Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Nem jott hogy higyjek a szememnek, marmint hogy spark sorcinak, ize...
-
tibee77
őstag
Hat ez csak rutin kerdese , hogy el tudd dönteni egy itemröl 2 mp alatt, hogy jo-e vagy nem.Ismerni kell a meta buildeket, hogy mit jatszanak szivesen az emberek, mert azokhoz szinte mindig dragabb minden.Persze vannak olyan dolgok, amik majdnem mindehova beillenek , ezeken van jo sok resist,Life/ES/Mana, cipökön ezekhez a modokhoz amiket elöbb irtam ha meg jön egy legalabb 30% movement speed roll akkor az mar jo penz.De ezt reggelig sorolhatnam.Nezni kell a neten videokat, azokbol lehet sokat tanulni.
-
tibee77
őstag
Akkor keves rare esik neked, mert nekem nagyon sok jött olyan ami ugy esett, hogy divine-okert adtam el
Idaig ket monk staff-et adtam el, egyiket 6div-ert, a masikat 10-ert.Voltak amuletek is, ringek amik majdnem keszen estek, ergo nem kellett slammelnem rajuk semmit.(ja igen a 2 staffnal slammelni kellett az exeket, chaost) Itt sokkal jobb cuccok esnek mint poe 1-ben.Sztori alatt pl. a vendorok is jo cuccokat adnak el potom gold mennyisegert. -
savior
őstag
Kezdem úgy érezni, hogy a sárga cuccokat felesleges felszedni. Hetente 1 olyan cuccot találok, amit megvesznek. Uniqueból meg mindíg az 1 exasak esnek ki.
Ti hogy vagytok ezzel?
PoE 1-ben ugyanez volt, csak ott 10szer ennyi felesleges cucc esett. -
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Ma kezdtem az endgamet.
Tudom lehet sokan nem így vannak vele, de ha nem lenne trade sehol sem lennék, olyan vacak itemek estek eddig hogy kb 3 akadtam meg durván dmg hiány miatt.
Teljesen úgy érzem hogy ssf ben 0 esélyem lett volna eljutni idáig.
Trade meg tele van baromi jó és olcsó 1-2-3 exaltedbe kerülő cucokkal. Kb olyan 30 jött össze story alatt 15 ből meg vettem minden egy fasza geart.
Ez a továbbiakban is így marad( drop rate)?
Neketek hogy sikerült eljutni endgameig vagy abban haldni trade nélkül?
Megfogadtam lesz egy karekterem amivel nem fogok tradelni, de félek belebukok. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Igen, de szerencsére egyre ritkábban jön rám, hogy beszállnék az aktuális Standardba. Erre már tényleg nincs időm, ahogy Dotaban is csak botmeccseket játszok, hogy kipróbáljam a meta herokat egy nagyobb verseny megnézése előtt.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Abszolut off :
MTG aka Magic the Gathering a kartyajatek? Brozime nagy rajongoja meg streamelni is szokta engem sajnos nem vonzott be, a joval dinamikusabb Heartstone-t is letettem egy het utan, nem az en mufajom sajnos
Dota se nagyon fogott meg bar annak idejen a Warcraft 3 az nagyon adta. Egy hazibuliba ahol az egyetemista csajok versenyeztek hogy a fiukat az asztal ala igyak talaltam egy pc-t es ott volt rajta a jatek, nekialltam, par oraval kesobb mar az egesz bagazs a hatamnal surgetett mert akartak latni a kovetkezo meg a kovetkezo cinematikot. Aztan a hazigazda veszelyeztetve erezte a presztizset es kihivott Might and magic 3-ba egy meccsre es szarra vert, igy helyreallt a vilagbeke.Tejoisten es ennek mar tobb mint 20 eve. Szemeztem a Demigod-al de a kepeken jobban adta mint ingame. Szoval ezt a mufajt is passzoltam.
Tudom tudom azota lett egy LOL meg az Arcane anime is hozza az anime az bejott azert -
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Szerintem az ES-nél valamit bele fognak nyúlni a fán felszedhető plusz százalékokba és vissza fogják venni a Grim Feast hatását. A Bell-t valamennyire biztosan nerfelni fogják a monknál, mert tényleg triviálissá teszi a mapbossokat. A többi módosításhoz nem tudok hozzászólni, mert nem játszom ezekkel.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Amúgy ez rám is igaz. Lenne elég currency elkezdeni jobb itemeket vásárolni, de megvárom a következő patchet, hogy az új metaba kényelmesen tudjam próbálgatni a buffolt dolgokat. A playerbase hisztériája meg nem hiszem, hogy váratlanul érné GGG-t. Ha komplex játékot készítesz, az vonzani fogja azt a közönséget, akik együtt lélegeznek a játékkal, és olyan szélsőségesen tölti ki az életüket, hogy minden azt érintő változást az életük részének tekintenek. Igazából az összes közösség amit követek ilyen(Dota 2, POE, néha MTG), szóval engem se sokkol ez a dolog, igaz nem is vagyok igazán része egyiknek se. Ha valami épp nagyon szar, akkor örülök, mert bőven van mit csinálnom amúgy a játékon kívül is. Minden POE liga jelentős pénzembe kerül, akkor is ha nem veszek épp supporter packot.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Igen csak amig valami stabilabb allapotba jut a jatek addig egy hulye limbo van, mindenki var valamire, legyen az nerf vagy uj content patch, vicces volt latni hogy a ma hajnali server restartnal mar mi ment, pedig vilagosan irtak hogy maintenance restart csak, semmi mas, ehez kepest seperc alatt 9 oldalnyi forumpostot generaltak arrol hogy na most aztan jol meg lesz nerfelve a jatek, pofanverve minden rmt-zo csalo stb stb
Nem is tudom mi a roszabb az instabil termek vagy a hasonloan instabil vasarlokozonseg -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ezekre gondoltam, amikor azt írtam, hogy tesztelés nélkül nem szabad nekiállni. Pár számot át lehet írni gyorsan és kockázatmentesen, hogy a legtúlzóbb dolgokat kinyírják, de nem fognak teljes classokat átalakítani pár nap alatt, vagy teljes mechanikákhoz hozzányúlni.
Amiket írtál természetesen mind rendbe kell tenniük mielőtt elkezdenek új classokat meg skilleket implementálni. Ez sok idő lesz. Ezért is írtam a megjelenés után, hogy borzalmasan optimista tőlük a 6 hónap, de még az 1 év is. Amúgy a rengeteg bug abuse és exploit várható volt EA-ban. Fölösleges elkapkodni. Gyűjteni az adatokat banoláshoz, aztán egy szép nagy patchben mindent kijavítani, és wipeolni mindent egy kvázi void standard EA létrehozásával. Aki egy early accessben RMT-zik annál hülyébbet nehezen tudok elképzelni(arab sejkeknek nyilván belefér). A crashek, kompatibilitás problémák és egyebek javítása meg gondolom folyamatos feladata egy csoportnak. Ez a játék designtől függetlenül folyamatosan történik (remélhetőleg). -
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
"Jelenleg kb egy könyvet lehetne írni a problémás dolgokról":
Kihagytad a corrupted omen craftingos glitchet, az endless money loop glitchet, az Astramentis-t, a Ghostwrithe-t, a teljes ranger es a witch class nerfet (mindegy hogy deadeye vagy conc pathfinder, demonform vagy minion infernalist,) a merc ascendancy reworkot (mivel jelenleg abszolut useless aki megis azzal tolja az meg nem probalta a deadeyet) a "craft system" (lol) reworkot es a kapcsolodo currency drop rate-et.
Emelett kellene peldat statualni az rmt problemara ami miatt irta valaki hogy a standard trade az elesett, megjavitani a performance problemat ami foleg AMD procis usereknel van jelen bar az Intel igyekszik behozni a lemaradast(haha) es ha ezeken minden sikeresen atevickelt a GGG es talal meg barkit aki hajlando jatszani, akarom mondani tesztelni akkor johet a ket uj class amit egy nappal a megjelenes utan fog porba nerfelni megint. A warrior (totem build) ujabb nerfje mellett.
-
just-Garak
csendes tag
Sziasztok,
Ez a polcinkern gyűrű nagyon hatékony, ahogy látom.
Nekem gas granade merc/wh a karakterem és meg van az a helmet is, ami minden mobot ignitel.
Van esetleg a gyűrűhöz hasonlóan hatékony tárgy, ami az én karakteremnek is jó? Egy beltet használok még, ami miatt nem tudnak critelni. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77
üzenetére
GGG trackrecordot nézve a problémásnak ítélt dolgokat több irányból támadják. Tippre: Nagy archmage nerf, HOWA számait harmadolják(/30 int), nagy interakciókhoz még nem mernek nyúlni, úgyhogy az Everlasting Gaze működését nem módosítják, csak átírják 5-10% Mana as ES-re. Tippre még lesz egy freeze treshold emelés, és a Bell max hitszámát jelentősen csökkentik. Kb erre számítok nerf vonalon, míg a buff részlegben átírják az armor számait(mekkora hit esetén mennyi a reduction), és növelik a Mace base attack speedjét valami nyúlfarknyi mértékben. Ennél nagyobb változtatásokat szerintem nem mernek csinálni komolyabb tesztelés nélkül.
Jelenleg kb egy könyvet lehetne írni a problémás dolgokról, de minden probléma kapkodó megoldása 20 másikat idézne elő. Ezt most tényleg át kell gondolniuk, mert haladniuk kéne content vonalon is, és el nem tudom képzelni mit él át az a csapat aki épp a Huntresst meg a Druidot igyekszik kitalálni meg balanceolni, és látják hogy fele mechanika teljes trash, a másik fele meg brutálisan op. Elképzelem ahogy a szomszéd irodában épp ordibál Johnatan, hogy valaki csináljon valamit az evasionnal meg a CI-al, ők meg épp programozzák le a 20% more evasion/200 ES on body armor ass nodeot.
-
Anti-Hero
aktív tag
Na 145 óra után végre kiesett az első divine orb.
-
tibee77
őstag
Jaja vagom, neztem is egy nagyot mikor random beadta.
nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a patch, mi az ami tuleli es mi nem.igy az amuval mar szivesen visszamennek a gemlingre.amu elött volt 950 intem-400 dexem, bikazna a dpst meg a speedet az tuti csak para hogy kuka lesz a kari ket nap mulva.
-
Mrdevil
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Reggel volt amúgy valami szerver oldali restart, peccs. Nekem is esett egy div.
-
-FreaK-
veterán
Az éjjel átváltottam a maxrollos explosive shot deadeye build-re, és nagyon tetszik, sokkal erősebb a karim mint a gas arrow, bár ehhez hozzájárul, hogy vettem egy igen erős crossbow-t. Vagyis igazából hármat, de van amit még nem tudok használni, és az utoljára vett a legjobb

Erre most megyek egy mapot, és mi esik ki? Widowhail, 242%-os bónusszal..
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Nekem is esett ma egy div, meg is lepődtem. Így már a HoWaA fele megvan.
-
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Később t16on már a boss atlas pontokkal felpimpelt boss harcok kicsit hosszúak lesznek gránáttal, valszeg én is áttérek majd explo shotra. De addig simán el fog vinni lolalcohol gránátos buildja.
tibe77: gz
ez nagyon nagy mák, én is ezt csinálom de egyelőre nulla siker. sőt emphyék már a 3. videt teszik fel utubera tonna stellar amut chanceltek asszem már 300 dbnál járnak és eddig nulla astramentis 
-
-FreaK-
veterán
A $30-as supporter packhoz járna 300 in-game coin is, ez azonban nekem nem jelent meg, mit kell tenni hozzá, hogy megkapjam?
-
0karmacoma0
senior tag
Valami történt éjszaka? Beültem játszani és 2 map alatt esett 3 raw divine meg egy perfect jeweller. Finomhangoltak, vagy épp a lottó ötösöm égetem?
-
tibee77
őstag
Leveling közben esett egy stellar amulet, gondoltam dobok ra egy chance orbot.
-
boogie84
veterán
Stash tab sale van, akit esetleg érint...
-
ProEvoFan
nagyúr
Mercenaryval act3 végén vagyok. Várom már az endgamet
A nagyobb bossok nagyon gyorsan halnak, van hogy mozdulni sem bírnak és kampec.
Maxrollos lvling buildet használom, kíváncsi vagyok meddig bírja mapozásnál. Apropó. Ascendancyt még nem csináltam, mert nem tudom mi legyek.Gemling Legionnaire vagy Witch Hunter Utóbbi felé hajlok, ezzel a builddel. [link] Edge ajánlotta. -
Tatyla
őstag
Közeledem,de előbb meglépem a 90-et -
Remiel
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Egy vicc, hogy küzdeni kell az armor és weapon scrapokért, nem beszélve arról a szarról ami a scepterek, wandok quality-jét emeli, a neve most nem ugrik be. 1 ex/db volt mikor utoljára néztem.
Folyamatosan szedem fel a superior cuccokat és töröm be, mert esni ugye ritkán esnek. Az egyben meg százasával voltak a stashben, bár igaz ez nem a poe 1
-
Sunrider987
aktív tag
-
Har_melin
addikt
Volt valami magyarázat az indulásnál, hogy a különböző, fáról származó increased ES értékek (a jewelt ezek szerint annak számítja) nem számítanak bele az EB konverziójába, csak a ténylegesen a cuccokon lévők. Ha a focuson van incr. ES, ami a focus ES értékét növeli, az igen, de a generál ES boost nem.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
nincs a lootfilterben beállítva a quality kiemelése? Nagyon úgy tűnik, hogy amíg nincs előrecsomagolt, készrefőzött lootfilter, addig a játékosok nagy része armor és fegyver quality gondokkal küzd - én legalább is pillanatok alatt adtam el Alvánál úgy 40 ex-ért ezekből. A netre a játék indulása után felkerült változat alapból nem működőnek jelzi a funkciót, de minden további nélkül működik, csak be kell rakni két blokkot a .filter fájlba:
Show
Quality > 0
Rarity Normal
SetTextColor 0 0 0
SetBorderColor 200 200 200
SetBackgroundColor 66 245 99
SetFontSize 35Show
Quality > 0
Rarity Magic
SetTextColor 0 0 0
SetBorderColor 0 0 200
SetBackgroundColor 66 245 99
SetFontSize 35A .filter simán a notepaddal szerkeszthető, a ...Color sorok értékeit egy online rgb color pickerrel meg lehet változtatni, ha mást akarsz.
-
Lokids
addikt
Létezik, hogy nem minden stat működik a jeweleken?
Van egy ilyen stat rajta: 46% Increased energy shield from equipped focus.
Focus van a kezemben. De ha beteszem, akkor se az ES se a Mana nem mozdul meg.
(Eldritch + everlasting amu) -
Argh!
senior tag
Tényleg nincs semmilyen magyar guild? Már többször kérdeztem itt, semmi válasz
-
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Értem, köszi. Sajna még szűken vagyok currency-vel (most kezdtem csak a mapozast) 4ex-em van csak, kéne eladogatni, de nincs kedvem azzal vacakolni.
Viszont nagyon rosszak a resistjeim, és érzem hogy SSF módon ez nem fog menni..Viszont gyugyo79 kolléga adott egy fejest, így már ki tudom próbálni az explosive shot buildet.
-
Argh!
senior tag
Van valaki bármilyen magyar guildba? Guildot keresek
-
Har_melin
addikt
na, lvl80, T8 mapok letudva, ennek örömére vettem új sisakot, amut, övet és fegyvert. Az ES-em így most kb. annyi, mint Pohx-é (azzal elvan az endgame bossok ellen is) és még van benne tartalék, ha az amuhoz esik elég breach upgrade. A fegyver pdmg sebzése nem javult, de van rajta crit chance, így most majdnem 40% a crit chance-em. A resisteket pedig kihoztam maxra a kesztyű nélkül, így ha elég sokat farmolok, vagy mázlim lesz, akkor a HoWaA kesztyű nem jelent majd problémát.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nekem olyan volt, hogy behívtak egy 2 dives páncélért, le se szartak aztán kirakták 6 divért. Lehet ilyet csinálni, de legalább ne hívjanak be. Btw. 2-nél többet semmivel nem ért az a fos. Életemben először át is vertek. Valami 20 ex-ért kirakott fos fegyómnál, beraktak 20 alch-ot, és nem is néztem mert haladtam volna vissza a mapra. Nem törte össze az életem, a fegyó nem ért 20 alchot se. Legalább nem kellett váltogatnom Alvanál.
Egyértelműen hígabb a palyer base. Majd kialakul. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
azt én is tudom, hogy kínálnak ennyiért, csak megvenni nem sikerült nekem sem. Ez nem jelenti, hogy nem lehet mákod, hogy pont válaszol valaki, de a 10ex körüliek azok, amelyek már nem percek óta vannak fenn.
Hozzáteszem, a nem válaszolás szerintem most durvább, mint az egyben volt. Olyan cuccokra sem válaszol az eladó, amelyek órák, sőt némelyik napok óta fent vannak. Nem meta unique darabok, nem félreárazott rare cuccok, hanem csak az átlagnál valamivel kedvezőbb felszerelés. -
-
gyugyo79
addikt
Fixen meg lehet venni a movement speed +40% -ot vendortól (vagyis nekem az a tapasztalatom 10+ alkalom után). Az önmagában elég ha van egy 10%+ még a cipődön, hogy akármilyen leosztást össze tudj szedni kényelmesen (igen vannak könnyebb leosztások meg nehezebbek) . Ha mégis benéznéd az útvonalat és el kell 1-ért kanyarodni azt meg lehet korrigálni, menteni shield charge -al. Blink -el is de az a harc közben sokkal kevésbé jó mint a dodge roll amit lecserél + sprit költsége is fájóbb. A movement speed csökkentő büntetést meg fixen el kell kerülni.
A shield charge -ot előtte próbálgassátok, mert ha elfuttok az utolsó bogyó mellet és ezért bukjátok a harcot biztos nem lesztek boldogok.
Másoknak akik csinálnák még tipp:
Ha nem állsz középen amikor eljön a fázis váltás akkor a Boss eltűnik és van idő kényelmesen a neked legkényelmesebb oldalról, felkészülve odamenni középre és aktiválni, a következő fázist. Így amikor megjelennek már rögtön koncentráltan lehet nekivágni.
A Honour Res. "simán" kirakhatón 75% -ra Relic-ből ami a max (jó tudom, hogy növelhető a max is..). Nagyon kényelmesé tudja tenni az eljutást a Boss -ig. -
Remiel
őstag
2 megoldás is van, illetve 3 (+1 bónusz)
A cipődön legyen minél nagyobb movement speed (vegyél egy szart 35% al és cseréld le a bossfight előtt)
Ha van 40% movement speed a dealer ajánlatai között vedd ki
Használj movent skillt... pl blink, de az 60 spirit+1 vedd meg 40 exért a kill TFT-n

a +1 ben az a vicces, hogy ha bármilyen karival felveszed a shekemas questet act 2-ben és befizeted a 40 ex (lehetőleg olyannál aki nem kér 1-2k HP) akkor kis karival (30-40 körülivel is) megkapod mind a 4 ascendancy-t. ha nincs meg a quest nem enged oda, mert nem is látod a waypoint
-
-FreaK-
veterán
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy The Three Dragons Solid Mask, 19 vagy 20 all res.-el? 1-2 ex-et adnék érte.
Tegnap óta próbálok venni, már kiküldtem szerintem több mint 100 üzenetet, egyre se jött válasz. Valszeg elkapkodják előlem, vagy nem tudom...
-
Lokids
addikt
Aki kitalálta a trial 4. bossát, annak nőjön köröm a pöcsére.
Elszenvedem magam oda minimál honor vesztéssel, erre mit csinál? A szarokat a szoba 4 sarkába rakja. 30%ms nem volt elég. még 1-2 lépés kellett volna az utolsóhoz.
Ha menet közben összeszedem a -25% ms afflictiont, akkor ezt a boss lehetetlen kategória? -
Remiel
őstag
Tegnap volt egy érdekes hiba, leírom, hátha másnak is segít (bár fogalmam sincs ettől állt e helyre a rend)
Tehát Act3 Jungle Ruins map és ott is az a
köcsög, akarom mondani aranyos Mighty Silverfist... ja az a bazi majom aki egy baszom nagy oszloppal rohangászik egész nap és nem fárad el. A hiba annyira nem csak nálam lépett fel, hogy ahogy rákerestem néhány fórumon a monkey bug elnevezéssel találkoztam (mint kiderült breachnél is előfordul, esetenként más mapokon is). Na ennyit bevezetésnek lássuk a hibát.Nem a bosst kerestem a mapon, de épp rámugrott futás közben és egyhitelt, amikor is kidobott a játék a következő hibaüzenettel:
Buffer Overflow
Próbáltam visszalépni, de minden töltőképernyő után kidobott. újraindítottam a gépet, beengedett a mapra és újra elszállt a fenti hibaüzenettel, ismét nem engedett vissza még a mapig se jutottam el. Kissé ideges lettem és gyorsan utánanéztem, hát nem voltam egyedül ezzel. Mindenféle voodoo dolgot írtak, várj 15 percet resetelődik a map (szart se ért), indítsd újra a játékot (hát minden kísérletnél újraindult) telepítsd újra a game (na ne), telepítsd újra a windos11 és ne tedd fel a a legújabb patch (aha persze) és ehhez hasonló dolgok.
Közben valamiért eszembe jutott hátha a map bugos, így belogoltam a main karimmal (amit kidobált alt kari) és érdekes módon azzal simán beengedett. Vissza az altra, ugyan az kidobál.Elmondom én mit csináltam, hátha egyszer valakinek szüksége lehet rá:
Path od Exile 2 könyvtárban található PackCheck.exe lefuttattam, ez javítja elvileg ha sérült fájl van
Users\XY\AppData\Roaming\Path od Exile 2 könyvtárból minden cash mappát töröltemÉs láss csodát visszaengedett... gyorsan kimentem a mapról és azóta nincs gondom.
Hát ennyi, én szívtam vele vagy egy órát utánaolvasással együtt, hátha valaki még jár így.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Igen, ez gyakorlatilag Beyond. Breaches mapokon külön poén, bár szerencsére a monknál a Polcirkeln gyűrűvel minél sűrűbben vannak, annál jobb.
-
gyugyo79
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Vicc != gúny.
Vicc = "rendszerint ismeretlen szerzőtől származó, csattanóval végződő, rövid, nevettető, kitalált történet, gyakran párbeszédes alakban"
Gúny : "Olyan humoros vagy ironikus megnyilvánulás, amely másokat kritizál, csúfol vagy kinevet."
"viccnek szántam" Lehet azért nem sikerült mert nem érted a különbséget.
"nos ez a te szegénységi bizonyítványod" ... -
Sunrider987
aktív tag
Ez most akkor... beyond 2.0?

Eleg durva monsztakat jelentett azert...
Lol a vegere meg egy (beyond) boss is lespawnolt csak nem tudtam kepet lopni rola mert akkor megpurcanok
-
Har_melin
addikt
Ma reggeli ajándék
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Amikor a D2: Resurrected felújított megjelent már tudtam, hogy venni fogok egy Steam Decket és kitaláltam, hogy milyen jó lesz majd azon játszani.
A SteamDeck-et ugyan előrendeltem első nap de durván később kaptam meg mint mindenki más. Viszont a D2 -vel megvártam. (Nem tudom miért). Utána az első volt amit telepítettem rá és imádtam. Felhúztam egy karit 100 -ra online de csapatos XP farmolás nélkül! (Ezért viselem jobban a PoE2 apróbb hülyeségeit).
De annyira megszoktam és megszerettem a kontrolleres irányítást, hogy D4-be is csak azzal játszottam.
Azt is lássuk be, hogy a WASD -nál természetesen nem de az egér kattingatásnál milliószor jobb is ha jól megvan csinálva. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Minek a kontroller? Vicceltem, Destiny 2 be volt egy klantars az is kontrollerel tolta az isten se tudta meggyozni hogy talan jobb lenne eger+billentyuzet
(habar itt a wasd miatt lehet jobban mukodik a kontroller mint egy fps mmo-ban)
Am lehet rosszul lattam a videot akkor mert azt ertettem hogy pont atcsereled a ket charmot. Na sebaj. -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Azt is megmutattam a videóban, hogy nem az a charm van berakva (a golden van az övben)

A táskában van a poison-os amit majd egy bug bemutatóhoz raktam be csak azt nehezebb összehozni

Kontrollerrel a debuffokat, buffokat sem kell nézegetni (vagyis nekem biztos mert nem tudom, hogy lehetne)

De én a poison iconjának gondolom azt a zöldet az emberkével és piros kerettel jobb legszélen -
Sunrider987
aktív tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Szerintem, vagyis ahogy en ertem a charm ailment immunity-t ad amikor proccol, nem is jelent meg rajtad a poison dot ikon, tehat a charm mukodik. Addig a par masodpercig. Meg ahany charge van neki. Nagy meglepi volt a spark sorcival hogy cruel act1-en az elso palyan mindjart ahogy kijosz a varosbol a farkasok, mind nezem mi a franc ikon jelenik meg folyamatosan, milyen debuff, es olvasom hogy poisoned, mert mindenre gondoltam volna csak arra nem, inkabb bleed/frozen charmot tettem volna be ha erre keszulok de nem, azok a kedves kutyusok mergeznek...
-
Har_melin
addikt
ES CI buildnél meg tudja valaki mondani, hogy mitől lesz időnként lila az "élet" gömböm? Jellemzően valami heveny öldöklés közben, amikor inkább a túlélésre koncentrálok és csak pár másodpercre változik át.
-
-
gyugyo79
addikt
Itt egy videó (30sec), ahol bele állok a poison sebzésbe meg úgy mindenbe, normál esetben eből semmi sem talál el természetesen

T15-s pálya (-10 all max res módosító de az itt semmit sem jelent) -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én úgy gondolom ez az irány és mennyiség amerre mindenki szívesen tévedne a játékiparban, mint induló játékos szám, ráadásul egy "félkész" játéknál

Aztán okosan még mindig lehet egyensúlyozni úgy, hogy kb a legtöbbeknek jó legyen. Úgy, hogy mindenkinek meg amúgy sem ...
A sok sok $$$ meg az amiért sokan felejtik el azt amit ígértek. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Akkor minek erolkodtek vele hat evig a kemeny vagyok mint a kad szele iranyba? Annyit hangoztattak hogy a poe2 mas mint a poe1 es hogy nehezebb lesz mint az, akkor ha most hatraarcot csinalnak senki nem veszi majd komolyan oket utana. Oszinten en csinaltam volna egy poe 1 reworkot, beraktam volna ala ezt az enginet, az aramvonalasitott skill/gem rendszert es a currency exchanget es massziv siker, gg ez. Aztan nyugodtan erolkodhettek volna melette/utana a poe2-vel amit csak tetszik, most a legtobben pont az altalam emlitett valtoztatasok miatt nem akarnak visszamenni a poe-ba de ami meg a poe2be van az nem izlik.
-
Sunrider987
aktív tag
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ezt értem, ezért írtam, hogy kb ellenőrizhetetlen még saját magamon is csak kb el kell hinnem de az hogy ez a minion kill-nél aktiválódik e az nem ellenőrizhető.
Csak halkan jegyzem meg szerintem az egész charm rész elég bugos még szerintem. Vagy nagyvonalúan van figyelmen kívül hagyva 1-2 helyen

Az off részre -> szerintem már nem akarják elengedni a sok behúzott játékost ezért iszonyat sok mindent fognak újragondolni az eredeti terveikhez képest ...
-
boogie84
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Holnap , vagy majd legközelebb ránézek. A weboldal ahol magyarázza a buildet hát az egy káosz. Valszeg videót nézek inkább.
Mennyivel egyszerűbb ez: DM Ice strike buildje. Persze ez is full gear és endgame. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Tartsd nyitva az advanced infot es unequip majd rakd vissza a charmot latni fogod hogy a meglevo rarity bonuszod nem valtozik, a charm amikor proccol(i.e teljesiti a when-used feltetelt) akkor kapod meg pluszba a bonuszat. Raadasul a charm az charge-okkal dolgozik,

az en gold charm-om az 80/80 tehat ha megolok egy raret akkor kinullazodik es ha azonnal jon szembe megint egy rare akkor nem lesz charge hogy aktivalodjon...
Szintezesnel az opcionalis szobakban act3ban mindig parossaval jottek a rarek, mindig, erdekes...Kivancsi leszek hogy ez a jatek valaha enged ebbol az anti player szemleletbol vagy a GGG tenyleg azt hiszi ez lesz a meno, ez az arpg-k kovetkezo evolucioja...
-
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ah ez az advanced info kontrolleres UI-on.
Ok, tehát abban a pillanatban amikor meghal egy rare / unique procol a charm ekkor itt felvillanna annál a minion típusnál amelyik ölt, hogy 20% esély megvolt (mert ez az ami ellenőrizhetetlen) ?
Vagy ha itt megkapja a többi felszerelésről akkor a charmról is ? -
gyugyo79
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Köszönöm meg Har_melin -nek is az előzőt.
Azt gondolod ez most segített. De nem. Gondold végig.
"Ha bejelölte a minion statisztika ablakát" -> már nem tudom mire gondol a költő. Ne hidd, hogy nem kerestem rá a google -ban ....
No de amikor ott ilyen válaszra ez a válasz "Unfortunately that doesn't actually give you any useful stats on minions (just like PoE1)" már elbizonytalanodom pedig azt, hogy hol és mit kéne néznem még mindig nincs meg ...Amúgy ami még nehezítés, hogy kontrollerrel játszom és tök más az UI de valami nagyon ... Amikor látok videón egy beállítást azt is iszonyat mire megtalálom sokszor

Ja és ki kell lépni a karakterválasztóra ha váltanék ... Ez a része iszonyat fapad még a játéknak.A lényeg a lényeg, hogyha valaki leírja, hogy mire gondoltak az idézet részben és hol található ...
Ha arra gondolnak, hogy 1-1 minion típusnak megnézhetőek a statjai az advanced infó alatt és ott erre vonatkozó infó is lehetne akkor arra megvan a válasz = nincs.
Ha viszont van egy olyan felület ahol általános infó van a minionok-ról (egyben mindről) és annak elérését valaki leírja lépésről lépésre én megköszönöm és kilépek és átváltok bill + egérre, hogy megnézzem.

-
freddirty
senior tag
Most jutottam el oda, hogy meguntam az endgamet. Le is teszem egy időre a játékot, majd ha átgombolják az mapozást akkor visszanézek. Biztos nem fogok még egy fostalicska layoutos crypt/augury/seepage mapot futni mert azt dobta a gép. Ez is jobb volt a POE1-ben...
@Win-T: master esett 5-6 db. perfect egy sem. 20-as skill gem is csak egy db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Idaig ket monk staff-et adtam el, egyiket 6div-ert, a masikat 10-ert.Voltak amuletek is, ringek amik majdnem keszen estek, ergo nem kellett slammelnem rajuk semmit.(ja igen a 2 staffnal slammelni kellett az exeket, chaost) Itt sokkal jobb cuccok esnek mint poe 1-ben.Sztori alatt pl. a vendorok is jo cuccokat adnak el potom gold mennyisegert.
nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a patch, mi az ami tuleli es mi nem.igy az amuval mar szivesen visszamennek a gemlingre.amu elött volt 950 intem-400 dexem, bikazna a dpst meg a speedet az tuti csak para hogy kuka lesz a kari ket nap mulva.
Jewelt nem engedi kivenni/visszavonni, így az előtte lévő 2 pontot sem. Másik útvonalon megy a build amit javasoltál. Eddig az a legjobb.
ez nagyon nagy mák, én is ezt csinálom de egyelőre nulla siker. sőt emphyék már a 3. videt teszik fel utubera tonna stellar amut chanceltek asszem már 300 dbnál járnak és eddig nulla astramentis
Kellene a hozzá vezető 2 pont + a jewel helyett is a pont, de nem tudom kiszedni ugye azokat sem.
Közeledem,de előbb meglépem a 90-et