- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Na nézem kijött egy Fireball sorci guide is Maxrollra, de hát egy gyakorlatilag ugyanaz mint a jeges, csak a jeget tűzre cserélték. Eddig ez azért messze van az első rész változatosságától. A többi kaszt is ilyen egykaptafa?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Lenyomtam az első trials-t megnyÍlt a belső köröm a skill treebe. Ezeket további trialsokkal tudom unlockolni és pontokat gyüjteni? Tudnék haladni másik irányba is a körön kÍvül már. Illetve az extra helyet is unlockoltam a táskába. -
boeing
őstag
Üdv,a nem használt felesleges suppor kövekel lehet másra váltani?
-
Har_melin
addikt
Igen, én vagyok ilyen játékos, értem a célzást. Azért írtam le, mert egy hét játéknál (főleg, ha mindenki azért sír, hogy milyen nehéz jó geart találni, mennyire kevés a loot) még arra számítottam, hogy a nem is legolcsóbb dealekre legalább válaszolnak.
"az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet" - ezért is írtam bele, hogy aki a copyzott üzenet után sem válaszol, azt hagyni kell a francba."10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni" - ezzel meg az a gond, hogy egy rahedli új unique van egy csomó új skill mechanika mellé. Ugyanabból a cuccból sanszos, hogy van fent 2 és 200 exáért is, és bizony, egy nagy szórású statokkal rendelkező darabnál lehet akár mindkettő reális ár. Eladói oldalról meg van egy csomó újonc, aki az amúgy is döcögős trade oldalon azt látja hogy az első 20-30 darab 1 exáért van fent és a perfekt rollos darabot is annyiért rakja fel, mert nem tudja, mit kellene nézni, viszont gyorsan kellene a pénz. Vagyis az 1 exa is reális ár, hiszen van belőle kínálat - ha csak pár percig is.
-
Remiel
őstag
válasz
Har_melin #779 üzenetére
Ja mindez nagyon szép a vételnél, hacsak az olcsóság miatt bele nem fut a kezdő 1000 pricefixerbe akik az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet. És aki nem tapasztalt ebben nem fogja érteni. Mondjuk én ismerek poe 1 játékost is aki még mindig fel tudja húzni magát azon, hogy "minek hirdet aki nem válaszol"
Szóval en még belevenném, hogy 10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni, hiába hirdeti annyiért akár 10 ember is, mert nem vagy szerencsés, hogy ennyiért látod, csak tapasztalatlan ha írogatsz ilyeneknek.
-
Har_melin
addikt
Nem tudom, volt-e már szó róla, de mivel vannak PoE újoncok, pár szót a kereskedési etikettről.
Eladás:
- a legfontosabb: CSAK OLYAT RAKJÁL FEL, AMIÉRT HAJANDÓ VAGY KILÉPNI A PÁLYÁRÓL ÉS VISSZAMENNI A LÁDÁDHOZ!!!!! Ne légy surmó tapló, aki csak hirdeti a cuccot, de b*ik válaszolni az érdeklődő vevőnek!
- Küldj egy "Invite to party" értesítést a vevőnek. (Jobb kilk a vevő account nevén az üzenetben.) A mai tapasztalat alapján azt mondom, hogy addig ne lépj vissza a pályáról, amíg nem fogadja el! Ha belépett, akkor megjelenik az avatarja a képernyődön.
- Ha már mapozol akkor van Hideoutod (HO). Alapból mindig a vevő jön a cuccért, ide bármilyen szintű vevő be tud lépni.
- Ha még az alapjátékban vagy, akkor írsz neki, hogy melyik actba jöjjön. Pl. "A2 Caravan pls"
- Ha kivetted a ládából a cuccot, megnyomod a Trade gombot (ugyanúgy jobb kilkre jön fel)
- berakod a cuccot a te részedbe, ő az árát az övébe. Fontos: Addig nem nem jön létre a deal amíg mindketten nem viszitek az egeret egyszer az eladni való, egyszer a vételár fölé! Az "ACCEPT" gomb csak akkor válik aktívvá! (Kontrollerrel gondolom ki kell jelölni mindkét tételt.)
- Ha létrejött a bolt, akkor illik legalább egy "ty"-t írni a delikvensnek. Ha ő nem lép ki a partyból, akkor pár másodperc múlva jobb klikk és "Kick from the party"
Vétel:
- a traden kiválasztottad, ami kellene, a "direct whisper" megnyomásával automatikusan elküldi az üzenetet.
- Ilyenkor illik várni úgy 30-50 másodpercet a visszajelzésre - lehet, hogy éppen az életéért küzd.
- Ha nem válaszol, akkor a Direct whisper helyett a Copy-val kimásolhatod az üzenetet, de ekkor már neked kell beillesztened a chat ablakba.
- Ha még így se válaszol, akkor célszerű hagyni a francba az eladót.
- Ha válaszolt és meghívott a partyba, akkor jobb klikk az avatarján és Visit Hideout vagy megírod neki, hova tudsz menni, ha alacsonyabb szinten vagy.
- A folytatás az eladásnál leírtak szerint. -
Reinhardt
őstag
válasz
Sunrider987 #767 üzenetére
Meglett a hiba. Chaost mikor megcsináltam, valamiért azt hittem nem adott pontot, aztán el is felejtettem. Most már nem igazán tudtam mit tegyek, és raneztem. Hát nem ott volt 2 kiosztatlan pont?
Más, 2. mapemen vagyok, nem haltam, megoltem szerintem mindenkit. Nincs felderitetlen rész a pályán, de egy sárga ellenféllel nem találkoztam, többször vegig futottam, most 15 perce várok, hátha feldob vmit, de semmi.
Bug? -
Har_melin
addikt
Próbáld meg a Kitoko's Current kesztyűvel. Lvl26-tól felvehető és akár a sparkból, akár ball lightningból a hit hozzájárul a "villamosszékhez" (electrocute), ami 5 másodpercre minden akcióra képtelenné teszi a delikvenst. A lightning rod-os deadeye build is ezzel az ailmenntel operál bossok ellen, csak abban külön skill kellett hozzá.
[link] -
Kasya
nagyúr
A Cast on Shock-hoz mennyi Spirit kell? Azt irja, hogy 60. Nekem van is annyi, de nem engedi aktivalni...
-
Win-T
őstag
Na kipróbáltam ezt a lightningos megoldást, most két óra szenvedés után ott tartok, hogy vissza kellene állni a jegesre, csak az megint 130k gold lesz. Védelme semmi, sebzés csak akkor van ha a firewall/orb of storms/mana tempest trióban állok, de ez meg nem az a játék ahol egy helyben áll az ember és lövöldöz. Meg mire ezt a három cuccot lepakolom a földre már rég agyonvertek.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Reinhardt #764 üzenetére
1-2 (2 pont) asc : Barya 1 szint - Ultimatum 3 szint -> végtelenbe próbálható a Quest bogyóval. Fontos, hogy amíg nem csinálod meg addig eshet nem Quest-es is amivel miután megvagy a Questel még tudod farmolni.
Innentől 1 sikertelen próba 1 Barya / Ultimatum bogyó.
3 asc: Barya 3 szint -> csináljátok meg a 2 szintet is mert több hely lesz Relic nek. Meg addig nem esik 3-as szerintem
4 asc: Ultimatum 10 szint és itt is van közben egy 7 -es próba.A bogyóra amúgy írja is, hogy ad vagy nem ad Ascendancy skill pontot a sikeres teljesítés után. Nekem az a tapasztalatom, hogy sikeres teljesítés után a kövi szinthez esik már a bogyó.
-
Reinhardt
őstag
Hogmanay lehet megcsinalni a 2. ascendancyt, 7 bogyom van meg 5 chaos izem és mind azt mondta, hogy nem.
-
gyugyo79
addikt
Én sem pont azzal vagyok, csak érdekelt és megnéztem, hogy hogy lett volna / lenne a tuti a szerző szerint, és szerintem jó leírás indulásnak olyanoknak mint én. Én PoE szűzként kezdtem. Így minden újdonság és jó kitapasztalni. A 10 szintes Ultimatum van hátra amit tudok, Barya kész. De nem visz rá a lélek. Most elvagyok a térképekkel. Vennem Traden nem kellet még semmit. Ha megcsinálod az jó, mert minden ötlet jöhet. Én jelenleg kis Int. sok Str. -> HP és E. Shieldet gyűjtök már csak a terveim szerint a a passzívokból.
-
Anti-Hero
aktív tag
Biztos rossz "negatívokat" választottál. Bár nekem se elsőre ment le..3.-ra sikerült.
Azóta cruel 1 act vége felé tartok. Mercenaryval gyakorlatilag 1 skillt használok mobokra. Bossokat meg 2db skillt.
Sokat számít a felszerelés is. Pl csak egy új crossbow-al dupláztam a sebzésemet act3-ba.
-
Win-T
őstag
-
Másnál nem hülyült meg az irányítás, aki kontrollerrel tolja? Tegnap is írtam már, hogy ez volt a trial alatt a ládával. Láthatjátok a képen. Eddig Y-nal át lehetett dobni az intventoryból a ládába vagy fordítva. Most pedig Y-ra azt írja, hogy drop... nem állítottam el semmit. Egyenként lehet csak átrakni mindent, megfogom, átrakom, lerakom. Ez így kurva gáz.
-
Ezeket a trialokat hogyan tudom elindítani, tudtam futni tegnap 2-t, volt valami kerek bigyó, amit bele kellett rakni az oltárba, de most nincs olyanom. Haladjak az act3-mal és megint fogok kapni valamit?
-
Har_melin
addikt
A Sanctumban a Honor szint elfogyásával bukod a próbát. Ha bekapsz sebzést => csökken a honor. Akkor is, ha full HP-n vagy.
Visszatölteni csak úgy tudod, ha vagy olyan szobát választasz, aminek a végén ad rá lehetőséget, vagy a szenteltvízből veszel honor visszatöltést Balbalától menet közben - megint csak, ha előkerül. -
Peace
nagyúr
Warrior-al szeretnék felemelkedni. Eddig kétszer mentem neki és mindkétszer körülbelül a harmadik szobában összeesek full HP-n és onnantól semmi. Se vissza checkpointhoz, se semmi. Csak ctrl+alt+del-el tudok kilépni. Mit rontok el? Mi a bránert kéne csinálni itt?
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
Archoz milyen supportot kellene használni?
jelenleg unleash+lightning pen+considered casting. de gondolom nem ez az optimális :|
lvl 35ön vagyok és az act 2 bossát nagyon nem sikerül megőlni :| -
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #739 üzenetére
2 kör T1-2-3 -ban a Boss -ok nem éltek max 20 mp -ig. A mechanikájukat csak az első körben láttam
Én is futottam zsákutcákba . Első T3 végén el is gondolkoztam hogy mit nem csinálok jól és akkor ott újra terveztem. Ekkor rájöttem, hogy pld el kell engedni, hogy csak a "saját" képességeit használjam. Nálam a megvilágosodás leginkább akkor jött meg amikor megnéztem a Ascendancy lehetőségeit. -
D4v3
őstag
Van egy ilyen rejtettebb dolog talán, én nem tudtam eddig róla, azért nem árt tudni:
World map-en ctrl + klikk egy ponton reseteli az adott területet. Ha valaki nem akar várni 10-15 percet vagy csak nem tetszik a layout vagy gyorsan tud farmolni ott, akkor hasznos lehet. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zsirfecske #740 üzenetére
Egy cuccot vettem a random csávónál, az rare lett rögtön. Viszont uniqe az nem esett egy darab sem, most vittem ki az Act 1-et két karival, egyiknél sem pottyant.
Boszival kicsit szívtam az utolsó bossnál, mert bár brutális CC-t csinál a Wall of flame / Ember fusilide kombinálva a raging spirits dologgal, azok a tűzfejek mindent megzabálnak és akkor még a villámokat is tolom keresztül a tűzfalon, de boss sebzésben már gyengébb voltam.
Rangerrel viszont fordítva volt a helyzet... Annyira lesokkoltam az act 1 végi bosst a villámhárítós nyíllal, hogy alig bírt megmoccanni, elsőre meg is lett.
-
zsirfecske
addikt
ja és hamár loot, mivel az item a játék alapja, ahogy elértem a következő skill ugráshoz, level 14-re a boszival (tudom, 1 hét után itt tartani szégyen, de co-op kari és alig volt időnk együtt nyomni), gondoltam rászánom a gold-ot, és veszek valami jó fegyvert vendortól.
és persze, milyen az RNG? mindig olyan, hogy megszivasson.
1. vendornál tök megörültem ezeknek a max körüli roll-os base-eknek, jó kis free, level 5 chaos bolt skillel, meg is vettem őket:
2. épphogy továbbmegyek, ez fogad a boltban... na jó, rászántam utolsó aranyakat is, a freezing shards mint új skill nagyon jó cc-re és sebzésre is:
3. éppen próbálom a fagyasztós shardokat, ember fusillade-el kiegészítve jobb klikken, mire ez esik:
köszi szépenigazából bármelyik a háromból elég lett volna
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Anti-Hero #727 üzenetére
Az teljes RNG. Ha jó gyengítéseket mákolsz akkor baromi könnyű, de ha becsúszik valami fos kombó, akkor a legtöbb classal nagyon nagy szenvedés. 3ból könnyebb összehozni a sima runt a 7/10-re rá se mertem még nézni. Mikor elsőre odamentem esélyem se volt, később túlszintezve asszem 3ból lett meg, de amikor meglett, akkor nagyon sima volt.
-
zsirfecske
addikt
pár másodpercig szürke, hogy legyen idő eldönteni kié, gondolom azért is, hogy ne kapja fel véletlenül valaki közvetlenül drop-kor.
tényleg, igaz, hogy a magic find nem adódik össze, hanem a killing blow bevivőjéé számít? ugyanígy a stash nyitások, érdemes a jobb mf karival rányomni?
-
Mrdevil
addikt
válasz
zsirfecske #733 üzenetére
Oké, csak akkor jól látjuk, hogy így van. Ez, hogy pár másodpercig szürke, ez akkor az övé végülis nem? Meg van rá valami beállítás optionsban, csak azt meg nem értem mit állít tulajdonképpen.
-
gyugyo79
addikt
válasz
boogie84 #724 üzenetére
Minion Army Infernalist Leveling Guide Ha elölről kezdenéd valami hasonlóval.
Én egy ehhez hasonlóval (akkor még nem volt guide) toltam és ez tuti sima volt + folyamatos fejlődés érzet megvolt. Bár ez lehet szerencsés / szerencsétlen loot miatt is. Tradet még nem próbáltamT3 -as térképeket tolom és most érzem először, hogy lehet össze kéne szedni némi rest (van ami -20) úgy hogy a statok is megmaradjanak. Ahogy néztem az ex. orb -om is lenne elég inkább csak rá kéne szánnom magam ... -
zsirfecske
addikt
persze, nem personal a loot, az újabb diablók legnagyobb itemizációs hibáját itt szerencsére nem követték el
mi co-op-ban toljuk, és figyelünk egymásra, sőt, egymásnak vendorozunk a saját gold-ból. tök jó érzés, hogy elosztogatjuk kettőnk közt azz amit közösen grind-olunk. this is the way!
egyetlen szépséghiba, hogy essence és unique csak lev25-től adható át, ezt pont megszívtuk, pl. mikor warrior vette fel a narancs kesztyűt ami pont a cold witch-nek lett volna való level 13 körül. mire 25-ig jutunk ez már rég elavul.
-
Mrdevil
addikt
Srácok aki coopozik:
Itt, hogy van a loot, jól látjuk, hogy itt mindenki felveheti a másikét, ez így nem túl jó. Egy pár másodpercig szürke, gondolom akkor az övé, aztán gyorsan ki szinesedik és felvehető. Ez nettó baromság szerintem. Miért nem mindenki egyedi sajátot lát? -
Remiel
őstag
válasz
Bencus88 #728 üzenetére
Az első és második trial könnyű. Ha majd eljutsz a harmadikig kb az ötödik próba után is meghallgatom a véleményed
Benczus honort csak a shrinok töltenek vissza, ha úgy mész a szobák között, hogy legyenek. Kettő féle van, a honoros jó neked csak a másik, csak a vendornál elkölthető pontokat növeli az a lényege. Ha elfogy neked annyi kezdheted előről, ezért kell erre figyelni
-
Anti-Hero
aktív tag
Ez az act3-as triál ennyire könnyű?? Vagy én fejlődtem túl?
Az első trial-al többet szenvedtem. -
Hol találom az Altar of Ascendancyt? Megcsináltam a trialt, megöltem a végén a bosst, onnan nem lehetett sehová menni, csak vissza a townba, de ott meg semmi ilyet nem találok.
Amúgy nem értem, hogy trial közben az egyes megállóknál miért nem elérhető a stash, ha már dobálja a lootot. Visszateleportáltam a townba, hogy lerakjam a motyót, de visszafelé meg nem lehet menni a portálon, újra kellett kezdeni. PoE oldalán sokan azt írják, hogy ez bug. Mert akkor miért lehet egyáltalán teleportálni, ha visszafelé meg nem tudsz menni.
-
boogie84
veterán
2 szék közé bugi módra. Karakterválasztás: monk vagy sorci, áhh legyen a sorci (első hiba), sorciból mit? Legyen a frozen (második hiba), lvl 46 nem ment le az Act 3 boss, respec (harmadik hiba) , lightningra, elfogyott minden goldom. Sebzésem lecsökkent mivel átraktam a passzív nagy részét. Így lehet elvenni az ember kedvét a játéktól.
Azt hiszem kezdek eg új karaktert.. na de melyiket?
Monk?
-
Hokunda
senior tag
A karakter passzív fáját tiszta sor respecelni, de gemeket-support gemeket lehetséges valahogy? Build nélkül mentem és egyre jobban kezd kiderülni, hogy 1-2 szinergia nem lett a legjobb, ezért kéne vagy legyen újrafarm kisebb gemekért?
-
Lmh
őstag
Ami nem értek, hogy folyton amikor elkezdek játszani, akkor kezdi el frissiteni a jatekot. Mindenféle steam beállítást probáltam, elvileg tiltva van a jatek kozbeni háttérfrissítés is.
Milyen beállítás kell ahhoz h ne frissítsen játék közben? -
Lmh
őstag
Ez a sok pause game, lagg és connection okok miatti kidobálás ez másnál is van, ugye?
Csak h el tudjam dönteni hogy a netem, a steam deck problémája vagy szerver oldalon van a ludas. -
Har_melin
addikt
van valami spéci trükk A2 legelején a hiénafőnök legyakására? a lándzsázó segítők sebezhetetlenek(nek tűnnek nekem), így meg hiába próbálok kitérni előle, azokba előbb-utóbb belehalok.
-
Ismételten köszi a segítséget!
#708Djuree
Kinek mi jön be, úgyis mindig lesz valaki aki a másik irányítási módszerre esküszik. Egyébként én úgy látom, hogy egyre többen tolják kontrollerrel az ilyen jellegű játékokat is. Kipróbáltam ezt a játékot mindkét irányítással, lehet az inventory nyűgösebb kicsit, de nekem a harc meg messze jobb volt kontrollerrel, így maradtam annál. -
Win-T
őstag
válasz
Anti-Hero #706 üzenetére
Csak egy régi postot találtam, azt is az első részhez, de hasonlóan működhet itt is.
R3 brings up the context menu, affinities can be set, but that is all. No renaming, recoloring or setting to public.
Ha X-Boxról van szó nem tudom melyik lehet a PS-es R3 ottani megfelelője.
-
Win-T
őstag
-
Tényleg tök hasznosak ezek a tabok, de sokkal hasznosabb lenne, ha inventoryból átdobok valamit, akkor egyből arra a tabra rakja, ahol a többi ilyen van és nem kellene a stashben először kiválasztani azt a fület. Currencynél működik, gemeknél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest