Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Illetve lenne még egy ehhez valamelyest kapcsolodó kérdésem: a biosomban nem találtam sajnos beéllítási lehetőséget arra, hogy a memória időzítéseit manulásan beirogathassam, hanem csak azt tudom beállítani, hogy auto/manual -ban 1:1-ben vagy osztva számoljon a már ismert módon ... akkor valószínűleg az én biosom nem támogatja ezt a funkciót ... tudom esetleg valamilyen win alatt futó programmal ezt változtatni, állítgatni, vagy marad amit ''a gép kiad'' ? A rendszer nagy vonalakban: 3 Ghz Northwood D1 stepping (jelenleg 3,6-ig próbáltam 1,525-ről 1,6000-ra emelt fesszel, ott jó volt, ha a memó 398-on megy, de pl. ha 3,4-en megy a proci akkor a memók ugye 1:1-ben már rosszabb időzítésekkel dolgoznak, és a mem olvasás, másolás sebessége vissza esik, nagyságrendileg mondjuk 3200-ról 2800-ra ... ), Gigabyte 8IPE1000G alaplap (nincs ráirva, hogy melyik rev.x.x de a biost rev3-assal frissitettem.... és jó lett, tehát az lehet ...
) 2*256 MB kingston value 400-as ram megy dualban a gépben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) 2*256 MB kingston value 400-as ram megy dualban a gépben.