Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• durkonorbi

tag

Illetve lenne még egy ehhez valamelyest kapcsolodó kérdésem: a biosomban nem találtam sajnos beéllítási lehetőséget arra, hogy a memória időzítéseit manulásan beirogathassam, hanem csak azt tudom beállítani, hogy auto/manual -ban 1:1-ben vagy osztva számoljon a már ismert módon ... akkor valószínűleg az én biosom nem támogatja ezt a funkciót ... tudom esetleg valamilyen win alatt futó programmal ezt változtatni, állítgatni, vagy marad amit ''a gép kiad'' ? A rendszer nagy vonalakban: 3 Ghz Northwood D1 stepping (jelenleg 3,6-ig próbáltam 1,525-ről 1,6000-ra emelt fesszel, ott jó volt, ha a memó 398-on megy, de pl. ha 3,4-en megy a proci akkor a memók ugye 1:1-ben már rosszabb időzítésekkel dolgoznak, és a mem olvasás, másolás sebessége vissza esik, nagyságrendileg mondjuk 3200-ról 2800-ra ... ), Gigabyte 8IPE1000G alaplap (nincs ráirva, hogy melyik rev.x.x de a biost rev3-assal frissitettem.... és jó lett, tehát az lehet ... :) ) 2*256 MB kingston value 400-as ram megy dualban a gépben.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák