Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
_ocsisajt
üzenetére
De, trade-et azt használom. A bajom az, hogy az első 3 act-ban nem férsz hozzá, így jó eséllyel szinte semmi poison resisted nincs mikor találkozol azzal az Azotanival vagy mi volt a neve.
Erre értettem, hogy a játék eleje a trade nélkül azért kínlódás a bossoknál.Néha nézek build videókat, de anno a POE1-nél sem okozott gondot végigvinni a játék történet részét saját kútfőből.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Most nem tudom, hogy kezdjek-e új karit és szívjam végig megint ezeket a részeket trade nélkül, vagy folytassam az előző ligás sorceremet.
Valahogy a balanszot nem éreztem jónak a játékban, mert mikor a sok lény rohant rám akkor azokat probléma nélkül töröltem ki a létezésből, de mikor jött egy bossfight a szándékosan szűk harctérrel akkor meg szívtam.
Oké, tök casual játékos vagyok, nem követtem meta build leírásokat sem, meg a játék is még EA, szóval lehet adnom kéne neki még némi időt, mielőtt újra előveszem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A játéknak addig a pontjáig baromi kevés poison resistet lehet összeszedni, a Viper Napiatzi meg azzal sebez, ezért döglünk. Sorcival én is szoptam mint a torkos borz, legalább 20x meghaltam, jellemzően belefutottam az amúgy nem rövid fight vége felé valamibe és pukk.
Mivel ott még nem lehet piacozni, így párszor visszamentem mobokat farmolni, hogy húzzam magam, meg hátha esik valami jobb cucc.Kb. én is hasonló idő alatt értem az interlude-hoz. Most nem is tudom mit csináljak az új ligával, mert ahhoz kellene új karit indítani, de akkor megint végig kéne szopni a játék elejét...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Act4-ben jelentősen táposabb lett a sorcim a mai patch óta. A fekete erődben csak kínlódtam az elmúlt napokban, el is ment a kedvem a játéktól, most meg lazán lenyomtam ott mindent elsőre. Elég jó gear-em van, kb. így lett volna normális eddig is haladni.
Oh és az item drop is javult, megint esnek értelmes tárgyak. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Act5 elején vagyok sorcival. Az normális, hogy alig látni olyan tárgyat, amin érdemi energy shield van? 400 armour, 200+ evasionös ruhák meg ezek kombinációi minden mennyiségben előfordulnak, de energy shieldből hasonlót nem látni. Ami ilyenből jobb fajta robe, azt is csak a marketen találtam...
Frusztrál egy kissé a játék boss designja. Oké, a sorci a jellegénél fogva nem egy közelharcos karakter, a boss harcok meg kvázi ketrecharc, de újra és újra úgy halok meg, hogy már leszedtem a boss életének 80%-át, amikor beleszaladok valamibe ami elől épp nem sikerült elugranom és nyekk. Lehet az idő megszépítette, de a PoE1-ről nem ez maradt meg.
Most az abyssal lényeiből jött pár új, valami zöld energainyalábot lőttek ki, de a képernyőn kívülről a jobb felső sarokból. Egyszerre vagy 4 talált be, ott hiába volt 1300 valamennyi ES meg 900+ élet, azonnal meghaltam. Mondom jó... persze noob vagyok, szóval biztos én csinálom rosszul.
Azt lehet valahonnan tudni, hogy milyen sebzéseket nyelek be? Act4 végén ilyen vértócsáktól vagy mitől pörgött le az élet, baromi frusztráló volt elugrálgatni meg tolni a potit ha időben észrevettem.
*casual gamer vagyok, csak minimális szinten néztem utána a buildeknek, meg metának, stb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ezt értem, de a jelek szerint amíg valami NPC-vel nem beszélek az ACT4-ben, addig a trade-et nem tudom használni, mert: "you don t have the required quest state". Na ugye pont az ACT3 végén szopok...
A fenti szöveg ellenére a trade tele van kis szintű tárgyakkal, amit a jelek szerint soha senki nem fog megvenni.
Az nyilván megvan, hogy mindenféle orbokkal variáltam a cuccaimat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Stormweaver sorcererrel az Act3 végén vagyok, az a Naputazi boss egy merő szívás. Ha a bosst jól szedem, akkor a sorfal lő szét, ha nem, akkor meg a boss nyír ki onsehottal...
Viszont igazából az lenne a kérdésem, hogy jól érzem, az alap tűzgolyó és villám szórás után a magasabb tier-be tartozó további skillek valahogy nem ütnek annyit, mint az alap skillek?
Egy ideje már nem dob a játék Ashen staff-ot, jól gondolom, hogy megpróbálnak a tűzgolyó használatáról leszoktatni?Meg esett eddig összesen 4 uniqe cucc a játékban, abból kettő hasznos is volt, ennek örömére a loot nagyobbik része olyan cucc mint ezek, így a cuccaim fele még vagy 20 szinttel korábbról származik, mert nem esett jobb... Kicsit furcsa ez így nekem. Próbálnék összeszedni energy shield-es dolgokat, hát alig találni ilyet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zsirfecske
üzenetére
Egy cuccot vettem a random csávónál, az rare lett rögtön. Viszont uniqe az nem esett egy darab sem, most vittem ki az Act 1-et két karival, egyiknél sem pottyant.
Boszival kicsit szívtam az utolsó bossnál, mert bár brutális CC-t csinál a Wall of flame / Ember fusilide kombinálva a raging spirits dologgal, azok a tűzfejek mindent megzabálnak és akkor még a villámokat is tolom keresztül a tűzfalon, de boss sebzésben már gyengébb voltam.
Rangerrel viszont fordítva volt a helyzet... Annyira lesokkoltam az act 1 végi bosst a villámhárítós nyíllal, hogy alig bírt megmoccanni, elsőre meg is lett.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aaah ez jogos, mondták is, hogy az Act4-6 egyáltalán nincs kész, mert a végjátékra koncentráltak. Na jó, akkor majd azért tolom tovább...

D1Rect: az EA az úgy kb. abba fog maradni ahogy van, ezért a normál ligában majd csinálok új karikat. Amilyen komplex a skill fa, ezek még próba karik amiket most húzok. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Onnan, hogy lev14 vagyok és megérkeztem az Or... farmlandre a zombi farmerekkel, onnan még kb. hány óra az Act1 vége?
Tetszik a játék, csak nem akarok túl sok időt beletenni ezekbe a karakterekbe, majd a standard ligában vinném végig. Viszont az Act1 végét még lehet megnézem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezek a bossok a PoE1-ben is ilyen genyák voltak? Mármint, hogy szűk helyen belemásznak az arcodba és azért halsz meg mert éppen nem sikerül elugrani, vagy mert beakadsz valamibe?
Van most két 10-es szintű karim, szorci meg ranger. Az ethernals temetős részig nem volt különösebb gond, de most az őrült fazonból átalakuló lemann vagy mi nevű bosst egyik karimmal sem tudtam lenyomni.
Mondjuk mikor péntek éjjel megnyílt a játék, akkor a szorcival az első bosst kb. 20 halál után sikerült lenyomnom... Aztán valszeg nerfelték a játékot, mert másnap a rangerrel meg halál nélkül sikerült átjutnom rajta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Üdv,
Ez a support gem dolog hogy (nem) működik? Sorcerer fire boltjára rátennék egy Corrosion support gemet, amit enged a játék. A projectile az stimmel mindkettőnél, de az előbbi fire, utóbbi az meg chaos.
Úgy nézem ez így semmit nem csinál. Stimmelnie kell a sebzés típusának is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vicces képek
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Erre értettem, hogy a játék eleje a trade nélkül azért kínlódás a bossoknál.