Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Reinhardt
üzenetére
Azert sok baj nincs az economy-vel, max akkor ha az ember mar bikabb geart akar venni maganak.Azok akik eppenhogy csak mapoznak, vagy netan be se fejeztek a kampanyt azok semmit nem erzekelnek ebböl a dologbol.Szerintem egyelöre nincs semmi gond, en csak olyan dolgokat nem tudtam megvenni a karimhoz amik tenyleg ilyen min-max endgame-hez kellenek.Hiaba volt 100 div-em, az endgame amu ugye 140töl indul, egy chest kb 80-tol es akkor meg nem beszeltem a sok attributes-os ringekröl.Nem veszes ez szerintem ami most van.Ugyis jönnek a nerfek, igy most mindenemet bevaltottam amit csak tudtam (meg van par eladni valo dolgom) es felkeszülök, hogy barmit tönkrevaghat ggg.Meg szepen "el is rejtettem" a piiizt a hackerek elöl egy masik tabra es üzentem is nekik.
Amugy van elönye is ennek a dupeolasnak , barki kiprobalhatja mar a temporalis chestet akinek van 10-20 div-je, azelött 150-be ment a chest, söt meg dragabb is volt. 
-
Har_melin
addikt
Köszönöm, most ebéd helyett futottam egy erősen felpimpelt T10-et (volt rajta minden, extra monszta crit chance, crit dmg, extra fire dmg, action speed) egy corrupt+breach ponton és ez (a maga 300+ chance-ével) már dobott két másik T10-et, az elég lesz questhez. T11-től úgy látom, már csak hat-hat darab kell a továbblépéshez, az meglesz.
Viszont kérdés: valamit rosszul csinálok, vagy az unlockolt tornyokba utólag nem tudok már tabletet rakni, csak akkor, amikor megcsináltam őket? Az szopás lenne, mert direkt tartalékoltam két zónát, ahol nagyon közeli tornyok voltak, hogy a körülöttük lévő pontokat majd akkor futom, amikor már az atlasz alapszinten közel jár a maxoláshoz és majd csak akkor rakok beléjük tabletet.
-
Har_melin
addikt
Köszönöm, megoldom, csak arra reagáltam, ami a játék fórumán is állandóan visszaköszön - ha már sikerült eljutni a T15 mapokig, ott már készséggel elhiszem, hogy fenntartható a map mennyiség. De T6 és T10 között van egy erős hullámvölgy és ez nagyon könnyen orvosolható lenne, ha a bossos mapok valóban fixen dobnának +1 szintű mapot, legalább T13-14-ig. Nincs annyi boss a térképen (főleg nem eleinte és nem egymás nyakán), hogy ebből exploit lenne.
-
Har_melin
addikt
válasz
duckload
üzenetére
Én szintén ilyen builddel úgy emlékszem valamikor 76-77 körül. Érdemes nagyon rágyúrni a gearre előtte (sok eva és nagyon sok ES), és beszerezni egy 30 Movement speedes cipőt. A honort a life+ES összegéből számolja, ezért nem mindegy mennyivel indulsz neki az 5-6-nak.
A 7-8 nekem még nincs meg (lvl82), de amíg sebzésben nem hiányzik, addig nincs miért rohannom. -
duckload
aktív tag
Szaisztok.
Ti hányas szinten csináltátok meg a 5-6, 7-8 ascendancy pontokat?
70.en már érdemes nekimenni vagy még adjak neki időt?
Ice strike monkal tolom. -
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Jaja, megnéztem az ascnedancy részt és ott írja. Kivettem a kannibálios support gemet, egyelőre nem kell, majd ha fejlődök, lesz +EVA +ES, azt majd beteszem.
#1789Har_melin: igen, Invoker, van is már 4 pontom, el is van költve. Pont olyan választottam érmát, amit tuti ad, csak most 2 út van előttem: exit, az a lila portál és a test your will. Nem akarom bukni, mert nincs több érmém, emiatt kérdeztem, hogy mikor adja meg vajon a +2 skillt. Ha exit vagy ha megyek a trialban tovább. Vélhetően utóbbi.

-
Har_melin
addikt
Az első trialnál ezek szerint kiválasztottad a végén az Invokert és megkaptad a két pontot.
A Sekhma trialnál (gondolom azt futottad) a bariya érméken, amik esnek sárgával egyértelműen jelzik, hogy azzal kaphatsz-e plusz 2 pontot, vagy nem. Ugyanígy az Ultimatum orboknál is. -
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
wow, köszi, megnéztem egy rakat dolgot, de ez nem jutott eszembe.

Még 1 kérdés és mára befejezem

Egyes trial-oknál lehet szerezni ascendancy pontokat, ez ok. Tegnap mentem egyet, ahol elvileg ad, volt a kezdő Test your strength, az kész is lett, most jön a Test our Will asszem. Kvázi mehetek tovább erre vagy kiléphetek. Melyik után adja be majd a +2 pontot vagy még lesz a Will-t követően is? -
Har_melin
addikt
Egyébként a map drophoz: ez volt a drop egy rare T9-es mapon amin volt breach és corruption is. Két T8 és egy T3. Az atlasz passzívon már ki van rakva az összes +1level drop chance pont.
Így ez még arra is kevés, hogy legalább azonos szintet tudjak futni, hogy hátha majd azon, nem hogy előrébb tudjak lépni T10-re. (a bezúzandó vackokat már ledaráltam, a scrapok azokból vannak.)
-
Har_melin
addikt
A monknál ha ascendancyban ki van rakva a Lead Me Through Grace felül, akkor a cuccokról semmilyen spiritet nem számít be, csak amit az Eva+ES-ből generál. Egyértelműen le is van írva a pont szövegében.
Az új páncélodon valószínűleg kevesebb az Eva és az ES, mint a régin volt. -
prokxy
veterán
Sziasztok,
adott egy lvl74-es fagyis Monkom, akinek van 187 spirit-je. Jelenleg 37/187-tel állok. Az utolsó Buffot (Ghost Dance) nem tudom aktiválni, mert aszongya' nincs elég. 30 kell neki ugye, de a Cannibalism support kavicsanak több kell, ez oké. Kiveszem, akkor megy, DE:
- direkt vadásztam egy armort, amin van +53 spirit. Hállelúja, végre
- berakom, erre 17/117, wtf??
El tudnádok mondani pls, hogy is van ez akkor? Mi a tököt kell csinálni ahhoz, hogy az uccsó support rúnát is tudjam használni? Miért lett kevesebb a teljes spirit?
-
Reinhardt
őstag
Van vmi hir arrol, hogy resetelnek a jatekot mostanaban?
Megoldani az economy gondokat?
Nem haszanaltam a tradet egyszer sem es nem is nagyon tervezem, szoval a hetvegen inditottam egy SSF karit, nem esne jol ha hirtelen jonne egy reset. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Te tenyleg ilyen derusen latod a jovot? Ezek ugy kijavitottak a CI = low hp problemat hogy mostmar "helyesen" low manat erzekel helyette.
Hiaba na, azert nem mindegy... -
gyugyo79
addikt
Én végeztem most egy jó időre (remélem). Játékot töröltem, hogy kibírjam jobban, mert nagyon rá tudok kattanni és kb láttam minnent ami eddig bent van a játékban

2. ra meglett Arbiter "szerencsére" mert így nem kell további Chopper Citadel -t keresnem. Nem azért mert jó vagyok hanem mert még tuti nincs kész, beállítva rendesen így a harcból sem láttam sokat/mindent. Érzésre a HP -ja nagyon kevés akár a 3 Citadel végi Bosshoz képest is. Bár azoknál is az első találkozás volt az amikor a legtöbbet láttam belőlük. A sima verzió még Act1-2-3 amikor olyan cuccban voltam ...
Remélem kibírom most egy 6 hónapot és egy jelentősen más verzióját tudom majd megnézni egy új karakterrel. Hajrá mindenkinek. -
Har_melin
addikt
majd ha eljutok arra a szintre (amihez nem ártana, ha esne legalább T10, mert anélkül ugye kicsit nehézkes), akkor lehet hogy nekem is fog dobni. Én nagyon szeretném panaszkodás helyett kirakni az összes drop javító pontot az atlasz fán már most, de valamiért az a fura mániája a játéknak, hogy ehhez előbb mapokat kellene találnom hozzá.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ok, most már látom.
Olvasom a nerfet. Buffról sohasem szólnak a hírek?
-
-FreaK-
veterán
Köszi. Közben meg is találtam a linkelt guide-ban, hogy mi volt az..
Veiled Sight (Major Affliction): Rooms are unknown on the Trial Map.
The worst of the "Smoke" afflictions, makes it impossible to plan, which is an essential part of running the Trial of Sekhemas.szerk.: elsőnek a purple smoke-ra gondoltam, de volt az is, kifejezetten emlékszem rá.
Purple Smoke: Afflictions are unknown on the Trial Map.
Avoid at all costs early on as it stops you from making educated choices to avoid the other afflictions on this list. -
BoneDragon
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Valószínűleg jövőhéten jön egy 20k soros patch, amiből 19k nerf lesz.
-
Sunrider987
aktív tag
Kezdodik
-
Remiel
őstag
Na közben lejárt a szerkesztési idő. Aki jobban bele akarja ásni magát a Sanctumba és az Ultimatumba az ascendancy miatt, az nézze át ezt a guide-ot, de általában nem ez a kedvenc elfoglaltsága az embereknek.
Ugye a másik lehetőség az Ultimatum (én azt farmolom időnként), de ott is nagyban függ a szerencsétől mit pakolsz magadra, vagy a mobokra és főleg a bossokra. Kissé egyszerűbbnek tűnik, de annyira azért nem az, talán a hármas ascendancy ott könnyebb.
-
Remiel
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nekem minden boss dob 2-5db 15-ös mapot, azon a szinten... függ az atlas talent kiosztástól is gondolom
#1766-FreaK- a Sanctum egy olyan dolog amit ismerni kell, ha nem tudod mik lehetnek a negatív dolgok rajtad (Afflictions) vagy a pozitívak (Boons) akkor nem jársz sikerrel nagyobb szinten. Taktikázni kell hol mit veszel fel, ha csak rossz van előtted mi a legkevésbé az, mivel tudsz leszedni esetleg debuff, mit vegyél a dealertől satöbbi. Nagyon fontosak a relic-ek. Ha nem farmolásról van szó (mert az külön műfaj, kulcsokért vagy egyébért mennek) akkor ilyesmikkel kell telepakolni magad:
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Amikor a map device-ra kattintasz akkor ott a bal felso sarokban a kicsi i betu arra katt lenyilik az atlas menu es onnan latod hogy minek mi az ikonja. A kerdesed a boss maprol nyilazgattam, amire masok celoznak a sarga emberke(irradiated= +1 lvl) meg a piros kor(corruption= +1 lvl mob) ott kiemeltem azokat is es a kepen is latsz peldat ra. Hajra csak ugyesen 
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Fent van a fórumon, valamiért egyáltalán nem frissül a trade oldal, de már tegnap óta. Nem tudom, az itteni panaszosok mikor tették fel a cuccokat? Régebben, csak most lett rá vevő? Vagy az új tételek megjelennek azért az oldalon, csak utána nem törlődnek a kínálatból?
Mondjuk ilyen esetben azért valóban illene legalább annyit kiposztolniuk, hogy tudjuk, látjuk, igyekszünk gyorsan megoldani, addig is elnézést.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Megpróbáltam a 3. trialt, hát nem sikerült, pedig nagyon simán haladtam. A második boss a full honoromat levitte kb. 160-ra, úgy mentem tovább. A következő teremben meg azt kaptam, hogy a végén elveszik az összes sacred water, amúgy sem volt fountain. Azért megpróbáltam tovább menni de nem sikerült.
Amúgy az miért van, hogy egy idő után eltűnik a terem választó képernyőn minden, nem tudom megnézni, hogy hova megyek, egyszerűen üres mind. Ez bug vagy feature?
-
-FreaK-
veterán
Trade témához: most irogatnak rám folyamatosan (párat nem is láttam trial közben) egy bow miatt, amit úgy dél körül adtam el...
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Amelyik waypontot már megcsináltad, oda nem ereszt vissza. Meg kell nézni, hogy merre van ilyen, odáig elmenni alacsonyabb szintű mapokkal és csak azon használni a jelenleg elért legmagasabb szintűt. A boss mapot egy sárga (sárgás) alapon lévő denevérfej(?) jelöli. De sajnos, ahogy írtam már korábban, vagy változtattak a dropon, vagy korábban is csak urban legend volt, de tény, hogy a bossok egyáltalán nem dobnak fixen legalább a saját szintjükkel azonos mapot.
Esélyesebbnek tűnik két másik opció a piros kör, illetve a sárgás körben egy emberalak, mellette egy felfelé mutató arany nyilacska. Az első +1 szintű monsztákat jelent, csak ha sokat ölsz belőlük egy kupacban, akkor megidéznek újabb, kicsit erősebbeket is. A második csak szimplán egy szinttel magasabbnak monsztákat ad. Mindkét esetben a (potenciálisan) kieső mapok már eleve eggyel magasabb szintűek is LEHETNEK.
-
Sunrider987
aktív tag
Rest in Pace of(GGG)PoE2.....
Megszamoltam megegyszer, a kepen egyet nem jeloltem, 7 mob lassitott, amikor megprobaltam dodge rollt akkor allo helyben lassitott felvetel lett belole kozben a masik 3 legionaire tolta hatulrol a hawk attackot, amikor hastened valtott kezzel dofkodi a bicskat...

-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én azt próbáltam (vegyes sikerrel), hogy megkerestem a bossos waypointokat, odáig elmentem az alacsonyabb szintűvel (Doriyanitól T1-T4 mapokat folyamatosan lehet venni), odáig tartogattam az utolsó elért legmagasabb szintűeket. A boss mapon futottam azokat, így nagyobb esélye volt annak, hogy +1 szintűt dob.
de ha gondolod, vegyél fel friendnek (BiggerStafficus), T3-T4 mapom van egy jó pár. -
Har_melin
addikt
válasz
Hokunda
üzenetére
Próbálom röviden összefoglalni:
- ez a poe2 trade oldala. Nem tudom, miért, de sokkal rosszabbul működik, mint az 1-é, még az alap szolgáltatásokban is.
- Unique cuccoknál ha elkezded beírni a nevét a Search items... sorba, akkor felhozza a kért cuccot.
- Rare dolgoknál:
1. kiválasztod a típust
2. megadod a minimum item levelt. (Opcionális, csak akkor, ha kizárólag olyan cuccok érdekelnek, amelyekre az adott ilvl-től elérhető modok kerülhetnek)
3. sebzés elvárások - jellemzően a minimumot adod meg.
4. Védelmi elvárások - ezzel lehet pl. kapásból kiszűrni, hogy neked csak olyan cucc kell, amin eva ÉS energy shield is van. Vagy csak egy típusú védelem, akkor nyilván a másik kettőnél a max-hoz nullát írsz be.
5. A te aktuális szinted, hogy fel is tudd venni, amit megveszel
6. A maximálisan rászánt zseton. Mint kiderült, a rendszer jelenleg hülye, pár exás árak után rögtön dives darabokat kínál, érdemes megadni.
7. az elvárt explicit (rollolható) módosítók, itt jellemzően a minimumot szokták megadni
8. ha csak egy bizonyos implicittel rendelkező cucc kell, akkor azt külön tételként, a lista alja felé találod.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Koszi a tippet, a proj az nekem is tavlatokba szerepel, 6 linket meg tudom csinalni mert droppolt, breach az nem megy 2 masodpercel inditas utan agyonvernek mert se mana se energy shield. Trade meg mindig nem jatszik es akkor lehet itt lesz az amit vagy te is irtal vagy mas valaki hogy sajat dropbol(ssf) nem minden buildet lehet megcsinalni...
igy allok most 6link nelkul
Mivel nincs meg a szukseges spirit(gondolom chest fog kelleni vagy mace offhand) igy most se grim feast se cast on shock nincs bekapcsolva csak az Archmage buffja van. Aztan a mana problema miatt nem jutok oda hogy elnyomjam sem a sigil of powert se a mana tempestet, igy azert percekig kergetoztem a francos skorpioval sanctum 3ba... -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én már bőven a mapozás alatt álltam át. Van a buildnek egy időszaka, amikor nehéz vele haladni, mert mindenből hiányzik egy kicsi. Olyan 3000 mana és 4k es környékén érzi először igazán erősnek az ember, bár alacsonyabb mapokat ennél jóval kevesebbel is szépen viszi. A proj speed amúgy nagyon sokat javít az élményen. Nekem a 6 link és az inspiration után indult be úgy, hogy már nem nagyon kell néznem mit indítok el a mapon, mert úgy is meghal minden. Én amúgy crit és cast on shock nélkül csináltam, ezért kb 2-3 divineból kijött minden, kivéve a perfect jewellert. Érdemes keresni olcsó magas manás gyűrűket(Breach ringek vannak olcsón 200 mana felett), minden másból is gyorsan lehet találni magas manás valamennyi resistes cuccokat. Felét találtam/craftoltam, egy 600 es-es 47 spirites Bodyt vettem. Azt talán a legnehezebb összehozni saját erőből.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Anti-Hero
aktív tag
-
savior
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Download | Exiled Exchange 2
azt hiszem ctrl+alt+d a tárgyra és ott írja majd a dpst. -
tibee77
őstag
Idaig 3 perfect jeweller esett meg vagy 7-8 greater.greater szerintem 30 exert egyaltalan nem draga, a perfect az ami közel vagy pont 3 divbe kerül, na az mar huzosabb de azert a mostani div-ex ratio-val 3 divet kifarmolni nem olyan brutal sok idö.ami gaz, hogy miutan ranyomtad a perfectet utana mar csak ugy csinalhatsz penzt belöle, hogy eladod magat a 6linkes skill gemedet.na azt meg jo aron sosem tudtam eladni, legalabb 1-1.5 divet lehet az ilyen dolgon bukni.
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hát alapból egy gem 2 socketes. Lesser jewellert rányomod lesz 3, rányomsz vaal orbot az adhat +1 socketet így lesz 4. De a vaal orb el is vehet 1 socketet a gem lvlből is levehet vagy épp hozzáadhat, a qualityvel is variálhat.
Ha van jópár lesser jewellered meg Vaal orbod, uncut skillgemmel kibeszed a gemet és lesser jeweller +Vaal. Addig csinálod amíg be nem adja. Még mindig olcsóbb megoldás. Nekem elég sokszor beadta. Persze szerencse kell hozzá, mert rng ez is. -
Hokunda
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy leírást/youtubert (angol/magyar) aki nem is 3 percben,de azért nem is 3 órában elmagyarázná a tradet, a poe2 trade oldalon listáztam 1-2 dolgot de whisperelés előtt azért még néznék róla valamit!
Act3 főboss meg jóval könnyebb volt mint azt2 vagy ennyire build függő?
-
-FreaK-
veterán
Van rá mód, hogy játékon belül megnézzük, hogy mennyi egy weapon dps-e és phys dps-e? mint amit a trade oldal ír.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Igazabol felbosszantott, hogy a megfogalmazasbol nem derult ki (szamomra) hogy az ALL shields az nem az a szep szam lesz amit az eletgomb-nel lattam hanem a % modositasok nelkuli flat ES ami joval kevesebb( az a 3.08% szorzo az igy utolag elegge faj) es bar nem teljesen rosz igy, azert nem lett annyival erosebb a karim ezzel a manashieldel raadasul a fightok eleg vacakok lettek, act3c doryani nem egy alkalommal csontra elment a manam es a legjobb mana flaskaval se tudtam visszahozni eleg gyorsan, szoval kenyelmetlen, bar mondhatod hogy ha nem mana shieldeznek akkor meg mar reg alulrol szagolnam Ibolyat
Innen tovabb fejlodni meg marha nehez lesz, mert minden flat ES forrast kellene cserelni (sokkal) jobbra, a passiv tree-n mar nem fog kijonni tobb max mana csak par regen node es gyakorlatilag az osszes currencym elment kozbe es nincs semmim hogy probaljak craftolni/gamblingezni, nem csodalom ha a legtobben bele se fognak ssf mert ez nem tul biztato igy... Alkaizer szerint massziv javulas lenne a craftolasban ha meg tolnak a chaos drop rate-t 4-5x szorzoval, szerintem meg kellene melle az alchemy es exalted drop buff is, mert ez nem allapot hogy a droppom 90%ban feher base amivel nem tudok mit csinalni mert nincs hozza currency... -
ProEvoFan
nagyúr
Greater jeweller's orb.
Nektek mikortól kezdte el lootolni a játék?
Jó lenne ha esne, mert szeretnék átállni endgame buildre. Jelenleg T3 mapom vagyok. Venni nem fogok, mert darabja 33 ex. -
Bennyboy
őstag
Mit csináljak ha már eladtam traden egy itemet de még mindig írogatnak az emberek? Gondolom vhogy bebugolt a rendszerbe vagy ilyesmi.
-
Har_melin
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
A pillanatok alatt elmenő cuccoknál ez előfordul, mert a trade oldal adatbázisa azt hiszem 15 másodpercenként frissül. (vagyis te már elfogadtad a jelentkezést, meghívtad, kivetted a ládából, ha ez több, mint 15sec, akkor a cucc még "aktív", pedig te már a vevővel bizniszelsz.)
De ez nem magyarázat az órák/napok óta fent lévő ajánlatokra nem reagáló eladókra.
Az egyben volt egy külsős modul, amiben egy kattintással meg tudtad köszönni a dealt, vagy vissza tudtál jelezni az eladott cucc iránt érdeklődőknek, hogy bocs, már elkelt. -
Har_melin
addikt
válasz
HugóBoss
üzenetére
Currency tab kötelező. Gem tab szintén, mert baromi sok esik és sokfélét fogsz csinálni. Utána esetleg a Unique (ha nem töröd be egyből az értéktelenebbeket chance shard-ért). És tegyél félre a Map tabra, remélhetőleg megoldják, hogy a waystoneokkal is működjön. Plusz egy premium tab, ha el akarsz adni dolgokat.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ja annyi, hogy most kis alvás után visszaolvastam. Még nagyon másnapos voltam és a base es-t hozzá kellett volna adni az increased 308 lépésben(Mert 1+1*inc%). Gondolom azzal is kijönnek a számok a tényleges treevel.
-
HugóBoss
tag
Van 300 shop-os goldom (nem tudom mi a neve
). Mit érdemes vásárolni? Currency tab? -
Har_melin
addikt
-
Edge
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Nem feltétlenül azért nem válaszolnak, hanem emelgetik az árat, idegesítő sztem is. Poe1ben azért nem volt ez ennyire divat most meg kb. minden itemmel ezt csinálják beteszik minimál áron azt ha spammelni kezdik őket a vevők emelik az árat aztán vhova belövik az árat és végül senki se veszi meg ott rohad traden napokig...
Persze lehet ezt jól is csinálni, de túlnyomórészt ez a helyzet. -
Har_melin
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
a második opciót javasolnám, persze attól függ, mennyi exád van. Meg főleg, hogy a buildnek mire van szüksége? Lehet egy cuccon nagyon jó affix, ha a te buildedhez pont nem kell, akkor nem nagy segítség.
Én azt javasolnám, hogy nézd meg, milyen affixek kellenek a buildedhez, aztán menj fel a trade oldalra és nézd meg, hogy a te szintedhez (Requirements/level max) 2 exáért (Trade filters/Buyout price/exalted max 2) mit kínálnak. Ezen a szinten esélyes, hogy jobbat találsz, kockázat nélkül. (Az más kérdés, hogy a pocsék netikett miatt egy csomó eladó b*ik válaszolni
) -
válasz
Har_melin
üzenetére
Latszik nagyon ertek a kraftolashoz. A correputedeset vettem. Amin most 4cucc van, azt vettem vendortol es regaloztam meg 1exat ellottem ra. Ezek szerint meg 2exat ra lehet dobni? (A wandot nem kell nezni, nincs hasznalva)
Vagy hagyjam a francba, lvl 70en talalok mar par exaert is jobbat es az biztos jo lesz? -
duckload
aktív tag
Sziasztok,
Ps5 ön másnál is folyamatosan disconnectel?
Még sose dobott ki ma meg már 5x. -
Har_melin
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Miért akarod ezt vaalozni (gondolom a sceptre-t szeretnéd)? A 2 helyett 3 minion skill level kivételével ez szerintem a szintkötöttségehez képest (lvl36 vs lvl58) rosszabb, mint a corrupted sceptre, mert semmilyen dmg vagy defense bónuszt nem ad a minionjaidnak.
Az Alt-tal meg tudod nézni, hogy van-e rajta szabad prefix? Ha nincs, akkor ez szerintem legfeljebb bezúzni jó, vagy rádobni előbb két exát, hátha bead valami jó suffixet? -
Csinaltam egy ilyet. Ez jelenleg jobb, mint ami kezben van. Ezt meg erdemes vaalozni?
-
Har_melin
addikt
Kicsit megkeveredtem mapilag. Nem úgy volt eddig, hogy ahol van map boss az fixen dob legalább egy +1szintű mapot?
Most a T10-eseknél fogytam ki, gondoltam sebaj, megnézem merre vannak bossok, odáig elugrálok a maradék szeméttel, a bossos pontot pedig futom egy T9-essel. Most konkrétan még +1 level (irradiated) módosító is volt a ponton, de a boss egyáltalán nem dobott mapot. Egy másikon meg csak a saját szintjét. Ja igen, az atlaszon ki vannak rakva a felső szegmensben a +10% esélyek a magasabb szintű mapra.
Azt elfogadom, hogy macerásabb maphoz jutni, amíg még az atlasz passzívjaihoz szükséges küldetéssort csinálod. De ha már lefutok pluszban mapokat csak azért, hogy bossig jussak, akkor az jó lenne, ha tényleg dobna.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Targytalan
-
Remiel
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
ezt az amut kicsenszeltem, nem is tudtam, hogy ér valamit
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Najo kozben levezetted, azt kertem volna eppen. Koszi. Hm szoval a jewellek bekavarnak, ez nem tul elegans igy.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Amúgy amit nem értesz, az az új konverziós szabály, ami miatt egyáltalán kapsz ES-t az Everlastingból. A konverzió azonnal történik és nem profitál a régi módosítókból, de az újakból igen. A manává átalakított energy shield számokra innentől a max mana % módosítók vonatkoznak, míg a Gaze 29%ban ES-é alakított manájára innentől az increased max energy shield módosítók vonatkoznak, de a base-re már nem kapja meg ezeket, tehát nem dubble dippel(azaz csak részben).
PL 2209 mana-- amu felrak van rajta 50 max mana. 5%+12% a két említett nodeból kb kijön a 2271 mana. A konverzió alapján kapnod kéne egy 29%-os amuval a 2271 mana -a két mana módosító(a konverzió a %ok előtt történik)*0.29 es-t, amire jönnek az increased es módosítók(a builded 308 % increased módosítót tartalmaz) szóval * 3.08. Majdnem csont nélkül kijönnek a számok. 2271-113.55-272(Raw mana és Mana blessing)--->1885,45 base manát alakítasz át----->*0.29(mana as max es az amun)---->546.78---most érkezik az increased es módosító---->*3.08. 1684.08. A különbség abból adódhat, hogy van jeweled ami ad increased es-t meg én is egyszerűsítettem itt-ott. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Raw mana és a mana blessing nincs kirakva? 670-re jön 5% a Mana blessingről és 12% a Raw mana-áról. Azzal kb ki is jön.
-
Sunrider987
aktív tag
Ha van gyakorlott EB hasznalo akkor szivesen fogadom a kiigazitast matekbol: felvettem az Everlasting Gaze amuletet( #1700), igy volt az EB elott 3361 energy shieldem es 1433 mana. Everlasting Gaze unequipelve 2248 ES es 1370 mana. Ezek a szamok vannak a karakter lapon is nem latom hogy mennyi lenne a base es mennyi %al lesz a vegso ertek annyi amennyit ir a kari lapon.
Felveszem az ELdritch Battery-t amikor az amu nincs equipelve lesz 0 ES es 2209 mana??
Az EB azt irja all energy shield, de mivel nem latom hogy mennyi a base ES a % modositok nelkul igy el kell higyjem hogy 776? Oszeadogattam a gearslotokat ott 670-et szamolok, ez se adja akkor. Az meg vicc hogy equipelem az amut EB utan es lesz 1765 ES(!) es 2271 mana... valahol valamit nem latok/ertek/furi ez a matek....
Ezt a buildet kovetem kihaytam a Preservation es Touch of arcane leagazast egyelore, a tobbi All Naturalig kirakva. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mia phasz van ma, kicsivel kesobb kiadta a Pillar of caged God-ot is
...jovan, akkor ide nekem a tobbi build enabling junikot is
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amugy van elönye is ennek a dupeolasnak , barki kiprobalhatja mar a temporalis chestet akinek van 10-20 div-je, azelött 150-be ment a chest, söt meg dragabb is volt. 

Hiaba na, azert nem mindegy...
Kezdodik
Amikor a map device-ra kattintasz akkor ott a bal felso sarokban a kicsi i betu arra katt lenyilik az atlas menu es onnan latod hogy minek mi az ikonja. A kerdesed a boss maprol nyilazgattam, amire masok celoznak a sarga emberke(irradiated= +1 lvl) meg a piros kor(corruption= +1 lvl mob) ott kiemeltem azokat is es a kepen is latsz peldat ra. Hajra csak ugyesen
Megszamoltam megegyszer, a kepen egyet nem jeloltem, 7 mob lassitott, amikor megprobaltam dodge rollt akkor allo helyben lassitott felvetel lett belole kozben a masik 3 legionaire tolta hatulrol a hawk attackot, amikor hastened valtott kezzel dofkodi a bicskat...

)