Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
gulupeti
üzenetére
Itt meg talán az lehet, hogy az attack közvetlenül nem mérgez így nem számít hitnek. Mintha rémlene az első részből, hogy az ilyesmit máshogy kezeli a rendszer mint a direkt találattal sebző skilleket.
De persze símán lehet bugos is.Szerk.: Vagy Har_melinnél az igazság egyel fentebb.

-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, nekem ez maradt meg.
-
Reinhardt
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
En is ilyesmit olvastam:
Will there be wipes during Early Access?
No, there will not be a wipe. We will do new leagues but none of your characters will be wiped, they will just go to a league called Early Access (so they will never be in Standard). In some cases characters in old leagues might be somewhat broken by balance changes though. After launch the "Early Access" characters will still exist. -
válasz
Har_melin
üzenetére
Bármelyik másik pontról megnézem az infót, akkor írja, hogy hatással van a lifera, armorra, vagy valamelyik skillre, stb. Még azt is mutatja, hogy a pont által mennyivel módosul. Itt azt írja nincs olyan skill, amelyikre hatással lenne.
Merccel játszom, pl. permafrost bolts, erre nem kellene, hogy ez hatással legyen? -
Har_melin
addikt
valószínűleg azért, azért az exa a legkeresettebb, mert ezt lehet a leginkább felhasználni a felszerelés javításához. A trade oldalon a bulk trade-nél megnézheted, hogy mondjuk egy exát 9-10 regalért vehetsz, tehát megpróbálhatsz 1 regalt ajánlani a cuccért. vagy 10 transmute-ot.
-
Ezek akkor rosszul elköltött pontok? Miért nem érint egy skillt sem? Nem értem.. Van chill, ignite és poison skillem is.
-
Megneztem a tradet. Mert csak exaert latok elado dolgokat? Illetve hogy lehet valamiert pl 0.1exat adni?
-
Har_melin
addikt
- az EA karakterei mennek a kukába a játék megjelenésekor, legalább is a mostani állás szerint.
- a megjelenés után a liga végén minden karakter és a komplett stash átkerül standardba. Azzal játszhatsz ameddig akarsz, megmarad minden. Cserébe az egyes ligák új tartalmait nem fogod elérni, de az általános buffok-nerfek érinteni fogják a meglévő karakterekeidet is. Az item nerfek néha nem, de lehet, hogy a PoE2 kódolása változtat ezen. -
temes69
aktív tag
Én csak emiatt nem vettem még meg. Ez az állandó visszajárkálás a városba frusztrál még a youtube videókban is. A dio4 inventory kezelése kéne ide is. Azt sem bánnám ha lehetne pénzért bővíteni, vagy minden tárgy egységnyi helyet foglaljon, ne kelljen már legózni az inventoryban. Tudom egyéni socproblem, de előbb utóbb úgyis behúzom én is a játékot

-
ProEvoFan
nagyúr
Passzív skilleket mikortól lehet visszabontani?
-
Djuree
félisten
lenne egy kérdésem.
ha kijön a rendes free verzió, vajon amit elérünk ebben az earlyben törölve lesz?
vagy maradnak a karik cuccok stb?
mert ha törlik el se kezdem addig... -
-
Lmh
őstag
A stash egy dolog, de inventoryt is lehet bővíteni? Az is baromi idegesítő :S
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a játék tényleg kurvajó
Igaz én build guide alapján megyek, de nekem ez így oké. [link] A későbbiekben csak így fogok játszani.
Monkkal kezdtem, de inkább váltottam a Sorceressre. Ezzel eddig jó vagyok act1ben. A bossok tényleg jól megvannak csinálva, élvezet ellenük a harc.Nem speed mint a D4, de nem is baj. Már csak nagyobb tab kellene, mert ez így nagyon picike. Írtátok, hogy lenni szokott leárazás; ha ez eljön, akkor melyik tabot érdemes megvenni? -
Reinhardt
őstag
Nem talalkoztam olyan bosszal aki tulelt volna 10 probalkozast

Elso felvonasban:
Act1 Count Geonor volt olyan, hogy mar segitseg keresen gondolkoztam.
Act2 Balbala, The Traitor kihagytam es joval kesobb mentem vissza.
Ezutan osszeallt a dolog es nem volt gondom semmivel.
Most ujra Act2ben vagyok, es Balbala sima (health poti azert 0an allt mar) ugy volt. -
Har_melin
addikt
Berakom ide is a PoE1 fórumból, mert érdekes lehet:
Állítólag meg lehet szerezni a 7-8. pontokat is, de, ha ez igaz, akkor sajnos tipikusan a szar kommunikáció esete. (Jó lenne, ha valaki kipróbálná, mostantól majd nézem a neten).
Szóval:
- 1. trial lehet bármelyik
- 2. trial: vagy az első, de egy szinttel magasabban, vagy a másik trial típus.
- 3. trial: bármelyik trial 3. szintje (3 floor vagy 10 próba) DE van egy pályaszint minimum is!!! A sanctumot minimum lvl60-as, az ultimatumot minimum lvl75-ös pályán kell megcsinálni.
- 4. trial: sanctum 4 szintje plusz az end boss minimum lvl75-ös pályán VAGY a Trialmaster leverése, amihez kell az ultimatum + a három fate fragment. Itt nincs pályaszint, gondolom lvl75 alatt nem lehet összeszedni ezeket. -
Har_melin
addikt
X-szel váltasz köztük, legalább is PC-n.
De a skilleknél is bejelölheted alul, hogy az adott skill csak az egyik fegyvert használhatja, vagy bármelyiket. Ha van olyan, amit kifejezetten csak az egyik fegyverrel lehet használni (Pl. leap slamhez meleé fegyver kell, ha wanddal mégy, akkor nem működik), akkor viszont a többi skillt célszerű beállítani, hogy azok meg fixen csak az elsődlegest használják, különben jó eséllyel a másodlagoson ragadsz és bukod a sebzésed nagy részét. A skill használatakor így automatikusan cseréli a fegyvert. -
Szeszkazán
senior tag
Ezt itt hagyom, hogyan csinálj olcsó 5 linket
-
Lmh
őstag
Steam decken a hátsó 4 gombra lehet valahogy skillt bindelni? Kicsit gáz lenne hogy van steam deck profil de nem használhatóak ki a gombjai. Remélem lehet valahogy..mert még a grim dawn is tudta kezelni.

Illetve más:
A fegyver slot mellett balra és jobbra van 1-1 kisebb fegyver slot. Az hogy működik? Az a másodlagos? Az hogy érvényesül, mert úgy látom váltani konkrétan nem lehet közöttük... -
savior
őstag
Warriorral tolja valaki magasabb szinten? Warbringerrel vagyok, olyan 45 szint korul, de egyelore van par gondom. Kicsit papir vagyok es a bossokkal meggyulik a bajom.
Amugy csapatban nagyon jol lehet haladni. Probalja ki aki elakad vagy nehezen megy.
Ha van itt profi warbringeres az irhatna par pro tippet hozza. -
Har_melin
addikt
a poe2db szerint jól rémlett
-
Har_melin
addikt
Biztos, hogy van anoint, mert ma láttam, majd megkeresem, hogy mivel rakta rá. sőt, az is biztos, hogy fix sorrendben kell berakni a valamiket, nem elég csak típus-darabra megfeleljen.
szerk: megnéztem a bulk exhange részét a trade-nek, mert rémlett, hogy ott vásárolta be a srác a dolgokat, szerintem a különböző delírium disztillációkkal lehet anointolni. Elvileg az Alt-ra most is ki kellene írja, hogy mi kell az adott keystone anointhoz, nem? -
Win-T
őstag
-
-
Har_melin
addikt
-
Anti-Hero
aktív tag
Azért PS5ön a trialsos Dark cryatal kb lehetetlen..vagy csak én vagyok balfasz? Sokszor nem is engedi a kristályt aktiválni mert az X nem jelenik meg.
-
Nálam is volt lag az este folyamán, nem is kicsi, valamint olyan is, kétszer is, hogy a Mawdun Mineból hazateleportáltam, ahogy végeztem a vendornál, addigra eltűnt a town portal, kezdhettem újra waypointtól a majdnem kész mapet. A második után már nem volt őszinte a mosolyom.
_
A unique tárgyakkal mit lehet kezdeni, ha használhatatlan? Adjam el/törjem össze vagy ezeken is lehet fejleszteni a későbbiekben?
-
Mrdevil
addikt
Srácok. Act2 trial sekhemas, második nehézségi szintje 39-es enemyk, ha itt elborulok nem adja vissza a belépőt mint az első szintjénél jól látom?
-
rumkola
nagyúr
Kinek mennyi rage quit /ALT+F4/ volt eddig? Nekem 4-5 biztosan. Elgurult a gyógyszerük... A POE1 is durva volt, de ott már simán vigigszaladtam az end game-ig. Itt ACT 3-ba nem tudok átmenni a csíter bosson 2 napja. Lehet törik a TV hamarosan, de utána még fel is gyújtok valamit.

-
nightwolf37
tag
Szia! Ez a minimum:
CPU:Intel® Core™ i7-7700 or AMD™ Ryzen 5 2500X
RAM:8 GB RAM
GPU:NVIDIA® GeForce® GTX 960 (3GB), Intel® Arc™ A380, or ATI Radeon™ RX 470
DX:Version 12
STO:100 GB available space
NET:Broadband Internet connectionSzerintem minimumban elmegy neked simán.
-
Djuree
félisten
Srácok kellene egy kis help.
Aki nyomja pc-n az early-t.
Ki szeretném próbálni megy-e a gépemen játszhatóan, nincs egy erős vasam de azért nem is szar.
Viszont addig nem fizetném be.
Lenne-e valaki aki megengedné, hogy belépjek az acc-jával és kipróbáljam egy 10 percet?
Semmit nem fogok belekutyulni, ellopni stb.
Ha megy akkor veszem is meg egyből, az 1 is nagy kedvenc volt.
Köszi előre is.
-
fgo
tag
Kb 10 perce játszhatatlan lett a játék nálam,annyira szaggat meg késik , lefagy 5-10 másodpercre,Valakinél van hasonló probléma? Eddig semmi gond nem volt,max kisebb akadás egy pillanatra.
-
Remiel
őstag
Nem tudom kit érint, de az SRS Witch-et lenerfelik a béka segge alá.
Ascendancy ugye nem változtatható, szóval szopás rendesen aki ezzel tervezett hosszú távon... mint pl én
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Óóó... amiatt ne aggódj, hogy nem kell majd megküzdeni a jó cuccokért.

-
Har_melin
addikt
válasz
Reinhardt
üzenetére
Ez egy tök jó leveling fegyver karakter indításhoz. Az, hogy neked pont későn jött az pech, de ettől még a nulláról kezdéshez ideális. Fagyaszt, manát generál és a chain miatt van egy tisztes AoE-ja is.
De ahogy #Edge írta, a PoE unique cuccai kis részben jó starter leveling darabok, kis részben build enabler kulcs darabok, de már inkább endgame szinten (a base alacsony statjai miatt korán felvehető cuccok közül kevésnek a bónusza éri meg lvl70-80 fölött), a többi meg meh. Ezért van a craft, általában lehet jobbat csinálni. -
Edge
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Én meg tradeltem inkább egy normális lvlinges xbow-t mert szaradrop

POE-ban amúgy nagyon ritka a jó és használható unique, a legtöbb szemét.
Azt hittem ezen majd a POE2 javít de nem, hallod nekem is esett már 3 unique de ugyanazok a vackok mint POE1-ben szoktak
(hirtelen meg is néztem jó gamét indítottam-e el...) -
Reinhardt
őstag
4 legendaryt talaltam eddig (Act-1nel tartok masodjara), mind hasznalhatatlan szutyok, mintha 20-30 szintel alacsonyabb dropnak megfelelo szinten lennenek mikor kiestek.
pl: jobb oldalit hasznaltam mar mire ez kiesett:
-
Win-T
őstag
Na megvan az első nagy epic failem a játékban: Egy witch guide-ot követtem eddig, miközben a karim meg sorceress.
Ehhez képest egész jól ment a dolog. Első részben ez rögtön gyanús lett volna, mert mindenki más pontján indul a fának.
-
nanofocus
tag
Ha valakit érdekel és még nem fizetett elő EA-be , raxx ma szétoszt 55 POE 2 kulcsot.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
kb. havonta rendszeresen van stash tab sale, amikor az összes típust, a bundle ajánlatokat is akciózzák.
A currency tab alap, legalább egy premium szintén. ezen kívül ahogy #Win-T is írta, érdemes félretenni egy kis pénzt a map tabra és (bár nem tudom, hogy itt hogyan működik majd) a gem tabra is. Ezekből sok lesz, nem pakolhatók egymásra, tehát a saját tab nélkül, amibe hatalmas mennyiség fér(t be a PoE1-ben) elfoglalják a helyet. Érdemes lehet esetleg még egy quad tabon gondolkozni, ahova az ember beszórja a az ember a friss zsákmányt és időnként visszanéz szelektálni, rendszerezni belőle. -
Win-T
őstag
Nagyon elrontani nem tudod, csak egyes esetekben macerásabb lehet átalakítani a karit mint újat indítani. Passzívokat goldból vissza lehet venni a fán, skillek bármikor cseréhetőek, ha nincs hozzá gem lehet venni trade-en (persze ehhez tőke kell ami eredményes játékkal lesz), vagy visszamenni farmolni olyan területre amit bír a kari. Ascendancy amit azt hiszem egyelőre nem lehet visszacsinálni, itt lehet rontani, de az első részben ez is változtatható volt, szerintem itt is csak ideiglenesen fix.
-
Lmh
őstag
Amikor készültem a játékra, akkor megnéztem 1-2 "beginner tips" meg "good to know" videót, meg beleolvastam 1-2 cikkbe, aztán az lett a legszimpatikusabb tipp, hogy "játsz lassan, take your time, fedezd fel magad a játékot, élvezd... hagyd a guide-okat..."
Ebben a szellemben is kezdtem játszani, de azért érdekelne, hogy van-e visszafordíthatatlan vagy javíthatatlan rész egy karakter buildjében? Mert jól hangzik ez a lassan ,nyugi, nem kell guide... de azert ha beleteszek többszáz órát és kiderül hogy totál elcsesztem valamit és kb új karit kell indítani....na az felcseszne nagyon.
Pl már most bánok 1-2 skillt amit unlockoltam vagy nem nagyon merek ilyen support gemet ellőni mert olyan ritka, h nem akarom elcseszni
sajnos nem is mindig értem még a mechanikákat, hiába olvasok el mindent, tooltipet is.. -
zsirfecske
addikt
válasz
nanofocus
üzenetére
Az aji 300 aranyból mit érdemes vásárolni, szakik meg tudják mondani?
ezt én is kérdeztem, currency tab (75 pont) és premium stash tab bundle (6db 200 pont) amit venni fogok.viszont megvárom az első leárazást, karácsonyra csak csinálnak valamit. gondolom most a launch miatt volt elég dolguk, de hülyék lennének a hátralevő 2 hétben nem indítani egy xmas sale-t.
-
Win-T
őstag
válasz
nanofocus
üzenetére
Currency stash tabot feltétlenül és egy premuim tabot ha kereskedni akarsz később. A map tabból gondolom itt majd Waystone map lesz, de egyelőre inaktív, erre mindenképpen érdemes tartalékolni pontokat. A többi ízlés kérdése, talán egy gem tab vagy essence tab ami érdekes lehet egyelőre vagy a uniqe tab ha gyűjtögető hajlamú vagy.
-
nanofocus
tag
Hát gyerekek így 15-20 óra után, majdnemhogy poe szűzként ( a poe 1-ben az a 100 órácska semmi ) így azt kell mondanom, hogy tényleg oda kell figyelni hogy mit hogyan kombinálsz, mert ha rosszul rakod össze a buildet, egy helyben fogsz haladni.
Tapasztalat: sorceress-t indítottam, már a második-harmadik hely is kihívás volt, nem beszélve az act1 boss-ról akit kb 10x kellett megpróbálnom hogy kinyírjam a rohadék farkasaival együtt.
Indítottam egy alt karit, de úgy néz ki egyelőre ez lesz most a main, egy witch. Ferzőtés és minionok kombóval mindenen megy át mint kés a vajon, csak chaos sebzésre speceltem, ami az első karival volt 5 óra az itt 1-1.5 alatt lement, nem beszélve arról h egyszer sem haltam, nem úgy a sorcival akivel legalább 30x. Nem nézek inkább buildeket, próbálom kitalálni mi merre hány méter a képességfán.
Véletlenül bevettek egy guildbe, utána vettem észre hogy van külön guild stash és abba is pakolnak bele jó cuccokat a haverok
Az aji 300 aranyból mit érdemes vásárolni, szakik meg tudják mondani?
-
ProEvoFan
nagyúr
A monk nem lehet nő csak férfi?
Vagy nem látom hol lehet beallitani hogy nő legyen? -
-
nanofocus
tag
Sziasztok, létezik, vagy fog létezni kamera mod? Rendesen közelebbi mint a dio4 -
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem bírtam ki, megvettem én is.
Napokban rákattanok.
-
Lokids
addikt
Hol lehet megnézni, hogy mennyi a chance to shock-om van összesen? Egyszerűen nem találom. Se char lapon, se a skillen.
-
0karmacoma0
senior tag
Én rápróbáltam háromszor, majd úgy döntöttem level 50ig rá se nézek. Rohadt erősek a hátrányok, és az ellenfeleket se aprózza el. Act 2 trialra is inkább ráhagytam 6-7 szintet, ne rabolja az időmet, ahogy erőlködök a sanctumban. Mondjuk labra se mindig rohantunk azonnal. Btw én is szerettem Izzarot. Főleg azért, mert az első kettő nagyon rövid és gyors volt.
-
Mrdevil
addikt
Tényleg mana regennek van egy cap-je, egy maximuma vajon? Biztos van.
-
Szeszkazán
senior tag
Ezt imén craftoltam, a base kék vendortól van, +2 skill volt.

-
Mrdevil
addikt
Act3 trialt meg csinálta már valaki? Na az kicsit cuccli most nekem.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Hat rá igen.
Ez ám az xbow, nem az enyim(!) jspn láttam:
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Pont ezen agyaltam én is tegnap este.
Ez alapján úgy gondolom, hogy igen. Viszont nem az összes skillre, csak a jelöltekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, Act1 boss 2.-ra sikerült, Balbala pedig 3. próbálkozásra. Persze az sem mindegy, hogy melee vagy ranged karit visz az ember. Korábbi bossokkal sokkal többet szívtam, pl. a The King of Mists-szel vagy Asiniával.

teljesen jó amikor kikapcsolod a shadow+globál illumináation-nál a globál illuminationt. utánna 60--70FPS 4K-n, tudom vegyem lejjebb a felbontást, nem veszem mert GFn--el nyomom maxon.