Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Ai boostert az életben ne jusson eszedbe mégegyszer használni!
Különben csak egy ötletem lenne, hogy mit lehetne csinálni... Az alaplapon elvileg van egy olyan nevezetű jumper (továbbiakban csak ''pöcök''), ami visszaállítja alapra a BIOS-t. Részletes leírását az alaplapod kézikönyvében talász, de röviden talán el tudom mondani a lényeget. A pöcök elvileg CLRTC névre hallgat. A default BIOS-beállítások visszaállításához ezt kell csinálni: gép áramtalanít, de nagyon | alaplapon nagy elemszerű, kerek, fémszínű képződményt ki kell szedni a helyéről (különben tényleg egy elemről van szó, de ez most részletkérdés) | a pöcköt a 3 rúd másik oldalára kell áthelyezni, hogy a másik végén lévő és a középső rúdacskát zárja | pöcök vissza az eredeti helyére | elemszerű képződmény vissza | áram vissza | gép bekapcs.
Ha ez nem segít, akkor nincs több ötletem a leírtak alapján. Esetleg sípol a gép? Pontosan meddig sikerült eljutni a bootoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest