Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egy régi Asus N10 C1 routerhez próbálnék friss fw-t fordítani Ubuntu 18.04 VM alól, az alábbi leírás szerint.
Korábban ezzel a módszerrel már sikeresen fordítottam MIR3G és Tplink C5v4 routerekre, az Asus viszont hibára fut, és nekem ez sajnos kínai.
Bemásolom a kimenetet, nem tudom ez valakinek mond-e valamit.
net/ipv6/netfilter/../../netfilter/xt_repldata.h:14:10: note: in definition of macro 'xt_alloc_initial_table'struct type##_standard entries[nhooks]; \^~~~CC net/ipv6/netfilter/ip6table_filter.oCC net/ipv6/sit.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_l3proto_ipv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_proto_icmpv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6_hooks.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_reasm.oCC net/ipv6/netfilter/ip6t_REJECT.oCC net/ipv6/addrconf_core.oCC net/ipv6/exthdrs_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_mangle.oCC net/ipv6/output_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_raw.oCC net/ipv6/inet6_hashtables.oLD net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/built-in.oLD net/ipv6/ipv6.oLD net/ipv6/built-in.oMakefile:1000: recipe for target 'net' failedmake[1]: *** [net] Error 2make[1]: Leaving directory '/home/test/padavan-ng/trunk/linux-3.4.x'Makefile:134: recipe for target 'linux' failedmake: *** [linux] Error 1Ezen a ponton mindig megáll, a configot alapbeállításokkal hagytam, nem írtam át benne semmit, korábban 22.04 alatt is ugyanez volt. Próbaképpen megpróbáltam lefuttatni egy másik Asust, de az is hasonló hibára fut, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest