- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
amire biztosan szükséged lesz, az először is egy Currency tab (60c). Ha nem SSF játszol, akkor legalább egy premium tab (de ez lehet upgrade is, az olcsóbb), mert csak az ide berakott cuccaidat tudod beárazni és csak ezt tudod publikussá tenni, hogy a trade keresőjében mások is lássák. (30 vagy 10c)
Szerintem célszerű venni egy Gem tabot is, mert az uncut gemeket és a már meglévő skill gemeket is könnyebb ott áttekinteni. (30c)
Szerintem egyelőre ennyi. Havonta szokott lenni stash tab akció, mindig ugyanígy vannak leárazva. Ahogy látom a játékot, nem arról van szó, hogy hegyekben esik a loot, a legtöbb újoncnak szerintem egy hónap alatt nem fog betelni ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Nintendo Switch
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Projektor topic
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- darkFlash CF8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs