elvileg azt irta hogy letiltják a kártya számot.
Hogy tudom újra használni a kártyámat?
Hogy a rákba szerezem meg azt a kódot amit be kell írni, a takarékszövetkezetnél van számlám és maestro kártyám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bontatlan N-One NPad Pro Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Tablet
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Új utángyártott hp töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest