- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
freddirty #195 üzenetére
Biztosan le fog esni a hétvége után a játékosszám, részben pont a kapjátokbe próbálkozók miatt. Szerintem az egy-két hétnél itt azért lassabb lesz a csökkenés, mert hiába több ezer óra játék, megnézve az ascendancy-ket, mindegyik új, nem lehet ráhúzni egy az egyben valamelyik korábbira. Szóval szerintem sokan fognak próbálkozni, tesztelgetni a lehetőségeket. Plusz ne feledjük, eleve a classok mindegyikéhez jön még egy asc, jön még új class (druid), hiányoznak skillek (pl. righteous fire), amelyeket tudtommal az EA alatt folyamatosan akarnak bevezetni. Én biztosan majd csak januárban kezdek, de az eddig látottak alapján aligha játszom ki akár csak az engem érdeklő típusokat pár hét alatt.
Ugyanakkor aki valami tök mást vár, mint az 1, az tutira csalódni és fanyalogni fog. Nem véletlenül nem Időrabló 1, hanem PoE 2 a neve nyilván amit lehetett és amit érdemes volt, azt átemelték az 1-ből. Aki sokat fog játszani vele, annak egy idő múlva a legszopatósabb bossfight is rutin lesz, akkor is, ha tök más, mint amilyen az 1-ben volt. Erre szoktam azt mondani, hogy ha valaki unja, hogy mindig halat szolgálnak fel, az ne menjen halvendéglőbe, mert nem a szakács tehet a dologról. -
Scholes9
nagyúr
PS5-ön van HDR a játékban?
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin #190 üzenetére
hát nem tudom, alapvetően a POE egy nolife játék, tehát aki endgame-elni akar az egy ligába 100+ órát bele kell öljön. Ezt mutatják minden POE liga játékosszámai, tehát kezdéskor ott van 100-200k ember de utána meredeken zuhan minden nappal, mert megnézik az emberek azt a pár új dolgot leveling alatt, aztán kicsekkolnak és nem fognak napi 10 órákat beletolni. 1 hónap alatt pedig mindenki megunja és beáll a szokásos napi ~10-20-40k max játékosszámra.
Itt most azt várja mindenki hogy egy teljesen új játékot fedezzen fel magának (ki POE tapasztalatokkal ki anélkül), ergo ha ilyen nagy a hype, akkor nem tudom vasárnapra elfogy-e/megunja a nép
Ha magamból indulok ki, akkor kíváncsi vagyok én is, pedig jópár éve már nem követem a POE-t pedig volt benne 10k+ órám. De mondjuk a levelingen végig szeretnék jutni hogy lássam mi a koncepció, van-e sok-sok újdonság, vagy csak a régi POE fight alapmehcnikákat átalakították (socketelés, skillek), és tulképpen alap POE lesz a terítéken, régi ligamechanikákkal új vizuális köntösben.
Ha van sok újdonság akkor nyomasztom magam is a szervert egy hónapig, ha nincs akkor kicsekkolok elég gyorsan pár nap után.
-
Lmh
őstag
Semmi gond, megértjük a kezdeti problémákat, de azért 3 féle szidalmazó sablon hozzászólást már bekészítettem, hogy már csak beilleszteni kelljen steamre és hivatalos fórumokra.
3 csillaggal is készülök, ezt három különböző platformon fogom igazságosan egyesével szétosztani a játékot értékelve, feltéve HA NEM KAPOM AZT AMI NEKEM JÁR A PÉNZEMÉRT! -
Har_melin
addikt
Az én tippem (az eddigi ligaindulások alapján) az, hogy vasárnapra remélhetőleg már gond nélkül be lehet majd loggolni. Ez nem jelenti, hogy a játék is gond nélküli lesz, szerintem az első hét végére jut el talán oda, hogy a leggyakoribb bugokat kigyomlálják. Egymillió játékosnak ha csak a 10%-a nyom játék közben valami hülyeséget (aminek a most preferált WASD irányítás mellett sokszoros az esélye), az is százezer olyan bug, amit két kézzel és tíz ujjal rendelkező humanoidok normál körülmányek között nem tudnának összehozni.
Az meg egy teljesen nyitott kérdés, hogy egy alapvetően trade-re épülő játék (legalább is az 1 az volt) hogyan fogja tudni kezelni az eddiginél kétszer több játékos inventoryját, trade ügyleteit.
Nagyon szurkolok nekik, sok évem van az 1-ben, de őszintén meg lennék lepve, ha ez a hétvége nem a zajos káanyázások ideje lenne. Főleg úgy, hogy láthatóan nagyon sok újonc van, akik nem szoktak hozzá a ligakezdések zűrjeihez - pedig azoknál "csak" pár új skill és mechanika szokott bejönni. -
Wn2tl
aktív tag
Hogy lehet letölteni a játékot steam minden nélkül?
-
Har_melin
addikt
A frontendet, a szervereket igyekeznek bővíteni, ezt Jonathan is mondta, de szerinte a gond a backenddel lesz, mert azt nem ekkora játékosszámra tervezték. Az egymillió kiadott kulcs minimum a duplája az eddigi valaha volt legnagyobb játékosszámnak, a backend programozása meg valahol arra kellett alapuljon. Ha baromi optimisták voltak és 50% növekedéssel számoltak az eddigi maximumhoz képest, most akkor is 25%-os mínuszban vannak. Ez nem olyasmi, amit egy hét alatt (amióta elindult az EA kulcsok értékesítése) problémamentesre lehet kalapálni. (Úgy, hogy közben azért még garantáltan bőven rohammunkában dolgoznak a frontenden csiszolásán is.)
-
Remiel
őstag
na nem is figyeltem, hogy van már POE 2 topik mi meg írogatunk a előző topikba
Én is kontrollerrel tervezem van egy Elite 2 itthon az jó lesz
Mivel itt ahogy elnézem az egygombos karik felejtősek lesznek az megegyszerűsíti majd kivéve a pakolós, tradelős részt, de majd belejövök. Főleg úgy, hogy Mercenaryt akarok kezdeni és a fene se nyomkod ezer gombot össze vissza plusz a WASD
-
Bencus88
nagyúr
Reagáltam is rá, hogy korábban már kipróbáltam, de sok más játék mellett akkor nem kapott el annyira. Ez a mostani viszont eléggé tetszik, nálam max csak a bonyolultsága miatt csúszhat el.
Tetszett az egy is amúgy, de már nem emlékszem miért hagytam ott. Lehet tényleg letöltöm. De úgy érzem a tesztek, véleményeitek, videók elég infót fognak adni, hogy el tudjak dönteni
-
Peace
nagyúr
[link] Aggódnak a Path of Exile 2 fejlesztői a játékosok száma miatt
Aggódhatnak is! -
válasz
zsirfecske #173 üzenetére
Igen, fee miatt direktben naluk akartam megvenni, de kb 22usd lenne epicen... Es igy sincs idom jatszani
Ahogy olvastam full crossplay megy, csak ossze kell linkelni az accokat, ugyh epicen megveszem es psen elkezdem.
Koszi a segitseget!
-
LÁZ
addikt
1000+ órám van ps5ön a d4ben, gyanús, hogy nem akkora tragédia, illetve kb 1 óra után már fel se tűnik, igaz az 55" vs 27" is a ps5 felé billenti a mérleg nyelvét
DE a POE 1 ingyenes, le tudod tölteni konzolra, és ha tetszik tetszik, ha nem nem, gyanitom úgy is többet fogsz beletolni a játékba, mint az az 1 óra konzolpróba
-
savior
őstag
Hozzánk este 8kor jön a mikulás.
-
zsirfecske
addikt
epic nél 12% a fee, steam-nél meg 30%...
aki a ggg-t akarja támogatni, náluk veszi, aki spórolna de a ggg-t is supportolná, az epicen.
fentiek miatt nem akarok már többé steam libary-t bővíteni.
szerk.:
szerintem mindegy a sorrend, gondolj az új poe játékosokra, az egység sugarú user látja a hype-ot, megveszi epicen és utána kezdi el csak nézni mit kell csinálni. -
Sziasztok!
Miert kerul epicen ennyivel kevesebbe mint mashol?
30usd nem igazan korrelal 9438ftal...Illetve eloszor linkeljem epicre a poe1 accom es utana vegyem meg vagy mindegy?
Illetve mennyire ideggorcs ezt konzolon jatszani? Csak pcn poe/diabloztam eddig.
-
Peace
nagyúr
Valahova letöltöttem a 84 Gigát.
Hulladék mobilos Steam alkalmazásban nem találtam telepítési hely kiválasztási lehetőséget, így csak elindítani tudtam a telepítést távolról. Bárhova is ment, volt elég hely.
-
boogie84
veterán
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #160 üzenetére
Nekem login gomb után annyit ír, hogy disconnected.
-
válasz
zsirfecske #167 üzenetére
Epicen is volt már egy kisebb update a telepítés után, úgy hagytam a klienst és épp láttam a szemem sarkából, hogy valamit még frissített.
-
tibee77
őstag
Sose szamit, hogy milyen szerot hasznalsz, mindig mindenkivel tudsz együtt jatszani.Jatekon belül pl. sose tudod ki milyen szeron van, addig ameddig be nem mesz a ho-jaba es ott szembesülsz a 300-as pinggel.
illetve ha trade miatt pl. egy partyba vagytok es ö hozza mesz oda (hideout vagy town ahol eppen van) akkor is az ö szerverere kerülsz at.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #162 üzenetére
bocsi, ez standalone, nem steam. én poe oldalon vettem, volt steam key pár napig claim-elhető, de nem akarok ott játszani, így nem kértem le. mostanra meg eltűnt a CLAIM KEY gomb, de felteszem visszajön majd idővel. a poe1 fórumban pont erről megy a duma.
Szeszkazán:
és aki pl. Amsterdamon játszik, az csak ott ér el másokat, vagy van átjárás mint mondjuk diabloban?Reinhardt:
ha a pathofexile2.com/early-access oldalon vetted, akkor az csak PC, de lehet saját standalone vagy Steam/Epic kliensekkel is játszani. Xbox/PS5 meg nyilván a saját megfelelő store-ban vehető, ahogy ők is azokat linkelik a gombokon. -
Reinhardt
őstag
Megvettem az early accesst.
Az most nekem elerheto Steamen/Xboxon/PS5on? Vagy csak 1en? -
Szeszkazán
senior tag
válasz
zsirfecske #160 üzenetére
Én steamen nem tudom elindítani a játékot, neked hogy sikerült?
Amsterdam szerintem jó -
nanofocus
tag
Most aki nem fizeti be a supporter packet annak offos a preload is steamen pl? érdekes...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #145 üzenetére
hát lehet, de ennek a 6834 embernek nem szólt senki
amúgy nekünk milyen szerveren kell játszani? 3 gépen is telepítettem most és mindenhol az EU (Amsterdam) volt a legalacsonyabb ping. -
Epicen kb. 20%-kal olcsóbb a 300 pontos supporter pack (9,4k), ha vki kevés pénzből nyomja mint én, akkor arra nézelődjön.
Elég b@szó a játék zenéje már a menüben. -
Peace
nagyúr
Végig tudtam nyomni a kanapéról mindenféle fennakadás vagy idegeskedés nélkül. Nálam ennyit. Ellentétben a fostenger Lost Ark-al, amire beharangozták a kontroller támogatást, majd a fele parancs csak billentyűzettel volt kivitelezhető. Ment is az uninstall egyből. 25 évig csak bill+egér, köpködtem a konzolokra is. De az utóbbi 6 évben csak és kizárólag kontrollerrel mindent PC-n is. Nagyon élem!
-
Hangfalképű
tag
Én meg pont azt várom, hogy legyen a bossokban valami kihívás is, ne csak az elé állok és leütöm gearből, mert az idővel a legnyomorékabbaknak is menni fog. Lesz block, belerakták a dodge-ot is, akkor legyenek is használva ezek és nem feltétlen a one-hit mechanikákra gondolok (bár szvsz egy-kettő ilyen is kell), hanem azért tudjon viszonylag gyorsan leütni, ha sorozatosan balfasz valaki.
-
Mrdevil
addikt
Hány giga srácok steamen?
-
Lmh
őstag
Én steam decken tervezem majd játszani, mert a gépem nem bírná, meg amúgy is...
Kontrollerrel mennyire volt játszható a poe1? Hátrány a bill+egérhez képest? -
Mrdevil
addikt
Állítólag valami 1 millió fős szero parkkal készülnek ezek. Hát kíváncsi leszek.
-
boeing
őstag
válasz
Szeszkazán #145 üzenetére
Ez a biztos.
-
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan #142 üzenetére
Poe1ben sztori bossokat csak hc-ben lehet nehez lenyomni, endgame bossok egy resze gear függö, masik reszehez meg lehet akarmilyen karid, vannak phase-ek amiknel azert el lehet hullani ha nincs wasd skilled.(Pl. Maven lezerei) De ahogy irtam sok dps altalaban mar fel siker.itt nem tudom, hogy lesz, meglatjuk.
-
boeing
őstag
Érdemes majd minél előbb belépni,mert lesz sor rendesen és úgy hagyni a gépet.Én már ugy hagyom este 9 ig. -
ProEvoFan
nagyúr
Ha játékidővel megoldható a boss kill (értem ezalatt, hogy kell a jobb gear, ami farmolással, idővel megoldható) akkor nem zavar.
Ha olyan, mint pl Diablo 4ben az über Lillith kill, hogy szopatja az embert, ha van gear, ha nincs, na az baj, nagy baj.
Melyik jellemző a POEra? -
rumkola
nagyúr
Beleolvasgattam a topikba. Hát aki soha nem játszott POE-vel, annak tuti érdekes
lesz a játék.
Szerintem a játékosok fele leolvad az első héten. -
tibee77
őstag
Sracok, hajnal 3 ota tölthetö steam-en is a jatek.
Nekünk poe1 playereknek van egy ugymond ph-s guildünk meg dc-nk is, mi ott tuti fenn leszünk mind az tuti.Mi ott egymast biztos fogjuk segiteni, gondolom jöhetnek ujak is de mivel se nem enyem a szero se nem vagyok mod igy csak tovabbitani tudom az ötletet a "fönöknek".
Nagyon ujaknak mondom, ez a masodik resz se tünik olyan tul egyszerünek.Elsö act meg a boss-a talan meg menni fog minden fele karival de allitolag act2 boss mar eleg izzaszto lehet ujaknak.Csak annyit, hogy ne vegye el a kedveteket ha esetleg többször kell nekifutni, ilyen ez a poe, mindig is ilyen volt. -
Bencus88
nagyúr
Ps-en közbe elérhető az EA, vagyis megvásárolható. Én várok pár napot aztán megkátjuk
Meg majd elolvasom amiket írtok.
-
boogie84
veterán
Lesz e PH DC? Lesz 10-nél több PH játékos egyáltalán?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #135 üzenetére
jajj, Raxx lehet befolyásol majd ezzel? megint jön a giga táblázataival
(Diablóból ismerős nagyonis ez) -
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske #130 üzenetére
Titan, Blood Mage és Witchhunter! Elsőre ezek jöttek be a múltkori hosszú videóból. Nagyon várom a holnapot!!! Lesz előtöltés Steam-en?
-
Lmh
őstag
character slot lesz bőven? hogy ki lehessen próbálni sokféle karit...?
-
nightwolf37
tag
válasz
zsirfecske #130 üzenetére
Köszi. Első ránézésre ezek vonzó kasztok lesznek nekem: Stormweaver, Witchhunter. A Blood Mage nekem kicsit becsapós, másik játékban már láttam ilyet, hogy saját életből harcol maga a kaszt, de itt gondolom más lesz.
-
zsirfecske
addikt
kirakta a GGG a full ascendancy listát
-
boogie84
veterán
!!! Path of Exile 2 előtöltési lehetőség !!!
A Path of Exile 2 Early Access hamarosan kezdetét veszi, és sok játékos érdeklődött a korai letöltés iránt, hogy biztosan tudjanak játszani a megjelenéskor.
Ennek érdekében egy különálló klienst hoztak létre és az alábbi módokon érhető el:
PC: 2024. december 6-án hajnali 2:00 órakor elérhetővé teszik letöltésre.
XBOX: A korai letöltés már elérhető jelenleg is.
PLAYSTATION: Az supporter csomagok 24 órával az Early Access kezdete előtt - tehát 2024. december 5. 20:00 órakor - aktiválódnak. Ezek megvásárlása lehetővé kell, hogy tegye a korai letöltést PS5-re.
Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy amikor elkezdődik a Path of Exile 2 Early Access frissítése, lehet, hogy néhány fájlt még frissíteni kell.
A Path of Exile 2 kliens letöltése után nem tudtok bejelentkezni, amíg az Early Access el nem indul, ami 2024. december 6-án, pénteken, magyar idő szerint 2024. december 6-án, 20:00-kor lesz.
Az időzónákat a nem GMT+1 zónába lévők legyenek kedvesek ellenőrizni!
A kliens letöltése a Path of Exile 2 weboldalán lesz elérhető, de ugyanakkor torrent linket is biztosítanak a kliens letöltéséhez.
Forrás:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3591631#ggg #predownload #poe2 #poe2hungary #excellentera #vfge #earlyaccess
-
LÁZ
addikt
ps5re még mindig nagy a kuss
-
Lmh
őstag
Csak könyörgöm ne legyen tul bonyolult! Szeretném ha nem venné el a kedvem a játéktól az hogy feleslegesen tulbonyolitják a craftot.
Vagy valaki vállalja hogy 3 havonta ránéz dc-n az inventorymra és megnézi mit lehet belőle főzni?Amúgy valami multys élmény lesz itt poe2-ben? Vagy mindenki solozik majd?
-
Bencus88
nagyúr
Pont ezt élveztem dioba hogy saját magam által kedvelt spellek alapján nagyon jól haladtam, és az én ízlésem szerint, nyilván nem lesz akkora probléma a guida sem, de picit veszít nekem az a játék szabadságából.
Boeing: kipróbáltam, de nem jutottam sajnos aokáig, annyira nem kapott el. Ez a mostani viszont látványra teljesen elvarázsol, csak ugye amiket Te is említesz...
mindenesetre köszönom, követem a topikot aztán meglátjuk -
Bencus88
nagyúr
Én is nagyon várom, és tetszik a látottak alapján a játék, de ez a tallent ág nagyon megrémít
a dio4 is már határ eset volt, akkor engedjem el a játékot? Nekem mindig azt mondták a poe igazi hc játékosoknak való. Vagy fog boldogulni átlag játékos is?
-
Bennyboy
őstag
Én is beneveztem a 60eurós pakkra. D4-ből nagyon kiégtem és a poe2-től várom a megváltást. Nagyon drukkolok, h jó legyen. Biztos sokat kell majd olvasgassak mert a poe 1-el nem sokat játszottam. Pénteken monkot indítok. Nem is kérdés.
-
0karmacoma0
senior tag
Mivel évek óta szinte csak Witchet indítottam, nagyon hiányzik a meele és mivel szerencsére itt mechanikailag is nagyon jónak tűnik a közelharc, régóta eldöntöttem, hogy ilyen kari lesz. Alapvetően a Monk és a Warrior is nagyon jónak tűnik, de nosztalgikus okokból Monk lesz(Első D3 karakterem volt a harangozó majd később palm Monk). Hozzáteszem mióta bemutatták a sorceress és witch ascendancykat rettentő nagy a késztetés, hogy mégis az legyen, mert 3 közülük baromi izgalmas és a negyedik se vészes.
Monkot nem merem túlbonyolítani. Hiába érdekes az Acolyte, nem merek úgy belevágni, hogy fingom sincs az új aura/reserve/low life/mom rendszerről. Egy cold alapú Invoker, biztonságos indításnak tűnik, aztán majd kiderül meddig jutok vele. Őszintén szólva jelenleg ott tartok, hogy mindent ki akarok próbálni, de egyre se lesz rendesen időm. -
Mrdevil
addikt
Olvasgattam talán a ranger aminél az volt, hogy easy/gyorsabb leveling stb. Aztán majd kiderül. Buildek mikor lesznek hozzá fent majd vajon? Az alapján szoktam menni általában.
-
boeing
őstag
Poe nak mindig is az volt az erősségé hogy végtelen variációja van,és most is igy lesz,és ligáról ligára jobb lesz.
-
Mrdevil
addikt
Ki milyen karit tervez kezdeni? Én egy ranger-en gondolkoztam.
-
-
savior
őstag
Nekem a Tesco gazdaságos csomag van. Félek is, hogy nem lesz vele elérhető az ea.
Eddig ingyenesen játszottam PoE-t, és ideje volt már hogy befizessek arra a 300 pontra, amit kaptam a csomag mellé. így talán kényelmesebb lesz.
Megnéztem több tucat videót és oda jutottam, hogy mostmár végképp nem tudom milyen kasztot indítsak. Mindegyikben van valami jó, meg valami ami ellene szól. -
boogie84
veterán
válasz
0karmacoma0 #103 üzenetére
Úgy legyen! Én a 60 dodós packet vettem. Lehet h később ha tetszik akk +40 dodóért upgrade-elem a King of the Faridun-ra. Csak legyen jó!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
boogie84 #102 üzenetére
Azt nyugodtan mondhatom, hogy ami Last Epoch endgameben eltörik, itt tökéletesen működik. Imádom azt a játékot is, de mióta az egyik karakteremmel meglett a level 100 képtelen voltam elindítani. Pedig már évekkel megjelenés előtt megvolt, rengeteget játszottam vele, de minden jó ötlet és zseniális megoldás ellenére, képtelen elkapni azt a valamit, ami a poe endgame-et abbahagyhatatlanná teszi. Persze kérdés, hogy ez megmarad-e a kettőre, de az biztos, hogy van tapasztalatuk, hogy kell megfelelően lekötni a játékosokat.
-
boogie84
veterán
Ez igaz lehet, de a D4 szezononként egy hónapig köt le, most is azért húztam csak addig ameddig mert bevezették a 300-as paragont. Dög unalom volt farmolni az XP-t a PIT-ben, hordát bevezetnék alvászavarosoknak, elkezdik azt játszani és tuti bealszanak tőle.
Ettől függetlenül kívánics leszek a kövi szezonra, de kevés ideig fogjánt fenntartani az érdeklődést.
Hogy jobb lesz e, vagy izgalémasabb lesz e a POE2 azt nem tudom, de ha nem adok neki esélyt akkor nem is fogom megtudni. Ugyanakkor ha olyan monoton lesz mint a LAst Epoch akkor zsákutca lesz ez is. -
Mrdevil
addikt
Én egy kicsit tartok tőle azért, ez nem egy dio4, nagyon nem. Jóval összetettebnek tűnik. Ezért is nem fog azért úgy mindenki ráugrani. Boldog boldogtalan. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest