Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10771) andatti válasza hidroponi (#10769) üzenetére


andatti
senior tag

Ha lehet, ne személyeskedjünk már...
ha hiszed, ha nem, még nem regisztráltam sehol és semmi közöm egyik oldalhoz sem. Magyarul ezt az egy oldalt találtam, amit belinkeltem. Sajnálom, ha ez sértő neked. Itthon igenis drága a bankkapcsolat épp a sok adó miatt. Romániában az otp is olcsóbb, nagyságrendekkel, mind a számlavezetés, mind pedig a hitel is... (nyugodtan ragaszd rám, hogy ez is affilate és biztos érdekelve vagyok ám...)
Amúgy meg épp a MB sokkal olcsóbb, évi 3000 Ft-ból meg van az egész... (a kártyát úgy kapod meg, hogy ők levonják a 10€-s első éves díjból... Megnézném én azt a hazai bankot, amelyik ezt tudja. (és ebben benne van a kártya díja is) Kp-t nem akarok vele kivenni, max. végszükség esetén, a vásárlás pedig ingyenes, úgy, mintha itthon kértem volna akármilyen bankkártyát, dupla-tripla, stb éves díj mellett... CSakhogy a MB nem kompatibilis a paypal-lal... Ez az egy baja van.
Én többnyire rátenném a kp-t, ha nagyon muszáj, de inkább csak vásárolni használnám. Így nem is érdekes, hogy pénz kivétre is lehetne használni... Most csak gyűlik a paypal-on a pénz, de kivenni nem tudom. Erre keresek megoldást magamnak.

#10770
De lehet regisztrálni és ki is lehet választani Mo-ot címként... nekem simán engedte, bár nem vittem végig a folyamatot...

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.