Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Nem tudom, nálam még mindig nem váltott Paypal konverzióra. A fizetési oldalon nekem nincs bejelölve az a Private computer pipa jel, úgy mentettem el anno a konvertálási beállítást és azóta is úgy fizetek. Firefox 42-ben elmentve a jelszó és az oldal. A sütiket 2-3 hetente, vagy amikor böngésző verzió frissítés van törlöm. Beállítás úgy ahogy az Összefoglalóban lévő anyagban írtam. Más ötletem nincs.
-
aytukabozs
addikt
amit nem választhatsz csak tényként közlik az az hogy kapsz 20 dolcsit amiből 1.28-at eltesznek magukank, így neked marad 18.72.
választási lehetőségeid pedig hogy
*átváltják fontra és lesz ebből a pénznemből 11.30 a számládon
*elfogadod dollárban és akkor lesz dollár számlád is náluk (ami eddig ezek szerint nem volt)
* nem fogadod el a fizetséget, és visszakerül a pénz a feladóhoz.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-
Kernel
nagyúr
Ha átutalással töltöd fel a PayPal-t, azt csak forinttal lehet és a számlatulajdonos nevének egyezni kell a PayPal-en regiszrált névvel.
Eleve belföldi utalásról beszélünk ilyenkor, hiszen a Unicredit Banknak utalsz, utána ők írják jóvá a PayPal számládra.
Az eBay-fiókban be lehet állítani alternatív postázási címet, más kérdés, hogy így engedélyezi-e a rendszer, illetve az eladó. De esetleg az eladóval is kommunikálhatsz, illetve ha én tudnék németül, meg is kérdezném.
Ámbár egyszerűbb dolgokat a Google-fordítóval is el lehet intézni, vigyázva a félreértések elkerülésére.
Ha lezajlana a vásárlás, és csak utána intene be az eladó, hogy mégsem postáz neked, akkor a pénzt vissza kell irányítania a számládra, ez is egy működő dolog, épp mostanában láttam a topikban erre példát.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Hintalow
senior tag
Az a 625Ft a kártya hozzáadásakor történő 1 dolláros próbavásárlás (225 Ft jelen árfolyamon stimmel is)
+ a 400Ft-os megerősítő levonás, ennek a közleményében volt a 4 jegyű kód.
Ha ezek lementek, akkor pedig sikeresen hozzáadtad a kártyát a paypal fiókodhoz, ez meg is magyarázza, miért nem engedi regisztrálni a kártyát (már regisztráltad)
olyannal még nem találkoztam, hogy nem látszik utána a kártya a fiókodban, várj vele kicsit, lehet, hogy béázik valamit a felületük.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
csaba17
senior tag
az ilyen web és netkártyák direkt erre vannak, a normális kártyám adatait még sehol sem adtam meg neten, ahol lehet kártyával fizetni ott mindenhol elfogadják a netkártyát is.
amúgy meg írj a supportnak levelet hogy a 400at levonták de nem tudod beírni mert hibát dob, adják vissza. -
csaba17
senior tag
akkor nem tudom, nem lehet ezen beállítani tranzakció limitet?
haverom erste-s kártyájának az volt a baja hogy regisztrációnál a paypal 2x terhelte, 1x 1ft-tal és utána még a 400ft-tal viszont az első tranzakció után már nem fért hozzá a limit miatt, miután átállította 2 tranzakcióra utána jó lett.
bár neked már megvan a kód szóval... -
csaba17
senior tag
neten ezt találtam:
Amint Ön megtudja, mi négyjegyű kódja, az alábbiakat kell tennie:Lépjen be a PayPal fiókjába.
Kattintson a My Account (Fiókom) fülre.
Kattintson a Confirm my debit or credit card (Bank- vagy hitelkártya megerősítése) hivatkozásra.
Írja be a négyjegyű kódot, majd kattintson a Confirm (Megerősítés) gombra.Amint beírja a négyjegyű kódot, 24 órán belül jóváírjuk Önnek a levont összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest